SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
bravo za eliminatora jedini je pogodio utakmicu Celik-Zeljo ...
Bavarci nazalost gube
Bavarci nazalost gube
A C A B !
Jonit_FC vodi nakon prvog dana 2-1 golove zabili ja i dino-92,ovi imaju jos jednu utakmicu za pogodit ,a mi smo svoje ispucali 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A šta je sa tekmom Široki-Slavija???
Dodajte još jedan par domaćinima!!!
Ma hajd sta se zalite 5 vi pogadjate 5 mi,nemora uvijek domacin 6bayer 04 je napisao/la:A šta je sa tekmom Široki-Slavija???

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Blue Train - Pivopije 1:2 Trenutno.Stim da domacini imaju jos danas dvije utakmice PL BiH
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ne . to se mora nekako nadoknaditi. Eto neka razmisle u savezu šta i kako.miky_hz je napisao/la:Ma hajd sta se zalite 5 vi pogadjate 5 mi,nemora uvijek domacin 6bayer 04 je napisao/la:A šta je sa tekmom Široki-Slavija???
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Gubimo samo zato,jer su u nas u timu dobri momci,koji nisu upoznati sa (ne)kvalitetama jointa...
Ali et,nadam se barem remiju...
Ali et,nadam se barem remiju...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sto se tice utakmice Siroki-Slavija ja sam da se ovaj par ukine a sve timovi koji su ga imali da sljedecu gostujucu utakmicu imaju 6 parova... 

A C A B !
- adnan_nanda
- Kontakt:
a ja sam za to da svim domacinima upisu po jedan gol kao da su pogodili tu utakmicu
bas sam fer zar ne 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Gongashi - SK Stolac Hercegovina 0:3 za sad... mislim da smo ih deklasirali.... imali su jos cijelu premijer ligu i sve su fulili..
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Rezultati ovh utakmica za goste sto su bili? Ja slabo ista znam
Hvala unaprijed.

Support Velez, It's logical! ★
Pobjeda 2-1 

cekaj malo miky, nezna se jos sta ce se desiti zbog one utakmice koja nije odigrana, po pravilima je to offside, ali nemamo svi iste parove.
Ma nista ba pogadjali smo mi 5 oni 5,hajd da smo mi 6 oni 5 pa bi shvatao da se vrsi pobuna ovako smo imali isto parova za pogadjat jos oni imali nasu ligu a ja puco po levskom i sofijama 

BackSpace United se nije nikako pojavio na utakmici i nisu dali nijedan svoj tip .
Ekipa spamm smatra da se ova utakmica tretira kao predaja od strane BackSpace United i da se rezultatski registrira 3:0 za Spamm, hvala.
Ekipa spamm smatra da se ova utakmica tretira kao predaja od strane BackSpace United i da se rezultatski registrira 3:0 za Spamm, hvala.
levski sam ja pogodiomiky_hz je napisao/la:Ma nista ba pogadjali smo mi 5 oni 5,hajd da smo mi 6 oni 5 pa bi shvatao da se vrsi pobuna ovako smo imali isto parova za pogadjat jos oni imali nasu ligu a ja puco po levskom i sofijama

jel to vi niste nista pogodili, pa sad treba tako da se rijesiRz88 je napisao/la:BackSpace United se nije nikako pojavio na utakmici i nisu dali nijedan svoj tip .

Eh brate volio bih vidjeti tvoju prognozu na ovo kolo naše lige...Niti jedan rezultat nije bio očekivan osim možda Leotar-Rudar(a to je bio vaš par)i donekle Zvijezda-Zrinjski...miky_hz je napisao/la:Ma nista ba pogadjali smo mi 5 oni 5,hajd da smo mi 6 oni 5 pa bi shvatao da se vrsi pobuna ovako smo imali isto parova za pogadjat jos oni imali nasu ligu a ja puco po levskom i sofijama
Hajde ovo je samo igra,ali ipak da znaš da nije ovo pošteno prema domaćinima u ovom kolu...

Bavarci postali redovna mušterija

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- eliminator
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Mislim da je 2-2 ali nama nije igrao jedan pareliminator je napisao/la:jesmol ovo i mi konacno pobjedili

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.