Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
sad na temi Hasagica vidim da je stavio a sad adio
)) a spahic odgovorio sretan put... hehehe upuceno misketu da ili ne???
>>No body likes us but we dont care<<
i treca budalaD€LUX je napisao/la:jedan je BOG- MISIMOVIC , Dva su OSIMA!!!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Evidentno je da Miske nije u formi koju je imao prije dvije godine dok je nastupao za Wolfsburg. Ovome treba dodati da je Safet Sušić pružao ogromnu podršku Misimoviću kada je imao problema sa Hagijem u Galatasarayu. Pozivao ga je u državni tim i u trenucima kada ovaj nikako nije igrao.
4-IN-A-ROW
- Principatus
- Kontakt:
Vidim ispisali smo mnogo stranici, ali jos uvjek nismo pametniji sto se tice ovog slucaja. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A postoji li mogucnost da iko od silnih novinara, koji brzebolje polete ko lesinari da prenesu neku senzacionalnu vijest, kontaktira Safeta, Spahu, i (ili) Misketa i dobiju zvanicne i provjerene informacije o tome sta se ustvari desilo? Naravno, ne da budu izmisljeni interview-i i izjave kako je to znalo biti u proslosti (nebi bilo lose da interview bude u audio/video formatu).
Bilo bi posteno i fer da svi saznamo sta se desava iz prve ruke a ne da nagadjamo i laprdamo po forumima i kafanama.
Bilo bi posteno i fer da svi saznamo sta se desava iz prve ruke a ne da nagadjamo i laprdamo po forumima i kafanama.
- NoName
- Kontakt:
Yebo to. Da mi tako radimo, ne bi se ova država zvala Bosna nego Njemačka. I šta se ima kontaktirati kada mi sve znamobilalx je napisao/la:A postoji li mogucnost da iko od silnih novinara, koji brzebolje polete ko lesinari da prenesu neku senzacionalnu vijest, kontaktira Safeta, Spahu, i (ili) Misketa i dobiju zvanicne i provjerene informacije o tome sta se ustvari desilo? Naravno, ne da budu izmisljeni interview-i i izjave kako je to znalo biti u proslosti (nebi bilo lose da interview bude u audio/video formatu).
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Bas tako! Sta njih trojica znaju!NoName je napisao/la:Yebo to. Da mi tako radimo, ne bi se ova država zvala Bosna nego Njemačka. I šta se ima kontaktirati kada mi sve znamobilalx je napisao/la:A postoji li mogucnost da iko od silnih novinara, koji brzebolje polete ko lesinari da prenesu neku senzacionalnu vijest, kontaktira Safeta, Spahu, i (ili) Misketa i dobiju zvanicne i provjerene informacije o tome sta se ustvari desilo? Naravno, ne da budu izmisljeni interview-i i izjave kako je to znalo biti u proslosti (nebi bilo lose da interview bude u audio/video formatu).
Misketu svaka cast, dokazao je da je majstor cak i sa najgorom formom u svojoj karijeri. Pa ovaj lik je i sa ovakvom formom dvije klase iznad Ibricica i Stilica.Svojim ulaskom stvorio je toliko prilika koliko ova dvojica zajedno nisu u obje utakmice...Istina, formom ne zadovoljava da se nadje u prvih 11, ali samo kada smo kompletni...Misketu sigurno nije bilo krivo sto se Ibricic nasao u prvih 11 ispred njega od prve minute, i on je svjestan da ne bi mogao kvalitetno odigrati citavu utakmicu, njega je pogodila Susiceva izjava.
Cuj igracu reci : "Kako te nije stid odazvati se na poziv a nisi standardan u svojoj ekipi"
Sta je trebo uraditi ? Odbiti mozda poziv pa da Susic na njemu moze trenirati strogocu kao na Begovicu ?...Sto mu je onda uopste poslao poziv na okupljanje ? Mogao je onda slobodno isto reci i Hasagicu...Zar Susic nije rekao da ce igrati samo najspremniji ? Ok, Ako je tako, zasto Begovic nje igrao u prvoj utakmici.Hasagic mi je drazi od Begovica, ne bih se nimalo bunio da je Hasagicu pocela liga i da nema problema sa ledjima,ali realno Begovic je bio spremniji i zdraviji. Sta da se nesto desilo i da je Hasagic obnovio povredu, primimo gol, pa kakav bunker Bjelorusi igraju ne bi nam ni sudije iz nase premijer lige pomogle. Samo je bila sreca sto Hasagic uopste nije imao posla pa je opasnost od povrede bila minimalna...Ocito nas selektor nema isti kriterij prema svakom igracu. Moze igrati ne spreman Hasagic, ali Misimovic ne. Zar vam ne pada u oci kako je nas trener kontradiktorna osoba. Moze li neko takav uopste imati simpatije javnosti i igraca ?
Ne mogu vjerovati da neki misle da je na engleskom jeziku psovao Susicu
Ljudi dodjite sebi, i sama pomisao je toliko glupa i ne logicna. Zar da pored onog engleza psuje Susicu na engleskom i tako rizikuje iskljucenje, zar ne bi bilo lakse opsovati na nasem i ne brinuti se da ce sudija ista skontati. Ko imalo razmislja, shvatit ce da je to bilo upuceno klupi bjeloruske reprezentacje. Vjerovatno ga je neki od njihovih igraca uvrijedio tokom utakmice.
Cuj igracu reci : "Kako te nije stid odazvati se na poziv a nisi standardan u svojoj ekipi"
Ne mogu vjerovati da neki misle da je na engleskom jeziku psovao Susicu
jel' mu hagi(haggi kako se pise) dao da igra? nije, jel' mu daju ovi iz dinama? ne, i sada on svoju huju otresa na papetu, koji mu daje najviše šansi... štilić je daleko brži i pokretljiviji igrać od njeg, i naravno da će ući prvi, misimović ne bi mogao odigrati onih 70-ak minuta, koliko je štilić... potpuno podržavam papeta, svaka mu je rijeć na mjestu... i potpuno ga podržavam ako ne igra u klubu ne treba mi ni ovdje...
sada misimovića ne treba ni pozvati protiv luxa i francuske pa će onda vidjeti reakcije... a nesumnjivo mnogo nas je puta prod'o... a ovaj go protiv bjelorusa, na tanjiru asistencija od džeke, da je pjanić bio tu bio bi čisti go ili bilo ko drugi, tako da povrtakom pjanića definitvno za njeg' nema mjesta u reprezentaciji... Miske odlazi!
sada misimovića ne treba ni pozvati protiv luxa i francuske pa će onda vidjeti reakcije... a nesumnjivo mnogo nas je puta prod'o... a ovaj go protiv bjelorusa, na tanjiru asistencija od džeke, da je pjanić bio tu bio bi čisti go ili bilo ko drugi, tako da povrtakom pjanića definitvno za njeg' nema mjesta u reprezentaciji... Miske odlazi!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Vjerovatno nas je i ovog puta namjeravao prodat. Kad je lopta dosla do njega sigurno ju je htio poslati preko gola ali ona mu je nekako presla preko noge i slucajno zavrsila u golu.kokuz je napisao/la:jel' mu hagi(haggi kako se pise) dao da igra? nije, jel' mu daju ovi iz dinama? ne, i sada on svoju huju otresa na papetu, koji mu daje najviše šansi... štilić je daleko brži i pokretljiviji igrać od njeg, i naravno da će ući prvi, misimović ne bi mogao odigrati onih 70-ak minuta, koliko je štilić... potpuno podržavam papeta, svaka mu je rijeć na mjestu... i potpuno ga podržavam ako ne igra u klubu ne treba mi ni ovdje...
nema potrebe da pogadzamo i seremo, dok Miske neizjavi sta je problem tek onda cemo srati i pricati.
G BUSSA BUSS
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovo za Stilica sto si rekao je nidje veze.Covjek je sinoc bio izgubljen "ko Hadzira na medji".kokuz je napisao/la:jel' mu hagi(haggi kako se pise) dao da igra? nije, jel' mu daju ovi iz dinama? ne, i sada on svoju huju otresa na papetu, koji mu daje najviše šansi... štilić je daleko brži i pokretljiviji igrać od njeg, i naravno da će ući prvi, misimović ne bi mogao odigrati onih 70-ak minuta, koliko je štilić... potpuno podržavam papeta, svaka mu je rijeć na mjestu... i potpuno ga podržavam ako ne igra u klubu ne treba mi ni ovdje...
BosnaE
- Principatus
- Kontakt:
Nesumnjivo nas je mnogo puta prodao? Aha.kokuz je napisao/la:a nesumnjivo mnogo nas je puta prod'o... a ovaj go protiv bjelorusa, na tanjiru asistencija od džeke, da je pjanić bio tu bio bi čisti go ili bilo ko drugi, tako da povrtakom pjanića definitvno za njeg' nema mjesta u reprezentaciji... Miske odlazi!
Dzeko je sjajno asistirao, ali za ovakvu akciju treba dvoje. Miske je odigrao sjajni dupli pas sa ex-kolegom iz Wolfsburga. Isto tako u Bijelorusiji. Malo na terenu, ali je stvorio jedinu nasu pravu sansu i to za Pjanica.
Za ovo ostalo: Da, Miske je malo komplikovan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Dobar, dobar.Marley je napisao/la:Vjerovatno nas je i ovog puta namjeravao prodat. Kad je lopta dosla do njega sigurno ju je htio poslati preko gola ali ona mu je nekako presla preko noge i slucajno zavrsila u golu.
I zbog toga smo sad najmanje u barazu.
mandraX je napisao/la:
ONI TI GA PUŠE ZVJEZDANE
+ Potpis!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Marley je napisao/la:Vjerovatno nas je i ovog puta namjeravao prodat. Kad je lopta dosla do njega sigurno ju je htio poslati preko gola ali ona mu je nekako presla preko noge i slucajno zavrsila u golu.
Ne to je odradio za svoj ego, da moze rafalati po strucnom stabu i psovati....
Volimo te ZVJEZDANE !!!
"Ma, mislim da je to smiješno. Taj kriterij prema kojem igrači moraju igrati u klubovima da bi mogli igrati za reprezentaciju. Jučer je dosta igrača igralo na Bilinom Polju u našem državnom dresu, a da nisu ni blizu prve postave klubova u kojima igraju. Nisam ja cirkusant", kaže Zvjezdan Misimović u razgovoru za SportSport.ba.
(O ovome sam ja govorio)
"Ipak, želja mi je da se u vrlo kratkom vremenskom roku ova situacija riješi", dodao je Miske.
Reprezentativna desetka potom se osvrnula na samu utakmicu, protiv čvrstih Bjelorusa.
"Bjelorusija je veoma čvrsta ekipa koja ima odličnu pas igru. Mislim da nisu dobili dva crvena kartona da bi im jako, jako teško dali gol. Ja se moram zahvaliti navijačima, a mene je lično jako obradovalo način na koji smo dobivali podršku sa tribina", dodao je Miske u razgovoru za SportSport.ba.
"Ma, mislim da je to smiješno. Taj kriterij prema kojem igrači moraju igrati u klubovima da bi mogli igrati za reprezentaciju. Jučer je dosta igrača igralo na Bilinom Polju u našem državnom dresu, a da nisu ni blizu prve postave klubova u kojima igraju. Nisam ja cirkusant", kaže Zvjezdan Misimović u razgovoru za SportSport.ba.
(O ovome sam ja govorio)
"Ipak, želja mi je da se u vrlo kratkom vremenskom roku ova situacija riješi", dodao je Miske.
Reprezentativna desetka potom se osvrnula na samu utakmicu, protiv čvrstih Bjelorusa.
"Bjelorusija je veoma čvrsta ekipa koja ima odličnu pas igru. Mislim da nisu dobili dva crvena kartona da bi im jako, jako teško dali gol. Ja se moram zahvaliti navijačima, a mene je lično jako obradovalo način na koji smo dobivali podršku sa tribina", dodao je Miske u razgovoru za SportSport.ba.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedan je Zvjezdan!
Ovo što je izjavio je apsolutna istina, pa pola igrača nam ne igra u klubovima, kakav je to kriterij? Znači po njemu se niko ne bi trebao odazvati pozivu. Pa neka onda zove Adilovića i kompaniju iz Premijer lige neka mu oni igraju... Kakav je laik ovaj Sušić, Božeee!!
Ovo što je izjavio je apsolutna istina, pa pola igrača nam ne igra u klubovima, kakav je to kriterij? Znači po njemu se niko ne bi trebao odazvati pozivu. Pa neka onda zove Adilovića i kompaniju iz Premijer lige neka mu oni igraju... Kakav je laik ovaj Sušić, Božeee!!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Miske care hvala ti...velika pobjeda nasih momaka...u pravu je Miske da igra jedan Ibricic ispred njega je smjesno i zalosno,jer Ibricic ima manju minutazu u Locomotivu nego Miske u Dynamu Moskvi...ako Susic na to gleda ko igra u klubovima vise onda je Miske trebo igrat a ne Ibricic...nek smo mi pobjedili,a nadam se da ce se stvari unutar nase repke rijesit i ic na bolje 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
I sta je sa ovim rekao?? Da je sve sto je sinoc uradio bilo sa namjerom i da je bilo okrenuto prema Susicu! I sad naravno se postavlja pitanje odakle njemu pravo da soli pamet selektoru?? Kad on bude selektor neka sastavlja tim kakav mu volja... do tada, njegovo je samo da se odazove i igra kad selektor odluci!
Do kad ce neko u uspjesima, ali uvijek kad je uspijeh, zadnja ili predzadnja utakmica u pitanju - praviti belaje i unositi nemire??? zasto nam se to uvijek dogadja?? Slucajno?
malo morgen
Do kad ce neko u uspjesima, ali uvijek kad je uspijeh, zadnja ili predzadnja utakmica u pitanju - praviti belaje i unositi nemire??? zasto nam se to uvijek dogadja?? Slucajno?
malo morgen