negdje oko 6000,jos ce biti jedna tribina iza klupa,kako cujem velez ce pravit novi stadion definitivno u gradu...romeo je napisao/la:moze li ko napisati koliko sada otprilike Vrapcici mogu primiti gledalaca sa ovom novom tribinom ???
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: FK Velež
aha....zato ja i pitam , nesto mi cudno sto se Vrapcici stalno nesto uredjuju a uvijek se cuju neke spekulacije da bi Velez trebao poceti praviti stadion u samom gradu ...hujka komandant je napisao/la:negdje oko 6000,jos ce biti jedna tribina iza klupa,kako cujem velez ce pravit novi stadion definitivno u gradu...romeo je napisao/la:moze li ko napisati koliko sada otprilike Vrapcici mogu primiti gledalaca sa ovom novom tribinom ???
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Bravo mostarci! Napokon, drago mi je zbog vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Takodje je i meni drago, rodjeni ce imati napokon stadion kakav prilici Velezu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Usput pozdrav mostarskoj raji svih nacija, svaka čast danas na 90-to minutnom navijanju. Problematična papirologija se sređuje za stadion u Sjevernom, i skoro je pri kraju da se postigne dogovor sa porodicom Abaza koja se nalazi u Njemačkoj. Ako se gradonačelnik izabere do jeseni, radovi bi odma tad mogli početi, jer odjel za urbanizam mora dati suglasnost. I 3.000.000 KM je osigurao HP Investing za početne radove, a još neki ljudi iz pozadine preostalih 2.500.000 KM za fazu 2. Bit će poslije tog još treća i četvrta faza izgradnje u sljedećih 4-5 godina. To će biti jedan malen stadion od nekih 12.000 sjedećih mjesta, ali moderan. Ne onako kao što su pričali "astronauti" sa nekim krovom za zatvaranje, al u svakom slučaju bit će lijep i bit će u VLASNIŠTVU VELEŽA! Ovo je informacija iz PRVE RUKE od ljudi koji se od nedavno brinu za Velež (Tuce,Halilhodžić,Kodro,Džubur,Brajković,Ćevra,Cvi
tković,Ivelić itd). Ja sam vam je dao ekskluzivno info, a detaljnije informacije ćete čuti na sljedećoj Veležovoj konferenciji. Reflektori dolaze 4.8. na ovaj stadion u Vrapčiće, a kasnije će se prebaciti u Sjeverni logor.
ovo je jedan od komentara na **** i moze li mi neko potvrditi je li ovo istina,.........refkeltori 4.8.---jel sad 2009 ili.....dajte neko odg ko je blizak igracima i upravi Veleza
tković,Ivelić itd). Ja sam vam je dao ekskluzivno info, a detaljnije informacije ćete čuti na sljedećoj Veležovoj konferenciji. Reflektori dolaze 4.8. na ovaj stadion u Vrapčiće, a kasnije će se prebaciti u Sjeverni logor.
ovo je jedan od komentara na **** i moze li mi neko potvrditi je li ovo istina,.........refkeltori 4.8.---jel sad 2009 ili.....dajte neko odg ko je blizak igracima i upravi Veleza

Ja sam cuo za reflektore takodjer, ali su oni tek u januaru
Za novu tribinu iza klupa, kazu da radovi krecu nakon drugog kola, vidjecemo, ne zelim biti pesimista, nadamo se sada kad je krenulo na bolje, napokon. Sta sve mozemo zakljuciti iz toga? Da stadion u Sjevernom nije u planu u blizoj buducnosti, barem ne nekih 10 ili 15-ak godina, barem sam ja tako skontao kad sam neki dan prisustvovao razgovoru nekih ljudi koji su pricali o tome
Ali, ako skontas, Vrapcici su, po meni, jedna od najidealnijih opcija za stadion, nakon Sjevernog, mozda i najbolja. No dobro, svako ima svoje misljenje o tome i treba ga ispostovati
Nase je sada samo jedno, punimo ovo sta imamo, dajmo podrsku ljudima koji rade u klubu, igracima, pa i Oruzaru
Ja vjerujem da nas nece razocarati ..
Toliko, pozdrav svima.
Mont0

Toliko, pozdrav svima.
Mont0
Support Velez, It's logical! ★
Ja mislim da uopšte nije loše ostaviti stadion na istom mjestu...Ne može nikome biti opravdanje što mora preći 2 km do Vrapčića...Ko misli dolaziti na utakmicu doći će...Mont0 je napisao/la:Ja sam cuo za reflektore takodjer, ali su oni tek u januaruZa novu tribinu iza klupa, kazu da radovi krecu nakon drugog kola, vidjecemo, ne zelim biti pesimista, nadamo se sada kad je krenulo na bolje, napokon. Sta sve mozemo zakljuciti iz toga? Da stadion u Sjevernom nije u planu u blizoj buducnosti, barem ne nekih 10 ili 15-ak godina, barem sam ja tako skontao kad sam neki dan prisustvovao razgovoru nekih ljudi koji su pricali o tome
Ali, ako skontas, Vrapcici su, po meni, jedna od najidealnijih opcija za stadion, nakon Sjevernog, mozda i najbolja. No dobro, svako ima svoje misljenje o tome i treba ga ispostovati
Nase je sada samo jedno, punimo ovo sta imamo, dajmo podrsku ljudima koji rade u klubu, igracima, pa i Oruzaru
Ja vjerujem da nas nece razocarati ..
Toliko, pozdrav svima.
Mont0
O brate zamisli da je Koševo ili Grbavica na "mostarskom raskršću". Misliš da se ne bi prepolovila posjeta.
Toliko starijih ljudi, djece pa i normalnih ljudi koji nisu vatreni navijači ali vole odgledati Veleža. Nije stvar ko voli Veleža doči će. Stvar je u tome da je stadion u Sjevernom posjeta bi bila mnogo veća samim time i više para i više gledanosti.
Sagledaj situaciju Bilonog Polja. Misliš da su svi tamo vatreni navijači na Bilinom. Nisu nego im je stadion pod nosom i nemaju sta da rade pa odu na utakmicu a još karta po 1KM, 3KM. Ne znam tacno ali niske cijene pravo.
Mislis da je Bilino polje 8 kilometara izvan Zenice da bi posjeta bila onakva. Ne bi. Zato treba sagraditi stadion u Sjevernom Logoru. Lokacija Vrapčića je katastrofa, kuće okolo katastrofa, livada iza katastrofa. Mislim katastrofa u odnosu na SL. A sadašnji Vrapčići su čudo za Premier Ligu BIH, ali nije to to. Ipak je to sramota stadion za klub kakav je Velež.
Toliko starijih ljudi, djece pa i normalnih ljudi koji nisu vatreni navijači ali vole odgledati Veleža. Nije stvar ko voli Veleža doči će. Stvar je u tome da je stadion u Sjevernom posjeta bi bila mnogo veća samim time i više para i više gledanosti.
Sagledaj situaciju Bilonog Polja. Misliš da su svi tamo vatreni navijači na Bilinom. Nisu nego im je stadion pod nosom i nemaju sta da rade pa odu na utakmicu a još karta po 1KM, 3KM. Ne znam tacno ali niske cijene pravo.
Mislis da je Bilino polje 8 kilometara izvan Zenice da bi posjeta bila onakva. Ne bi. Zato treba sagraditi stadion u Sjevernom Logoru. Lokacija Vrapčića je katastrofa, kuće okolo katastrofa, livada iza katastrofa. Mislim katastrofa u odnosu na SL. A sadašnji Vrapčići su čudo za Premier Ligu BIH, ali nije to to. Ipak je to sramota stadion za klub kakav je Velež.
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
velez ima najbolje svlacionice u bih,sto bi ih ruili pa da ih grade u SL 

Kakve bola svlacionice, neigra se u svlacionicama, cinjenica je da se treba izgraditi novi stadion ali ja mislim da se to nece jos desiti. Da se izgradi novi stadion u gradu posjeta bi bila mnogo mnogo veca.Ajdin_RA81 je napisao/la:velez ima najbolje svlacionice u bih,sto bi ih ruili pa da ih grade u SL
Možda bi bilo najbolje rješenje za sve da vam grad da zamlju za stadion i pogura vas u izgradnji,a da BB pređe u vlasništvo Zrinjskog i gotovo. Vuk sit i ovce na broju! Tako bi oba kluba imala vlastiti stadion s tim da recimo stadion pod bb mora ostati atletski jer je jedini takav u gradu ili dok se ne izgradi neki novi i manji.
Mada nisam sigurn da bi vam grad dao para jer je već davao za izgradnju Vrapčića.
Mislim da bi se većina navijača s obe strane složila i zato se to vjerojatno neće ni desiti

Mada nisam sigurn da bi vam grad dao para jer je već davao za izgradnju Vrapčića.
Mislim da bi se većina navijača s obe strane složila i zato se to vjerojatno neće ni desiti

Još mi nije niko odgovorio koliko je gledaoca bilu u Vrpačićima u 1 kolu naše lige, hvala.
Rz88@ gledalaca je bilo 2.000 +/-
a ovom iznad tebe- da odgovorim za stadion i dogovor oko istog?!
znas kada ce BB preci u vase vlasnistvo? tj kada ceo mi potpisat hartiju koja ce vama dati tu mogucnost da odkupite ili preuzmete BB??
APSOLUTNO NIKADA-
mi cemo nas 4 stadion(u bogatoj istoriji kluba) u SJ.Logoru aBd da isfinansiramo na svoj nacin- znaci bez prljavi dogovaranja sa vama ili gradskom upravom.. moj savjet vam je da zapocnete gradit svoj stadion- stadion kojeg cete vi zasluzeno biti vlasnici- ovo sto trenutno iznajmljujete/okupirate vam je vjecno OTETO prokleto..
drugim rijecima@ mi smo siti a za ovce nas zaboli..
a ovom iznad tebe- da odgovorim za stadion i dogovor oko istog?!
znas kada ce BB preci u vase vlasnistvo? tj kada ceo mi potpisat hartiju koja ce vama dati tu mogucnost da odkupite ili preuzmete BB??
APSOLUTNO NIKADA-
mi cemo nas 4 stadion(u bogatoj istoriji kluba) u SJ.Logoru aBd da isfinansiramo na svoj nacin- znaci bez prljavi dogovaranja sa vama ili gradskom upravom.. moj savjet vam je da zapocnete gradit svoj stadion- stadion kojeg cete vi zasluzeno biti vlasnici- ovo sto trenutno iznajmljujete/okupirate vam je vjecno OTETO prokleto..
drugim rijecima@ mi smo siti a za ovce nas zaboli..

Zadnja izmjena: nem73, dana/u 03 avg 2009, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Još mi nije niko odgovorio koliko je gledaoca bilu u Vrpačićima u 1 kolu naše lige, hvala.
napokon,neko da odgovori,po mojim procjenama i izvjestajima komentatora bilo je negdje između 2000-2500.....jos nesto

2000-2500Rz88 je napisao/la:Još mi nije niko odgovorio koliko je gledaoca bilu u Vrpačićima u 1 kolu naše lige, hvala.
Hvala vam , interesovalo me.
nista od opustanja juce su odmah trening imali....................
ibrakovic ce njih dotjerati u red..........
FORZA VELEZ LE ALE
ibrakovic ce njih dotjerati u red..........

FORZA VELEZ LE ALE
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Jel znas slucajno kada je danas trening, i gdje? Hvala unaprijed.
Support Velez, It's logical! ★
ne znam,al znam da su odmah juce imali trening
Red or Dead
neko napisa tu za reflektore da ce tek u januaru
, a ja cuo vec za koji dan da dolaze ...tako se prica barem..

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 16 gostiju.