gdje taj nadje??????QUARESMA 18<<< je napisao/la:avant browserSenaid L.F.C je napisao/la:Koji je web browser najbolji sto se tice gledanje streamova
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- mighty_reds
- Kontakt:
Zna li neko zašto ne radi rapidserbia forum
iima li neko neki sličan domaći forum za download?

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
sjebaju im servere stalnomighty_reds je napisao/la:Zna li neko zašto ne radi rapidserbia forum![]()

-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Može pomoć, hitno je stvarno 
Ima li neko link za Microsoft Word SP2 2007, ali da je full a ne neki trial. Ako je torrent na PM slobodno, ako nije može i ovdje. Hvala puno

Ima li neko link za Microsoft Word SP2 2007, ali da je full a ne neki trial. Ako je torrent na PM slobodno, ako nije može i ovdje. Hvala puno

probaj na piksla.commighty_reds je napisao/la:Zna li neko zašto ne radi rapidserbia forum![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Radi Rapidserbia,ako ti on stane imas Serbianforum koji je sa gotovo istom bazom downloada kao i RS. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako neces znati za najboljeg web browseraSenaid L.F.C je napisao/la:gdje taj nadje??????QUARESMA 18<<< je napisao/la:avant browserSenaid L.F.C je napisao/la:Koji je web browser najbolji sto se tice gledanje streamova
- alan_kardec
- Kontakt:
Imam problem sa dvd čitačem/rezačem. Jednostavno ne mogu da ga pokrenem tj. otvorim i ubacim cd. Zna li neko možda u čemu je problem?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
uzmi iglu ili zicu i vidjeces rupicu na citacu i probaj je gurnuti koji put u rupu. to radis na svoju odgovornostalan_kardec je napisao/la:Imam problem sa dvd čitačem/rezačem. Jednostavno ne mogu da ga pokrenem tj. otvorim i ubacim cd. Zna li neko možda u čemu je problem?
- alan_kardec
- Kontakt:
I šta bi u tom slučaju trebalo da se desi ako gurnem žicu? Da se otvori jel?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
FAILnime_tm87 je napisao/la:uzmi iglu ili zicu i vidjeces rupicu na citacu i probaj je gurnuti koji put u rupu. to radis na svoju odgovornostalan_kardec je napisao/la:Imam problem sa dvd čitačem/rezačem. Jednostavno ne mogu da ga pokrenem tj. otvorim i ubacim cd. Zna li neko možda u čemu je problem?

ti ubacis cd, al ti nista ne ocita?
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne nego ne mogu da otvorim dvd rom da ubacim cd, znači pritišćem onaj dugmić za otvaranje, ali on se ne otvara.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
onda sam ja gore pogrijesio, sori mali plavi
nista, preostaje ti to da vadis iglom, jer ima kvar u tom romu, probaj malo otvorit, pa vidi da sta ne smeta
nista, preostaje ti to da vadis iglom, jer ima kvar u tom romu, probaj malo otvorit, pa vidi da sta ne smeta
-
- Kontakt:
http://www.google.com" onclick="window.open(this.href);return false;NK/RK Krivaja je napisao/la:Može pomoć, hitno je stvarno
http://www.4shared.com" onclick="window.open(this.href);return false;
a neko je pitao za cd-rom
izvadi ga skroz iz centralne, skini poklopac i pregledaj
daj ljudi pomoc..kupio sam sebi igru settlers 7..o cova mi je objasnio da sve prekopiram u jedan file i da iz tog file pokrenem instalaciju..do sad bezbroj puta sam to radio..eh kad je instaliram ja creckujem ali mi odma antivirus javi da je file izbrisan jer je prijetnja i kada pokrenem igrru pise mi da mi fali taj file nesto razor1911..onda izbrisem igru i ponovo je install sa ugasenim antivirusom ali evo sta mi se onda pojavi nakon crackovanja

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ti bi mogao da čitas malo ...QUARESMA 18<<< je napisao/la:FAILnime_tm87 je napisao/la:uzmi iglu ili zicu i vidjeces rupicu na citacu i probaj je gurnuti koji put u rupu. to radis na svoju odgovornostalan_kardec je napisao/la:Imam problem sa dvd čitačem/rezačem. Jednostavno ne mogu da ga pokrenem tj. otvorim i ubacim cd. Zna li neko možda u čemu je problem?
![]()
ti ubacis cd, al ti nista ne ocita?
Imam ruter koji je spojen s laptopom,kako da imam internet u drugoj sobi a da ne nosim ruter tj. kako da imam pristup netu bez kablova u svm stanu?
- moustapha
- Kontakt:
Imas, dakle, wireless (bez zice) router?zenicanin je napisao/la:Imam ruter koji je spojen s laptopom,kako da imam internet u drugoj sobi a da ne nosim ruter tj. kako da imam pristup netu bez kablova u svm stanu?
Ono sto treba da uradis je da napravis Access Point. Medjutim, da ne bih ti ja sad napamet govorio sta bi kako bi. Prvo napisi o kakvom se routeru radi i koji je ISP (Internet Service Provider).
Windows 8
Za sve one koje zanima novi Windows maloprije je u Anaheimu zavrsena BUILD konferencija gdje je prestavljena prva build verzija Windowsa 8.
Download bi trebao biti dostupan od veceras na ovoj stranici.
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/
Ono sto sam vidio na predstavljanju je da su mnogi ostali impresionirani. Ne samo novim Winowsom nego i novim latopima i tabletima koji dolaze. Zamislite toshibin latop koji je tanji od onog konektora za mreznu.

#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo mi se svidja novi task manager, nista ivse
ipak cu jos ostati na windows 7 do daljnjeg

ipak cu jos ostati na windows 7 do daljnjeg
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jeli se za ovo mora rusiti cijeli sistem ili samo instalirati preko postojecegmoustapha je napisao/la: Windows 8
Za sve one koje zanima novi Windows maloprije je u Anaheimu zavrsena BUILD konferencija gdje je prestavljena prva build verzija Windowsa 8.
Download bi trebao biti dostupan od veceras na ovoj stranici.
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/
Ono sto sam vidio na predstavljanju je da su mnogi ostali impresionirani. Ne samo novim Winowsom nego i novim latopima i tabletima koji dolaze. Zamislite toshibin latop koji je tanji od onog konektora za mreznu.A lagan kao pero.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.