Jest nasao dobru utakmicu da brani, bas protiv kluba za koji ja navijam..._amel_13_BHf_ je napisao/la:pa svaki golman grijesi....sta ko kan nikad nije grijesio....jesil pratio rensinga protiv man utda????i nemoj reci da nije bio dobar...po meni rensing zasluzuje broj 1!!!!!!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Eh pa to je to ...Rensing sve gfolove koje primi primi ih zbog svoje nesigurnosti a ne zbog toga sto nezna braniti ,i mislim da ce ove sezone da brani postenoPhill Jackson je napisao/la:Al Khn je do te 25 imo sigurno oko 150 utakmica,,lupam...a Rensing do svoje 24 nije ni 10 puta branio za Bayern i nije ni cudo sto je tako nesiguranbavarac je napisao/la:jaa to odavno govorim ,pa i Kahn je u Karlsruheu pravio greske ,i kad je presao u Bayern imao je 25 godina i tad je poceo da brani po cemu je poznat sada
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Ja opet ponavljam da bi vam pametnije bilo da ste doveli Freya za 15-20 miliona eura kolko su Viole trazile,,sigurno bi vam se isplatio,,nego sto ste 30 miliona za Gomeza dali...sumnjam da bi vam i Adler i Neur pomogli,,meni nisu nista posebno..i oni cesto grjese
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
vidicete vi rensinga za koju godinu amo strpljenja....ima veliki talenat!!!!!!
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Frey je odlican golman i itekako bi im se isplatio,u sjajnoj je formi...Rensing je sklon velikim greskama on je jos uvjek mlad i moze jos puno toga da nauci,mozda jednog dana od njega i postane dobar golman no na to ce te morati cekati najmanje jos 2 do 3 godine,ali to je puno i Bayernu se ne isplati cekati toliko dugo da od njega nesto bude tako da im je Fray realna opcija,a sigurno imaju ove pare da ga doveduPhill Jackson je napisao/la:Ja opet ponavljam da bi vam pametnije bilo da ste doveli Freya za 15-20 miliona eura kolko su Viole trazile,,sigurno bi vam se isplatio,,nego sto ste 30 miliona za Gomeza dali...sumnjam da bi vam i Adler i Neur pomogli,,meni nisu nista posebno..i oni cesto grjese
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Jedini pametan na ovom forumu... :ugeek:_amel_13_BHf_ je napisao/la:vidicete vi rensinga za koju godinu amo strpljenja....ima veliki talenat!!!!!!
Moze li neko postaviti video, ili dati link, da vidim i ja kakav je to gol primio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo ovdje imas highlights i golove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi ovaj Muller je odličan, treba mu dati šansu u ligi. Momak puno trči i otkriva se, daje lopte Gomezu i mislim da se njih dvojica dobro slažu u vrhu napada. Još kad se ovdje doda Ribery bit će to pravi Bayern. Još ako se LvG odluči za formaciju 4-3-3 bit će odlično. Evo kako bih ja to postavio
-------------------------------------------Rensing------------------------------------------
-------Lahm-----------------Demichelis---------------Van Byten----------------Pranjić
--------------------Altintop-------------Timo----------------Bilal Ribery------------------
------------------- Muller---------------Gomez--------------Klose ( Olić )---------------
-------------------------------------------Rensing------------------------------------------
-------Lahm-----------------Demichelis---------------Van Byten----------------Pranjić
--------------------Altintop-------------Timo----------------Bilal Ribery------------------
------------------- Muller---------------Gomez--------------Klose ( Olić )---------------
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije lose, ali sumnjam da ce LvG ostaviti na klupi Van Bommela, ipak jos jednom napominjem, zemljak je u pitanju.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovaj Pranja se nije pokazao nesto odkako je dosao u Bayern imate li koga boljeg od njega na toj poziciji 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
3:1 protiv nekih mazluma, svašta.
MOJ JUBILARNI 100. POST
Van Bommel je kapiten pa mora da igra ..mislim da ce formacija da ostane 442 jer ima puno veznjaka a svi bi trebali igrati...
Van Bommel je kapiten pa mora da igra ..mislim da ce formacija da ostane 442 jer ima puno veznjaka a svi bi trebali igrati...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
.................................................RENSING...............................................................
....LAHM............V.BUYTEN......................................BRADSTHUBER.....................ONAJ CRNJO????
............................................................................................................................
...........................................................................................................................
.................................................TIMOSTUK..............................................................
...........................................................................................................................
.................................................VAN BOMEL............................................................
..........................................................................................................................
..........................................................................................................................
.....................HAMIT.......................................................RIBERY..............................
.........................................................................................................................
.....................................KLOZE.............GOMEZ......................................................
IMAL KAKVIH PRIMJEDBI???????'
....LAHM............V.BUYTEN......................................BRADSTHUBER.....................ONAJ CRNJO????
............................................................................................................................
.................................................TIMOSTUK..............................................................
.................................................VAN BOMEL............................................................
.....................HAMIT.......................................................RIBERY..............................
.........................................................................................................................
.....................................KLOZE.............GOMEZ......................................................
IMAL KAKVIH PRIMJEDBI???????'
Nema sanse da ovako bude. Van Bommel kapiten, a ti ga nisi ni u prvu stavio.el-fighter je napisao/la:Ljudi ovaj Muller je odličan, treba mu dati šansu u ligi. Momak puno trči i otkriva se, daje lopte Gomezu i mislim da se njih dvojica dobro slažu u vrhu napada. Još kad se ovdje doda Ribery bit će to pravi Bayern. Još ako se LvG odluči za formaciju 4-3-3 bit će odlično. Evo kako bih ja to postavio
Sta ce biti sa Timom, hoce li ostati na klupi? Timo, Svajni, Hamit, Ribery- njih cetvorica, a jos 3 mjesta u veznom redu. (imam timoscuka na onom bild menageru u ekipi, pa zato pitam, da mi ne stoji djaba u prvoj postavi
jbte pa ti puno menagera igras...al moglo bi i ovako s tim da bi Pranjic negdje morao igrati i olic,,,i ova ''pojacanja''
Pomijeso si me sa nekim. Igram samo ovaj preko interneta.bavarac je napisao/la:jbte pa ti puno menagera igras...al moglo bi i ovako s tim da bi Pranjic negdje morao igrati i olic,,,i ova ''pojacanja''
Prije sam igrao uefin fantasy football, il kako se vec zove.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ribery de daj mi stranicu od tog bild manageraribery je napisao/la:Nema sanse da ovako bude. Van Bommel kapiten, a ti ga nisi ni u prvu stavio.el-fighter je napisao/la:Ljudi ovaj Muller je odličan, treba mu dati šansu u ligi. Momak puno trči i otkriva se, daje lopte Gomezu i mislim da se njih dvojica dobro slažu u vrhu napada. Još kad se ovdje doda Ribery bit će to pravi Bayern. Još ako se LvG odluči za formaciju 4-3-3 bit će odlično. Evo kako bih ja to postavio
Sta ce biti sa Timom, hoce li ostati na klupi? Timo, Svajni, Hamit, Ribery- njih cetvorica, a jos 3 mjesta u veznom redu. (imam timoscuka na onom bild menageru u ekipi, pa zato pitam, da mi ne stoji djaba u prvoj postavi)
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... nager.html_amel_13_BHf_ je napisao/la:ribery de daj mi stranicu od tog bild manageraribery je napisao/la:Nema sanse da ovako bude. Van Bommel kapiten, a ti ga nisi ni u prvu stavio.el-fighter je napisao/la:Ljudi ovaj Muller je odličan, treba mu dati šansu u ligi. Momak puno trči i otkriva se, daje lopte Gomezu i mislim da se njih dvojica dobro slažu u vrhu napada. Još kad se ovdje doda Ribery bit će to pravi Bayern. Još ako se LvG odluči za formaciju 4-3-3 bit će odlično. Evo kako bih ja to postavio
Sta ce biti sa Timom, hoce li ostati na klupi? Timo, Svajni, Hamit, Ribery- njih cetvorica, a jos 3 mjesta u veznom redu. (imam timoscuka na onom bild menageru u ekipi, pa zato pitam, da mi ne stoji djaba u prvoj postavi)
Al moras platiti ekipe. Jedna je 8 eura, ako napravis dvije, trecu dobijes gratis.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ej jbo to ja da im placam 16 km radi nekog managera ma bizba.......