To se traziTribalian je napisao/la:Samo napred,ali realno skup faksHZ_ilidzaa je napisao/la:Hocu naredne godine kad aBd zavrsim srednju upisem DIF , pa sta , kako ,kolko ?Mnogo nekih odlazaka na mora na planine...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
" onclick="window.open(this.href);return false;
Japan Bosanac. Watch it.

Japan Bosanac. Watch it.
Idi u qracnime_tm87 je napisao/la:
Japan Bosanac. Watch it.![]()
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
nime_tm87 je napisao/la:
Jedi go*na,srce mi iskoci
DIF je bio moj prvi izbor kada sam upisivao faks, medjutim nisam proso na onom prvom konkursu, pa sam kasnije odustao i upisao drugi faks, koji evo hvala Bogu guram dobro
inace raja te ubije pricom kako je DIF pretezak, kako ces lahko sa prvom godinom, al kasnije tesko
inace raja te ubije pricom kako je DIF pretezak, kako ces lahko sa prvom godinom, al kasnije tesko
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zamalo infarktalacious je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:
Jedi go*na,srce mi iskoci![]()
Ja sam davno napisao da sam zavrsio DIF,diplomirao i pravo da kazem mrzilo me da idem dalje,tako da od novembra krecem u nove poduhvate(ne vezano za fax,vec za fudal uopste),sve u roku,lagano jer me to zanimalo itekako,e sad neko to moze lakse zavrsiti neko teze.
Istina kada malo pogledam sad mi je krivo sto tad kada sam ja upisivao nisam malo bolje razmislio pa umesto na fax otisao na visu skolu za sport(ne znam tacan naziv) ili na akademiju fudbala.Ako imas u Sarajevu negde vidi,proveri raspitaj se za tu visu skolu,ali i po meni sada iz ove perspektive kada pogledam,ali i po misljenju mnogo drugih,isti ti je stepen znanja a nekako je bolje.To je neko moje razmisljanje,te bi preporucujem da se raspitas i vidis kako to ide,a i prijemni je laksi koliko sam uspeo da saznam.
Cene ne znam pravo da ti kazem,jer sam ja usao na budzet a i Beograd i Sarajevo se dosta razlikuju po pitanju skolarina i samog skolovanja.
Sad prijemni ne znam kakav je kod vas,ali realno valjda si sposoban da udjes na budzet,jer ono ako si sportski tip prijemni nije nikakav problem,meni je samo ritam bio problem,jbm ih u ritam,ali opet 84/100 poena sam imao na prijemnom.
Istina kada malo pogledam sad mi je krivo sto tad kada sam ja upisivao nisam malo bolje razmislio pa umesto na fax otisao na visu skolu za sport(ne znam tacan naziv) ili na akademiju fudbala.Ako imas u Sarajevu negde vidi,proveri raspitaj se za tu visu skolu,ali i po meni sada iz ove perspektive kada pogledam,ali i po misljenju mnogo drugih,isti ti je stepen znanja a nekako je bolje.To je neko moje razmisljanje,te bi preporucujem da se raspitas i vidis kako to ide,a i prijemni je laksi koliko sam uspeo da saznam.
Cene ne znam pravo da ti kazem,jer sam ja usao na budzet a i Beograd i Sarajevo se dosta razlikuju po pitanju skolarina i samog skolovanja.
Sad prijemni ne znam kakav je kod vas,ali realno valjda si sposoban da udjes na budzet,jer ono ako si sportski tip prijemni nije nikakav problem,meni je samo ritam bio problem,jbm ih u ritam,ali opet 84/100 poena sam imao na prijemnom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.(a i ovim ostalim) , od 7 godine treniram prvo fudbal pa kosarku , bio sam medju najboljima sve dok Racunar i NETDevil je napisao/la:Ja sam davno napisao da sam zavrsio DIF,diplomirao i pravo da kazem mrzilo me da idem dalje,tako da od novembra krecem u nove poduhvate(ne vezano za fax,vec za fudal uopste),sve u roku,lagano jer me to zanimalo itekako,e sad neko to moze lakse zavrsiti neko teze.
Kakav si sa plivanjem i ronjenjem,mislim bez toga sanse su ti 1-2% da polozis prijemni,jer bi morao onda postati licno Travolta za nesta vise. 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Odlican , ne znam sta mislis pod ronjenjem , ali mogu izdrzati 3 minute pod vodomDevil je napisao/la:Kakav si sa plivanjem i ronjenjem,mislim bez toga sanse su ti 1-2% da polozis prijemni,jer bi morao onda postati licno Travolta za nesta vise.
Pazi nije to klasicno ronjenje,opet se vodim tim da je isti prijemni.Plivanje se sastoji iz tri faze,prvo ti ide gnurenje 12 metara,pa ide isplivavanje 36,dakle sto brze,sto lepse,i onda u poslednja 4 metra moras zaroniti i izvaditi sa dna bazena loptu ako se ne varam tezine 4.5 kile na obalu..Naravno imas i 2+1 opste znanje zavisno od smera i na kraju ritam.Minimalni broj bodova za upis je kod nas bio 30 ja mislim.HZ_ilidzaa je napisao/la:Odlican , ne znam sta mislis pod ronjenjem , ali mogu izdrzati 3 minute pod vodomDevil je napisao/la:Kakav si sa plivanjem i ronjenjem,mislim bez toga sanse su ti 1-2% da polozis prijemni,jer bi morao onda postati licno Travolta za nesta vise.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nema moj Devile od toga nista na prijemnom, kod nas loptu pimplas
Ma ne znam. Jbg, razlikuje se dosta kod nas, veze mi nemamo i nasi fakulteti su vecinom daleko od ozbiljnih obrazovnih institucija. Ja nisam htio profesor biti i odoh na Pravo

Ma ne znam. Jbg, razlikuje se dosta kod nas, veze mi nemamo i nasi fakulteti su vecinom daleko od ozbiljnih obrazovnih institucija. Ja nisam htio profesor biti i odoh na Pravo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta je to kod vas zajebano tako , morat cu otici da vidim sta je za prijemni da se spremim ...Devil je napisao/la:Pazi nije to klasicno ronjenje,opet se vodim tim da je isti prijemni.Plivanje se sastoji iz tri faze,prvo ti ide gnurenje 12 metara,pa ide isplivavanje 36,dakle sto brze,sto lepse,i onda u poslednja 4 metra moras zaroniti i izvaditi sa dna bazena loptu ako se ne varam tezine 4.5 kile na obalu..Naravno imas i 2+1 opste znanje zavisno od smera i na kraju ritam.Minimalni broj bodova za upis je kod nas bio 30 ja mislim.HZ_ilidzaa je napisao/la:Odlican , ne znam sta mislis pod ronjenjem , ali mogu izdrzati 3 minute pod vodomDevil je napisao/la:Kakav si sa plivanjem i ronjenjem,mislim bez toga sanse su ti 1-2% da polozis prijemni,jer bi morao onda postati licno Travolta za nesta vise.
ja sam danas i zvanicno brucos post'o 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Možeš ti.T-MAC je napisao/la:ja sam danas i zvanicno brucos post'o
nije valjda da jos nisi pred'o onu kilu papiraBosco je napisao/la:Možeš ti.T-MAC je napisao/la:ja sam danas i zvanicno brucos post'o
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Šta ti studiraš?Bosco je napisao/la:Trebam još samo predat uvid u materijalno stanje roditelja, uvjerenje o nekažnjavanju, CIPS, ljekarski, nalaz psihologa, preporuku od hodže (onog sa foruma
) . Dok sam popunio sve ono izgubio sam želju da upisujem bilo šta. Nisam još predo zadnji dan ću da bude berićetno.
Za hodžu se ne sikiraj, samo reci čiju preporuku želiš?
There got to be something for Liverpool big number nine ...
ono kad sam popunio na jedvite jade otis'o sam se u studenstku bunit da mi om'a udjele titulu dipl-inga..Bosco je napisao/la:Trebam još samo predat uvid u materijalno stanje roditelja, uvjerenje o nekažnjavanju, CIPS, ljekarski, nalaz psihologa, preporuku od hodže (onog sa foruma
) . Dok sam popunio sve ono izgubio sam želju da upisujem bilo šta. Nisam još predo zadnji dan ću da bude berićetno.
ono ne moze neuk covjek popunit,vec samo nadareni,ovako k'o mi..koji imaju svo moguce znanje u malom mozgu
al nije se dala gospoja prevarit..sad mi ostaje ovaj duzi i tezi put do titule dipl-inga
[youtube][/youtube]
Oj jebote.
Oj jebote.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 3 gosta.