Kenan Hasagic
Re: Kenan Hasagic
A i jest ''raja'' navalila k'o mahnita.Begovic se izasrao po hiljadu puta na repku i opet na kraju heroj.Dok Kenan ispade najgora smlata i invalid.Ponekad covjek prekonta da mi fakat nismo zasluzili ama bas nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Malo pogledajte gdje i kako brane Begovic i Hasagic i sve ce vam biti jasno.
Nema tu price o herojima i izdajicama igraju najspremniji i najbolji ostali klupa, ako neces ni klupu ima ko hoce.
Samo ovako i mozemo otici negdje sa jakom konkurencijom i ponosom sto si na klupi.
Mislim da Susic i Osim znaju najbolje.
Nema tu price o herojima i izdajicama igraju najspremniji i najbolji ostali klupa, ako neces ni klupu ima ko hoce.
Samo ovako i mozemo otici negdje sa jakom konkurencijom i ponosom sto si na klupi.
Mislim da Susic i Osim znaju najbolje.
ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas.

nerkis je napisao/la:ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas.![]()
![]()
ja ba moze ici u veci klub ali nece vecu glupost u zivotu nisam cuo hahahahahaha on iz turske lige nije moga otici u fener i galatasaraj a kamoli u neko veci evropski klub zato sto nije kvalitet za te klubove i ima 31 godinu a begovic 24

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nerkis je napisao/la:ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas.![]()
![]()
svaka cast.
Pa Keno ce biti prvi golman u Parizu, to sigurno. Begovic mozda bude branio protvi Luxa. Naravno, ipak sve zavisi od prvenstva u Turskoj, ali Keno je jos uvijek prvi golman bez obzira na Begovica. Ova tekma ne znaci nista ..
![]()

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
dobro ali da te pitam jednu stvar? jesi li spreman isto napisati za Dzemala Berberovica? i on se povukao kada je dobio konkurenciju u reprezentaciji, a takodje je dosta dao ekipi.nerkis je napisao/la:ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas.![]()
![]()

Ako su se kod nijemaca Kahn i Lehman godinama mogli boriti za jedno mjesto na golu, mogu vala i kod nas Hasagic i Begovic. Ako im je ispod casti neka se slobodno oproste.
Njega nije stid sjediti na klupi, ali će razmotriti svoju situaciju
http://www.****/sport/fudbal/5 ... udala.html

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
evo ti razlog: kenan veci dio svoje karijere slepa sa sobom povrede,covjek ima hronicnu povredu ledja...sjetimo se albanije,i ne brani ime na golu,onda mozemo i balju vratiti u repku,jer je on jos vece ime..i ne lupetaj vise o tome koliko ko ima para i da li mu treba vise ili ne...nerkis je napisao/la:ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas.![]()
![]()

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
moj hasagicu..sjedi 12, i budi sretan i ponosan, sto si sve ove godine bio dio reprezentacije.podrzi begovica..kao iskusniji kolega i patriota.
Doce vama Begovic glave zapamtite to cim kiksa jednu al onu najvazniju **** te mu nanu naulicu zapamtite to dobro!!!!!!!
Tako je!No1 je napisao/la:moj hasagicu..sjedi 12, i budi sretan i ponosan, sto si sve ove godine bio dio reprezentacije.podrzi begovica..kao iskusniji kolega i patriota.
Ako mu je stalo do reprezentacije, neka sjedne na klupu i pomogne svojim iskustvom, patriotizmom, podrškom!
Nije ga stid sjedit na klupi, a već govori da će razmisliti šta dalje!
Dobio je udarac u glavu aha!
Baš me zanima šta će sad reći ovi koji brane hasagića i sušića u isto vrijeme, na čiju stranu će stati

Tebi su hasagić i sušić iznad reprezentacije jaro mojnerkis je napisao/la:Doce vama Begovic glave zapamtite to cim kiksa jednu al onu najvazniju **** te mu nanu naulicu zapamtite to dobro!!!!!!!
ma jasnoNo1 je napisao/la:moj hasagicu..sjedi 12, i budi sretan i ponosan, sto si sve ove godine bio dio reprezentacije.podrzi begovica..kao iskusniji kolega i patriota.

Ne mogu vjerovati da se ovo desava.
Boze sacuvaj ja ne polemisem ko treba da igra ili brani nego vi pametnjakovici meni je bitno da igraju i brani najbolji ja samo sam vam postavio pitanje zasto Begovic a ne Hasagic.MOZAK je napisao/la:Tako je!No1 je napisao/la:moj hasagicu..sjedi 12, i budi sretan i ponosan, sto si sve ove godine bio dio reprezentacije.podrzi begovica..kao iskusniji kolega i patriota.
Ako mu je stalo do reprezentacije, neka sjedne na klupu i pomogne svojim iskustvom, patriotizmom, podrškom!
Nije ga stid sjedit na klupi, a već govori da će razmisliti šta dalje!
Dobio je udarac u glavu aha!
Baš me zanima šta će sad reći ovi koji brane hasagića i sušića u isto vrijeme, na čiju stranu će stati
Tebi su hasagić i sušić iznad reprezentacije jaro mojnerkis je napisao/la:Doce vama Begovic glave zapamtite to cim kiksa jednu al onu najvazniju **** te mu nanu naulicu zapamtite to dobro!!!!!!!
koje pasa? pa dosli smo samo tako do baraza,najmanje do baraza,treba sad opet sve izminirati kao i sa portugalom...tako da ti ne treba nista biti nevjerovatno...u i oko repke ima jos itekako uljezayup je napisao/la:Ne mogu vjerovati da se ovo desava.
Ti ne polemišeš "nerkis je napisao/la:Boze sacuvaj ja ne polemisem ko treba da igra ili brani nego vi pametnjakovici meni je bitno da igraju i brani najbolji ja samo sam vam postavio pitanje zasto Begovic a ne Hasagic.
"ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A

Čuj ovog, Keno može ići u bolji klub, ali NEĆE, jer je u Istanbul BB dobro plaćen... 

Čelik Zenica 1945
tako nekako moj aleksandre, tako nekako.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo se samo kod nas moze desavati. Sve to Pape treba rastjerati pa makar se nikad nigdje ne plasirali. Jadno i bijedno, gori smo mi koji se kidamo radi papaka.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.