Kenan Hasagic

harishp
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la harishp » 08 sep 2011, 15:58

A i jest ''raja'' navalila k'o mahnita.Begovic se izasrao po hiljadu puta na repku i opet na kraju heroj.Dok Kenan ispade najgora smlata i invalid.Ponekad covjek prekonta da mi fakat nismo zasluzili ama bas nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 08 sep 2011, 16:07

Malo pogledajte gdje i kako brane Begovic i Hasagic i sve ce vam biti jasno.
Nema tu price o herojima i izdajicama igraju najspremniji i najbolji ostali klupa, ako neces ni klupu ima ko hoce.
Samo ovako i mozemo otici negdje sa jakom konkurencijom i ponosom sto si na klupi.
Mislim da Susic i Osim znaju najbolje.

nerkis
Kontakt:

Post Postao/la nerkis » 08 sep 2011, 17:12

ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 08 sep 2011, 17:15

nerkis je napisao/la:ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ja ba moze ici u veci klub ali nece vecu glupost u zivotu nisam cuo hahahahahaha on iz turske lige nije moga otici u fener i galatasaraj a kamoli u neko veci evropski klub zato sto nije kvalitet za te klubove i ima 31 godinu a begovic 24 :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

novo_ime
Kontakt:

Post Postao/la novo_ime » 08 sep 2011, 17:15

nerkis je napisao/la:ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

svaka cast.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 08 sep 2011, 17:20

Pa Keno ce biti prvi golman u Parizu, to sigurno. Begovic mozda bude branio protvi Luxa. Naravno, ipak sve zavisi od prvenstva u Turskoj, ali Keno je jos uvijek prvi golman bez obzira na Begovica. Ova tekma ne znaci nista ..

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 sep 2011, 17:26

:roll:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2011, 17:30

dobro ali da te pitam jednu stvar? jesi li spreman isto napisati za Dzemala Berberovica? i on se povukao kada je dobio konkurenciju u reprezentaciji, a takodje je dosta dao ekipi. ;)

Ako su se kod nijemaca Kahn i Lehman godinama mogli boriti za jedno mjesto na golu, mogu vala i kod nas Hasagic i Begovic. Ako im je ispod casti neka se slobodno oproste.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 sep 2011, 17:32

Njega nije stid sjediti na klupi, ali će razmotriti svoju situaciju :mrgreen: http://www.****/sport/fudbal/5 ... udala.html
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2011, 17:37

evo ti razlog: kenan veci dio svoje karijere slepa sa sobom povrede,covjek ima hronicnu povredu ledja...sjetimo se albanije,i ne brani ime na golu,onda mozemo i balju vratiti u repku,jer je on jos vece ime..i ne lupetaj vise o tome koliko ko ima para i da li mu treba vise ili ne... :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

No1
Kontakt:

Post Postao/la No1 » 08 sep 2011, 17:42

moj hasagicu..sjedi 12, i budi sretan i ponosan, sto si sve ove godine bio dio reprezentacije.podrzi begovica..kao iskusniji kolega i patriota.

nerkis
Kontakt:

Post Postao/la nerkis » 08 sep 2011, 17:44

Doce vama Begovic glave zapamtite to cim kiksa jednu al onu najvazniju **** te mu nanu naulicu zapamtite to dobro!!!!!!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 sep 2011, 17:47

No1 je napisao/la:moj hasagicu..sjedi 12, i budi sretan i ponosan, sto si sve ove godine bio dio reprezentacije.podrzi begovica..kao iskusniji kolega i patriota.
Tako je!
Ako mu je stalo do reprezentacije, neka sjedne na klupu i pomogne svojim iskustvom, patriotizmom, podrškom!
Nije ga stid sjedit na klupi, a već govori da će razmisliti šta dalje!
Dobio je udarac u glavu aha!
Baš me zanima šta će sad reći ovi koji brane hasagića i sušića u isto vrijeme, na čiju stranu će stati :mrgreen:
nerkis je napisao/la:Doce vama Begovic glave zapamtite to cim kiksa jednu al onu najvazniju **** te mu nanu naulicu zapamtite to dobro!!!!!!!
Tebi su hasagić i sušić iznad reprezentacije jaro moj

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2011, 17:49

No1 je napisao/la:moj hasagicu..sjedi 12, i budi sretan i ponosan, sto si sve ove godine bio dio reprezentacije.podrzi begovica..kao iskusniji kolega i patriota.
ma jasno :!: treba sad voditi debate oko toga sto hasagic hoce ili nece na klupu...jedan bekam moze reci kako sjedi s ponosom na klupi,a ovaj ce razmisliti...nedisciplina i samovolja....to je nas problem,i malo kucnog odgoja nedostaje

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 08 sep 2011, 17:49

Ne mogu vjerovati da se ovo desava.

nerkis
Kontakt:

Post Postao/la nerkis » 08 sep 2011, 17:54

MOZAK je napisao/la:
Tako je!
Ako mu je stalo do reprezentacije, neka sjedne na klupu i pomogne svojim iskustvom, patriotizmom, podrškom!
Nije ga stid sjedit na klupi, a već govori da će razmisliti šta dalje!
Dobio je udarac u glavu aha!
Baš me zanima šta će sad reći ovi koji brane hasagića i sušića u isto vrijeme, na čiju stranu će stati :mrgreen:
nerkis je napisao/la:Doce vama Begovic glave zapamtite to cim kiksa jednu al onu najvazniju **** te mu nanu naulicu zapamtite to dobro!!!!!!!
Tebi su hasagić i sušić iznad reprezentacije jaro moj
Boze sacuvaj ja ne polemisem ko treba da igra ili brani nego vi pametnjakovici meni je bitno da igraju i brani najbolji ja samo sam vam postavio pitanje zasto Begovic a ne Hasagic.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 sep 2011, 17:58

yup je napisao/la:Ne mogu vjerovati da se ovo desava.
koje pasa? pa dosli smo samo tako do baraza,najmanje do baraza,treba sad opet sve izminirati kao i sa portugalom...tako da ti ne treba nista biti nevjerovatno...u i oko repke ima jos itekako uljeza

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 sep 2011, 18:00

nerkis je napisao/la:Boze sacuvaj ja ne polemisem ko treba da igra ili brani nego vi pametnjakovici meni je bitno da igraju i brani najbolji ja samo sam vam postavio pitanje zasto Begovic a ne Hasagic.
Ti ne polemišeš "
ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A
"

:mrgreen:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 sep 2011, 18:03

Čuj ovog, Keno može ići u bolji klub, ali NEĆE, jer je u Istanbul BB dobro plaćen... :lol:
Čelik Zenica 1945

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2011, 18:06

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo se samo kod nas moze desavati. Sve to Pape treba rastjerati pa makar se nikad nigdje ne plasirali. Jadno i bijedno, gori smo mi koji se kidamo radi papaka.
tako nekako moj aleksandre, tako nekako.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.