Ermin Zec
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermin Zec
šteta za ovog momka dok je igro u šibeniku bio je svjetska klasa talenta najavljivali su mu svjetsku karijeru ali eto propo
Loš je bio protiv Grčke,iskreno ima boljih napadača od njega (u inostranstvu) a da mogu igrati za reprezentaciju.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nije bas mnogo pokazao. Previse je komplikovao i kada je imao neko jednostavnije rjesenje. Mogao je puno puno puno bolje da iskoristi ovu priliku!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
ono sto je Dzeki bio Tevez prosle sezone , protiv Bjelorusa je to bio Dzeko, Miske za Zeca jednostavno nisu mu dali loptu kad je mogao da nesto uradi , a i premalo je odigrao da pokaze svoje znanje ... Zeko uz tebe smo dokazat ces ti da si davno trebao biti uz Dzeku u spicu !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Miske ga je pri kraj lijepo proigrao, kad je Zec oborio golmana. Zasad Dzeko, pa Ibisevic. Pa onda niko.
Zec mora zapeti i nastaviti tamo gdje je bio prije one povrede.
Zec mora zapeti i nastaviti tamo gdje je bio prije one povrede.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zec je dobio odlicnu loptu od Misketa pred sam kraj. I jos je bilo tu situacija gdje bi morao bolje reagirati, posebno ona promasena lopta prije nego ce gol pasti. Ali moram mu priznati borbu i stranu zelju kad je usao.SemPer_fi je napisao/la:ono sto je Dzeki bio Tevez prosle sezone , protiv Bjelorusa je to bio Dzeko, Miske za Zeca jednostavno nisu mu dali loptu kad je mogao da nesto uradi , a i premalo je odigrao da pokaze svoje znanje ... Zeko uz tebe smo dokazat ces ti da si davno trebao biti uz Dzeku u spicu !!
Kao sto je Principatus reko, zasad samo Dzeko i Vedo u napadu.
Naravno Dzeko i Vedo , al glupo je forsirati sad Muslimovica ispred jednog Zeca koji je mladzi i mora mu se priznati dosta bolji , a naravno i brzi od svih napadaca kojima raspolazemo...yup je napisao/la:Zec je dobio odlicnu loptu od Misketa pred sam kraj. I jos je bilo tu situacija gdje bi morao bolje reagirati, posebno ona promasena lopta prije nego ce gol pasti. Ali moram mu priznati borbu i stranu zelju kad je usao.SemPer_fi je napisao/la:ono sto je Dzeki bio Tevez prosle sezone , protiv Bjelorusa je to bio Dzeko, Miske za Zeca jednostavno nisu mu dali loptu kad je mogao da nesto uradi , a i premalo je odigrao da pokaze svoje znanje ... Zeko uz tebe smo dokazat ces ti da si davno trebao biti uz Dzeku u spicu !!
Kao sto je Principatus reko, zasad samo Dzeko i Vedo u napadu.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
iskreno,zec je bio dugo moj favorit u napadu,nazalost,u reprezentaciji je pokazao jako malo. napravio je los izbor lige i ekipe,pehovi da povredama......cini mi se da je kod njega problem gubitka samopouzdanja, prije nego nespremnost i netalenat.nadati se da ce ga krenuti u turskoj.
Sent from my Commodore 64
zec,trenutno,nema mjesta u repci..trebamo par,novih,napadaca do prvenstva(ili baraza) koji ce napraviti razliku,u nasu korist,kad udju na teren.
nije neki izbor,cak sta vise,prakticno nemamo na koga racunati.No1 je napisao/la:zec,trenutno,nema mjesta u repci..trebamo par,novih,napadaca do prvenstva(ili baraza) koji ce napraviti razliku,u nasu korist,kad udju na teren.
zac je skoro neupotrebljiv,muslimovic ne igra fudbal......ko ostaje?
idealna prilika da se oproba mahmutovic iz teplica,mozda stevanovic,kao krilni napadac? zasto ne probati i malog suljica iz sarajeva,igra li i dalje dobro,ima ono sto nisam vidio kod nasih igraca? pokrenuti promjenu drzavljanstva seferovicu,ako pocne davati golove.......
igra desnokrilnog napadaca,otprilike sto i u reprezentaciji,ono sto nam fali,ili ne?aleksandar_veliki je napisao/la:Kad si zadnji put gledao Vojvodnu, znas li sta Stevanovic uopste igra.nihco je napisao/la:nije neki izbor,cak sta vise,prakticno nemamo na koga racunati.No1 je napisao/la:zec,trenutno,nema mjesta u repci..trebamo par,novih,napadaca do prvenstva(ili baraza) koji ce napraviti razliku,u nasu korist,kad udju na teren.
zac je skoro neupotrebljiv,muslimovic ne igra fudbal......ko ostaje?
idealna prilika da se oproba mahmutovic iz teplica,mozda stevanovic,kao krilni napadac? zasto ne probati i malog suljica iz sarajeva,igra li i dalje dobro,ima ono sto nisam vidio kod nasih igraca? pokrenuti promjenu drzavljanstva seferovicu,ako pocne davati golove.......
treba traziti,kopati......ma nek je i iz PL,probaj ga
.mislim da, na svakom narednom okupljanju,treba zvati po dva nova igraca...pa nek se namecu.

po meni je realno,kada vec nemamo igrace koji mogu konkurirati ravopravno reprezentaciji, sansu dati mladim igracima koji imaju potencijal,prije nego dovoditi neke polovnjake u kasnim dvadesetim i starije.No1 je napisao/la:treba traziti,kopati......ma nek je i iz PL,probaj ga.mislim da, na svakom narednom okupljanju,treba zvati po dva nova igraca...pa nek se namecu.
Podhitno trazit novog napadaca,nazalost Zec je prosjecan kvalitet..Imao je nekoliko sansi u repki ali jednostavno ne moze..trazit neke mlade snage
- BH Patriot
- Kontakt:
U ovog sam igrača zaista vjerovao i nadao sam se da će zaigrati u nekom većem klubu, ali kako vrijeme prolazi tako i talenat ovog napadača nestaje. U reprezentaciji minutažu dobiva na kapaljku, zar nije bolje onda pozvati u A-selekciju nekog mladog talentiranog napadača (Bilbija, Stevanović, Mahmutović) kako bi stekao što veće iskustvo jer od Ermina izgleda nećemo imati prevelike koristi nažalost. Volio bih da griješim, ali ...
Livin' La Vida Loca ;)
Ma dobivao je brate slatki i previse kako je odigrao ali je zasad fakat propao k'o kauc.Ovi ''talentirani''jedino stevanovic ima sanse uz to nije napadac.BH Patriot je napisao/la:U ovog sam igrača zaista vjerovao i nadao sam se da će zaigrati u nekom većem klubu, ali kako vrijeme prolazi tako i talenat ovog napadača nestaje. U reprezentaciji minutažu dobiva na kapaljku, zar nije bolje onda pozvati u A-selekciju nekog mladog talentiranog napadača (Bilbija, Stevanović, Mahmutović) kako bi stekao što veće iskustvo jer od Ermina izgleda nećemo imati prevelike koristi nažalost. Volio bih da griješim, ali ...
Medjutim ne treba zaboraviti da je slicno bilo i sa Lulicem,a vidi ga sada u vezi zeca govorim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bilbija bi isto tako minute dobivao a jos nikako ne dobija minute u svom klubu. Stevanovic krilo, glavni igrac U21. Moze vamo moze tamo.BH Patriot je napisao/la:U ovog sam igrača zaista vjerovao i nadao sam se da će zaigrati u nekom većem klubu, ali kako vrijeme prolazi tako i talenat ovog napadača nestaje. U reprezentaciji minutažu dobiva na kapaljku, zar nije bolje onda pozvati u A-selekciju nekog mladog talentiranog napadača (Bilbija, Stevanović, Mahmutović) kako bi stekao što veće iskustvo jer od Ermina izgleda nećemo imati prevelike koristi nažalost. Volio bih da griješim, ali ...
Mahmutovic je koliko se meni cini oko 2 godine stariji od Ermina. 25 godina, nije mlad..
A sad da ima neki ekstra igrac to je pitanje. Onog Seferovica bi trebali zvati.
nazalost on je 3ci najbolji napadac kojeg imamo...nije on antitalenat niti ista nego jednostavno mnogi su ga kao i ibricica digli u zvijezde nakon sto je sezonu -dvije razvaljivao po jadnoj hrvatskoj ligi koja je u rangu 4te njemacke lige...mnogi su od njega puno ocekivali neshvatajuci da hrvatska ligas nikako nemoze biti mjerilo kvalitete jednog igraca..cinjenica je da je on prosjecan igrac koji mozda napreduje a mozda i ne ,igra u ok ligi ali sumnjam da ce on ikad imati kvalitet za liga petice...mada volio bih da grijesim...neko spomenu lulica,taj momak je redovno bio najbolji u grashopersu ali su ga povrede je..avale..da nije bio najbolji nebi presao u young boyse...
- BH Patriot
- Kontakt:
@soko
Istina Mahmutović jeste stariji, ali zašto Safet ne bi i njemu pružio priliku? Zec ne pokazuje ništa još od svog debitantskog nastupa kada je bio u top formi (HNL, Šibenik) i to predstavlja veliki problem kod ovog napadača .
Mišljenja sam da bi Safet trebao tražiti drugog jokera s klupe, jer sa ovakvim Zecom nemamo šta tražiti!
Istina Mahmutović jeste stariji, ali zašto Safet ne bi i njemu pružio priliku? Zec ne pokazuje ništa još od svog debitantskog nastupa kada je bio u top formi (HNL, Šibenik) i to predstavlja veliki problem kod ovog napadača .
Mišljenja sam da bi Safet trebao tražiti drugog jokera s klupe, jer sa ovakvim Zecom nemamo šta tražiti!
Livin' La Vida Loca ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.