Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ne vidim samo razlog tolikog blaćenja imena Senijada Ibricica. Recu samo jedno: Hajducko srce se ne moze kupiti. Svima je jasno koliko splicanima znaci Hajduk. Jedini problem za Ibricica i Mravca je sto su iz Krajine, ali ipak je to Vas problem. Zbog te mrznje je i Nadarevic napravedno zapostavljen. Bitno neka su majstori vasi Štilići i sl. njemu.
Opet isto, nema to veze sa Krajinom ba, ima veze sa neznanjem. Nadar je srce na terenu ostavljo i svaka mu cast, nema mu covjek sta prigovoriti kad se pogledaju krvava koljena u duelu sa Carew-om.brochi28 je napisao/la:Ne vidim samo razlog tolikog blaćenja imena Senijada Ibricica. Recu samo jedno: Hajducko srce se ne moze kupiti. Svima je jasno koliko splicanima znaci Hajduk. Jedini problem za Ibricica i Mravca je sto su iz Krajine, ali ipak je to Vas problem. Zbog te mrznje je i Nadarevic napravedno zapostavljen. Bitno neka su majstori vasi Štilići i sl. njemu.
Mravac ima mjesto u repci u 18 igraca, momci su krv pisali da dodju gdje su ovdje.
Nemoj brkati jabuke i kruske.
Cuva Bog Zelju svog!
E pa to je jarane neznanje Susica, jer Ibro je klasicna 10-tka, a problem je sto Susic gomila igrace na jednoj poziciji pa i onda zrtvuje na drugoj poziciji na kojoj realno ne mogu odigrati. Isto je bilo i sa Stilicem kad je usao umjesto Salihovica na krilnog. Koliko je puta probio stranu? Onu poziciju sto je Ibricic igrao jedino moze Maletic odigrati kvalitetno. A Ibricic je tip igraca poput Misimovica. Nije stavio Misketa jer ni on to ne moze odigrati, pa onda guraj Ibricica u vatru.mirzza je napisao/la:Opet isto, nema to veze sa Krajinom ba, ima veze sa neznanjem. Nadar je srce na terenu ostavljo i svaka mu cast, nema mu covjek sta prigovoriti kad se pogledaju krvava koljena u duelu sa Carew-om.brochi28 je napisao/la:Ne vidim samo razlog tolikog blaćenja imena Senijada Ibricica. Recu samo jedno: Hajducko srce se ne moze kupiti. Svima je jasno koliko splicanima znaci Hajduk. Jedini problem za Ibricica i Mravca je sto su iz Krajine, ali ipak je to Vas problem. Zbog te mrznje je i Nadarevic napravedno zapostavljen. Bitno neka su majstori vasi Štilići i sl. njemu.
Mravac ima mjesto u repci u 18 igraca, momci su krv pisali da dodju gdje su ovdje.
Nemoj brkati jabuke i kruske.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve veze ima porijeklo sa kvalitetom igraca ? I ja sam iz Krajine, ali sam misljenja da Mravac i Ibricic ne zasluzuju mjesto u prvih 11, dosad pokazanim igrama. Na poziciji ofanzivnog veznog, Ibro je daleko iza Medunjanina, Pjanica i Misketa.
Ne razumijem to forsiranje Ibrcica na desnom krilu, uvijek je zakazao kad je igrao na toj pozicji.
Ne razumijem to forsiranje Ibrcica na desnom krilu, uvijek je zakazao kad je igrao na toj pozicji.
Mirzza brate što ne odeš ti na slijedeće okupljanje pa mu pokažeš kako se to radi
vjerovatno si bolji od njega, a i od većine pretpostavljam.. Niti je šta bio bolji, niti gori od ostalih, igrao špica, veznog, zadnjeg, krilo,bilo ga je svugdje, i jest imao je grešaka, kao i svi ostali, ali brate što ti pretjeruješ.. Ali takvi smo ti mi, našli u njemu žrtvu, ali da je dao gol vjerovatno bi bio najbolji..

Ibro isto kao i Miske dao je mnogo za reprezentaciju, samo sto su sad oba nazalost u padu forme - ne igraju u svojim klubovima.
Ali da ih se sada pljuje i proziva, to je bezebrazluk.
Ibro, Miske i svi ostali momci koji igraju za reprezentaciju su heroji i legende nase drzave !!!
Ali da ih se sada pljuje i proziva, to je bezebrazluk.
Ibro, Miske i svi ostali momci koji igraju za reprezentaciju su heroji i legende nase drzave !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma nism ja od tog posla, evo ima ti Bihaclija ovaj na Semirovoj temi pa nek se prijavi. Da nije gori od ostalih to nije tacno, ubjedljivo je najslabija karika ove repke, osim onog voleja, kriminalan.-SanaFCŽ- je napisao/la:Mirzza brate što ne odeš ti na slijedeće okupljanje pa mu pokažeš kako se to radivjerovatno si bolji od njega, a i od većine pretpostavljam.. Niti je šta bio bolji, niti gori od ostalih, igrao špica, veznog, zadnjeg, krilo,bilo ga je svugdje, i jest imao je grešaka, kao i svi ostali, ali brate što ti pretjeruješ.. Ali takvi smo ti mi, našli u njemu žrtvu, ali da je dao gol vjerovatno bi bio najbolji..
Sramota za nacionalni tim, lik dobija sansi i sansi i nikad nista ne pokaze.
Cuva Bog Zelju svog!
bigaJe, ti imaš svoje mišljenje, ja svoje.. Nisam ni ja zadovoljan njegovim igrama u zadnje vrijeme, jer znam da može puno bolje, ali da je najgori to nije.. Nadam se samo da će se vratiti u staru formu, jer ne zaslužuje sigurno da ga se pljuje ovako.. A ni ostali sigurno, ipak su izborili baraž
protiv bjelorusije je sjedio na tribinama i nije ništa komentarisao niti se kad svađao oko toga
Ibricic je dobar za poziva , nekad na klupu a nekad na tribine. Sada nam je trebao jer smo desetkovani bili i nije bas lose odigrao al i on moze maks 50 min na visokom nivou. To mu e vrhunac i treba mu traziti alternatiu jer bolji nece biti ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sad je dobio šansu i neće nikad više. Jedino ako ne pređe u Manchester United i bude najbolji igrač Premiershipa.KODRO je napisao/la:protiv bjelorusije je sjedio na tribinama i nije ništa komentarisao niti se kad svađao oko toga
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da će dobiti, već protiv Luxemburga, samo što neće igratiVirtu4l je napisao/la:Sad je dobio šansu i neće nikad više. Jedino ako ne pređe u Manchester United i bude najbolji igrač Premiershipa.KODRO je napisao/la:protiv bjelorusije je sjedio na tribinama i nije ništa komentarisao niti se kad svađao oko toga

vise od ocekivanog,dok su ga noge nosile...steta za onaj ofsajd.
Nije zasluzio da ga se "pljuje". On bi volio da je Ronaldinho. Znam samo da kad god igra za repku "gine" na terenu i ne pravi probleme u svlacionici:) Odlican igrac za klupe, zajedno sa Misketom
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ja mislim da Miske nije u zivotu pretrcao i borio se kao sto je Ibra prvo poluvrijeme u Zenici pa vi pricajte sta hocete.Momak se je borio ali nije mogao sam nista uraditi po desnoj strani jer su beli rusi zatvarali to al opet je imao prilika.
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Koliko je Ibro igrao za vikend?
Isto koliko i MiskeEdo_77 je napisao/la:Koliko je Ibro igrao za vikend?
Jjeebbo ih Rusija a oni nju.. ja sam uvjek govorio da se tamo zavrsava karijera!!
G BUSSA BUSS
- BH Patriot
- Kontakt:
Ibričić je u Hajduku bio u životnoj formi, ali nažalost Rusija ga polako "uništava" u to smo se mogli uvjeriti i u meču sa Bjelorusijom gdje je Senijad imao nekoliko izglednih šansi za pogodak, ali nije ih iskoristio.
Nadam se da će i on shvatiti što prije da je odlazak najbolje rješenje za njega i za reprezentaciju !
Nadam se da će i on shvatiti što prije da je odlazak najbolje rješenje za njega i za reprezentaciju !
Livin' La Vida Loca ;)
kada bi stavili hajduk u rusku ligu, vjerovatno bi se borio za opstanak, tako da je odlazak u lokomotiv korak naprijed u njegovoj karijeri, nama ostaje da se nadamo da ce se Ibro uspjeti izboriti da vecu minutazu u svome klubu, a ja sam nisam skonto sta je bila ibriciceva uloga u utakmici protiv bjelorusije!?BH Patriot je napisao/la:Ibričić je u Hajduku bio u životnoj formi, ali nažalost Rusija ga polako "uništava" u to smo se mogli uvjeriti i u meču sa Bjelorusijom gdje je Senijad imao nekoliko izglednih šansi za pogodak, ali nije ih iskoristio.
Zadnja izmjena: xavi26, dana/u 12 sep 2011, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.