Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Otac
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la Otac » 29 jul 2009, 17:23

juventus 0244 je napisao/la:Ma malo sam se šalio, ali ipak vjerujem da ih opet možemo dobiti i na ovim pripremama....
Jer ni mi ni oni nismo 100% spremni pa sve je moguće...
Sugradjaninu, bojim se da cete nas i ovaj put isprasiti. Ali neka :) dolazi i nase vrijeme abd....steta sto bas igramo na Sanchez Pizjuanu, nikad nas nije islo
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 jul 2009, 20:34

Otac je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Ma malo sam se šalio, ali ipak vjerujem da ih opet možemo dobiti i na ovim pripremama....
Jer ni mi ni oni nismo 100% spremni pa sve je moguće...
Sugradjaninu, bojim se da cete nas i ovaj put isprasiti. Ali neka :) dolazi i nase vrijeme abd....steta sto bas igramo na Sanchez Pizjuanu, nikad nas nije islo
ako nas isprase necu dolazit sedam dana na ovaj dio foruma od sramote :mrgreen: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 30 jul 2009, 11:42

sjeca li se ko sezone 2002. Veliki Real sa Figom, Zidaneom, Ronaldom, Beckhamom, Raulom se nafuro. Laf galaktikosi gaze sve pred sobom. I dodje Juve u polufinalu i lagano im strpa trici i hajmo raja voljno. Nadam se da ce tako biti i ove sezone. Real je nasa redovna musterija.
MENI MOJE, A VAMA VASE

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jul 2009, 11:51

F.G.R. HARMANI je napisao/la:sjeca li se ko sezone 2002. Veliki Real sa Figom, Zidaneom, Ronaldom, Beckhamom, Raulom se nafuro. Laf galaktikosi gaze sve pred sobom. I dodje Juve u polufinalu i lagano im strpa trici i hajmo raja voljno. Nadam se da ce tako biti i ove sezone. Real je nasa redovna musterija.
joj jbt zito na koji god dio foruma odem Real im redovna musterija u LP...jbt pa mi smo ovo takmicanje valjda najvise puta osvajali valjda je red da i nama neko bude musterija ccc :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 jul 2009, 12:17

F.G.R. HARMANI je napisao/la:sjeca li se ko sezone 2002. Veliki Real sa Figom, Zidaneom, Ronaldom, Beckhamom, Raulom se nafuro. Laf galaktikosi gaze sve pred sobom. I dodje Juve u polufinalu i lagano im strpa trici i hajmo raja voljno. Nadam se da ce tako biti i ove sezone. Real je nasa redovna musterija.
Naravno da se sjecam, a vi tada zahvalite Bogu pa je Figo promasio penal i Real ispao. Tad ste sadake podijelili :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 jul 2009, 12:20

Harrison je napisao/la:
Naravno da se sjecam, a vi tada zahvalite Bogu pa je Figo promasio penal i Real ispao. Tad ste sadake podijelili :mrgreen:
jesmo li i prošle godine sadaku podijelili :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 jul 2009, 12:32

juventus 0244 je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
jesmo li i prošle godine sadaku podijelili :mrgreen:
Naravno, vas golman da je srbin zvao bi se Srecko Sreckovic, a ne Gianluigi Buffon :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 jul 2009, 12:42

Naravno, vas golman da je srbin zvao bi se Srecko Sreckovic, a ne Gianluigi Buffon :mrgreen:[/quote]

DOVOLJNO JE REĆI SAMO ALEX DEL PIERO :D :D :D :D

FC Ljuta Krajina

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 30 jul 2009, 13:08

Hocel biti da ste vodili 3:0 u drugoj utakmici, i onda na Zizu ulio trunku nade u 90 minuti pa smo se svi nadali naredne tri minute :D

nikad necu oprostiti portugalskom **** koji je loptu prema golmanu uputio brzinom 5kmph :mrgreen:
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 jul 2009, 14:36

a jesmol imali srece i 2005-e aaaa :lol: i tu ste dobili po pičci :lol: :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 30 jul 2009, 16:31

Eh te godine su bili produzeci... :mrgreen: hocel biti da nas je Zalayeta ukopao :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 jul 2009, 17:12

da , da Zalayeta sa nekih 18 metara :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 30 jul 2009, 18:04

Naravno da se sjecam, a vi tada zahvalite Bogu pa je Figo promasio penal i Real ispao. Tad ste sadake podijelili :mrgreen:[/quote]

jesmo li i prošle godine sadaku podijelili :mrgreen:[/quote]

Naravno, vas golman da je srbin zvao bi se Srecko Sreckovic, a ne Gianluigi Buffon :mrgreen:[/quote]

ne bi se zvao Srecko Sreckovic, i dalje bi bio Gianluigi Buffon to jest najbolji golman na svijetu stoje ikada branio!!!!!!!
U ime Gospodara...

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 02 avg 2009, 16:54

Haj dosta smo se raspravljali sa ovim propalicama iz madrida. Opet su dobili po picki, neka sada cekaju opet ce doci na red :D Okrenimo se utakmici finalu Kupa mira protiv Aston Ville veceras u 22:30 h.

FORZA JUVE
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 17:39

JuventusTorino je napisao/la:Haj dosta smo se raspravljali sa ovim propalicama iz madrida. Opet su dobili po picki, neka sada cekaju opet ce doci na red :D Okrenimo se utakmici finalu Kupa mira protiv Aston Ville veceras u 22:30 h.

FORZA JUVE
jbg jarane ja se ne zelim svadjati...ali bezze ti je ta spika propalice,picke itd...al ajd nema veze nadam se da cemo se sastati u LP vidim da sad vec mislite kako ste za klasu jaci od nas u ovom trenutku,sto realno niste i to cemo vam dokazati ako se ponovo sastanemo u LP 8-)

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 02 avg 2009, 17:51

JameS je napisao/la:
JuventusTorino je napisao/la:Haj dosta smo se raspravljali sa ovim propalicama iz madrida. Opet su dobili po picki, neka sada cekaju opet ce doci na red :D Okrenimo se utakmici finalu Kupa mira protiv Aston Ville veceras u 22:30 h.

FORZA JUVE
jbg jarane ja se ne zelim svadjati...ali bezze ti je ta spika propalice,picke itd...al ajd nema veze nadam se da cemo se sastati u LP vidim da sad vec mislite kako ste za klasu jaci od nas u ovom trenutku,sto realno niste i to cemo vam dokazati ako se ponovo sastanemo u LP 8-)

ja juventus volim dusom ali mislim da kada se real uigra da im niko nece moci nista osim mozda del piero da im opet presudi lucidnoscu, tako da ne bojimo se mi vas ali mislim da ce real svako zeljeti izbjeci u ligi prvaka.
U ime Gospodara...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 avg 2009, 18:06

JameS je napisao/la:

FORZA JUVE
Dobro i ja nisam za vrijeđanje igrača i navijač reala, jel to nisu na ovoj temi sad zaslužili,a što se tiče toga da ako se sastanemo u ligi prvaka da će te nas pobijediti to teško. Đaba što imate ronalda, kaku benzemu i ostale juventus je ipak uigranija ekipa od reala. Koji će kao i prije par godina kada su se pojačali biti samo skup zvijezda na jednom mjestu i ništa više i neće moći pobjediti barsu, liverpol, juventus, manchester......... I rano će se oprostiti od lige prvaka..... Odnosno da uđu među osam u LP je njihov maksimum..

FC Ljuta Krajina

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 avg 2009, 18:32

juventus 0244 je napisao/la:
JameS je napisao/la:

FORZA JUVE
Dobro i ja nisam za vrijeđanje igrača i navijač reala, jel to nisu na ovoj temi sad zaslužili,a što se tiče toga da ako se sastanemo u ligi prvaka da će te nas pobijediti to teško. Đaba što imate ronalda, kaku benzemu i ostale juventus je ipak uigranija ekipa od reala. Koji će kao i prije par godina kada su se pojačali biti samo skup zvijezda na jednom mjestu i ništa više i neće moći pobjediti barsu, liverpol, juventus, manchester......... I rano će se oprostiti od lige prvaka..... Odnosno da uđu među osam u LP je njihov maksimum..
naravno Juventini imaju svoje misljenje mi imamo svoje...ali ja vjerujem da ako se Real uigra brzo da cemo imati sta reci u ovogodisnjoj Ligi Prvaka,a i vjerujem da mozemo i dalje od 1/4 finala 8-)

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 03 avg 2009, 00:01

Sta je bolan JameS sta si se ti tako ufuro majketi :?:
Pa jeli to hoces da kazes, niste uigrani pa zato nemate pojma jeli? Jeli to JUVENTUS uigran sa novim igracima & formacijom kako ce Diego da se usteli u igru???
Znam druze da ti je krivo sto smo vas opet naguzili ali stvarno bi bilo vrijeme da malo popustis, bolji smo od vas pa kako god okrenes. Nemoze se sve ni parama kupiti :)

FORZA JUVENTUS
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 avg 2009, 00:17

JuventusTorino je napisao/la:Sta je bolan JameS sta si se ti tako ufuro majketi :?:
Pa jeli to hoces da kazes, niste uigrani pa zato nemate pojma jeli? Jeli to JUVENTUS uigran sa novim igracima & formacijom kako ce Diego da se usteli u igru???
Znam druze da ti je krivo sto smo vas opet naguzili ali stvarno bi bilo vrijeme da malo popustis, bolji smo od vas pa kako god okrenes. Nemoze se sve ni parama kupiti :)

FORZA JUVENTUS
ne vidim ni u jednom svom postu da sam se ufuro,neuigranost kod nas normalno igra bitan faktor pogledaj malo koliko smo mi promjenili ekipu,a koliko vi,a ne vidim da ste nas nesto razbili pobjedili ste nas 2:1 nema se sta prigovoriti zasluzeno,ali nikako se ne slazem da ste nas razbili...opet kako ja znam vama je samo nedostajao Diego(bar kako ja znam),a na nama 6,7 igraca koji ce biti standardni prvotimci(Casillas,Arbeloa,Albiol,Ramos,Kaka,Robenn) a jos tu nije bilo ni Snejdera,Diyare,VDV-a i Nisterlooya...kao sto vidis citava zadnja linija je nedostajala,naravno ne zelim da se izvalcim na to da nam nije igralo pregrst igraca,ali je cinjenica kada ih nema da nedostaju kao sto je to bilo u ovom slucaju ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.