Našla, druže. Našla.sanji je napisao/la:Gjde si nasao ovo???BaDa12 je napisao/la:Edin Džeko je primio nagradu za najboljeg igrača Lige u mjesecu augustu. Bit će ih još, ako Bog da.

Na službenoj facebook stranici lige. Barclays Football
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Našla, druže. Našla.sanji je napisao/la:Gjde si nasao ovo???BaDa12 je napisao/la:Edin Džeko je primio nagradu za najboljeg igrača Lige u mjesecu augustu. Bit će ih još, ako Bog da.
HvalaBaDa12 je napisao/la:Našla, druže. Našla.sanji je napisao/la:Gjde si nasao ovo???BaDa12 je napisao/la:Edin Džeko je primio nagradu za najboljeg igrača Lige u mjesecu augustu. Bit će ih još, ako Bog da.
![]()
Na službenoj facebook stranici lige. Barclays Football
kimbo je napisao/la:Edinu zelim ,kao i Luli,Pjani i ostaloj ekipi, do Francuske sto vise odmora i sjedenja na klupi. A da igraju samo onoliko koliko je dovoljno da odrzavaju formu.
evo goal.com predvidja ovu formacijujunioR je napisao/la:Ja mislim da nece zaigrati u prvoj postavi,sve zavisi kakav je bio na treninzima(jel umoran),jer ovo ga je iscrpilo ove dvije tekme sa Repkom...Ali eto ja bi volio da igra od pocetka,zabije go i onda da ga mancini zamjeni da ga odmara za NAPOLI
Gardian je stavio Teveza umjesto Džeke, vidjet cemomiralem444 je napisao/la:evo goal.com predvidja ovu formacijujunioR je napisao/la:Ja mislim da nece zaigrati u prvoj postavi,sve zavisi kakav je bio na treninzima(jel umoran),jer ovo ga je iscrpilo ove dvije tekme sa Repkom...Ali eto ja bi volio da igra od pocetka,zabije go i onda da ga mancini zamjeni da ga odmara za NAPOLI
Hart
Richards, Kompany, Lescott, Clichy
Barry, Yaya Toure
Silva, Nasri, Aguero
Dzeko
znaci udarna postava city-a ,nezeli mancini nista slucaju da prepusta
aaa pa nismo pjevali džeki na BP et bar kad je dao onaj poništeni go..nadam se da će protiv LUX biti edin dzekoooooooo oooooooooooo edin dzeko ooooooooooomiralem444 je napisao/la:dali ce EDIN danas igrat il ce ga Mancini cuvat za ligu prvaka..ako zaigra ocekujem naravno koji pogodak....oooooooooooooooo EDIN DZEKOOO oooooooo EDIN DZEKOOOOO.
Upravo to,ali eto kako se Hasan brzo oporavio,moze i NasriMegamon je napisao/la:Bas ce Nasri igrati a slomio ruku...
emir_ je napisao/la:igra 300%%Mikado je napisao/la:Igrali Dzeko danas od 1min?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.