Zvjezdan Misimović

burek pita
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la burek pita » 07 sep 2011, 10:33

adriano_leite je napisao/la:
Ko su ti igraci? Ja nisam nesto upucen u klupske nastupe reprezentativaca, pa hajde navedi ih molim te
muslimovic,rahimic, ibricic

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 07 sep 2011, 10:33

pa sve je pape napravio kako treba,napravio je adekvatne izmjene,uveo igraća koji je dao go,ne vidim razloga što ga mnogi kritiziraju,u biti mi smo izgubili od objektivno jaće francuske i od nadahnutih vampira,e sad kaže se da su ona dva boda iz albanije,i makar po remi sa francuskom i rumunijom sad bi imali20 bodova,i 3 više od francuza,al što se kaže da je baba muško bila bi djed

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2011, 10:35

Interesantno je da oni koji su za Zvjezdana nigdje ne naspisaše da bi on treb'o igrati u prvoj (kako bi, kada mu to njegova fizička pripremljenost ne dozvoljava), a oni koji slijepo podržavaju Papeta tjeraju Misketa u 3 p.m. :lol:

Ono "fuck you" ne bih rek'o da je upućeno Papetu. Tja, pa prije bi mu rek'o "fick dich" :mrgreen: ili mu opsov'o na tečnom bosanskom (srpsko-hrvatskom), a ne na engleskom. Dakle, radi se o nekome drugom. O kome? Ne'am pojma. No, ubijeđen sam da nije bilo upućeno Papetu. :D

Eh, onaj što se žali na rafalanje. :lol: Pa Dario Silva je slavio golove pucajući iz imaginarnog pištolja, Sonny Anderson također, Batistuta (u Fiorentini je čini mi se par puta ispalio rafal :mrgreen: ), Robbie Keane...Primjera je mnogo. Jedan je puc'o u suigrače (da l' to znači da ih mrzi), drugi u publiku (hej, one koji izdvoje novac za kartu), treći u nebo (možda želi skinuti Sunce :mrgreen: )...Dajte ba ljudi. :mrgreen:

Sve u svemu, Miske i ne traži punu minutažu (barem ja to ne pročitah i ne čuh, za ostale nisam siguran :roll: ), al' on i da ima 30 kg viška, te da je 10 godina u penziji, opet može više pružiti od hajdučkog srca. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 10:36

Miske je onako znao i prije proslavljati golove...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 07 sep 2011, 10:37

k_c je napisao/la:Misimovic je pretjerao,pa ne moze to tako! prvo nas levati i pravi budalama protiv Portugala,sad ponavlja istu gresku! pa ko si ti covjece!??? Susic ti je maltene spasio karijeru,zvao te u repku kad si u Galati bio na tribinama,i davao ti po 90 minuta,to te i prodalo u Dinamo,ali kad ni tu ne igras,onda moras malo na klupu i u reprezentaciji...pa grehota je prema igracima koji su standardni u svojim klubovima da ti igras a oni ne...izuzetak je Rahimic koji je igracina,iako ne igra svaku utakmicu u svom klubu,ipak on igra u CSKA a ti u Dinamu! Rahimic je institucija za Misketa ,po svemu,prije sevga po karakteru i ponasanju! ovo Misketovo izivljavanje nad Susicem i navijacima je za svaku osudu! Susic je jedan posten covjek,jedan od najboljih igraca Evrope u svoje vrijeme,ali je na zemlji,a ove nase zvijezde i zvijezdice umislile da su nedodirljivi,pa niko nije nedodirljiv!
8-)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2011, 10:38

Monolog je napisao/la:Eh, onaj što se žali na rafalanje. :lol: Pa Dario Silva je slavio golove pucajući iz imaginarnog pištolja, Sonny Anderson također, Batistuta (u Fiorentini je čini mi se par puta ispalio rafal :mrgreen: ), Robbie Keane...Primjera je mnogo. Jedan je puc'o u suigrače (da l' to znači da ih mrzi), drugi u publiku (hej, one koji izdvoje novac za kartu), treći u nebo (možda želi skinuti Sunce :mrgreen: )...Dajte ba ljudi. :mrgreen:
Nemoj više pisati **** te tito, na poslu sam se odvalio smijati, svi gledaju u mene :lol: :lol: :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2011, 10:39

Ahahahahahahahaha. Misimović se prod'o preko reprezentacije. Dovoljno sam čuo. Admine, mogu li zaključati temu? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 10:39

Ma ja, haj ga jos branite, kako smo mi smiejsan narod. :lol:

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 07 sep 2011, 10:42

Monolog je napisao/la:Ahahahahahahahaha. Misimović se prod'o preko reprezentacije. Dovoljno sam čuo. Admine, mogu li zaključati temu? :mrgreen:
Zamalo da se proda njemackom 3 ligasu :lol: :lol: :lol:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2011, 10:42

Samo jedan čovjek nam može pomoći:

slika

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 10:42

NoName je napisao/la:Samo jedan čovjek nam može pomoći:

slika

:lol:
legendo!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 07 sep 2011, 10:43

burek pita je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Ko su ti igraci? Ja nisam nesto upucen u klupske nastupe reprezentativaca, pa hajde navedi ih molim te
muslimovic,rahimic, ibricic
Rahiumić da nigdje neigra ja bih ga stavio na zadnjeg veznog jer je KRALJ
Muslimović i kad je igrao u klubu nikad nije dobio šansu od prve minute
IBRO nikako nije igrao na svojoj poziciji a i sinoć je bio super još da onaj volej leže danas misketa niko nebi ni spominjao ORILO GORILO IBRO MI TE VOLIMO

PAPE LEGENDO SAMO NAPRIJED

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 sep 2011, 10:43

Treba biti korektan i fer pa reci, da smo sinoc sa Misketom bili druga ekipa.
Covjek je JEDINI pucao izvan sesneasterca, driblao, borio, isao prema golu i zato ga je dao i neka ga je dao.
Znao sam da ako iko da gol da ce to biti Zvjezdan, on je tata za fudbal. Slazem se ja sa tim da nema kondicije ida ne trci kao ostali, ali ljudi pa on hodajuci dribla 4 bjelorusa a da o pasovima prema Dzeki i Ibricicu ne pricam.
Bio je uporan i zato je dao gol a ne neko drugi.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 07 sep 2011, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2011, 10:44

slika
Ja preporucujem ovoga
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2011, 10:44

slika
Dodajmo mu i ovog:
slika

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 07 sep 2011, 10:49

NoName je napisao/la:Evo našao sam :D

Sjetio sam se da sam prije utakmice u Minsku pročitao jedan zanimljiv komentar, jutros sam se odmah sjetio istog a evo i našao sam ga:
TmBugojno87 je napisao/la:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci ;)
Sada ovo ima puno više smisla.
Hvala Misketu za sve što je učinio za našu repku,za sve asistencije i golove ,ali postalo je više nego očigledno da on pred one "historijske " utakmice uvijek hoće da pokvari atmosferu i tako nam oteža put do nekog velikog takmičenja.

Ponavljam po koji put,sjetite se Portugala i prve utakmice kako je Miske odigrao ,koliko je imao izgubljenih lopti zbog kojih su žute kartone redom dobijali Spahić,Rahimić..
Za drugu utakmicu izmislio je neku povredu i to nikom nije bilo jasno. Da bi samo 2 dana kasnije igrao za Wolfsburg ...Neka se srami Misimović.

Vidite ,dakle,da se posvađao sa kapitenom i selektorom i samim tim pokušao da pokvari atmosferu ,na njegovu žalost ,to mu nije uspjelo ,naši su slavili u Minsku. Ta svađa ostavila je utiske i do ove druge utakmice ,kada ulazi igrač koji je totalno van forme,Senijad Ibričić,a Miske ostaje na klupi .A iskreno ,i nije spreman za svih 90 minuta. Ulazi u drugom poluvremenu i glavni cilj mu je bio postići gol kako bi pokazao Spahi i Papetu koliko on znači i kako bi pokazao da je on previše važan za ovu reprezentaciju. Ono "Fuck you" možda je bilo upućeno Papetu ,možda je čak i Spahiću ako se i sa njim posvađao .
Miske ,mi možemo bez tebe ,samo da znaš .Ova reprezentacija može bez Zvjezdana ,hvala mu za sve majstorije,on je veliki igrač ,maestro ,ali pred najvažnije utakmice trudi se da pokvari atmosferu,trudi se da nas onemogući da prođemo na veliko takmičenje,a ne bi ni zabio ovaj gol da to nije htio u inat našim najvažnijim adutima ,Papetu i kapitenu.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 07 sep 2011, 10:49

djale je napisao/la:A sto je trebalo Safetu da takve gluposti govori svom igracu? Zar se tako motivise igrac pred vaznu utakmicu? Eto Safet je trener, gori je on trener nego Miske igrac.Slazem se da Miske nije vise onaj stari al ima veliki kredit kod svih nas ako mu se ne sjedi na klupi onda nek to javno kaze i napraviti mu oprostajnu utakmicu kakvu je zasluzio.
O cemu ti pricas?? Kakve guposti je pape rekao o igracu? Hajde navedi neku od njih?

Da ne mislis na ono sto je rekao NAKON utakmice (a samim tim i nakon svega sto je miske uradio) :roll: kakav god da je safet motivator i trener on ima rezultat a samo se rezultat pika. kao da vi sa uzasnom igrom veseg kluba ne bi voljeli da ste prvi na tabeli!? Bi li onda iko osima pitao, majstore kakva nam je igra?? bi, malo sutra. ne prosipajte ovdje suplje, kontradiktorni ste

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2011, 10:51

Bezimeni je napisao/la:
NoName je napisao/la:Evo našao sam :D

Sjetio sam se da sam prije utakmice u Minsku pročitao jedan zanimljiv komentar, jutros sam se odmah sjetio istog a evo i našao sam ga:
TmBugojno87 je napisao/la:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci ;)
Sada ovo ima puno više smisla.
Hvala Misketu za sve što je učinio za našu repku,za sve asistencije i golove ,ali postalo je više nego očigledno da on pred one "historijske " utakmice uvijek hoće da pokvari atmosferu i tako nam oteža put do nekog velikog takmičenja.

Ponavljam po koji put,sjetite se Portugala i prve utakmice kako je Miske odigrao ,koliko je imao izgubljenih lopti zbog kojih su žute kartone redom dobijali Spahić,Rahimić..
Za drugu utakmicu izmislio je neku povredu i to nikom nije bilo jasno. Da bi samo 2 dana kasnije igrao za Wolfsburg ...Neka se srami Misimović.

Vidite ,dakle,da se posvađao sa kapitenom i selektorom i samim tim pokušao da pokvari atmosferu ,na njegovu žalost ,to mu nije uspjelo ,naši su slavili u Minsku. Ta svađa ostavila je utiske i do ove druge utakmice ,kada ulazi igrač koji je totalno van forme,Senijad Ibričić,a Miske ostaje na klupi .A iskreno ,i nije spreman za svih 90 minuta. Ulazi u drugom poluvremenu i glavni cilj mu je bio postići gol kako bi pokazao Spahi i Papetu koliko on znači i kako bi pokazao da je on previše važan za ovu reprezentaciju. Ono "Fuck you" možda je bilo upućeno Papetu ,možda je čak i Spahiću ako se i sa njim posvađao .
Miske ,mi možemo bez tebe ,samo da znaš .Ova reprezentacija može bez Zvjezdana ,hvala mu za sve majstorije,on je veliki igrač ,maestro ,ali pred najvažnije utakmice trudi se da pokvari atmosferu,trudi se da nas onemogući da prođemo na veliko takmičenje,a ne bi ni zabio ovaj gol da to nije htio u inat našim najvažnijim adutima ,Papetu i kapitenu.
Svakako,ako uzmemo u obzir da je nama svaka treca utakmica "najbitnija","historijska"zakljucujem da nas je Misimovic namjerno sinoc sabotirao,da nije bilo njega mi bi pobjedili :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2011, 10:52

Misimović kvari atmosferu pred historijski meč protiv Luxemburga :mrgreen:

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 10:54

Pa sinoc je postigao pogodak zbog sebe a ne repke. To je dokazao proslavom gola. To je dokazao zato sto se nije radovao poslije meca sa igracima i navijacima, to je dokazao sto je sam otisao iz Zenice a ne sa suigracima.

U nromalnoj drzavi zbog onakve gestikulacije poslije gola bi bio otjeran.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.