EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
Ma znam na koga je mislio, malo ironije nije na odmet...Sorry za OT....

Ne mogu da vjerujem da su odsvirali pogrešnu himnu umjesto himne Rusije, odmah sam to primijetio jer sam se ruske himne naslušao u raznim takmičenjima. Ne bih da nagađam, ali ako su Litvanci iskoristili ovako tužan dan za Rusiju da im vraćaju dugove iz prošlosti, onda su stvarno pretjerali...
I nisu trebali Rusi da idu dok se ne odsvira himna!
Evo himne, svaka čast!
I nisu trebali Rusi da idu dok se ne odsvira himna!
Evo himne, svaka čast!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ja komedije mila majko, veliki propust, prvo prava himna Finske pa onda neka bezveze pjesma, a onda prvo bivša himna Rusije pa onda drugi put prava 
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
hahaha pa po treći put idu himne
stvarno nevjerovatno
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ma Litvanci namjerno rade...al nije u redu ,ovo je veliko sportsko takmičenje na kraju krajeva...B o X je napisao/la:ja komedije mila majko, veliki propust, prvo prava himna Finske pa onda neka bezveze pjesma, a onda prvo bivša himna Rusije pa onda drugi put prava
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Pa ovo je nedopustivo, šprdanje sa nacionalnim himnama je prvorazredna blamaža organizatora, ako je ovo namjerno to je prevršilo svaku mjeru...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Jos jedan razlog da navijam protiv Litvanije u svakom narednom mecu,jadno da jadnije biti ne moze.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ma Litvanci namjerno rade...al nije u redu ,ovo je veliko sportsko takmičenje na kraju krajeva...B o X je napisao/la:ja komedije mila majko, veliki propust, prvo prava himna Finske pa onda neka bezveze pjesma, a onda prvo bivša himna Rusije pa onda drugi put prava
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
fina igra finske, dobro se drze protiv favorizovanih Rusa
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
otkud znaš?mnogo_smo_jaki je napisao/la:NEKOJ je napisao/la:MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
smiri malo strasti...dobar uspjeh,ali na koga god naletite u 1/4f iz E grupe naguziće vas ladno.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Mogli bi ako odigraju kao protiv Grčke, ako budu igrali kao danas onda mrka kapa...Goldy je napisao/la:otkud znaš?mnogo_smo_jaki je napisao/la:NEKOJ je napisao/la:MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA 1/4 FINALE 8 NAJJACI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
smiri malo strasti...dobar uspjeh,ali na koga god naletite u 1/4f iz E grupe naguziće vas ladno.Sjećaš li se EURO 2004 u Portugalu? kad je Grčka bila šampion Evrope?
![]()
![]()
ovo ne bi bilo nimalo veće iznenađenje...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena

Za sve je kriva FIBAThe Game je napisao/la:jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena![]()
![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Gledam juče one utakmice..jbt imašta vidjeti..prava košarka...sve igračine...
...Baš kvalitetne ekipe,a gledam ove dve utakmice danas
...Jbt kao da nije isto takmičenje u pitanju
..Nebo i zemlja...
idioti, al' oni klasicniTribalian je napisao/la:Za sve je kriva FIBAThe Game je napisao/la:jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena![]()
![]()
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
The Game je napisao/la:idioti, al' oni klasicniTribalian je napisao/la:Za sve je kriva FIBAThe Game je napisao/la:jbm ti kosarku, kad ekipa u drugoj fazi eurobasketa za povrijeme postigne 20 poena![]()
![]()
jes' da je ovako i moja reprezentacija nastupala i sve to, i iskreno i ja sam sam mislio da je ovo dobra stvar, ali vece sra.nje u kosarci se nije desilo godinama.
To je "žabarski" lobi odradio,al džaba im,na kraju tek 5.u grupi
Danas se vidjelo kako se slaba kosarka igrala u nasoj grupi.
Onako solidna Gruzija zamalo da dobije Makedonce i to bez Pachulie.
Rusi ce dobiti i Grke.
Odlicna odbrana, ali fali im vanjski sut, jedan pravi bek suter, Monya nije los.
Inace smijesan pocetak utakmice, malo Litvanci da vrate Rusima za onaj rezim.
Onako solidna Gruzija zamalo da dobije Makedonce i to bez Pachulie.
Rusi ce dobiti i Grke.
Odlicna odbrana, ali fali im vanjski sut, jedan pravi bek suter, Monya nije los.
Inace smijesan pocetak utakmice, malo Litvanci da vrate Rusima za onaj rezim.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ono spancima je stalo do ugleda, ko meni do lanjskog snijega! EP '09 poraz od Srbije i Turske, SP '10 od Litvanije i Francuske, sve zbog lakseg rasporeda. Naucili ljudi lekcije sa SP '02 i OI '04. Njima 2 boda ne znace nista. Znaju da ce biti medju 4. Samouvjereni su i arogantni! A Turci puni love!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Slovenija gubi 12 razlike,...očekivano...uopšte mi se ne sviđaju Slovenci na oovom EP...bili su dosta bolji i konkretniji 2009 i prošle godine u Turskoj...Ne bi me čudilo da ih klepe Makedonci,jer ja ne znam ko može tamo čuvati Boa?
...A i pod košem Begić nije nešto posebno....Maljković je veliki stručnjak,ali prevaziđen....zadnji put je nešto ozbiljno radio u Realu,činimi se prije 4-5 godina kada je uzeo titulu....A i ova Grčka,teško će do 1/2f....mada mogu pomrsiti račune,jer ipak su grci-grci...uvjek nezgodni...da su tu Spanulis,Dijamantidis,Papalukas,Sofo...uf...bili bi kandidadti za medalju..ovako..su "samo" nezgodan tim 
Uh, ovi Makedonci sve bolji i bolji. Opet pobjediše (teško doduše, no pobjeda je pobjeda). Imaju sjajnog pleja - Bo McCalebb, te odličnog rutinera Gečevskog, kao i dobre individualce u vidu Ilijevskog i Antića (kojeg kada šut za tri krene, teško ga je zaustaviti...). Ne bi me iznenadilo da ova reprezentacija osvoji medalju...
Mislim da će teško do medalje, da bi prošli u četvrtfinalu moraju odigrati najmanje kao protiv Grčke, a i to im možda neće biti dovoljno da izbace Francusku, Španiju, Litvaniju, Srbiju ili Tursku...Claus je napisao/la:Uh, ovi Makedonci sve bolji i bolji. Opet pobjediše (teško doduše, no pobjeda je pobjeda). Imaju sjajnog pleja - Bo McCalebb, te odličnog rutinera Gečevskog, kao i dobre individualce u vidu Ilijevskog i Antića (kojeg kada šut za tri krene, teško ga je zaustaviti...). Ne bi me iznenadilo da ova reprezentacija osvoji medalju...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.