Zvjezdan Misimović

Elegant
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Elegant » 07 sep 2011, 11:36

Zvjezdan zasluzuje ogroman respekt za sve sto je ranije ucinio u reprezentaciji i to NE TREBA zaboraviti !

Ali trenutno nije u formi, sto je logicno da ce bolji dobiti sansu !

Zato mislim da su ove price samo lazi da se unese negativna energija pred vazne utakmice - to rade ljudi kojima nije stalo da BiH !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 sep 2011, 11:38

VanBasten je napisao/la:Ma sve da ga je Pape natego u svlačionici to je trebalo ostati u svlačionici, ostaviti za memoara. Simpl ez det.
Vaha je znao najbolje, onako na svoj način, objasniti "principe svlačionice" koji vrijede svugdje i od vajkada!
Svaka cast za post!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 07 sep 2011, 11:39

Zagor je napisao/la:Ma pričajte višta hoćete, al ovog puta nisam na strani Sušića. Ako je ono izjavio "da bi kao njega bila sramota da dođe na okupuljanje zato što premalo igra u svom klubu" zbog toga svega opravdavam ovo što je uradio Miske. Možda je on na drugačiji način , na grublji odreagovao.. Pa zvao je Sušić i Muslimovića , a čovjek nema kluba, i još neki igrači ulaze sa klupe u svojim timovima....
Ja vise vjerujem da je to Spaha rekao..Susic ga nebi onda pozvao..logicno

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2011, 11:39

Kao prvo, zar ne bi bilo malo glupo da Sušić pozove Misketa a onda mu kaže da bi njega bilo stid da se odazove a ne igra u klubu? Mislim da ovo nije rekao Sušić nego neko drugi, a ko bi to mogao biti nije teško dokučiti.

S druge strane, ponavljam, Misimović ne treba iznositi prljavi veš napolje, u svakoj ekipi sigurno ima trzavica, ali to se ne rješava putem medija, nego kroz razgovor. Šta je želio da napravi sa tim izjavama? To ne može donijeti ništa pozitivno, tako da...

Sušićeve limitirane sposobnosti izražavanja su problem, ali on to ne može promjeniti. Na kraju krajeva, dok je on selektor igrači ga moraju poštivati i slušati. A on samo treba da o svemu dobro razmisli prije nego nešto izjavi, tačnije da razmisli o posljedicama tih izjava. Današnje novinarstvo pravi problem i gdje ga nema a da ne napravi tamo gdje postoji materijal.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2011, 11:40

Dylan Dog je napisao/la:Ja nista ne shvacam :lol:

A najvise ne shvacam kakvog smisla ima "mene bi bilo sramota dodji na okupljanje reprezentacije a da ne igram u svome timu",pa cek,pozoves igraca i onda mu kazes da je sramota sto se odazvao :mrgreen:

Ova prica je puna rupa,zovite CSI da ovo rijesi.
Misimovica je vjerovatno pozvao jer se plasio eventualnog neuspjeha i osude javnosti. Dakle, nije zelio da izgubi alibi u slucaju poraza. Da je odstranio Misimovica, navijaci bi mu u slucaju eventualnog neuspjeha ebavali sve po spisku,.. Ovako je mog'o manervisati kako je htio. Ima opravdanje sto je Miske na klupi,.. Ako njegov ulazak sa klupe napravi nesto pozitivno, onda Susic na sebe preuzima majstorstvo sto ga je uveo . Ako nista ne napravi, opet se moze pozvati na svoju vrhunsku odluku da ga ostavi na klupi . Kako god on je u dobitnoj situaciji .
Jednostavno. Da ga nije pozvao i dozivio neuspjeh, navijaci bi mu kozu oderali. Odigr'o je 'dobar' takticki potez :mrgreen: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 07 sep 2011, 11:40

Misimović mora nauciti poštovati odluje selektora i tacka.Koliko je god bio ljut na selektora zbog navijaca koji su ga podržavali i dok je izgledao kao kornjaca nije se smio onako ponjeti. I sad umjesto da se svi veselimo mi raspravljamo, a i naši novinari umjesto da smiruju oni objavljuju i još više nanose štete, jer dok iz jednih u druga usta,prića postaje gora nego što i jeste. LJudi dragi valjda nam je svima u cilju da odemo na EP. Safete i svi Znajevi hvala vam

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2011, 11:42

Valencia je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja nista ne shvacam :lol:

A najvise ne shvacam kakvog smisla ima "mene bi bilo sramota dodji na okupljanje reprezentacije a da ne igram u svome timu",pa cek,pozoves igraca i onda mu kazes da je sramota sto se odazvao :mrgreen:

Ova prica je puna rupa,zovite CSI da ovo rijesi.
Misimovica je vjerovatno pozvao jer se plasio eventualnog neuspjeha i osude javnosti. Dakle, nije zelio da izgubi alibi u slucaju poraza. Da je odstranio Misimovica, navijaci bi mu u slucaju eventualnog neuspjeha ebavali sve po spisku,.. Ovako je mog'o manervisati kako je htio. Ima opravdanje sto je Miske na klupi,.. Ako njegov ulazak sa klupe napravi nesto pozitivno, onda Susic na sebe preuzima majstorstvo sto ga je uveo . Ako nista ne napravi, opet se moze pozvati na svoju vrhunsku odluku da ga ostavi na klupi . Kako god on je u dobitnoj situaciji .
Jednostavno. Da ga nije pozvao i dozivio neuspjeh, navijaci bi mu kozu oderali. Odigr'o je 'dobar' takticki potez :mrgreen: :lol: .
Pa opet bi bilo logicno da je rekao "mene bi bilo sramota da ne igram u svome timu",ovaj dio "a dodjem na okupljanje reprezentacije" nema smisla,ako je tako bilo,Susic je postao prvi selektor u historiji fudbala koji je kritikovao igraca jer se odazvao njegovome pozivu :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 sep 2011, 11:44

VanBasten je napisao/la:Ma sve da ga je Pape natego u svlačionici to je trebalo ostati u svlačionici, ostaviti za memoara. Simpl ez det.
Vaha je znao najbolje, onako na svoj način, objasniti "principe svlačionice" koji vrijede svugdje i od vajkada!
Ljudi, dajte neku pouzdanu informaciju. Valjda ima neko ko je bio na stadionu ili ko poznaje gdje stoji kamera pa da moze procijeniti da li je Misimovic u trenutku govorenja "Fuck you" gledao prema nasoj klupi ili u nekom drugom smjeru?????
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 11:45

Strasne diskusije, ma zeni porucio F''''k you, jer joj je pita opet zagorila. Boze kako mozemo biti naivni, nekada nazor zelimo da vjerujemo u nesto sto je smijesno.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2011, 11:47

NoName je napisao/la:S druge strane, ponavljam, Misimović ne treba iznositi prljavi veš napolje, u svakoj ekipi sigurno ima trzavica, ali to se ne rješava putem medija, nego kroz razgovor. Šta je želio da napravi sa tim izjavama? To ne može donijeti ništa pozitivno, tako da...
Nije ovo prljavi ves,.. Ako je ovako izjavio, onda je to krajnje niska uvreda preko koje se nikako ne moze preci. Ovom izjavom Susic mu je indirektno porucio da se oprosti od reprezentacije.

'Mene bi bilo sramota da dodjem na okupljanje zato sto premalo igram u svom klubu'.

Ova poruka je krajnje ponizavajuca i porucuje kristalno jasno,.. ZASTO SI OVDJE!!

A druga je stvar sto ga Susic nije imao damu izostaviti sa spiska, jer se bojao osude javnosti u slucaju neuspjeha.

Itekako ima logike. Al' bog zna sta je istina :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2011, 11:49

Valencia je napisao/la:
NoName je napisao/la:S druge strane, ponavljam, Misimović ne treba iznositi prljavi veš napolje, u svakoj ekipi sigurno ima trzavica, ali to se ne rješava putem medija, nego kroz razgovor. Šta je želio da napravi sa tim izjavama? To ne može donijeti ništa pozitivno, tako da...
Nije ovo prljavi ves,.. Ako je ovako izjavio, onda je to krajnje niska uvreda preko koje se nikako ne moze preci. Ovom izjavom Susic mu je indirektno porucio da se oprosti od reprezentacije.

'Mene bi bilo sramota da dodjem na okupljanje zato sto premalo igram u svom klubu'.

Ova poruka je krajnje ponizavajuca i porucuje kristalno jasno,.. ZASTO SI OVDJE!!

A druga je stvar sto ga Susic nije imao damu izostaviti sa spiska, jer se bojao osude javnosti u slucaju neuspjeha.

Itekako ima logike. Al' bog zna sta je istina :lol: .
Džesi ba Valencia :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2011, 11:50

NoName je napisao/la:Džesi ba Valencia :D
Evo me. Je l' dobra analiza :mrgreen: .

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 11:53

Po 100000000000000000000000000000000000000000000000000 put, gdje je i sta je Susic protiv Misketa izjavio prije il posliej meca. Dajte cinjenice, ne je8em seljacke glasine iz kafandura.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 sep 2011, 11:54

Valencia je napisao/la:
NoName je napisao/la:Džesi ba Valencia :D
Evo me. Je l' dobra analiza :mrgreen: .
Bezze skroz :lol:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 07 sep 2011, 11:55

Nije mu ono trebalo. Nijedan igrač nije veći od reprezentacije.
YNWA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2011, 11:55

@Edo,
Pa Miske je to izjavio, nisu to priče iz Ježa, Que Pasa-e il' šta ti ja znam. :mrgreen: Možeš se jedino odlučiti da NE POVJERUJEŠ Misketovim riječima, a sudeći po tvojim postovima, upravo to ćeš i učiniti. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2011, 11:56

Edo_77 je napisao/la:Po 100000000000000000000000000000000000000000000000000 put, gdje je i sta je Susic protiv Misketa izjavio prije il posliej meca. Dajte cinjenice, ne je8em seljacke glasine iz kafandura.
Sve sto nema na internetu nije se ni desilo :mrgreen: :lol: .

Ja tebe upucam i ako to niko nije snimio, ne mogu odgovarati pred zakonom :mrgreen: . Takvo vrijeme doslo, moderno :mrgreen: .

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 11:57

Koja bi ga javnost osudila?
Posliej Bukurešta mogao je komotno da ga ne zove, niko riječi ne bi rek'o.
I čisto sumnjam da mu je Pape to rekao, ako mu je on rekao, iz čista mira. Garant u afektu, ako je došlo do svađe, odnosno ako je Miske grubo reagovao na izostavljanej iz tima u Minsku.
Kakogod, nije smjelo izaći iz svlačionice!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 11:58

Safet nije takav tip i nikada tako nesto nebi rekao, ja ne vjerujem da je ovo rekao, jer nikada nije vrijedjao igrace. Miske je kontraverzan tip bio od pocetka reprezentativne karijere do sada. Poslije rafalanja po klupi i navijacima, te Fuck you selektoru, te sto je zbrisao sa terena i Zenice, za mene je pokzao da nemam nikakvog povjerenja u njega.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2011, 12:03

Edo_77 je napisao/la:Poslije rafalanja po klupi i navijacima :idea: , te Fuck you selektoru :arrow: , te sto je zbrisao sa terena i Zenice :!:
:idea: - Kako si doš'o do tog zaključka? Sad je rafale smrti usmjerio i ka navijačima. :lol: Strašno, moram priznati. Btw, ako nisi znao, i u Wolfsburgu je za vrijeme Magatha znao rafalom proslaviti gol. Tja, sigurno je mrzio i trenera koji je napravio od njega mašinu za asistencije, te navijače koji su danonoćno skandirali njegovo ime i prezime.

:arrow: - E samo da mi bi znati kako si doš'o do toga da je Sušiću psov'o na engleskom jeziku. :mrgreen: Da čujem i to, živo me zanima. Pa upečatljivije bi bilo da mu je na tečnom bosanskom to poručio, tako da...Dakle, 100% sam siguran da riječi nisu bile upućene Papetu.

:!: - Šta je treb'o? Ostati na terenu i raditi na saniranju štete istoga? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.