Adinjo je napisao/la:Sinoc je bila milina gledati Sasu kako rutinski i bez po muke obavlja svoj posao.
Dosta je bilo padobranaca u odbrani.
JEDAN JE SASA!!!

Adinjo je napisao/la:Sinoc je bila milina gledati Sasu kako rutinski i bez po muke obavlja svoj posao.
Dosta je bilo padobranaca u odbrani.
JEDAN JE SASA!!!
Zar mu nije raja skandirala pred kraj?szlaja je napisao/la:Doktor odbrane, mozda i najinteligentniji nas igrac. Jednostavno mu ne mozes greske nac. Trebao je sinoc dobit svojih 5 min podrske sa tribina, nije mi jasno zasto nije. Moralo se posebno zahvaliti tom covjeku na ljudskim karakteristikama, a bogami i fudbalskim.
Jeste kad se tekma zavrsila. Kad je ostao sam u jednom dijelu stadiona (davao izjavu), pa raja u tom dijelu samo njega vidjela, i dobio "usput" malo skandiranja. Al ipak mislim da je trebao dobit dobrodoslicu odma na pocetku tekme, cak onda kad su izasli na teren u papucama. Ipak je on povratnik, koji se borio za svoja i nasa pravaVanBasten je napisao/la:Zar mu nije raja skandirala pred kraj?szlaja je napisao/la:Doktor odbrane, mozda i najinteligentniji nas igrac. Jednostavno mu ne mozes greske nac. Trebao je sinoc dobit svojih 5 min podrske sa tribina, nije mi jasno zasto nije. Moralo se posebno zahvaliti tom covjeku na ljudskim karakteristikama, a bogami i fudbalskim.
Upravo ovo boldano!Goalgetter je napisao/la:Uspio u odbrani zamjeniti nezamjenjivog Spahica.
Sasa, svaka cast, odlicno odigrana utakmica
Nisi ti onda gledao dovoljno dugo Papca.kimbo je napisao/la:Fakat rijetko puta covjek vidi onako inteligentnong igraca kao Papac. Svaka mu cast.
Ne zelim da poredim tko je bolji al Papac djeluje preventivno a Spahic vratolomnim startovim i zutim gasi pozare. Velika razlika u stilu igre meni se vise dopada ovaj Papcev.
true storyPrincipatus je napisao/la:Tek i ja sad cuo, odmah na pocetku: "Jarane, da sam ovo zahebo hebali bi mi majku."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.