uzmi terapiju pa se vratiNo1 je napisao/la:Stilic OUT, Suljic IN..nije iskoristio prilikE i treba isprobati nekog drugog.jednostavno.
Semir Štilić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Semir Štilić
fakat ne znam sta ste vi gledali. Sinoc Dzeko, Papac, Rahimic, Lulic i Stilic su bili "u utakmici", ostali kao da su naograisali
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Plaho je bio u utakmici.Ne guraj nesto nazor.szlaja je napisao/la:fakat ne znam sta ste vi gledali. Sinoc Dzeko, Papac, Rahimic, Lulic i Stilic su bili "u utakmici", ostali kao da su naograisali
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znam ja da bi ti rado Suljica, al ne moze mu taj ni kopacke cistit. A sinoc su plaho svi "bili" u utakmici...harishp je napisao/la:Plaho je bio u utakmici.Ne guraj nesto nazor.szlaja je napisao/la:fakat ne znam sta ste vi gledali. Sinoc Dzeko, Papac, Rahimic, Lulic i Stilic su bili "u utakmici", ostali kao da su naograisali
trebalo je haskića staviti bar 15 minuta da rasteriti đžekuharishp je napisao/la:Plaho je bio u utakmici.Ne guraj nesto nazor.szlaja je napisao/la:fakat ne znam sta ste vi gledali. Sinoc Dzeko, Papac, Rahimic, Lulic i Stilic su bili "u utakmici", ostali kao da su naograisali

nidi je napisao/la:trebalo je haskića staviti bar 15 minuta da rasteriti đžekuharishp je napisao/la:Plaho je bio u utakmici.Ne guraj nesto nazor.szlaja je napisao/la:fakat ne znam sta ste vi gledali. Sinoc Dzeko, Papac, Rahimic, Lulic i Stilic su bili "u utakmici", ostali kao da su naograisali![]()

bice,on,osimu na raspolaganju vrlo brzo...pa mu se divite.nisam navijac sarajeva.suljic je puno brzi,kreativniji, i jaci na lopti od gore pomenutog.suljica sam naveo, jer znam da bi u onoj utakmici pruzio vise od onakvog stilica.suljicu manjka jedino snage..i uzeo sam ga manje/vise kao sinonim za mladje igrace cije vrijeme dolazi i koji zasluzuju sansu.stilic je, po meni, dobio svoju sansu, koju nije je iskoristio.
Zadnja izmjena: No1, dana/u 08 sep 2011, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
No1 je napisao/la:bice,on,osimu na raspolaganju vrlo brzo...pa mu se divite.nisam navijac sarajeva.suljic je puno brzi,kreativniji, i jaci na lopti od gore pomenutog.suljica sam naveo, jer znam da bi u onoj utakmici pruzio vise od onakvog stilica.suljicu manjka jedino snage..i uzeo sam ga manje/vise kao sinonim za mladje igrace cije vrijeme dolazi i koji zasluzuju sansu.stilic, po meni, je dobio svoju sansu.nije je iskoristio.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Haj priznaj da si ti Suljic uclanio si se na forum da sam sebe guras ovdjeNo1 je napisao/la:bice,on,osimu na raspolaganju vrlo brzo...pa mu se divite.nisam navijac sarajeva.suljic je puno brzi,kreativniji, i jaci na lopti od gore pomenutog.suljica sam naveo, jer znam da bi u onoj utakmici pruzio vise od onakvog stilica.suljicu manjka jedino snage..i uzeo sam ga manje/vise kao sinonim za mladje igrace cije vrijeme dolazi i koji zasluzuju sansu.stilic je, po meni, dobio svoju sansu, koju nije je iskoristio.

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
nisko je napisao/la:Haj priznaj da si ti Suljic uclanio si se na forum da sam sebe guras ovdjeNo1 je napisao/la:bice,on,osimu na raspolaganju vrlo brzo...pa mu se divite.nisam navijac sarajeva.suljic je puno brzi,kreativniji, i jaci na lopti od gore pomenutog.suljica sam naveo, jer znam da bi u onoj utakmici pruzio vise od onakvog stilica.suljicu manjka jedino snage..i uzeo sam ga manje/vise kao sinonim za mladje igrace cije vrijeme dolazi i koji zasluzuju sansu.stilic je, po meni, dobio svoju sansu, koju nije je iskoristio.

Svasta ovde procitati,nije valjda da su neki ozbiljni kad kazu da bi trebao Suljica staviti i da je on bolji od Stile,cvrsto vjerujem da im sintelan nije sav mozak popijo i da je svjetlo na kraju tunela. Po meni sasvim solidna partija Stile imaju u vidu poziciju i vaznost utakmice!!!
...nisu mogli da te ugase!!!
prvo suljic i stilic su dva razlicita igraca!!!
Suljic je krilo dok je stilic play.
Stilic nije krilo i kad susic zasna to onda ce igrati mnogo bolje!!!!!!!!
Suljic je krilo dok je stilic play.
Stilic nije krilo i kad susic zasna to onda ce igrati mnogo bolje!!!!!!!!
brzo ste me skontali.
ja se bavim ozbiljnom tematikom..a vi meni,JA suljic.
Stilic je tema.

Stilic je tema.
vodi ga kuci ako ti je dobar,cuj stilic mu bio u utakmici,a dize nos jos dok je ciro bio sto ne igra u pocetnih 11....istina,izveo je momacki par kornera..ima pravo sto se ljuti.. 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
kakva ozbiljna tematika suljić u repki ,momak nema ni pasošaNo1 je napisao/la:brzo ste me skontali.![]()
Stilic je tema.
jest upeklo ovih dana na bjelasnici...cujem janjci se okrecu u 16.... 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Opet glupavi razlozi pitari strumpfovinidi je napisao/la:trebalo je haskića staviti bar 15 minuta da rasteriti đžekuharishp je napisao/la:Plaho je bio u utakmici.Ne guraj nesto nazor.szlaja je napisao/la:fakat ne znam sta ste vi gledali. Sinoc Dzeko, Papac, Rahimic, Lulic i Stilic su bili "u utakmici", ostali kao da su naograisali![]()

Prica se o repci kao i doticnom clanu te iste repke.
Meni licno je drag ali osijedi cekajuci da se ovaj napokon trzne.Dobija finu minutazu silom prilika a ovaj statista u kukuruzu.Ko god kaze da je dobro odigrao ova dva meca misleci i na Grcku laze samog sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stilic nije igrao svoju poziciju ,nije on neki sprinter pa da probija po boku. Dalje vecina vas jednostavno nemate pojma o fudbalu i fudbalskim pozicijama . Stila odigro solidno ,izvodio kornere extra ,onda kad je uposlio Dzeku a ovaj je nije primio kako treba i to je poetez i po bio.
Stila care samo da odes iz te Poljske(Lech) i bices vrlo brzo u prvih jedanest.
Za vas sto pametujete o momku nek vas stid bude hejteri.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Jbo fudbalera mladog, perspektivnog, punog snage koji ne može da se prilagodi trenutnoj situaciji i potrebi ekipe u datom momentu... Izveo korner dobro, pa šta... ostali dio utakmice kad god je primio loptu i riješio je se brzo samo nek' nije kod njega...MuhamedTM je napisao/la:Stilic nije igrao svoju poziciju ,nije on neki sprinter pa da probija po boku. Dalje vecina vas jednostavno nemate pojma o fudbalu i fudbalskim pozicijama . Stila odigro solidno ,izvodio kornere extra ,onda kad je uposlio Dzeku a ovaj je nije primio kako treba i to je poetez i po bio.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stilic nije bio ni los, a niti nesto posebno dobar, bilo je par situacija da ne zna sta ce sa loptom, a imao je i otezavajuci oklonost sto smo igrali sa jednim napadacem u napadu (slobodno ne racunajte Zeca), a oni krkani iz odbrane su neprekidno bili Dzeki na ledjima i jos su igrali defanzivno i to je sve stvaralo takvu situaciju da je i tesko dati zadnji pas.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.