Kakve emocije....strasan klip...
Za sve se navija, Juventus se voli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
obiljezio mi je mladost zajedno sa cigara man-om Marcelom, i na kraju 2006-te moja najljepsa kruna kako u Italiji Seria A tako i World Cup, a jesam imao tinejderske dane ko kralj a sve zbog ovog covjeka i Lippia.LjepotaBianconeri1988 je napisao/la:Alessando Del Piero, Alessando Del Piero, Alessando Del Piero, aleee!!!
a moj jaran slabo branio i primao golove uvjek i mi ga zvali peruzziBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam se uvijek kao malac svađao s rajom jer sam ja uvijek htio da budem Del Piero kad bismo igrali fudbala u ulici
fantasticno jos samo da dovedemo igrace vrijedne stadiona, al ima ih tu ponekiBigBen je napisao/la:Sta covjek napisati nakon ovog spektakla, osjecam se kao da smo prvaci Europe. Liga nije ni pocela, a mene osjecali preplavili kao da slavimo tiutulu. Kako lijep pocetak nove sezone za Juve, ovo je ljudi kao san...
JuveSissoko je napisao/la:fantasticno jos samo da dovedemo igrace vrijedne stadiona, al ima ih tu ponekiBigBen je napisao/la:Sta covjek napisati nakon ovog spektakla, osjecam se kao da smo prvaci Europe. Liga nije ni pocela, a mene osjecali preplavili kao da slavimo tiutulu. Kako lijep pocetak nove sezone za Juve, ovo je ljudi kao san...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.