Bianconeri1988 je napisao/la:Ovo isto Željo - Olimpic!
Kako god okreneš zna se pobjednik!
al' baš
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bianconeri1988 je napisao/la:Ovo isto Željo - Olimpic!
Kako god okreneš zna se pobjednik!
bob je napisao/la:jel veceras u 1 federer ih nesto govore da ce kisa nadam se da grijese
I ja sam se to isto pitao. Prenose mi nekakve tamo Kerbere-Pennette, Caroline-Andree... a ovamo odlican mec se igra na centralnom terenu. Hej brate... Ja sad i ne gledam, sigurno prenose taj mec (ugasen mi je TV), jer je onaj govorio da ce prenositi nakom meca Dankinje-Njemice...soba 39 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,eurosport i eurosport 2 ne prenose meč "br:1"![]()
Mora da puno boli
nemoj tako i andrea je srpkinjarogeRF je napisao/la:I ja sam se to isto pitao. Prenose mi nekakve tamo Kerbere-Pennette, Caroline-Andree... a ovamo odlican mec se igra na centralnom terenu. Hej brate... Ja sad i ne gledam, sigurno prenose taj mec (ugasen mi je TV), jer je onaj govorio da ce prenositi nakom meca Dankinje-Njemice...soba 39 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,eurosport i eurosport 2 ne prenose meč "br:1"![]()
Mora da puno boli
Hehe, ma onaj komentator sto je komentirao taj mec (Carolina-Andrea) kaze, moramo navijati da se ovaj mec sto prije zavrsi da bi mogli gledati dvojicu Srpskih tenisera, iako je kaze i Andrea Srpskog porijekla, moramo navijati protiv nje.The Game je napisao/la:nemoj tako i andrea je srpkinjarogeRF je napisao/la:I ja sam se to isto pitao. Prenose mi nekakve tamo Kerbere-Pennette, Caroline-Andree... a ovamo odlican mec se igra na centralnom terenu. Hej brate... Ja sad i ne gledam, sigurno prenose taj mec (ugasen mi je TV), jer je onaj govorio da ce prenositi nakom meca Dankinje-Njemice...soba 39 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,eurosport i eurosport 2 ne prenose meč "br:1"![]()
Mora da puno boli
Sad mu sve zavisi od otvaranja trećeg seta. Ako ga Nole u startu prelomi... džaba je krečio...Papilon20 je napisao/la:Bravo za Tipsarevica ,igra odlicno i vala je zasluzio da uzme ovaj set . Najvise mi je drago zbog komentatora na ES jer izgleda da svrsava na Djokovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.