Pratim romu od 2000 godina i malo sam se uvrijedio sto si ovako napisao ali etoAdmir_Sa je napisao/la:Sad ce hiljade bosanaca pratiti Romu samo zbog Pjanica i nama koji gledamo preko neta ce linkovi non stop stopat
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Muhamed1234556
- Kontakt:
Re: AS Roma
samo sto nas prije Pjanica ovde nije bilo vishe od 6-7Muhamed1234556 je napisao/la:Pratim romu od 2000 godina i malo sam se uvrijedio sto si ovako napisao ali etoAdmir_Sa je napisao/la:Sad ce hiljade bosanaca pratiti Romu samo zbog Pjanica i nama koji gledamo preko neta ce linkovi non stop stopat,volio bih taj dres as roma bosnia i dres od pjanica jer je naravno bosanac
i cekam da stigne u tz
))))
nema potpisa
-
Evil Genius II
odjednom ce temu preplavit takticka analiziranja pjaniceve igre svaku utakmicu 
ALE ,ALE ,ALE joj odkad ja navijam za Romu ,al eto nisam vam htio da kazemAdmir_Sa je napisao/la:samo sto nas prije Pjanica ovde nije bilo vishe od 6-7Muhamed1234556 je napisao/la:Pratim romu od 2000 godina i malo sam se uvrijedio sto si ovako napisao ali etoAdmir_Sa je napisao/la:Sad ce hiljade bosanaca pratiti Romu samo zbog Pjanica i nama koji gledamo preko neta ce linkovi non stop stopat,volio bih taj dres as roma bosnia i dres od pjanica jer je naravno bosanac
i cekam da stigne u tz
))))
pa neka ljudi bolje je da vam i anonimci dosaduju nego da vas ima 3-4 aktivnih ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
-
Evil Genius II
jedva cekam da anonimci dodju i pisu na ovoj temu te argumentovano diskutuju o **** matera tottiju, bojanu ili nekom trecem jerbo nisu dodali pjanicu loptu 
neko je postavio na temu o liZi al' evo nek se nadje i ovdje:
prosla sezona

ova sezona

sad mi krivo sto ne trenirah fudbal kad sam mogao
neko je postavio na temu o liZi al' evo nek se nadje i ovdje:
prosla sezona

ova sezona

sad mi krivo sto ne trenirah fudbal kad sam mogao
polako pocinjem sumnjati u trenerske kvalitete LE. naime, izgleda da ce cassetti poceti na poziciji stopera, rosi na beku. i pored toga sto u timu ima kjaera (doduse tek je dosao, i to moze bii opravdanje da ne pocinje utakmicu), heinzea koji trenira vec mjesec dana s ekipom, prednost ce imati gore spomenuti koji je i kod ranijerija, a i spalettija silom prilika kada nije bilo drugog izbora igrao stopera, a te utakmice su obicno zavrsavale lose.
ma nista dok romu carlo ne uzme... nemam nista protiv enriquea kao igrac mi je bio drag ali **** ga spanska kolonija. pa u ovom timu samo totti i de rosi znaju talijanski 
You are someone else I am still right here
MCMXXVII je napisao/la:polako pocinjem sumnjati u trenerske kvalitete LE. naime, izgleda da ce cassetti poceti na poziciji stopera, rosi na beku. i pored toga sto u timu ima kjaera (doduse tek je dosao, i to moze bii opravdanje da ne pocinje utakmicu), heinzea koji trenira vec mjesec dana s ekipom, prednost ce imati gore spomenuti koji je i kod ranijerija, a i spalettija silom prilika kada nije bilo drugog izbora igrao stopera, a te utakmice su obicno zavrsavale lose.
Popljujes LE-a, i onda ga opravdas u drugom redu. Pustite covjeka da radi svoj posao, sigurno on zna bolje od tebe ili mene zasto ce Cassetti igrati, fraer je s njima 5-6 sati dnevno, a mi ih gledamo na losim streamovima.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
-
Evil Genius II
http://www.forzaroma.info/news-as-roma/ ... -foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;

a sto se tice ovoga oko cassettija, to je valjda samo jedna od kombinacija uvjezbavanih na treningu

a sto se tice ovoga oko cassettija, to je valjda samo jedna od kombinacija uvjezbavanih na treningu
nisam ga uopste poljuvao, samo sam kritikovao odluku. nisam ga ni opravdao, vec sam mislio da je heinze puno bolje rijesenje od cassettija na stoperu, koji je bio i najveci krivac kada je roma primila gol protiv slovana na olimpicu. cassetti je na beku solidan, ali je na stoperu katastrofajax je napisao/la:MCMXXVII je napisao/la:polako pocinjem sumnjati u trenerske kvalitete LE. naime, izgleda da ce cassetti poceti na poziciji stopera, rosi na beku. i pored toga sto u timu ima kjaera (doduse tek je dosao, i to moze bii opravdanje da ne pocinje utakmicu), heinzea koji trenira vec mjesec dana s ekipom, prednost ce imati gore spomenuti koji je i kod ranijerija, a i spalettija silom prilika kada nije bilo drugog izbora igrao stopera, a te utakmice su obicno zavrsavale lose.
Popljujes LE-a, i onda ga opravdas u drugom redu. Pustite covjeka da radi svoj posao, sigurno on zna bolje od tebe ili mene zasto ce Cassetti igrati, fraer je s njima 5-6 sati dnevno, a mi ih gledamo na losim streamovima.
-
Evil Genius II
yebeno je naslijedje dobio, nadam se da ce opravdat ocekivanjaAdmir_Sa je napisao/la:atraktivan broj koji su nosili koliko se sjecam zebina i loria
OK, ispricavam se.MCMXXVII je napisao/la:nisam ga uopste poljuvao, samo sam kritikovao odluku. nisam ga ni opravdao, vec sam mislio da je heinze puno bolje rijesenje od cassettija na stoperu, koji je bio i najveci krivac kada je roma primila gol protiv slovana na olimpicu. cassetti je na beku solidan, ali je na stoperu katastrofajax je napisao/la:MCMXXVII je napisao/la:polako pocinjem sumnjati u trenerske kvalitete LE. naime, izgleda da ce cassetti poceti na poziciji stopera, rosi na beku. i pored toga sto u timu ima kjaera (doduse tek je dosao, i to moze bii opravdanje da ne pocinje utakmicu), heinzea koji trenira vec mjesec dana s ekipom, prednost ce imati gore spomenuti koji je i kod ranijerija, a i spalettija silom prilika kada nije bilo drugog izbora igrao stopera, a te utakmice su obicno zavrsavale lose.
nedo BogEvil Genius II je napisao/la:yebeno je naslijedje dobio, nadam se da ce opravdat ocekivanjaAdmir_Sa je napisao/la:atraktivan broj koji su nosili koliko se sjecam zebina i loria
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
-
Evil Genius II

LE ne zeli riskirati s kjaerom jer je tu tek 7 dana i to razumijem al' zbog cega ne ubacuje heinzea nije mi jasno
Ipak izgleda da Caseti igra po desnoj strani,sto je manje zlo nego da igra stopera...
Caseti---Burdiso--Kjear---Angel
----Perota---DDR--Pjanic---
---Osvaldo----------------Bojan
-----------------Totti
Ova taktika 4-3-3,sto pokusava L.E(posebno da Totti igra u sredini tog glavnog napadaca) nikako mi se ne svidja...!!!
Caseti---Burdiso--Kjear---Angel
----Perota---DDR--Pjanic---
---Osvaldo----------------Bojan
-----------------Totti
Ova taktika 4-3-3,sto pokusava L.E(posebno da Totti igra u sredini tog glavnog napadaca) nikako mi se ne svidja...!!!
Luis Enrique: Mijenjat ću Tottija ako mislim da je to u redu
Luis Enrique, nekadašnji španjolski nogometni reprezentativac, igrač Real Madrida i Barcelone, te donedavno trener druge momčadi Barcelone, spreman je za trenersku premijeru u talijanskoj Seriji A...
Ovog je ljeta Luis Enrique došao u Romu ne bi li vratio tu momčad blizu samog vrha ljestvice. Podsjetimo, prošle sezone je Romi promakao i plasman u Ligu prvaka, a ove su u Europa ligi zapeli na posljednjoj prepreci kvalifikacija za Europa ligu.
Svaki trener koji dođe u Romu mora se boriti s jednim "trenerom" i velikim gazdom na travnjaku. U pitanju je, dakako, Francesco Totti, živuća legenda Rome.
- Odlučio sam. Moja je odgovornost za momčad, sastav i rezultat. Dakle, ako mislim da je to dobro za sve nas ostavit ću Tottija na klupi. Isto tako, mijenjat ću ga ako mislim da je to ispravno, ali i imati ogromno povjerenje u njega - rekao je Španjolac i dodao:
- Ne, naravno da Totti nije isti kao ostali. Ne može biti. On je legenda ovog kluba, on je postigao 207 prvenstvenih pogodaka i zato ga i ja gledam drugačijim očima. Ali, momčad je i ispred njega, to mora biti jasno.
Luis Enrique, nekadašnji španjolski nogometni reprezentativac, igrač Real Madrida i Barcelone, te donedavno trener druge momčadi Barcelone, spreman je za trenersku premijeru u talijanskoj Seriji A...
Ovog je ljeta Luis Enrique došao u Romu ne bi li vratio tu momčad blizu samog vrha ljestvice. Podsjetimo, prošle sezone je Romi promakao i plasman u Ligu prvaka, a ove su u Europa ligi zapeli na posljednjoj prepreci kvalifikacija za Europa ligu.
Svaki trener koji dođe u Romu mora se boriti s jednim "trenerom" i velikim gazdom na travnjaku. U pitanju je, dakako, Francesco Totti, živuća legenda Rome.
- Odlučio sam. Moja je odgovornost za momčad, sastav i rezultat. Dakle, ako mislim da je to dobro za sve nas ostavit ću Tottija na klupi. Isto tako, mijenjat ću ga ako mislim da je to ispravno, ali i imati ogromno povjerenje u njega - rekao je Španjolac i dodao:
- Ne, naravno da Totti nije isti kao ostali. Ne može biti. On je legenda ovog kluba, on je postigao 207 prvenstvenih pogodaka i zato ga i ja gledam drugačijim očima. Ali, momčad je i ispred njega, to mora biti jasno.
najavljen je od strane Enrique-a ..Nimla_RZ je napisao/la:Igral' Pjanić?
IO SONO INTERISTA
ima li igdje prenos rome, kol'ko sam skontao, bice neki kombinovan na arena sport? http://www.fudbal91.com/tv_prenosi" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Evil Genius II
edit: izgleda da je ovo zvanican sastav
ROMA: Stekelenburg; Rosi, Burdisso, Heinze, Jose Angel; De Rossi, Perrotta, Pjanic; Osvaldo, Totti, Bojan.
A disposizione: Curci, Heinze, Taddei, Simplicio, Gago, Borini, Borriello. Allenatore: Luis Enrique
evo i link http://www.rojadirecta.me/goto/xl-it.****/" onclick="window.open(this.href);return false; javljanje uzivo je vec pocelo pa bujrum
ROMA: Stekelenburg; Rosi, Burdisso, Heinze, Jose Angel; De Rossi, Perrotta, Pjanic; Osvaldo, Totti, Bojan.
A disposizione: Curci, Heinze, Taddei, Simplicio, Gago, Borini, Borriello. Allenatore: Luis Enrique
evo i link http://www.rojadirecta.me/goto/xl-it.****/" onclick="window.open(this.href);return false; javljanje uzivo je vec pocelo pa bujrum
pjanic se zagrijava.
rosi na beku od prve minuta. nagledacemo se prodora po desnoj strani
rosi na beku od prve minuta. nagledacemo se prodora po desnoj strani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.