Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Chat
e ovako...imam pitanje pa cu ga ovdje metnut
prije smo kupovali one telefone iz bhtelecoma i nakon godinu dana, svi se pokvare....e sad...jeli to bilo do te vrste telefona ne znam....ev da mi vi kazete...ima li iko od vas telefon iz bht a da ga koristi duze vrijeme, koju godinu recimo ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
potiljo jel ovo ti zadajes ritam na harmonici 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma kakav @Portillo, ovo su @sarajlija, @juznjak i ostala ekipa meraklija sa foruma 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma nisam ti ja bas sposoban za toT-MAC je napisao/la:potiljo jel ovo ti zadajes ritam na harmonici
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ne studiram još nešto, a abd studirat cu pravo ko i ostala djeca i bit višak na birou.Rizah je napisao/la: Šta ti studiraš?![]()
![]()
Za hodžu se ne sikiraj, samo reci čiju preporuku želiš?
Inače zezo sam se za preporuku
Papastathopoulos je napisao/la:e ovako...imam pitanje pa cu ga ovdje metnutprije smo kupovali one telefone iz bhtelecoma i nakon godinu dana, svi se pokvare....e sad...jeli to bilo do te vrste telefona ne znam....ev da mi vi kazete...ima li iko od vas telefon iz bht a da ga koristi duze vrijeme, koju godinu recimo ?
Imaju kod mene 2 druga indenticne telefone...kupili prije 3-4 godine...jedan se jos uvjek koristi s njim,a drugi je kupio nedavno ovi,al' taj i dalje radi.. tak' da..
Ja kontao ti mrtav ozbiljan, reko možda FIN ili IPA upisuješBosco je napisao/la:Ne studiram još nešto, a abd studirat cu pravo ko i ostala djeca i bit višak na birou.Rizah je napisao/la: Šta ti studiraš?![]()
![]()
Za hodžu se ne sikiraj, samo reci čiju preporuku želiš?
Inače zezo sam se za preporuku
Treba nam pravnika, samo naprijed. Imam gore jednog čovjeka Otajagića, ako šta bude trebalo samo javi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
tak da, hvala tialacious je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:e ovako...imam pitanje pa cu ga ovdje metnutprije smo kupovali one telefone iz bhtelecoma i nakon godinu dana, svi se pokvare....e sad...jeli to bilo do te vrste telefona ne znam....ev da mi vi kazete...ima li iko od vas telefon iz bht a da ga koristi duze vrijeme, koju godinu recimo ?
Imaju kod mene 2 druga indenticne telefone...kupili prije 3-4 godine...jedan se jos uvjek koristi s njim,a drugi je kupio nedavno ovi,al' taj i dalje radi.. tak' da..![]()
![]()
Papastathopoulos je napisao/la:tak da, hvala tialacious je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:e ovako...imam pitanje pa cu ga ovdje metnutprije smo kupovali one telefone iz bhtelecoma i nakon godinu dana, svi se pokvare....e sad...jeli to bilo do te vrste telefona ne znam....ev da mi vi kazete...ima li iko od vas telefon iz bht a da ga koristi duze vrijeme, koju godinu recimo ?
Imaju kod mene 2 druga indenticne telefone...kupili prije 3-4 godine...jedan se jos uvjek koristi s njim,a drugi je kupio nedavno ovi,al' taj i dalje radi.. tak' da..![]()
![]()
more bit bidne da uzmem neki...ima na rate na godinu dana i polako guraj
![]()
Nije to lose..s.am' da ne mislis da je sve idilicno..jedan uzeo naku nokiu(metalnu covvjece
-
Elmar78430
- Kontakt:
Sta znaci Tepam ti?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sto ti je trebalo da mi to govorisNije to lose..s.am' da ne mislis da je sve idilicno..jedan uzeo naku nokiu(metalnu covvjece) 3 puta je u roku 2 sedmice nosio u BHTelecom-ov servis,i na kraju mu poslije mnogo zajebancije s papirima dali novi..
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Sve je postalo pepeo i dim, otkad su se cigani igrali s' benzin.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Cek jel to kod vas upis u godinu dođe 300 km???The Game je napisao/la:kod mene je najbolji jaran upisao sportski menadzment na difu ove godine i vjeruj mi da ti ne treba puno. imas neki test opceg znanja, ona logicka pitanja. zatim test o sportskoj infomiranosti i na kraju jedan intervju u kojem se predstavis i odgovoris na par pitanja o sebi. na opcem smjeru imas pored svega toga jos i sportski poligon na kojem radis neke gluposti tipa kolut naprijed i slicnoHZ_ilidzaa je napisao/la:Hocu naredne godine kad aBd zavrsim srednju upisem DIF , pa sta , kako ,kolko ?sto se para tice, upis u redovne studente te izadje kao i na ostalim fakultetima, znaci ispod 300-njak KM ne mozes proci
Pa ebote kod mene je godina 8 200 kn, sto ce reci oko 2000 km.
Mater im lihvarsku,dabogda sve jednu kunu potrosili na ljekove.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Redovni 200 KM, Redovni/samofinansirajuci 1000 KM, Vanredni 800 KM
ja mislim da je ovako na svim fakultetima UNSA
ja mislim da je ovako na svim fakultetima UNSA
Call the coroner!
Ja sam redovni student IT-a u Splitu i godinu sam platio 8000 iljadarki a ovi vanredni placaju oko 5000 kn (1250 km ak ose nevaram)
Puno je to
Jos sam ujebo dobrano faks, trebat ce mi magija da prođem 
Puno je to
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
mani se foruma, uhvati se knjige 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Danas odem na ispit i ono vadim list papira i ostale pizdarije i trazim si formule za matisu i vidim da sam ih zaboravijo, tocno mi je doslo da pojedem ispit
Jos gledam znam vecinu ali ebes ga kad nemas formule
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- underground
- Kontakt:
pa hoces ti sinoc dokasno ovdje besjedit po forumuTritolone je napisao/la:Danas odem na ispit i ono vadim list papira i ostale pizdarije i trazim si formule za matisu i vidim da sam ih zaboravijo, tocno mi je doslo da pojedem ispit![]()
ja onaj ispit jutros super uradio pa sad...vidicemo
sutra u 8 u jutru jos jedan,tacno da covjek popizdi
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Meni stari prije pola godine uzeo nokiu n8 od njih i evo ga trokira ko qrac...Znaci ni slucajno uzimati mobitele preko operatera u BiH...Papastathopoulos je napisao/la:e ovako...imam pitanje pa cu ga ovdje metnutprije smo kupovali one telefone iz bhtelecoma i nakon godinu dana, svi se pokvare....e sad...jeli to bilo do te vrste telefona ne znam....ev da mi vi kazete...ima li iko od vas telefon iz bht a da ga koristi duze vrijeme, koju godinu recimo ?
underground je napisao/la:pa hoces ti sinoc dokasno ovdje besjedit po forumuTritolone je napisao/la:Danas odem na ispit i ono vadim list papira i ostale pizdarije i trazim si formule za matisu i vidim da sam ih zaboravijo, tocno mi je doslo da pojedem ispit![]()
Jos gledam znam vecinu ali ebes ga kad nemas formule![]()
![]()
![]()
ja onaj ispit jutros super uradio pa sad...vidicemo
sutra u 8 u jutru jos jedan,tacno da covjek popizdi
Ma jutro udri nedaj trci na bus, i skupim skriptu i papire iz matise mislio da sam pokupio i formule sa tim i eto popusim foru
Al dobro imam jos jedan rok za 10-ak dana, sad mi je ovaj iduci tjedan udarni, Pon,uto i petak ispiti neznas koji je gori
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.