Na žalost borac nije imao SD! Sada se na tome radi i to je prava stvar. Kad se skupe svi klubovi biće to jedna velika sportska porodica. Sigurno najjače i najtrofejnije SD u BiH!Devil je napisao/la:Nije direktno vezano za FK Borac ali ima veze sa njima.
Citam juce da se trazi da Borac sakupi sve svoje klubove i sekcije pod SD,zar Borac to pre nije imao,ja koliko se secam jeste,kako je doslo do rasformiranja tog sportskog drustva ?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Realno to i nije neki tezak poduhvat.LEŠINAR je napisao/la:Na žalost borac nije imao SD! Sada se na tome radi i to je prava stvar. Kad se skupe svi klubovi biće to jedna velika sportska porodica. Sigurno najjače i najtrofejnije SD u BiH!Devil je napisao/la:Nije direktno vezano za FK Borac ali ima veze sa njima.
Citam juce da se trazi da Borac sakupi sve svoje klubove i sekcije pod SD,zar Borac to pre nije imao,ja koliko se secam jeste,kako je doslo do rasformiranja tog sportskog drustva ?

Ali ja sam se istripovao da je nekada postojalo SD krajem 90-ih i pocetkom ovoga veka ne znam zasto.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
diskusije o političarima mogu rezultirati zabranom pristupa forumu.
neću po 100 puta pisati isto.
neću po 100 puta pisati isto.
Bilo bi super ako bi se napravilo SD Borac... Prvi bih ubacio koju paru 

Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Atmosfera u ekipi je fantasticna,svi igraci su spremni za subotnji okrsaj,ukljucujuci i Markovica,koji je trenirao sa ekipom.Ocekuje se i dosta ljudi na stadionu,tako da stvarno mislim da Zrinjski nema nikakve sanse da pobjedi,eventualno neki X da izvuce.
-
- Kontakt:
1:1 u subotu ako Bog dajubitubi je napisao/la:Atmosfera u ekipi je fantasticna,svi igraci su spremni za subotnji okrsaj,ukljucujuci i Markovica,koji je trenirao sa ekipom.Ocekuje se i dosta ljudi na stadionu,tako da stvarno mislim da Zrinjski nema nikakve sanse da pobjedi,eventualno neki X da izvuce.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Jos da dodam,da ce poseban motiv igracima biti to,sto je u subotu,godisnjica smrti,njihovog i naseg druga,bivseg golmana Borca,Bojana Milosevica.Da bude upecatljivije,i prosle sezone,kada mu se odavala pocast,igrali smo protiv Zrinjskog kuci...
Momci,igrajte za Bojana!
Momci,igrajte za Bojana!
nepise koga ste vi dobili u kupu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Brotnjo.
Nece te imati vecih problema sa njima, Borac, Zeljo, Sarjevo sigurno prolaze prvi krug.jubitubi je napisao/la:Brotnjo.
Pa da se sretnemo negdje,

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja sam navij'o vas da dobijemo, pa da odmah znamo osvajamo li ili ne osvajamo

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Protiv Brotnja ce vjerovatno igrati kombinovana ekipa,igraci koji ne dobijaju sanse u prvenstvu+omladinci i mozda koji igrac iz prvih 11,cisto da donese tu prevagu.
Ne znam,kakva je Brotnjo ekipa,ne bih da podcjenjujem,ali vjerujem u lagan prolaz,2 ili 3:0,nista posebno.
A sto se susreta izmedju Sarajeva ili Zeljeznicara i Borca tice,ma neka dodje u finalu,bilo ko od Sarajevska dva tima,da bude protivnik.
Ne znam,kakva je Brotnjo ekipa,ne bih da podcjenjujem,ali vjerujem u lagan prolaz,2 ili 3:0,nista posebno.
A sto se susreta izmedju Sarajeva ili Zeljeznicara i Borca tice,ma neka dodje u finalu,bilo ko od Sarajevska dva tima,da bude protivnik.

- vidovitadjemila
Jel vam to opet Mrkovic sudi protiv Brotnja pa ste se opustili...jubitubi je napisao/la:Protiv Brotnja ce vjerovatno igrati kombinovana ekipa,igraci koji ne dobijaju sanse u prvenstvu+omladinci i mozda koji igrac iz prvih 11,cisto da donese tu prevagu.

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Koji si ti kralj,kazes meni,aj naguli na svoju temu,ja dodjem ovdje,kad ti opet.
Podignes kamen,kad eto ti nostradamusa.
Dogovorili smo s Mrkovicem da nam sudi sve do kraja,bez brige.

- vidovitadjemila
Ja nikad ne ostajem duzan ,mozda si primjetiojubitubi je napisao/la:Koji si ti kralj,kazes meni,aj naguli na svoju temu,ja dodjem ovdje,kad ti opet.Podignes kamen,kad eto ti nostradamusa.
![]()

E super sto se tice Mrkovica ,ajde evo vam i Nane Trbojevic da ga razbije na svakom poluvremenu da nista ne ostavljamo na pola ,daj da sve odradimo kako treba

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Moze,Mrkovic i Nane,nama super,ajd sad smaras.Zagadjujes temu Velikana.
- vidovitadjemila
U redu, u redu evo bjezim i da znas kad god pozelis mozemo lijepo razgovarati aj vozdra...jubitubi je napisao/la:Moze,Mrkovic i Nane,nama super,ajd sad smaras.Zagadjujes temu Velikana.
Danas Zrinjski pada!Aj Borac!
polazimo iz mostara eto nas po bodove vidimo se........
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Sta ces ti polazit...Rosas7 je napisao/la:polazimo iz mostara eto nas po bodove vidimo se........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.