Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Grande Storari
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
jesu ovi englezi jaki ko beton, ovi nasi jedva u duelima
Jedina za sto mozemo reci da je odlicno su nasi golmani
. Forza Storari
Drughi ultras, zauzeli citavu gornju navijacku tribinu, sad se vidi ko je tamo macka, a ko su misevi

Drughi ultras, zauzeli citavu gornju navijacku tribinu, sad se vidi ko je tamo macka, a ko su misevi

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
SoloJuve26 je napisao/la:jesu ovi englezi jaki ko beton, ovi nasi jedva u duelima
Ocekujem bar jednu povredu nakon ove tekme

Ne samo sto su ovi jaki, vec jednostavno nam je to postalo navika, posle svake tekme jedna povreda.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Recimo da imamo potencijala! To je sve!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Novi stadion, nova nafakaAdinjo je napisao/la:SoloJuve26 je napisao/la:jesu ovi englezi jaki ko beton, ovi nasi jedva u duelima
Ocekujem bar jednu povredu nakon ove tekme![]()
Ne samo sto su ovi jaki, vec jednostavno nam je to postalo navika, posle svake tekme jedna povreda.

kad gledam tekmu nemogu vjerovati da smo mi domaci,
- harebianconero
- Kontakt:
Jos malo pa ce IQ i Amauri na teren 

- SoloJuve26
- Kontakt:
Ja neznam svama al bi ja volio da Conte da sansu ovom Estigarribiu protiv Parme.
- harebianconero
- Kontakt:
- SoloJuve26
- Kontakt:
to je bilo "dogovoreno"harebianconero je napisao/la:Primismo ga

- harebianconero
- Kontakt:
Jeste li vidjeli prazne tribine 

Ljudi rezultat je potpuno nebitan. Najbitnije je trenutno kako ćemo odigrati u nedjelju.
A do tada da uživamo u ovoj sjajnoj večeri.
A do tada da uživamo u ovoj sjajnoj večeri.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ne kontam ovakve navijače, debakl pa šta sad, niko ništa da ne napiše???
moram ja pored vas silnih, znači utakmica juventusa protiv trećeligaša nots nešto završila je 1-1, stadion je lijep, ali ni na otvoru nije ni izbliza bio pun, kradem sliku sa drugog foruma, cca 50. minuta

doduše ne mora ništa značiti, možda igra u ligi bude bolja, možda i rezultati budu bolji, možda i stadion bude pun, ali ovo noćas nije bilo na nivou jednog velikog kluba kakav juve svakako jeste-prvo protivnik totalno neatraktivan,a igra totalno loša
post je na temi juventusa, itekako ima veze sa juventusom, ali kakva atmosfera ovdje vlada velika je šansa da će biti izbrisan
moram ja pored vas silnih, znači utakmica juventusa protiv trećeligaša nots nešto završila je 1-1, stadion je lijep, ali ni na otvoru nije ni izbliza bio pun, kradem sliku sa drugog foruma, cca 50. minuta

doduše ne mora ništa značiti, možda igra u ligi bude bolja, možda i rezultati budu bolji, možda i stadion bude pun, ali ovo noćas nije bilo na nivou jednog velikog kluba kakav juve svakako jeste-prvo protivnik totalno neatraktivan,a igra totalno loša
post je na temi juventusa, itekako ima veze sa juventusom, ali kakva atmosfera ovdje vlada velika je šansa da će biti izbrisan

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Šta vam je, sta se odmah lozite na ovaj nebitni " kiks" , Juventusa!? Odigrati sa ekipom iz druge divizije, koja je dio Juventuseove historije, nije nikakav problem. Volim ovaj Notts County i jako su mi simpaticna. Najbitnije se desilo ranije, otvoren je novi stadion, za novu eru naseg kluba. Opustena utakmica, revijalnog karaktera, podigla saldo kritika na igru Juventusa, i ako su skoro svi igraci bili na terenu.
Ljudima je bilo zanimljivije piti ili jesti u nekom baru ili restoranu untar stadiona nego gledati revijalnu utakmicu koja nema nikakav rezultatskog znacaja. Ipak ceremonija otvaranja duze je trajala, trebalo je to sve izdrzati,treba razumijet ljude, lakse je sve uz sokic ili nedaj Boze pivo
Puno ima vazniji stvari da bih razbijao glavu zbog revijalne utakmice, nidje veze
.
Sledeca tekma u Nedelju u 12.30h, na kojoj ce biti novi Juve koji zeli pobijedu i dobar pocetak Calcia. Smiren sam totalno, jer vjerujem u ovo sto radi Conte...
Mlatnucemo Parmu sa 3:0, pa cemo dobiti jos tri utakmice. E onda nam dolazi Milan kojeg cemo isto pobijediti...
Evo fine slikice sa ceremonije

Edit: Golovi za one koji nisu vidjeli
[youtube][/youtube]
Juve & Notts, 2 teams, 1 soul!
Ljudima je bilo zanimljivije piti ili jesti u nekom baru ili restoranu untar stadiona nego gledati revijalnu utakmicu koja nema nikakav rezultatskog znacaja. Ipak ceremonija otvaranja duze je trajala, trebalo je to sve izdrzati,treba razumijet ljude, lakse je sve uz sokic ili nedaj Boze pivo

Puno ima vazniji stvari da bih razbijao glavu zbog revijalne utakmice, nidje veze

Sledeca tekma u Nedelju u 12.30h, na kojoj ce biti novi Juve koji zeli pobijedu i dobar pocetak Calcia. Smiren sam totalno, jer vjerujem u ovo sto radi Conte...
Mlatnucemo Parmu sa 3:0, pa cemo dobiti jos tri utakmice. E onda nam dolazi Milan kojeg cemo isto pobijediti...
Evo fine slikice sa ceremonije

Edit: Golovi za one koji nisu vidjeli

[youtube][/youtube]
Juve & Notts, 2 teams, 1 soul!
covjek napise par postova i odmah je trol i sta ja znam sta, a onaj debil Silvio B smarao mjesecima, ali on je ipak iznosio svoje misljenje bla bla bla i pricao je najvise o Interu, tako da je to nebitno....
moj sarajlija nevalja ti to nikako
pusti covjeka nek' vas malo je.be
nije nista pogrijesio...najavljujete ovu utakmicu tri godine i onda dodje i ajd sto je stadion poluprazan, a otvaranje i sta ja znam sta, nego se jos izblamirate kod treceligasa i sad vam on kriv kao provocira...
trebali ste napravit stadion od nekih 20-25 hiljada mjesta mozda bi ga konacno napunili
sad mi je malo jasnije kakvi su to navijaci sa kojima se vi hvalite da vas ima najvise u Italiji 
moj sarajlija nevalja ti to nikako

trebali ste napravit stadion od nekih 20-25 hiljada mjesta mozda bi ga konacno napunili

- JuveSissoko
- Kontakt:
cinjenica je da nas u Italiji najvise ima, s time se pomiri, svaki put kad vidite praznu stolicu na Juventusovom stadionu jedva cekate da na to ukazete, a znam zasto, jer se ne mozete pomirit s cinjenicom da Juve ipak ima najvise navijaca u Italiji, to pokazuju utakmice na strani, pa cak i u Milano kad se dodje bez problema se okupi hiljade navijaca a o drugim juznim gradovima Italije suvisno je pricat, pojedi se od muke i uzivaj u tudjim imaginarnim trofejima.Huska je napisao/la:covjek napise par postova i odmah je trol i sta ja znam sta, a onaj debil Silvio B smarao mjesecima, ali on je ipak iznosio svoje misljenje bla bla bla i pricao je najvise o Interu, tako da je to nebitno....
moj sarajlija nevalja ti to nikakopusti covjeka nek' vas malo je.be
nije nista pogrijesio...najavljujete ovu utakmicu tri godine i onda dodje i ajd sto je stadion poluprazan, a otvaranje i sta ja znam sta, nego se jos izblamirate kod treceligasa i sad vam on kriv kao provocira...
trebali ste napravit stadion od nekih 20-25 hiljada mjesta mozda bi ga konacno napunilisad mi je malo jasnije kakvi su to navijaci sa kojima se vi hvalite da vas ima najvise u Italiji
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
kad vidis kako drugi broje stolice po stadionu, i gledaju rezultat revijalne utakmice i brinu se za tim za koji uopste ne navijaju, onda ti je jasno koliko si velik tim kad si trn u oku drugima a pri tome imas najlosije rezultate tih godina,zamisli kako su se tek jeli iznutra kad smo bili prvi i derali redom, kad se ovako jedu kad smo 7-miramiral je napisao/la:Trollčići uživajte malo sada... baš se pitam hoćete li uživati kad na kraju baš na istom mjestu bude proslavljen 30 -i Scudetto...

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja ne znam, ti mora da imas neke supersposobnosti pa mozes izbrisat dvije sezone i kamaru utakmica pa da odredjena skudetta ne postoje, cek.... pa vi te sposobnosti imate sigurno, vi slavite tudji skudetto koji je od papira bez ceremonije proslave , wauu u tome ste najbolji, kradja tudjih skudetta od papiraHuska je napisao/la:prvi put cujem da se mogu osvojiti tri scudeta za jednu sezonuramiral je napisao/la:Trollčići uživajte malo sada... baš se pitam hoćete li uživati kad na kraju baš na istom mjestu bude proslavljen 30 -i Scudetto...ako vi osvojite Scudeto na kraju, onda vam mogu dati i tri, jer takav podvig treba nagraditi
![]()
juBesisoko- znas kako kaze sarajlija dzaba kvantitet ako nemas kvalitet

Svi bivsi igraci, evo i don Fabio su jedinstveni po pitanju broja osvojeni titula Juventusa, a to je 29. Jedino podanici i postovatelji Mosratija imaju drugo misljenje. Realno, i svatam covjeka s obzirom na vasu podređenost u odnosu na nas klub. I ovo stadion je dokaz, da smo daleko ispred vas, a vi slobodno crknite od komplexa Juventus. Imate moju punu podrsku...prvi put cujem da se mogu osvojiti tri scudeta za jednu sezonuako vi osvojite Scudeto na kraju, onda vam mogu dati i tri, jer takav podvig treba nagraditi
juBesisoko- znas kako kaze sarajlija dzaba kvantitet ako nemas kvalitet

Molio bi vas da ne prljate ovo nasu temu djecijim razmisljanjima i provokacijam nivoa djecice iz vrtica...
Lijepo je imati svoj vlastiti dom...

- SoloJuve26
- Kontakt:
“Today the new arrivals have understood what Juve’s history means,” the tactician and former club captain noted.
http://www.football-italia.net/sep9a.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.football-italia.net/sep9a.html" onclick="window.open(this.href);return false;