MA druže moj on kad je debitovao bio je daleko od ozbiljne ekipe, anonimus u evropskim okvirima, član drugogo tima Bayerna na kojeg uopće nisu računali kao kandidata za prvi tim. Mislim, nemoj da se pravimo ludi, tamam da si reprezentativac Burkine Faso cjena i rejting ti je automatski veći.Virtu4l je napisao/la:Kada je on u pitanju, to je diskutabilno. Mislim da njega nije reprezentacija prodala u Wolfsburg, već ispadanje Nürnberga u drugu ligu, a Magath ga je tada uzeo za male pare.VanBasten je napisao/la:Znaš šta Vurtal, nije da ni on nije imao koristi od reprezentacije. I ne samo on, nego većina ovih reprezentativaca.
Drugi igrači su u odnosu na Misimovića pružili mnogo manje u nacionalnom dresu, a taj isti dres im je donio mnogo koristi u životu. Mislim da ćeš se složiti sa tim.
naravno da ću se složiti , bilo ih je tonu koji su prošli kroz nju zarad malo jačeg transfera. Samo mi je više ono postalo degutantna ta floskula "koliko je neko dao za reprezentaciju", pa dala je bogme ona i njemu. I da će mnogima poslije njega/njih. Rahimiću nije ništa dala, npr. Ali ovoj gotovo kompletnoj generaciji jeste itekako.