Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 sep 2011, 16:47

Hocu naredne godine kad aBd zavrsim srednju upisem DIF , pa sta , kako ,kolko ?

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 08 sep 2011, 18:45

Pozdrav mala raja :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 sep 2011, 19:04

HZ_ilidzaa je napisao/la:Hocu naredne godine kad aBd zavrsim srednju upisem DIF , pa sta , kako ,kolko ?
Odes pa vidis...Ja sam prvobitno upisao DIF, ali se prebacio na pravo :mrgreen:

Jbg, imas prijemni, sve zavisi koji smjer uzmes. Mada, bilo je to prije 3-4 godine, pojma nemam jel se sta mijenjalo i kako ide...ali najbolje ces saznati kad dodje vrijeme da se upises, rano ti je sad. :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 08 sep 2011, 19:08

HZ_ilidzaa je napisao/la:Hocu naredne godine kad aBd zavrsim srednju upisem DIF , pa sta , kako ,kolko ?
Ja tamo imam pravo dobru stelu,pa sam i ja mislio kad zavrsim srednju da upisem dif
Visca el Barça ! Mes que un club !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 sep 2011, 19:11

kod mene je najbolji jaran upisao sportski menadzment na difu ove godine i vjeruj mi da ti ne treba puno. imas neki test opceg znanja, ona logicka pitanja. zatim test o sportskoj infomiranosti i na kraju jedan intervju u kojem se predstavis i odgovoris na par pitanja o sebi. na opcem smjeru imas pored svega toga jos i sportski poligon na kojem radis neke gluposti tipa kolut naprijed i slicno :D sto se para tice, upis u redovne studente te izadje kao i na ostalim fakultetima, znaci ispod 300-njak KM ne mozes proci ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2011, 19:12

Samo napred,ali realno skup faks :) Mnogo nekih odlazaka na mora na planine...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 sep 2011, 19:15

Tribalian je napisao/la:
To da....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 sep 2011, 19:16

spielführer_21 je napisao/la:ima li ko kakvog iskustva u NVO i procesu registracije istog? :roll:
probaću ovako: ima li ko iz sarajeva ili bliže okolina da bi radio?

al za džabaka! :mrgreen:
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 08 sep 2011, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 08 sep 2011, 19:16

Nemojte o školi i faksu osjećam se staro :oops: :P
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 sep 2011, 20:05

Goalgetter je napisao/la:Nemogu vjerovat :cry: . Od mog prijatelja otac (uostalom preko puta mene zivi) .

http://www.****/vijesti/crna-h ... osoba.html

Nek mu je vjecni rahmet :roll: :roll:
Vjerovao ili ne komsinica bila u tom busu.Njena kcerka mi to rece..jbg zalosno
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 sep 2011, 20:51

Tribalian je napisao/la:
To se trazi :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 sep 2011, 21:07

" onclick="window.open(this.href);return false;
Japan Bosanac. Watch it. :arrow: :mrgreen:

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 08 sep 2011, 21:09

nime_tm87 je napisao/la:
Idi u qrac :D
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 08 sep 2011, 21:09

nime_tm87 je napisao/la:

Jedi go*na,srce mi iskoci :lol: :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 sep 2011, 21:14

DIF je bio moj prvi izbor kada sam upisivao faks, medjutim nisam proso na onom prvom konkursu, pa sam kasnije odustao i upisao drugi faks, koji evo hvala Bogu guram dobro

inace raja te ubije pricom kako je DIF pretezak, kako ces lahko sa prvom godinom, al kasnije tesko :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 08 sep 2011, 21:17

alacious je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:

Jedi go*na,srce mi iskoci :lol: :lol:
Zamalo infarkt :x :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2011, 21:18

Ja sam davno napisao da sam zavrsio DIF,diplomirao i pravo da kazem mrzilo me da idem dalje,tako da od novembra krecem u nove poduhvate(ne vezano za fax,vec za fudal uopste),sve u roku,lagano jer me to zanimalo itekako,e sad neko to moze lakse zavrsiti neko teze.
Istina kada malo pogledam sad mi je krivo sto tad kada sam ja upisivao nisam malo bolje razmislio pa umesto na fax otisao na visu skolu za sport(ne znam tacan naziv) ili na akademiju fudbala.Ako imas u Sarajevu negde vidi,proveri raspitaj se za tu visu skolu,ali i po meni sada iz ove perspektive kada pogledam,ali i po misljenju mnogo drugih,isti ti je stepen znanja a nekako je bolje.To je neko moje razmisljanje,te bi preporucujem da se raspitas i vidis kako to ide,a i prijemni je laksi koliko sam uspeo da saznam.
Cene ne znam pravo da ti kazem,jer sam ja usao na budzet a i Beograd i Sarajevo se dosta razlikuju po pitanju skolarina i samog skolovanja.
Sad prijemni ne znam kakav je kod vas,ali realno valjda si sposoban da udjes na budzet,jer ono ako si sportski tip prijemni nije nikakav problem,meni je samo ritam bio problem,jbm ih u ritam,ali opet 84/100 poena sam imao na prijemnom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 sep 2011, 21:31

Devil je napisao/la:Ja sam davno napisao da sam zavrsio DIF,diplomirao i pravo da kazem mrzilo me da idem dalje,tako da od novembra krecem u nove poduhvate(ne vezano za fax,vec za fudal uopste),sve u roku,lagano jer me to zanimalo itekako,e sad neko to moze lakse zavrsiti neko teze.
Istina kada malo pogledam sad mi je krivo sto tad kada sam ja upisivao nisam malo bolje razmislio pa umesto na fax otisao na visu skolu za sport(ne znam tacan naziv) ili na akademiju fudbala.Ako imas u Sarajevu negde vidi,proveri raspitaj se za tu visu skolu,ali i po meni sada iz ove perspektive kada pogledam,ali i po misljenju mnogo drugih,isti ti je stepen znanja a nekako je bolje.To je neko moje razmisljanje,te bi preporucujem da se raspitas i vidis kako to ide,a i prijemni je laksi koliko sam uspeo da saznam.
Cene ne znam pravo da ti kazem,jer sam ja usao na budzet a i Beograd i Sarajevo se dosta razlikuju po pitanju skolarina i samog skolovanja.
Sad prijemni ne znam kakav je kod vas,ali realno valjda si sposoban da udjes na budzet,jer ono ako si sportski tip prijemni nije nikakav problem,meni je samo ritam bio problem,jbm ih u ritam,ali opet 84/100 poena sam imao na prijemnom.
Hvala na odgovoru.(a i ovim ostalim) , od 7 godine treniram prvo fudbal pa kosarku , bio sam medju najboljima sve dok Racunar i NET :x nisu dosli u moju kucu , od tad je krenulo sve nizbrdo , sad sam se preselio u teretanu :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2011, 21:34

Kakav si sa plivanjem i ronjenjem,mislim bez toga sanse su ti 1-2% da polozis prijemni,jer bi morao onda postati licno Travolta za nesta vise. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 sep 2011, 21:36

Devil je napisao/la:Kakav si sa plivanjem i ronjenjem,mislim bez toga sanse su ti 1-2% da polozis prijemni,jer bi morao onda postati licno Travolta za nesta vise. :mrgreen:
Odlican , ne znam sta mislis pod ronjenjem , ali mogu izdrzati 3 minute pod vodom :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []