E ovako,da vidimo sta bi ovo veceras,desilo se ono sto je moralo da se desi

Ali prvo za Litvance da kazem nesto

ta selekcija moze uzeti medalju samo uz pomoc FIBA i njihovih sudijskih dupeuvlakaca.Kenjalo ih je za 3 poena kao ludo,ali to se desi samo jednom na ovakvom takmicenju(iako su najbolji trojkasi do sad).Ovo veceras je bilo u SF domenu.Svim srcem cu navijati za Francusku i Nemacku protiv njih kao da mi braca rodjena igraju tamo

A ove sudijske p*cketine ,sta o njima reci,vidim vec neke "nepristrasne" komentare ovde tipa "bla,bla sudija malo pomagao "

jedan nedosudjeni nameran faul u korist Srba kao i 10 tak nepostojecih faulova dosudjenih u korist Litvanaca

Dovoljno za +10,iako Srbija ocajno odigra veceras a opet postize 90 poena
SRBIJA- Prvo bih upitao gospodina Dudu Ivkovica koga veoma cenim " Dudo brate,koji si qrac vodio Marjanovica i Paunica na EP ,sto nisi poveo mene i jos nekog ovde sa foruma da nam dupe vidi put i da lepo presedimo na klupi a mozda tamo i obalimo neku dobru Litvanku i vidimo sveta malo ?"
Teodosic-Covek heroj i budala,mozda mu treba onaj psiholog sto je Djokovicu pomogao,mozda ce i Teu pomoci,par nekih ulaza koji mi nikako nisu jasni,bacanje nekih frljoka

koje ni obruc ne pipaju

ne znam sta da kazem jos jer je covek nepredvidiv,mozda na sledecoj tekmi ubaci 50 poena nikad se ne zna.
Bjelica- decko koji je iza sebe imao losu sezonu,ali koji zasluzuje da igra mnogo vise nego sto trenutno igra.
Tepic i Kosta retardinjo-momci mozda je ovo vreme kada covek shvati da nije za odredjeni sport.Prvi igra odbranu solidno,ali u napadu nije nista bolji od momaka koji u mom naselju igraju ulicni basket.
O ostalima nemam sta da kazem,bice bolje.Idemo na medalju

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....