Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ipak je mnogo, mnogo opasniji kada je tu neko ko će odvući pažnju protivničke odbrane. U prvom poluvremenu im'o jednu odličnu rolu (predribl'o 2 igrača i da je na krilu tada bio neko normalan, a ne Ibričić
koji se šetkao 20 metara iza Džeka, vjerujem da bi ubilježio asistenciju. Umjesto toga je puc'o ravno u golmana). Na offside se mora skrenuti pažnja (sinoć je bio barem 5-6 puta u nedozvoljenoj poziciji). Sve u svemu, Džeko je odigr'o dobro, mada daleko od toga da mu je ovo najbolja partija (š'o bi @Kimbo rek'o).
Odlična kontrola lopte, pregled igre i sve, samo što su ga sinoć offside-i koštali gola. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Treba još neko da igra sa njim u napadu, koliko nam je samo taj drugi napadač sinoć falio, nevjerovatno...koliko je samo puta Džekson vodio loptu pored 3-4 (pa jednom i 5) igrača Bjelorusije, pokušavao nešto, borio se...al' šta će sam, kakve fajde kad Ibričić, kao što reče @Monolog, šetka 20 metara iza njega
Uglavnom, odlična partija dijamanta, i da, neznam jestel' upratili, dobar je gol dao, zaista, onaj što su sudije poništile
Uglavnom, odlična partija dijamanta, i da, neznam jestel' upratili, dobar je gol dao, zaista, onaj što su sudije poništile
Dzeko kao i obicno, sjajan.
Opet odskakao od ostalih igraca na terenu, i nasih i njihovih.
pa sta si ti gledao majke tiSamoZeljo je napisao/la:Dzeko kao i obicno, sjajan.
ponos je bitan
To bi ja trebao pitati tebe?!2pride3 je napisao/la:pa sta si ti gledao majke tiSamoZeljo je napisao/la:Dzeko kao i obicno, sjajan.
odskakao od ostalih sa 11 ofsajda i par "no pasaran" driblinga... za asist svaka cast ali ovo nije ni 10% pravog edinaSamoZeljo je napisao/la:To bi ja trebao pitati tebe?!2pride3 je napisao/la:pa sta si ti gledao majke tiSamoZeljo je napisao/la:Dzeko kao i obicno, sjajan.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- marseille7
- Kontakt:
Kako god, igro je dovoljno da direktno odluci utakmicu. 2.gi crveni i assist. End of Story.
dzeko...ma sta ces tu komentarisati,prevazis'o je i ovaj forum
.sjaj,sjaj...i reci misketu da se ne zajebava!
Zadnja izmjena: No1, dana/u 07 sep 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
u prvoj tekmi penal na njemu, hem je izborio onaj korner polije kojeg je pao gol. sasvim solidan ucinak. nije sve ni u davanju golova.marseille7 je napisao/la:Kako god, igro je dovoljno da direktno odluci utakmicu. 2.gi crveni i assist. End of Story.
Postovanje treba zaraditi.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sinoc se pokazalo da je Dzeko puno bolji kad ima jos neko sa njim u napadu. Ibisevic ili Muslimovic - nebitno! Nekoliko puta je bilo dobrih situacija ali je falio neko kome bi se lopta mogla dodati, falio je neko ko bi odvukao na sebe jos 2 igraca Bjelorusije tako da ne bi morala 4 cuvati Dzeku..
Nadam se da ce mu protiv Luxemburga Muslimovic (ukoliko dodje u formu do te utakmice) ili Ibisevic (ako se oporavi) praviti drustvo u napadu..
Nadam se da ce mu protiv Luxemburga Muslimovic (ukoliko dodje u formu do te utakmice) ili Ibisevic (ako se oporavi) praviti drustvo u napadu..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Jok nije, ne znam ja sta si ti gledao??johnnyHZ je napisao/la:odskakao od ostalih sa 11 ofsajda i par "no pasaran" driblinga... za asist svaka cast ali ovo nije ni 10% pravog edina
Nosio se sa cijelom odbranom, lomili ga.
Na kome je bio drugi crveni?
Ko je bio asistent gola?
Sta bolan pricas 10% ??
Jesi vidio onaj ponisteni gol? (onu majstoriju)
Nismo gledali istu utakmicu, ocigledno!
E cuj molim te sinoc se pokazalo. Ma covjece pokazalo se prije godinu dana. I u City-u kad je stalno ovdje pricamo da Dzeko sam u napadu malo sta moze napravit. Moze zabit gol al nije ni blizu efikasan kao kad ima partnera u napadu. Vedo mi nije omiljen,dalkeko od toga,al nek se on nama vrati pa kakav god bio.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Sinoc se pokazalo da je Dzeko puno bolji kad ima jos neko sa njim u napadu. Ibisevic ili Muslimovic - nebitno! Nekoliko puta je bilo dobrih situacija ali je falio neko kome bi se lopta mogla dodati, falio je neko ko bi odvukao na sebe jos 2 igraca Bjelorusije tako da ne bi morala 4 cuvati Dzeku..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Edin je odigrao solidno obje utakmice ( sa bjelorusijom), ali mislim, da moze (mora) mnogo bolje. Imam osjecaj da ce Edin protiv francuske odigrati utakmicu zivota, i da nas on vodi na eu 2012. Sto se tice Vede, ono sto je Dzeko za Ibisevica,, to je Ibisevic za Zeca i Muslimovica. Tako da Vedo igra veoma bitnu ulogu u reprezentaciji.
u Bjelorusiji kod prvog gola penal na njemu. Kod drugog gola on izborio korner. U Zenici na njemu crveni karton, i asistencija za gol. Slabo ???
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ma Džeko Fantastićan!
Koliko je puta bio odsjećen sam u napadu pa dobivo zraćne duele pored 5 6 ovih masona oko njega ,ali nije Edin kriv što je morao zadržavat loptu a i mogao kahvelenisat dok se Ibričić probudi !!!
Koliko je puta bio odsjećen sam u napadu pa dobivo zraćne duele pored 5 6 ovih masona oko njega ,ali nije Edin kriv što je morao zadržavat loptu a i mogao kahvelenisat dok se Ibričić probudi !!!
Pod prečku u devet banki.... :)
Preoro je Biljino zajedno s Martinovićem na leđima
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Coek mozda prespavao utakmicu ili pratio nekog drugog igraca, pa mu promakle majstorije naseg EdinaSamoZeljo je napisao/la:Jok nije, ne znam ja sta si ti gledao??johnnyHZ je napisao/la:odskakao od ostalih sa 11 ofsajda i par "no pasaran" driblinga... za asist svaka cast ali ovo nije ni 10% pravog edina
Nosio se sa cijelom odbranom, lomili ga.
Na kome je bio drugi crveni?
Ko je bio asistent gola?
Sta bolan pricas 10% ??
Jesi vidio onaj ponisteni gol? (onu majstoriju)
Nismo gledali istu utakmicu, ocigledno!
Ili je mozda ono kad kazu: Ljepota je u ocima posmatraca...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Edin će pružati sve lošije utakmice za reprezentaciju u budućnosti. On danas previše odskače kvalitetom u odnosu na ostale reprezentativce, navikava se na brzu igru u City-u i nikako se nije mogao adaptirati na spora dodavanja kakva smo imali u Zenici, zbog toga ogroman broj ofsajda u kojima je bio.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ima smisla... samo se nadam da to nece toliko doc' do izrazaja, naravno pod uslovom da salihovic, pjanic, lulic, medunjanin, misimovic budu u dobroj formi i da ce se oni adaptirat' na njegovu brzinuNoName je napisao/la:Edin će pružati sve lošije utakmice za reprezentaciju u budućnosti. On danas previše odskače kvalitetom u odnosu na ostale reprezentativce, navikava se na brzu igru u City-u i nikako se nije mogao adaptirati na spora dodavanja kakva smo imali u Zenici, zbog toga ogroman broj ofsajda u kojima je bio.
- miralem444
- Kontakt:
pa dobro po meni kad se vrati pjanic spaha igra nase reprezentacije ce bit duplo brza ipak pjanic je mal brz strasan tehnicar a spaha neko ko zna brzo iznijet loptu takodje izuzetnu tehniku ima...nebrite se nema zime za DZEKU tek najbolje od njega i u reprezentaciji i u City-u slijediamho je napisao/la:ima smisla... samo se nadam da to nece toliko doc' do izrazaja, naravno pod uslovom da salihovic, pjanic, lulic, medunjanin, misimovic budu u dobroj formi i da ce se oni adaptirat' na njegovu brzinuNoName je napisao/la:Edin će pružati sve lošije utakmice za reprezentaciju u budućnosti. On danas previše odskače kvalitetom u odnosu na ostale reprezentativce, navikava se na brzu igru u City-u i nikako se nije mogao adaptirati na spora dodavanja kakva smo imali u Zenici, zbog toga ogroman broj ofsajda u kojima je bio.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.