Zvjezdan Misimović

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2011, 22:18

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Znaš šta Vurtal, nije da ni on nije imao koristi od reprezentacije. I ne samo on, nego većina ovih reprezentativaca.
Kada je on u pitanju, to je diskutabilno. Mislim da njega nije reprezentacija prodala u Wolfsburg, već ispadanje Nürnberga u drugu ligu, a Magath ga je tada uzeo za male pare.

Drugi igrači su u odnosu na Misimovića pružili mnogo manje u nacionalnom dresu, a taj isti dres im je donio mnogo koristi u životu. Mislim da ćeš se složiti sa tim.
MA druže moj on kad je debitovao bio je daleko od ozbiljne ekipe, anonimus u evropskim okvirima, član drugogo tima Bayerna na kojeg uopće nisu računali kao kandidata za prvi tim. Mislim, nemoj da se pravimo ludi, tamam da si reprezentativac Burkine Faso cjena i rejting ti je automatski veći.

naravno da ću se složiti , bilo ih je tonu koji su prošli kroz nju zarad malo jačeg transfera. Samo mi je više ono postalo degutantna ta floskula "koliko je neko dao za reprezentaciju", pa dala je bogme ona i njemu. I da će mnogima poslije njega/njih. Rahimiću nije ništa dala, npr. Ali ovoj gotovo kompletnoj generaciji jeste itekako.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 08 sep 2011, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 sep 2011, 22:22

Jednom Lamapardu se kaze nisi spreman dovoljno da igras, i gledat ces mec sa klupe, on ni jedne ne progovara nego ispostuje odluku selektora....a kod nas samo sto nije rat izbio radi iste stvar. :lol: Primitivizam !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 sep 2011, 22:23

Elmar78430 je napisao/la:Da ali Pape je procjenio da je Ibricic spremniji. :)
Ma covjece nije stvar u tome ko je spremniji. Obojica su nespremna za 90 minuta i obojica su odigrali po poluvrijeme, sto je u svakom slucaju bio pun pogodak ;)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 sep 2011, 22:28

Bilal je napisao/la:
Elmar78430 je napisao/la:Da ali Pape je procjenio da je Ibricic spremniji. :)
Ma covjece nije stvar u tome ko je spremniji. Obojica su nespremna za 90 minuta i obojica su odigrali po poluvrijeme, sto je u svakom slucaju bio pun pogodak ;)
Fakat.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 sep 2011, 22:46

ZOI84 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Smiješan je svako ko ima nešto da prigovori Misimoviću, a o uvredama ne želim ni pričati. Kako preko noći zaboravite koliki je bio njegov doprinos ovoj reprezentaciji.

Prije svega, da ga Miske nije zabio, sad bi vam glavna tema bio Safet Sušić - Pape.
AboveTheLaw je napisao/la: „Torres je golgeter i on mora redovno zabijati golove. To će ga dovesti u prvi plan“.

Znaci sad i on treba da siri negativnu atmosferu u svojoj reprezentaciji isto kao i Miske, potpuno je ista situacija. Miske mora da radi i napreduje u svom klubu da udje u formu da daje golove i normalno da imas mjesto u repki.
Španija ima pet Torresa, koga god da staviš dobro će odigrati, a Pape stavlja Ibričića, koji ima istu minutažu u svom klubu kao Misimović.
Cuj da Miske nije zabio, a šta su u utakmicama do ove igraci radili pasli taravu, nisu golove davali,nego nam onako upisivali bodove, nizašto on nije ni mane ni više zaslužan nego ostali u ovim kval.
ma nemate vi pojma..i ptice na grani znaju da je miske bolji na terenu pa makar i ne trcao,nego ibra ili stilic koji se jadni sturise trcajuci a nikako da naprave neki potez...
SPAHIC NIJE IMAO KLUBA,PA JE MAESTRALNO ODIGRAO 2 UTAKMICE PROTIV BELGIJE...I TO 90 MIN,KAKO,ZASTO,ZATO STO JE ON NEZAMJENJIV,IKONA,E TAKO JE I S MISKETOM,STO JE NEKO VEC REKAO,ON JE I U INVALIDSKIM KOLICIMA BOLJI OD OVIH OSTALIH...necemo nikad imat kontrolu lopte na sredini terena dok ne budu miske i pjane igrali zajedno...ona jedna akcija u minsku je bila prekrasna,ali i rezultat srece,jer da nije tako ponovila bi se ista ili slicna...
SVE U SVEMU MISKE MAJSTOR,NEZAMJENLJIV
mislim da nedostaje komunikacije od strane susica prema igracima...to je glavni uzrok svemu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 sep 2011, 22:48

skyisthelimit je napisao/la: ko kaze da Klinsmanu nije uspjelo, vodio je reprezentaciju na svjetskom prvenstvu 2006 i izgubio u finalu od talijana..da to nije mozda neuspjeh
Semi-finale druže.
VanBasten je napisao/la:Samo mi je više ono postalo degutantna ta floskula "koliko je neko dao za reprezentaciju", pa dala je bogme ona i njemu. I da će mnogima poslije njega/njih. Rahimiću nije ništa dala, npr. Ali ovoj gotovo kompletnoj generaciji jeste itekako.
Upravo to.
Vom Jäger zum Gejagten

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 sep 2011, 22:53

da, @poglavico, cuj u finalu, malo me ponijela atmosfera...Ko se nece sjecati Zidane i Materazzija...ali nebitno, pitam onog velezovca jel 3 mjesto neuspjeh :roll:
15.10 - 15.06 ...

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 08 sep 2011, 23:24

vendeta87 je napisao/la:
Pa u svim ekipama u svim sportovima na ovoj planeti ima igraca koji su ispred kolektiva i to je normalno, pa Messi je ispred ekipe Barcelone, Robben je ispred ekipe Bajerna, al oni su ispred kolektiva zato sto u mometu kada je to potrebno oni donose prevagu kao sto je to ucinio MIske protiv Bjelorusa sa svojim golom.
Ovo ti nije tacno. On mozda jeste jedan od najboljih igraca Bajerna, mozda i najbolji ali reci da je netko uspred ekipe Bajerna nema sanse. On kad bi to ucinio sto i Miske odmah bi bio kaznjen. Unijemaca nema toga.
Neznam sjeca li se tko svjetskog prvenstva 1994 u Americi( ali vjerovatno ovi pljuvaci nisu tada bili ni u planu svojih roditelja). Efenberg u slicnoj situaciji publici prilikom izlaska sa terena pokazao srednji prst a oni ga odmah odstranili iz ekipe i poslali kuci.
Ne sjecam se dal je ikada vise zaigrao za Njemacku.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 sep 2011, 23:31

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Znaš šta Vurtal, nije da ni on nije imao koristi od reprezentacije. I ne samo on, nego većina ovih reprezentativaca.
Kada je on u pitanju, to je diskutabilno. Mislim da njega nije reprezentacija prodala u Wolfsburg, već ispadanje Nürnberga u drugu ligu, a Magath ga je tada uzeo za male pare.

Drugi igrači su u odnosu na Misimovića pružili mnogo manje u nacionalnom dresu, a taj isti dres im je donio mnogo koristi u životu. Mislim da ćeš se složiti sa tim.
Ja ne mogu nikako da skontam koji je tvoj stav, no otprilike ide ovako:

Miske ima pravo javno da kenja, jer je zaduzio reprezentaciju, a trebao je igrati na osnovu zasluga ispred jednog Ibricica, koji ima slicnu minutazu ove godine? Tako nekako, ili?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 sep 2011, 23:45

scorpy je napisao/la: Neznam sjeca li se tko svjetskog prvenstva 1994 u Americi( ali vjerovatno ovi pljuvaci nisu tada bili ni u planu svojih roditelja). Efenberg u slicnoj situaciji publici prilikom izlaska sa terena pokazao srednji prst a oni ga odmah odstranili iz ekipe i poslali kuci.
Da, da, stinkfinger. :mrgreen:
Vraćao ga Vogts pod pritiskom javnosti (nakon nekoliko godina), te je poslije i Voller pokušao nešto, ali Effe se nije htio više vraćati. Mizeran broj nastupa za Elf, kad sad vidiš da jedan Podolski ima gotovo 3x više utakmice u nacionalnom dresu, dođe ti muka.

Našao si fino poređenje, ali kod nas to malo dragačije funkcionira. Jednostavno, kod nas je tanka nit između heroja i kukavice.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2011, 23:48

geronimo je napisao/la:
scorpy je napisao/la: Neznam sjeca li se tko svjetskog prvenstva 1994 u Americi( ali vjerovatno ovi pljuvaci nisu tada bili ni u planu svojih roditelja). Efenberg u slicnoj situaciji publici prilikom izlaska sa terena pokazao srednji prst a oni ga odmah odstranili iz ekipe i poslali kuci.
Da, da, stinkfinger. :mrgreen:
Vraćao ga Vogts pod pritiskom javnosti (nakon nekoliko godina), te je poslije i Voller pokušao nešto, ali Effe se nije htio više vraćati. Mizeran broj nastupa za Elf, kad sad vidiš da jedan Podolski ima gotovo 3x više utakmice u nacionalnom dresu, dođe ti muka.

Našao si fino poređenje, ali kod nas to malo dragačije funkcionira. Jednostavno, kod nas je tanka nit između heroja i kukavice.
Ma kod nas moze i usporedno,jesmo i fleksibilni u pm :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 sep 2011, 00:15

MISKE MAJSTORE ZENICA JE UZ TEBE ! :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 sep 2011, 00:22

Kako se brzo mjenjaju misljenja kod nas, pa to je za nepovjerovat. Juce pljuvali po Misketu, sad ga kuju u zvjezde. To ti je taj nas mentalitet. Dao je gol, koji je razveselio sve pristase BiH reprezentacije ali dali je zasluzio igrat u prvih 11. ? Ne. Covjek nema kondicije trcat 30min kako treba. Ubacit ga zadnjih 30min da zadrzi loptu, docara kakvu asistenciju, podvali loptu kako on zna. To je trenutno njegov max. a i on sam bi trebao biti zadovoljan sa tim, jer repki nemoze vise ponuditi.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 sep 2011, 00:23

geronimo je napisao/la:Da, da, stinkfinger. :mrgreen:
Đe te nađe. :mrgreen:

Ima i ne tako star primjer Ballackovog okršaja s Jegijem. Znamo na čiju se stranu okrenula kompletna njemačka javnost. Takođe, znamo koliko je i Micha zadužio Elf, ali... ;)

Ako se ovo nije moglo riješiti u 4 oka, nek' probaju u dva (škiljeći :mrgreen:) , za dobrobit svih nas. :)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 sep 2011, 00:32

Profesor je napisao/la:Kako se brzo mjenjaju misljenja kod nas, pa to je za nepovjerovat. Juce pljuvali po Misketu, sad ga kuju u zvjezde. To ti je taj nas mentalitet. Dao je gol, koji je razveselio sve pristase BiH reprezentacije ali dali je zasluzio igrat u prvih 11. ? Ne. Covjek nema kondicije trcat 30min kako treba. Ubacit ga zadnjih 30min da zadrzi loptu, docara kakvu asistenciju, podvali loptu kako on zna. To je trenutno njegov max. a i on sam bi trebao biti zadovoljan sa tim, jer repki nemoze vise ponuditi.
Upravo to !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 09 sep 2011, 01:12

Profesor je napisao/la:Kako se brzo mjenjaju misljenja kod nas, pa to je za nepovjerovat. Juce pljuvali po Misketu, sad ga kuju u zvjezde. To ti je taj nas mentalitet. Dao je gol, koji je razveselio sve pristase BiH reprezentacije ali dali je zasluzio igrat u prvih 11. ? Ne. Covjek nema kondicije trcat 30min kako treba. Ubacit ga zadnjih 30min da zadrzi loptu, docara kakvu asistenciju, podvali loptu kako on zna. To je trenutno njegov max. a i on sam bi trebao biti zadovoljan sa tim, jer repki nemoze vise ponuditi.
Cuj nema kondicije opet se to pitanje poteze a ja opet pitam jel mu to neko od vas ovdje stopao vrijeme?
Kad je to Miske bio trkac? Nikad.
Nije problem u tome sto on ne igra nego sto se ta safetova pravila ne vaze za svakog igraca.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2011, 01:18

Samo ne mogu vjerovat da je Susic stavio prije onog panja Ibricica nego Misketa koji mu moze biti ucitelj !

Kada je Ibricic zadnji put dao gol za repku ili za klub ?? Zadnji gol dao na torcidinom kupu :mrgreen:

Jel on rekao na onom klipu "**** tebe i navijace" ?? Ako jeste neka ga bude sramota,ne bih ga nikad vise pozvao da igra za repku.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 sep 2011, 01:20

harry_90 je napisao/la:Samo ne mogu vjerovat da je Susic stavio prije onog panja Ibricica nego Misketa koji mu moze biti ucitelj !

Kada je Ibricic zadnji put dao gol za repku ili za klub ?? Zadnji gol dao na torcidinom kupu :mrgreen:

Jel on rekao na onom klipu "**** tebe i navijace" ?? Ako jeste neka ga bude sramota,ne bih ga nikad vise pozvao da igra za repku.
misimovic ni u snu ne moze ama bas nikako odigrati krilo. zato je ibro igr'o.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2011, 01:29

jasmin10 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Samo ne mogu vjerovat da je Susic stavio prije onog panja Ibricica nego Misketa koji mu moze biti ucitelj !

Ja bas sinoc sanjao da je Miske igrao krilo,vidis da moze se sanjat :mrgreen: ma znam,ali mogao je nekog drugog prebacit na krilo,a Misketa od pocetka gurnut u vatru ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 sep 2011, 01:39

harry_90 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:

Ja bas sinoc sanjao da je Miske igrao krilo,vidis da moze se sanjat :mrgreen: ma znam,ali mogao je nekog drugog prebacit na krilo,a Misketa od pocetka gurnut u vatru ;)
ma samo mozes i sanjati to :mrgreen: :mrgreen: nego sumnjivo mi je to sto sanjas misket :lol: :lol: ma nije im'o koga. miske ne moze od pocetka igrati, nema on kondicije da igra od samog pocetka. imamo samo jedno pravo krilo u citavoj ekipi a to je lulic.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.