FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
To da se omoguci da neko drugi bude prvi na tabeli barem 24 sataL' Imperator je napisao/la:Famos - Rudar u nedjelju

- L' Imperator
- Kontakt:
gusar je napisao/la:To da se omoguci da neko drugi bude prvi na tabeli barem 24 sataL' Imperator je napisao/la:Famos - Rudar u nedjelju

#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
"I ja malo doš"o
A Gafa je izmislio fudbal za pola igraca u BiH......Svi u Hrasnicu

A Gafa je izmislio fudbal za pola igraca u BiH......Svi u Hrasnicu

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
-
- Moderator
- Kontakt:
Majstore , vi ste igrali 2 kući zaredom tako da ne treba se previše hvallitii..gusar je napisao/la:To da se omoguci da neko drugi bude prvi na tabeli barem 24 sataL' Imperator je napisao/la:Famos - Rudar u nedjelju
prošle sezone pola ekipa nije računalo na te 2 u gostima u 2 dijelu sezone , Gradina je igrala 2 zaredom u gostima prvi dio , i onda stigla sve to nakon 2 dijela sezone ..
vidićemo kako ćete se snaći sljd polusezonu kada budete u 2 goste išli..
mi idemo sad Vitezu pa Jedinstvu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Ma ajj ba stipu se Gradine ala Gradine.....
Rudar institucija za sve

Rudar institucija za sve

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
jel se to ti nadas ulasku???Benjo_AFC86 je napisao/la:
Majstore , vi ste igrali 2 kući zaredom tako da ne treba se previše hvallitii..
prošle sezone pola ekipa nije računalo na te 2 u gostima u 2 dijelu sezone , Gradina je igrala 2 zaredom u gostima prvi dio , i onda stigla sve to nakon 2 dijela sezone ..
vidićemo kako ćete se snaći sljd polusezonu kada budete u 2 goste išli..
mi idemo sad Vitezu pa Jedinstvu, i ako ne uzmemo bodove u ta 2 gostovanja , padnemo na sredu tabele svi će govoriti nešto suporotno o Gradini . ali računaj +3 i još 2 puta zaredom 2 kući
15 i 16 i 20 i 21
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- L' Imperator
- Kontakt:
Iskra - Rudar u Kup-u..
Je l' se jedna utakmica igra, zna li neko??
#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Jedna utakmica.Od 1/8 finala idu 2 utakmice.Mislim da možete proći Iskru,sa obzirom na stanje kod njih.Samo ako vaša uprava to bude "htjela".Samo mi je žao što ih mi ne prođosmo da sada igramo sa vama i vidimo na čemu smo.L' Imperator je napisao/la:Iskra - Rudar u Kup-u..
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
hehe.., morali ste ih proci jbt..vjezbajte te penaleneutralan__ je napisao/la:Jedna utakmica.Od 1/8 finala idu 2 utakmice.Mislim da možete proći Iskru,sa obzirom na stanje kod njih.Samo ako vaša uprava to bude "htjela".Samo mi je žao što ih mi ne prođosmo da sada igramo sa vama i vidimo na čemu smo.L' Imperator je napisao/la:Iskra - Rudar u Kup-u..

Ne znam.., prvenstvo nam je mnogo vaznije, a i nemamo toliko igraca da bi dobro igrali na dva fronta.., al' vidit cemo..Slavisa je glavni

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
-Željeli smo ugostiti neku od poznatijih premijerligaških ekipa ili gostovati kod nekog autsajdera.Međutim, voljom žrijeba dobili smo Iskru, s kojom u Bugojnu i nemamo baš najpovoljniji skor.No, to ne znači da se unaprijed predajemo jer ćemo igrati bez imperativa pa možda i izborimo prolaz dalje, istakao je trener Rudara Slaviša Božičić.
#samoRudar #zauvijek
sta se brines kad ionako znas da je kupljeno i to,nemoj bezze raji pucat price o manjku igracaL' Imperator je napisao/la: hehe.., morali ste ih proci jbt..vjezbajte te penale
Ne znam.., prvenstvo nam je mnogo vaznije, a i nemamo toliko igraca da bi dobro igrali na dva fronta.., al' vidit cemo..Slavisa je glavni

- L' Imperator
- Kontakt:
bega_afc je napisao/la:sta se brines kad ionako znas da je kupljeno i to,nemoj bezze raji pucat price o manjku igracaL' Imperator je napisao/la: hehe.., morali ste ih proci jbt..vjezbajte te penale

#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
pojma ti nemas sine..sony_91 je napisao/la:Drug, da je toliki kvalitet ne bi u Čeliku bio rezerva, do sad bi ga ponovo neđe zvali u Premijer ligu. Gledao sam ga u Gračanici, gol iz slobodnjaka prije toga ništa, protiv nas gol sa penala i onaj odbijanac. Prošle sezone sam ga gledao dva puta sa nama, jednom u Srebreniku, u Bihaću jednom... Nije on toliki kvalitet koliko ga dižete, opet eto, možda se ja uopće ne razumijeme u ovoL' Imperator je napisao/la:sony nemoj vise hljeba tisony_91 je napisao/la:
Salibašić je trenutno malo indisponiran, juče igrao protiv Fenerbahcea a danas protiv UNIS (ovime ne želim da ponizim UNIS, svaka čast), to je najveći problem njegov. Gafurović osim izuzetne požrtvovanosti nema neke sad posebne kvalitete, igra grubo i za njega nema izgubljene lopte, zbog toga ga kakanjska publika obožava (moje mišljenje).za ovu ligu je prekvalitetan
...
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Gafa BOG!Free_shooteR je napisao/la:
pojma ti nemas sine..
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Rudar u nedjelju u Hrasnici
U okviru V kola Prve lige Federacije "zeleno-crni" gostuju u Hrasnici gdje će snage odmjeriti protiv ekipe Famos SAŠK Napredak,koja je nastala fuzijom bivšeg drugoligaša Famosa i prvoligaša SAŠK Napretka
Kao i na prethodnoj utakmici protiv Branitelja, trener Božičić ne može računati na usluge kažnjenih Gorana Kušljića i Amela Hrustanovića,dok je ponovo upitan nastup kapitena Gafurovića, koji još osjeća posljedice bolesti leđa.
-Mislim da je izlišno govoriti koliko izostanak ovih standardnih prvotimaca znači za naš tim.No, to je viša sila i mi smo nemoćni. Moramo mobilizirati postojeće snage, pokušati jednom hrabrom i srčanom igrom ostvariti željeni cilj, a to je ostati neporaženi, što bi po meni bio veliki uspjeh.Igramo protiv iskusnog tima, koji je na gostovanju u Bugojnu postigao čak tri gola što je najbolji pokazatelj kvalitete i snage ove momčadi, riječi su trenera Rudara Slaviše Božičića, koji bez obzira na sve teškoće ne gubi nadu i vjeruje da njegovi izabranici neće iznevjeriti navijače od kojih očekuje podršku kao i na prethodnim utakmicama.
Glavani sudija je Kenan Bajraktarević iz Orašja,pomoćne sudije Pavo Stanić(Odžak) i Nikola Bošnjak(Orašje), dok je delegat Sadik Šadić iz Gradačca. Kontrolor suđenja je Jasmin Topić iz Cazina
Vec mjesec dana ga ledja bole..
U okviru V kola Prve lige Federacije "zeleno-crni" gostuju u Hrasnici gdje će snage odmjeriti protiv ekipe Famos SAŠK Napredak,koja je nastala fuzijom bivšeg drugoligaša Famosa i prvoligaša SAŠK Napretka
Kao i na prethodnoj utakmici protiv Branitelja, trener Božičić ne može računati na usluge kažnjenih Gorana Kušljića i Amela Hrustanovića,dok je ponovo upitan nastup kapitena Gafurovića, koji još osjeća posljedice bolesti leđa.
-Mislim da je izlišno govoriti koliko izostanak ovih standardnih prvotimaca znači za naš tim.No, to je viša sila i mi smo nemoćni. Moramo mobilizirati postojeće snage, pokušati jednom hrabrom i srčanom igrom ostvariti željeni cilj, a to je ostati neporaženi, što bi po meni bio veliki uspjeh.Igramo protiv iskusnog tima, koji je na gostovanju u Bugojnu postigao čak tri gola što je najbolji pokazatelj kvalitete i snage ove momčadi, riječi su trenera Rudara Slaviše Božičića, koji bez obzira na sve teškoće ne gubi nadu i vjeruje da njegovi izabranici neće iznevjeriti navijače od kojih očekuje podršku kao i na prethodnim utakmicama.
Glavani sudija je Kenan Bajraktarević iz Orašja,pomoćne sudije Pavo Stanić(Odžak) i Nikola Bošnjak(Orašje), dok je delegat Sadik Šadić iz Gradačca. Kontrolor suđenja je Jasmin Topić iz Cazina
Vec mjesec dana ga ledja bole..

#samoRudar #zauvijek
napredujemo,to su te pare koje se ulazuL' Imperator je napisao/la:Famos - Rudar direktan prenos na Radio Kaknju

- L' Imperator
- Kontakt:
sponzori prenosa cevabdzinica S-M-P i MGM Farmbega_afc je napisao/la:napredujemo,to su te pare koje se ulazuL' Imperator je napisao/la:Famos - Rudar direktan prenos na Radio Kaknju

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.