Nemoj zayebavati nije valjdaVirtu4l je napisao/la:
BiH - FRA 0:2 ?

Nemas karaktera ni 1% sam si rekao kad budu i blizu rezultati i plasman kao prosle kvalifikacije da neces shrati.A ti opet po svom,gledas svaku priliku da koju prokenjas.
Nemoj zayebavati nije valjdaVirtu4l je napisao/la:
BiH - FRA 0:2 ?
Nemoj tako, Virtu je samo žao što je Miske pucao bez najave.harishp je napisao/la:A ti opet po svom,gledas svaku priliku da koju prokenjas.
Virtu4l je napisao/la:
Ništa ti ne prebacujem, ali, jeli moguće da su ove dvije ekipe za godinu dana postale respektabilne, ili smo možda mi bili jaki u prošlom ciklusu?
Talijani su tako osvajali prvenstva, ali ključno je ovo osvajali. Nema više toga u fudbalu, Grčka se desila jednom i nikad više. Sad pobjeđuje onaj ko je kvalitetniji.
Nećemo sad o tome šta bi bilo kad bi bilo... šta bi bilo da ga Vedad nije zabio u Albaniji, Misimović protiv Bjelorusije, Džeko protiv Rumunije, itd...retro je napisao/la:Turci nas zgazili u Zenici i da nije bilo onogo Sejinog slobodnjaka, pitanje je kako bi zavrsilo.
Opet poklapaš svaki lonac? Šta to kenjam? Šta to pričam protiv tvog voljenog selektora? Gdje ga ja to vrijeđam?harishp je napisao/la:Nemoj zayebavati nije valjdaSta bi ti htio oci moje da se prosetamo ko Njemacka grupom ,jel de
![]()
![]()
Nemas karaktera ni 1% sam si rekao kad budu i blizu rezultati i plasman kao prosle kvalifikacije da neces shrrati.A ti opet po svom,gledas svaku priliku da koju prokenjas.
A mozda da pogledas sastave tih istih reprezentacija TAD i SAD?Virtu4l je napisao/la:
Ljudi opet izvrću činjenice, ponovo omalovažavaju Ćirin rad, a ne vide ono najbitnije. Protivnici sa kojima smo se igrali u prošlom ciklusu, kojima smo zabijali 20 golova, sada su ozbiljni kandidati u svojim grupama za plasman u baraž.
Da, Estonija i Armenija su naturalizovali šest brazilaca i tri argentinca.Pasodzigera je napisao/la:A mozda da pogledas sastave tih istih reprezentacija TAD i SAD?Virtu4l je napisao/la:
Ljudi opet izvrću činjenice, ponovo omalovažavaju Ćirin rad, a ne vide ono najbitnije. Protivnici sa kojima smo se igrali u prošlom ciklusu, kojima smo zabijali 20 golova, sada su ozbiljni kandidati u svojim grupama za plasman u baraž.
Virtu4l je napisao/la:Nećemo sad o tome šta bi bilo kad bi bilo... šta bi bilo da ga Vedad nije zabio u Albaniji, Misimović protiv Bjelorusije, Džeko protiv Rumunije, itd...retro je napisao/la:Turci nas zgazili u Zenici i da nije bilo onogo Sejinog slobodnjaka, pitanje je kako bi zavrsilo.
Pričamo o onome što se desilo, a ne što se moglo desiti.
Opet poklapaš svaki lonac? Šta to kenjam? Šta to pričam protiv tvog voljenog selektora? Gdje ga ja to vrijeđam?harishp je napisao/la:Nemoj zayebavati nije valjdaSta bi ti htio oci moje da se prosetamo ko Njemacka grupom ,jel de
![]()
![]()
Nemas karaktera ni 1% sam si rekao kad budu i blizu rezultati i plasman kao prosle kvalifikacije da neces shrrati.A ti opet po svom,gledas svaku priliku da koju prokenjas.
Ne vidim da sam negdje rekao da je loš. Samo ne želim da neko omalovažava dobar rezultat iz prošlog ciklusa.nick je napisao/la:i sljedece kvalifikacije ako rumunija i bjelorusija budu dobre u svojim grupama to ce bit potvrda da je susic dobar trener ili sta vec
pa ti svakim postom indirektno omalovazavas rezultat iz ovog ciklusaVirtu4l je napisao/la:Ne vidim da sam negdje rekao da je loš. Samo ne želim da neko omalovažava dobar rezultat iz prošlog ciklusa.nick je napisao/la:i sljedece kvalifikacije ako rumunija i bjelorusija budu dobre u svojim grupama to ce bit potvrda da je susic dobar trener ili sta vec
Ne. Samo stavljam prošli ciklus ondje gdje mu je mjesto.nick je napisao/la:pa ti svakim postom indirektno omalovazavas rezultat iz ovog ciklusa
Ovaj je bolji sta's sadVirtu4l je napisao/la:Ne vidim da sam negdje rekao da je loš. Samo ne želim da neko omalovažava dobar rezultat iz prošlog ciklusa.nick je napisao/la:i sljedece kvalifikacije ako rumunija i bjelorusija budu dobre u svojim grupama to ce bit potvrda da je susic dobar trener ili sta vec
Navijati za svoju reprezentaciju, kao i do sad.harishp je napisao/la:Ovaj je bolji sta's sadVirtu4l je napisao/la: Ne vidim da sam negdje rekao da je loš. Samo ne želim da neko omalovažava dobar rezultat iz prošlog ciklusa.
u grupi s francuskom i nije tesko,i ja bih to uspio,a u grupi s spanijom oces da kazes da bi susic imao samo bod zaostatka za furijom kolo prije kraja?...ajd molim te...Pasodzigera je napisao/la:Niti je tro-Ciro uspio ovo sto je PAPE sa zmajevima,u jednim kvalifikacijama nas je doveo do situacije da imamo 2 baraza,ustvari to nije nit jedan selektor uspio.
Imamo "finale" u Parizu,ako ne uspijemo ,onda 2 utakmice baraza,ako je neko slijep pa to ne vidi sta cu mu ja.
Fra-Blr 0-1
Blr-Fra 1-1
Blr-BIH 0-2
BIH-Blr 1-0
Pametnom dovoljno.
8 utakmica ,5 pobjeda,1 remi i 2 poraza,ni tro Mourinho sa ovom nasom reprezentacijom nebi vise izvuko,da ne pominjem platu doticnog sa Papetom,jer ce biti i zalosno i smjesno,da se razumijemo,ne poredim ih kao trenere,ali ni najbolji trener svijeta nebi vise uradio sa nasom reprezentacijom,niti bi mogao garantovati bilo sta.I pored svih pritisaka,pljuvanja,lazi i cega sve ne SUSIC izlazi kao pobjednik,dok misevi postaju sve tisi i sve dublje se zavlace u svoje rupice.
Nije to uopšte bitno. Prošla grupa je bila teška, mi smo zabili toliko golova da je to bilo nevjerovatno, bili smo u rangu sa Holandijom, Engleskom ili Njemačkom po tim parametrima, dobro smo se nosili sa Portugalom i to je jedino što treba da nas zanima. Nikakva druga omalovažavanja i slično. Smiješno je da neko kaže da Belgija i Turska nisu bile na nivou... pa nije ni Rumunija u ovom ciklusu, i šta ćemo?hurem je napisao/la:u grupi s francuskom i nije tesko,i ja bih to uspio,a u grupi s spanijom oces da kazes da bi susic imao samo bod zaostatka za furijom kolo prije kraja?...ajd molim te...Pasodzigera je napisao/la:Niti je tro-Ciro uspio ovo sto je PAPE sa zmajevima,u jednim kvalifikacijama nas je doveo do situacije da imamo 2 baraza,ustvari to nije nit jedan selektor uspio.
Imamo "finale" u Parizu,ako ne uspijemo ,onda 2 utakmice baraza,ako je neko slijep pa to ne vidi sta cu mu ja.
Fra-Blr 0-1
Blr-Fra 1-1
Blr-BIH 0-2
BIH-Blr 1-0
Pametnom dovoljno.
ako ces realno,u proslom ciklusu smo imali dosta tezu grupu,nikako ne mozes porediti spaniju,tursku i belgiju s francuskom,rumunijom i bjelorusijom
BUDIMO REALNI
Imaš temu Chat pa tamo šaraj sa off-topic komentarima.harishp je napisao/la:Rasprdis se po cjeloj temi a kokica jeo,nemoze to druze.
Tezu samo zbog Spanije, Belgija je tad bila u totalnom kurcu a Turska od eura 2008 nikako da sredi stanje u reprezentaciji, Bjelorusi su vrlo zajebana ekipa pa 4 boda su otkinuli Franzucima a Rumuni srednja zalost. Ako izuzemo Spaniju/Francusku grupe su tu negdje po jacini.hurem je napisao/la:[
u grupi s francuskom i nije tesko,i ja bih to uspio,a u grupi s spanijom oces da kazes da bi susic imao samo bod zaostatka za furijom kolo prije kraja?...ajd molim te...
ako ces realno,u proslom ciklusu smo imali dosta tezu grupu,nikako ne mozes porediti spaniju,tursku i belgiju s francuskom,rumunijom i bjelorusijom
BUDIMO REALNI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.