Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

respo
Kontakt:

Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Post Postao/la respo » 02 avg 2009, 12:59

koliko ovdje ima ljudi koji su pratili igrace bih i reprezentativce prije 2000-e godine?
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 avg 2009, 13:18

respo je napisao/la:koliko ovdje ima ljudi koji su pratili igrace bih i reprezentativce prije 2000-e godine?
sto pitas?
znam dosta forumasa koji ne samo da su pratili igrace BiH i reprezentatice prije 2000-te, nego i Yuge od podosta prije rata. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 02 avg 2009, 13:32

Pasha je napisao/la:
respo je napisao/la:koliko ovdje ima ljudi koji su pratili igrace bih i reprezentativce prije 2000-e godine?
sto pitas?
znam dosta forumasa koji ne samo da su pratili igrace BiH i reprezentatice prije 2000-te, nego i Yuge od podosta prije rata. ;)
ne znm po cemu onda stavljaju jednog hasagica pored omerovica ili stavljaju ibisevica dzeku pored kodre (ne umanjujem njihov talenat i vrijednost) oni su tu tek da pokazu sta znajui koliko znaju

u krajnjem slucaju za dzeku i ibisevica i mogu shvatiti al hasagic nigdje veze
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 avg 2009, 13:37

pa valjda sto to radi mladja raja, koja zna za omerovica iz prica starijih.
jeh,jeh, to je onaj golman sto je u partizanu branio i u po ljeta u nekoj trenerci(ili sta li je vec bilo) koja je mene vise podsjecale na tada famozne zenske helanke! :mrgreen:
mi stariji stavljamo i bolu i kodru, ja recimo na lijevi bek i musica, al' et'.

el toro
Kontakt:

Post Postao/la el toro » 02 avg 2009, 21:43

10% u vrh glave

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 03 avg 2009, 01:13

stavljati hasagica ispred omerovica koji je branio za jugoslovensku reprezentaciju doduse vise je bio drugi golman radi ivkovica i partizanu iz tog perioda i hasagicevog ne znam ni ja za koji sada tim igra je u najmanju ruku smijesno posebno sto je tada yugo liga bila medju ligama 5-ice da je ostala zvalo bi se lige 6-ice sigurno

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 03 avg 2009, 01:54

----------------------------------------Omerovic--------------------------------------

------Kapetanovic------------Katana--------------Hibic-----------Music--------------

-----Salihamidzic----------Barbarez-------Misimovic--------Salihovic-----------------

-----------------------------------------Baljic-----------Kodro--------------------------------
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 avg 2009, 02:09

respo je napisao/la:stavljati hasagica ispred omerovica koji je branio za jugoslovensku reprezentaciju doduse vise je bio drugi golman radi ivkovica i partizanu iz tog perioda i hasagicevog ne znam ni ja za koji sada tim igra je u najmanju ruku smijesno posebno sto je tada yugo liga bila medju ligama 5-ice da je ostala zvalo bi se lige 6-ice sigurno
Haha :D
Omerovic je ipak pripadao malo ranijem periodu, stoga nije cudo sto ga raja izostavlja. Ne postavio njega ili recimo veliku legendu Envera Marica, dodje ti isto.

edit: @neko iz mase dobra ekipa :P
Vom Jäger zum Gejagten

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 03 avg 2009, 10:44

geronimo je napisao/la: Haha :D
Omerovic je ipak pripadao malo ranijem periodu, stoga nije cudo sto ga raja izostavlja. Ne postavio njega ili recimo veliku legendu Envera Marica, dodje ti isto.

edit: @neko iz mase dobra ekipa :P
omerovic je ipak odigrao cini mi se 3 utakmice za reprezentaciju bih

el toro
Kontakt:

Post Postao/la el toro » 03 avg 2009, 15:00

neko_iz_mase je napisao/la:----------------------------------------Omerovic--------------------------------------

------Kapetanovic------------Katana--------------Hibic-----------Music--------------

-----Salihamidzic----------Barbarez-------Misimovic--------Salihovic-----------------

-----------------------------------------Baljic-----------Kodro--------------------------------
dobra ova ekipa ali skroz

samo ne znam da li Katanu ili Spahica, ali dobra je i ova

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 avg 2009, 15:48

neko_iz_mase je napisao/la:----------------------------------------Omerovic--------------------------------------

nije ti ovo lose, ali mozda ipak recimo Spahic umjesto Katane, Baljic umjesto Salihovica, a Bolic u spic sa Kodrom

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 04 avg 2009, 00:34

Katana "mozda"kazem mozda i nije bio najbolji igrac za tu poziciju,za mene jeste, ali covjek koji je ucestvovao u stvaranju nashe reprezentacije, i za koju je zivio.... jednostavno sam ga morao staviti u najboljih 11.
Iako je malo utakmica odigrao za reprezentaciju, prevelik je doprinos donijeo.
Mislio sam se za Balju na ofanzivnog, al nasheg Rembranta Salihovica nisam nikako mogao izbaciti :)
PoZZ
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 11 avg 2009, 11:34

cuj ovoga piplica :)
pa covjek sam sebi daje golove glavom
bolje da si stavio gusu dedica ili sta ja znam cak je i supic zasluzio vise od piplice

soss
Kontakt:

Post Postao/la soss » 13 avg 2009, 01:45

Evo mojih najboljih jedanaest ali iz novije ere:

....................................Supić..........................................
. .........Spahic... ....Konjic.......Nadarevic.......Papac.......

........Bajramovic.......Rahimic.....

.......Misimovic......Barbarez(C)......Salihamidzic.......

......Ibisevic...........Dzeko.....

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 avg 2009, 09:45

Hasagic,Salihamidzic,Hibic,Konjic(Spahic),Music,Rahimic,Baljic,Barabarez,Misimovic,Bolic(Kodro),Dzeko...klupa:Piplica,Katana,Kepetanovic,Beslija,Ibisevic,Salihovic,Ibricic,Bajramovic..............ITD

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 avg 2009, 12:38

„A“
..................................................................F.Omerović............................................................
.................................................E.Spahić.........M.Konjić.........M.Hibić............................................
....................................H.Salihamidžić...........Z.Bajramović..............B.Beširević.................................
................................................Z.Misimović.......................S.Barbarez..........................................
.........................................................M.Kodro.............E.Džeko...................................................

„B“
....................................................................K.Hasagić............................................................
................................M.Varešanović.........S.Katana.........S.Papac.............V.Musić...............................
..................................................................E.Rahimić..............................................................
.....................................N.Šabić.............E.Mujčin................S.Salihović.......................................
.....................................................................E.Bolić...................E.Baljić................................

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 avg 2009, 21:10

[quote="Trigger"]„A“
..................................................................F.Omerović............................................................
.................................................E.Spahić.........M.Konjić.........M.Hibić............................................
....................................H.Salihamidžić...........Z.Bajramović..............B.Beširević.................................
................................................Z.Misimović.......................S.Barbarez..........................................
.........................................................M.Kodro.............E.Džeko...................................................

100 % se slazem sa ovim sastavom....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

soss
Kontakt:

Post Postao/la soss » 17 avg 2009, 02:30

Trigger je napisao/la:„A“

„B“
....................................................................K.Hasagić............................................................
................................M.Varešanović.........S.Katana.........S.Papac.............V.Musić...............................
..................................................................E.Rahimić..............................................................
.....................................N.Šabić.............E.Mujčin................S.Salihović.......................................
.....................................................................E.Bolić...................E.Baljić................................
SVAKA ČAST!!!Dosad najbolji i najkompletniji sastavi.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2009, 02:41

Bolića da se ne stavi u prvi tim je smiješno. On je najbolji strijelac BiH svih vremena. Hvala Bogu da imamo malde , perspektivne igrače u ekipi, ali Bola je Bola. legenda.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 avg 2009, 15:43

-------------------hasagic------------------------------
brazzo--------hibic(c)----konjic..............music-
baljic---misimovic------barbarez--------beslija--
----------------bola---------kodro
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], BOSNAAAMOJAAA, Proximic i 33 gosta.