FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ponoviti dosadasnju efikasnost sa par bravura malog sejtana i laganini 0-3... ne treba vise!!!!
Ma isamarati to laganini i cao, cao vozdrica,kakve kozare, sloge i PM

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
U kolko je tekma protiv kozare??
Najavljuju fino vrijeme preko vikenda...extra stvar, još da utrpamo 2-3 i 2x extra
Najavljuju fino vrijeme preko vikenda...extra stvar, još da utrpamo 2-3 i 2x extra
19:00hFCS-FCS je napisao/la:U kolko je tekma protiv kozare??
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
zubizareta
- Kontakt:
pa sine dragi vi ste do juce okretali krmad po Lukavici,Dialiba moro u bolnici infuzije da prima jer nije nista imao da jede sine dragi bio neuhranjen,molio da ga neko nahranisafira je napisao/la:Pa nismo mi vi, da okrecemo virlse na svijecu.socrates je napisao/la:lave i ti se pitas svasta,cuj gdje je to "plavo proljeće".....zamjenili ga za "plavo ljeto-avgust" na bjelašnici...cujem da je gore otvorena gostiona "11 štrumfova"....usluga na nivou...jagnjetina na ražnju...beša šef..a hamali vrte li vrte...
haj pozzz
Fina Gradska sarajevska raja
Potpis zubizareta@
Nego , kad glavonja ode tek ce onda skontati sto nisu KUPOVALI igrace..nego ko i mi fatali se djabnih. Za nas se zna ,nema se para za te akrobacije...ali kone zive u pricama koje im plasiraju cika tableta-mafijas i glavonja. A KUPCI se ubise postajuci po svom forumu price o milionima. Istina zaradilo se i jos se cekaju (na rate) neme pare..ali isto tako se se i POHAPALO od strane 5-6 ljudi..ma sve isto ko i kod nas samo mi progledasmo pa familija pobjeze glavom bez obzira.
Al et dok ima ovaca ima i vune..dok se prica o investicijama od 44 miliona
, sponzorima od XY godisnje para itd itd. Isto ko da im Baljak , MV i familija sjede u upravi ???
Nego , kad glavonja ode tek ce onda skontati sto nisu KUPOVALI igrace..nego ko i mi fatali se djabnih. Za nas se zna ,nema se para za te akrobacije...ali kone zive u pricama koje im plasiraju cika tableta-mafijas i glavonja. A KUPCI se ubise postajuci po svom forumu price o milionima. Istina zaradilo se i jos se cekaju (na rate) neme pare..ali isto tako se se i POHAPALO od strane 5-6 ljudi..ma sve isto ko i kod nas samo mi progledasmo pa familija pobjeze glavom bez obzira.
Al et dok ima ovaca ima i vune..dok se prica o investicijama od 44 miliona
FCS-FCS je napisao/la:Potpis zubizareta@
Al et dok ima ovaca ima i vune..dok se prica o investicijama od 44 miliona, sponzorima od XY godisnje para itd itd. Isto ko da im Baljak , MV i familija sjede u upravi ???
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
hebote kojom brzinom ti reagujes na svaki moj post...nevjerovatno ili opsesija ,sta linick je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:Potpis zubizareta@
Al et dok ima ovaca ima i vune..dok se prica o investicijama od 44 miliona, sponzorima od XY godisnje para itd itd. Isto ko da im Baljak , MV i familija sjede u upravi ???
Zna li ko hoce li Limun zaigrati proti kozare. Bar poluvrijeme

Mislim da nece 
- Giallorossi
- Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:Zna li ko hoce li Limun zaigrati proti kozare. Bar poluvrijeme![]()
"Iako se očekivalo da bi se protiv Kozare u tim mogao vratiti Edin Pehlić, ofanzivac s Koševa će još malo sačekati na povratak na teren.
«Sve ide po planu. Ove sedmice bi se trebao vratiti pravom treniranju sa ekipom. Vidjet ćemo kako će sve proći. Ja se osjećam dobro. Ipak, mislim da je još rano da se vratim protiv Kozare. Koljeno je koljeno. Želim da sve dobro zaraste i da budem 100 posto spreman"
Nadam se,da ce Sesar biti u prvih 11,zasto ne i Zrnanovica probat na beku umjesto Comora,koga bi trebalo vise gurati na njegovu prirodnu poziciju,jednostavno se ne snadje na poziciji beka..
Utakmica protiv Veleza nam je putokaz kako ne smijemo igrati protiv Kozare, tako da ocekujem pobjedu.
Pored svega protivnika shvatiti ozbiljno pa nek su na tabeli zadnji ili koji vec .Uvalit bar jedno,dva do poluvremena, i mirno do kraja da me zeludac ne boli ko protiv veleza
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Sesarovi papiri su završeni i registrovan je kao naš igrač. I ja se nadam njegovom debiju.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Drago mi za Sesara. Vidi se da je fakat skolovan fudbaler( mislim na ono sto je u kratkom igranju protiv olimpika pokazao)
- Giallorossi
- Kontakt:
Nema potrebe Adija na klupu,momak je dobro odradio poso u ova 3,4 kola kolko je nastupio,za onaj autogol Amera nije nista kriv,solidno je odradio poso u Lukavici kao i protiv Celika..Sto se tice Pante,treba mu pustit ove kup utakmice,da igra ,da udje malo u takmicarsku formu ipak nije dugo odigro neku zvanicnu utakmicu cisto radi samopouzdanja,valjda ce biti na golu protiv Sloge..FCS-FCS je napisao/la:Ko bi mogao na golu početi. Do sada je Adi prilično dobro branio i po meni ima prednost pogotovo sto Pantic nije u formi i tek treba da udje u istu. Ipak i njemu treba davati sansu zvanicnim tekmama posebno kad imamo pozitivan rezultat. Isto tako probao bih od prve min sa Sesarom i Zrnanovicem na pozicijama zadnjeg veznog i desnog beka.
Slažem se sa tobom @Giallorossi...
Samo kad se sjetim ona dva celikova zicera kako je izvadio. Nema mu se šta prigovoriti na dosadašnjim partijama, nek nastavi tako !!!
Samo kad se sjetim ona dva celikova zicera kako je izvadio. Nema mu se šta prigovoriti na dosadašnjim partijama, nek nastavi tako !!!
10.09.2011.
Stadion: Asim Ferhatović Hase
19:00 sati
FK SARAJEVO - FK Kozara
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Sarajevu:
2000/01 - 1:0 (Pelak) - KUP
2002/03 - 6:2 (Smječanin 2, Obuća, Zukić, Berberović, Osmanhodžić)
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 4
Pobjede: 2
Remiji: 2
Porazi: 0
Gol-razlika: 8:3
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....283...147...63...73...475:268...504
26. Kozara.........43....16....8....19.....61:66.....56
Stadion: Asim Ferhatović Hase
19:00 sati
FK SARAJEVO - FK Kozara
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Sarajevu:
2000/01 - 1:0 (Pelak) - KUP
2002/03 - 6:2 (Smječanin 2, Obuća, Zukić, Berberović, Osmanhodžić)
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 4
Pobjede: 2
Remiji: 2
Porazi: 0
Gol-razlika: 8:3
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....283...147...63...73...475:268...504
26. Kozara.........43....16....8....19.....61:66.....56
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
sb citizen
- Kontakt:
Oće li bit zicer? da stavim veću sumu na kladari 
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Mislim da sigurnijeg para naci necessb citizen je napisao/la:Oće li bit zicer? da stavim veću sumu na kladari
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ako budete imali dobar rezultat protiv Kozare, trebali bi 20 minuta prije kraja napravit takticku izmjenu i ubaciti Pantica.
- Giallorossi
- Kontakt:
Dobro je ba shvatili smo,ne smaraj ..safira je napisao/la:Ako budete imali dobar rezultat protiv Kozare, trebali bi 20 minuta prije kraja napravit takticku izmjenu i ubaciti Pantica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.