Kenan Hasagic

No1
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la No1 » 08 sep 2011, 18:09

desava se to, da na golu imamo jednog od pet najboljih golmana, u EPL..da je dzeko igrac mjeseca u istoj, i da je dao sedam golova u cetiri utakmice...da nam na celu saveza sjedi gsp.i.osim, da se oko njega vrzmaju gsp.bajevic,gsp.hazdibegic,gsp.barbarez...da nam na klupi sjedi, najbolji igrac bih svih vremena,a mnogi ce reci i regiona...da se borimo za direktan plasman na euro..da bog da nam se nastavilo desavati!

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 08 sep 2011, 18:19

Ja sve mislio da je u nasoj ekipi stimmung odlicna :lol:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 sep 2011, 18:20

nerkis je napisao/la:ebo vas begovic sve u stao jel vam sad jasno malomnici jedni koji neznate dalje od nosa papci jedni koje Begovic ebo vas on a vi njega pa Keno je tu od pocetka daj te mi jedan jedini razlog zbog cega KENO NE ZASLUZUJE TAJ BEGOVIC ZASLUZUJE MOLIM VAS SAMO JEDAN RAZLOG MI DAJTE A NEMOJ TE ZBOG KLUBOVA JER KENO MOZE ICI U VECI KLUB ALI NECE ZATO STO NECE I STO JE DOBRO PLACEN U ISTABULU BB.A razlog je taj sto smo mi najpoganiji narod na svijetu jer mi nemozemo bez beleja i prozivki takvi smo mi ebo ti nas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
daj čovječe,opismeni se

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 08 sep 2011, 18:25

Pa u cemu je sada problem? Ova Hasagiceva izjava sama po sebi je kontradiktorna. On prvo kaze da nije problem ni sjediti na klupi i da sve sto radi ne radi radi sebe ili nekog drugog vec radi drzave. Sta onda nije uredu ako sjedi na klupi, pa kaze da ce za Bosnu i Hercegovinu i to raditi??? Realno je Begovic bolji golman, pa jeli problem ako brani onda bolji? Ili ce se za drzavu dati sve zivo dok su stvari onakve kakve se svidjaju pojedincima? Nikako ne kontam sta hoce da kaze? Bila je anketa na ovom forumu i 80% raje kaze da je Begovic bolji. To znaci ako Hasagic brani zakinut ce repku, a sam kaze da bi sve dao za nju! Ne kontam...
Zadnja izmjena: emir987, dana/u 08 sep 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 sep 2011, 18:28

i ovaj hasagić počeo srati. ja mislim da se ovo ne dešava ni u jednoj reprezentaciji nego samo kod nas, sramota. treba i hasagića i misimovića kazniti zbog ovih izjava. baš u ovom slučaju misimović konta da može igrati 90 minuta u repki bez obzira što u klubu igra 10-15 minuta po utakmici, dok hasagić jednostavno nije bolji od begovića i mora se pomiriti s tim.

i da, rekao je da igra u reprezentaciji samo zbog svoje zemlje, eh ako je tako onda ne vidim razloga zašto ne bi mogao sjediti na klupi 'radi zemlje'. hasagiću, ne dipr...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 08 sep 2011, 18:34

Mozda ovo sve prema Hasagicu i nije fer od Papeta ali ovaj bi morao shvatiti da je puno bolje da brani Begovic nego on. Begovic nas jeste izradio par puta a Hasagic je dolazio kad god su ga zvali ali dzaba moj Hasagicu kad nam ovaj puno vise moze pomoci od tebe. Morao je ovo Safet na puno ljepsi nacin rijesiti, a ja da sam Hasagic nebi vise nikad dosao prvo zbog nas ljudi koji smo mu svasta govorili i nismo bili fer prema njemu a onda i zbog Papeta.

Jbg i jedan Ibrahimovic se sprda sa Svedima pa kad god dodje mora da igra. Hasagicu tako stoje stvari, zao mi te je, ali ovako je bolje.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 08 sep 2011, 18:34

Vidi se da Pape nema autoriteta, kad imas zayebanog selektora nesmijes pisnuti, a ne da se zalis kako neigras u prvih 11 novinarima.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 sep 2011, 18:41

Bliss je napisao/la:Vidi se da Pape nema autoriteta, kad imas zayebanog selektora nesmijes pisnuti, a ne da se zalis kako neigras u prvih 11 novinarima.
Upravo to je i glavni problem.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 sep 2011, 19:03

Carlo je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Vidi se da Pape nema autoriteta, kad imas zayebanog selektora nesmijes pisnuti, a ne da se zalis kako neigras u prvih 11 novinarima.
Upravo to je i glavni problem.

Problem je sto kad bi Pape kaznio odstranio pojedince milion dusa bi mu se navalilo na kosti. Svi bi cekali neki kiks ili poraz..i onda paljba!!!I sad se pljuje Pape a kamoli da npr. Miske i Keno odleprsaju.
Ne moze cojk bit pametan,najbolje prolaze oni kao Ciro u stilu "goni se u PM i zali se ocu svom ja odlucujem jer ja i odgovaram za rezultat"
Mislim da bi se i savez-komitet trebao ukljuciti i pomoci razrijesiti situaciju kao sto to rade i drugi.

A neki stvarno misle da su predplaceni da igraju u reprezentaciji kao da su potpisali ugovor sa reprezentacijom.
Nemam nista protiv Kene ali ovake izjave.... :twisted:

Begovic je trenutno prvi golman,zasto?
Zato sto pod
1) BRANI (Hasagic je posljednju takmicarsku otakmicu za svoj klub odigrao 11.Maja!!!!)
2) Bolji je golman samim tim sto brani u EPL,prvotimac je ispred Sorensena(prvog golmana Danske),trenutno je 3-4 na listi najboljih golmana EPL sto znaci da je u formi dok Keno prima inekcije u ledja

Bilo koji igrac se treba podrediti reprezentaciji pa ako to znaci klupa,tribina....onda je klupa,tribina a ako misli na svoj licni uspjeh onda nam takav i netreba!!!
Mali izuzetak se moze napravit prema igracima tipa Messi,Ronaldo,Ibrahimovic (mega superstar zvijezdama)....a ni Keno ni Miske nisu ni blizu!!!
RIP SALE VILENJAK

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 08 sep 2011, 19:11

Cuj Hasagica :oops: :oops: :oops: covjek pomisli na trenutak da je Buffon u pitanju pa se buni,halo Miske jel´ ti na ledjima pise Zidane :?: :?: :?: :?: polovnjaci moji na vama je da igrate ako vam selektor ukaze priliku i da sutite-stigli su bolji od vas :!: :!: :!: :!: Ako mislite da ste zasluzni ,donekle i jeste,igrali ste finih utakmica u repki a ako vam se trenutna situacija ne svidja pa bujrum imate dva izlaza.....Prvi :hajmo malo zapet u klubovima malo dupe (da oprostite na izrazu)oznojiti.....i drugi izlaz:ako vam se neda znojiti i postovati selektora (dakle selektora,nebitno ko je on i kako se zove)kao instituciju,molim lijepo izaberite najljepsi buket cvijeca i najbolju bombonjeru i bit ce vam prvom prilikom urucena.
S POSTOVANJEM :NAVIJAC REPREZENTACIJE BIH (sa misketom i hasagicem ili bez njih)

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 sep 2011, 19:12

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo se samo kod nas moze desavati. Sve to Pape treba rastjerati pa makar se nikad nigdje ne plasirali. Jadno i bijedno, gori smo mi koji se kidamo radi papaka.
Upravo tako!Ponašaju se kao da je repka njihovo vlasništvo i da samo oni smiju igrati.Ma treba to sve sa noge na nogu, marš!Taman nikad nevidili ni evropskog ni svjetskog prvenstva.Ja da sam na Papetovom mjestu više bi gledao na ljudske nego na ove druge kvalitete.Dvojica harlovina će usrati sve samo zato što njima nešto ne odgovara.Miske i Hasagiću vjerovatno čitiate ovaj forum, nek vas bude stid za ovakvo ponašanje.Ko ste vi da budete važniji od čitave nacije?????Sve sšto ste dali za repku ste ustvari za sebe uradili, budite sretni što ste za nju nastupali.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 sep 2011, 19:14

neznalica je napisao/la:Cuj Hasagica :oops: :oops: :oops: covjek pomisli na trenutak da je Buffon u pitanju pa se buni,halo Miske jel´ ti na ledjima pise Zidane :?: :?: :?: :?: polovnjaci moji na vama je da igrate ako vam selektor ukaze priliku i da sutite-stigli su bolji od vas :!: :!: :!: :!: Ako mislite da ste zasluzni ,donekle i jeste,igrali ste finih utakmica u repki a ako vam se trenutna situacija ne svidja pa bujrum imate dva izlaza.....Prvi :hajmo malo zapet u klubovima malo dupe (da oprostite na izrazu)oznojiti.....i drugi izlaz:ako vam se neda znojiti i postovati selektora (dakle selektora,nebitno ko je on i kako se zove)kao instituciju,molim lijepo izaberite najljepsi buket cvijeca i najbolju bombonjeru i bit ce vam prvom prilikom urucena.
S POSTOVANJEM :NAVIJAC REPREZENTACIJE BIH (sa misketom i hasagicem ili bez njih)
Repka je njima donjela isto ako ne i više nego oni njoj, tako da o zaslugama nek okače mačku o rep!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2011, 19:15

Do sad sam Branio Misimovica al moram priznati da sam promjenio misljenje. Jer izgleda ta se radi o vecem problemu nego sto sam pretpostavljao. Treba Pape izostaviti par igraca sa sljedeceg spiska prije svih mislim na Hasagica, MIsimovica i Ibricica.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 sep 2011, 19:16

I ja, nisi ti Hasagiću bezosjećajna budala, ti si jedna obična harlovina i polupukotina.Svi znaju da ti fali dasaka u glavi!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 sep 2011, 19:17

Pa citate li vi ista? Prvo skontajte na sta se Hasagic zali, pa onda pricajte nesto. Nije njemu problem sto sjedi na klupi, nego sto je ovaj dosao do broja 1 ucjenom.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 08 sep 2011, 19:18

Molim te Boze daj da izgubimo i od Luxa i od Francuske, nismo mi zasluzili ni da odemo na turnit mahala a kamoli na EP. Jedan Lamprad ne igra protiv Bugara jer trener misli da je to najbolje za ekipu i bez pogovora sjedi na klupi, al kod nas je sve obrnuto, sve daj po zaslugama i dok tako bude daj Boze da mi igdje prispijemo. J.ebem ti vaku i drzavu i ljude u njoj :evil:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 08 sep 2011, 19:19

mujoisuljo je napisao/la:
neznalica je napisao/la:Cuj Hasagica :oops: :oops: :oops: covjek pomisli na trenutak da je Buffon u pitanju pa se buni,halo Miske jel´ ti na ledjima pise Zidane :?: :?: :?: :?: polovnjaci moji na vama je da igrate ako vam selektor ukaze priliku i da sutite-stigli su bolji od vas :!: :!: :!: :!: Ako mislite da ste zasluzni ,donekle i jeste,igrali ste finih utakmica u repki a ako vam se trenutna situacija ne svidja pa bujrum imate dva izlaza.....Prvi :hajmo malo zapet u klubovima malo dupe (da oprostite na izrazu)oznojiti.....i drugi izlaz:ako vam se neda znojiti i postovati selektora (dakle selektora,nebitno ko je on i kako se zove)kao instituciju,molim lijepo izaberite najljepsi buket cvijeca i najbolju bombonjeru i bit ce vam prvom prilikom urucena.
Repka je njima donjela isto ako ne i više nego oni njoj, tako da o zaslugama nek okače mačku o rep!
znamo nas dvojica to,al eto ako njih dvojica misle da su iz nekih razloga zasluzni fudbaleri ove drzave predlazem im da odaberu dan kada ce im se uruciti buket cvijeca za te njihove zasluge...ili neka ne laprdaju
REPREZENTACIJA=DRZAVA=SVETINJA

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2011, 19:21

Bilal je napisao/la:Pa citate li vi ista? Prvo skontajte na sta se Hasagic zali, pa onda pricajte nesto. Nije njemu problem sto sjedi na klupi, nego sto je ovaj dosao do broja 1 ucjenom.
kakvom ucjeno ma Begovic je ralno bolji ito ne samo sad vec posljednjih godinu dana, pa cak tvrdim da iammao po Evropi golamana koji su bolji od Hasagica a koji nebi pravili probleme da sejde na klupi.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 08 sep 2011, 19:21

Bilal je napisao/la:Pa citate li vi ista? Prvo skontajte na sta se Hasagic zali, pa onda pricajte nesto. Nije njemu problem sto sjedi na klupi, nego sto je ovaj dosao do broja 1 ucjenom.
pa sad hoce da i on ucjenjuje :o :o :o :o :o

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 08 sep 2011, 19:25

dolaze novi igrači i kad neko uđe u ekipu, neko mora izgubiti mjesto u njoj.dio izjave Susica tako da Keno mora uvidjet da nam je hvala Bogu dosao novi,bolji golman od njega

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.