FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... ski-ugovor
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... ski-ugovor" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... ski-ugovor" onclick="window.open(this.href);return false;
Za mene ce se preporoditi kad barem smanji konzumaciju alkohola tama ne znao sutnut loptu, znaci nikad.ellaxaz je napisao/la:Preporođeni Jamak.Schwarz je napisao/la:NE vjerujem da će igrati stanić na krilu.To će sigurno igrati zeba i bešlija a sredina nyema,svraka i jamak.Bianconeri1988 je napisao/la:Na golu Karić, odbrana Čolić, Bogičević, Vasilić i Kvesić, sredina Bešlija, Jamak, Nyema, Zeba i Stanić, u napadu Ramić!

Ja moram da pitam da li postoji neki video zapisti ili nesto slicno u vezi sa Josipom Bukalom, prije svega golovi ili nesto slicno???
Bio bih veoma zahvalan ako neko zna za neki video clip ili ako ima neki video zapis koji bi mogao uplodovati na net.
Bio bih veoma zahvalan ako neko zna za neki video clip ili ako ima neki video zapis koji bi mogao uplodovati na net.
Mes Que Un Club
Fino, fino samo nek se redaju ..partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... ski-ugovor
U pravu si.nime_tm87 je napisao/la: Za mene ce se preporoditi kad barem smanji konzumaciju alkohola tama ne znao sutnut loptu, znaci nikad.Al dobro nikad ne reci nikad, kazu

Ide ovo sa sponzorima ide, još samo da je privući elektroprivredu.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Da je privući kakvog Tele operatera i banki oni su najbogatiji i najvise love dajuellaxaz je napisao/la:U pravu si.nime_tm87 je napisao/la: Za mene ce se preporoditi kad barem smanji konzumaciju alkohola tama ne znao sutnut loptu, znaci nikad.Al dobro nikad ne reci nikad, kazu
Cini mi se do juce ste govorili da marketing sluzba ne radi nista 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
ellaxaz je napisao/la:U pravu si.nime_tm87 je napisao/la: Za mene ce se preporoditi kad barem smanji konzumaciju alkohola tama ne znao sutnut loptu, znaci nikad.Al dobro nikad ne reci nikad, kazu
Ako se uzme u obzir ko je na celu elektroprivrede, vrlo lako je moguce da i oni budu sponzori.
Na svakoj domacoj utakmici prati Želju a zna se i na gostovanje otici...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
"Beganović: Respektujemo Želju, ali..."
kako volim ove izjave
kako volim ove izjave

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
i nadam se da cemo na zimu dobiti novu garinturu dresova sa novim fontom i ostalim jer na ovom dresu ni boja nije pogođena. al je dres lijep na oko i onako bez nekih šara i gluposti... al su ga zbrzili drama. još da su boju pogodili i neki drugi font stavili dres bi bio cakum pakum ovako nadam se nekoj drugoj garnituri
Nikad više novca u klubu nikad lošiji igrački kadar. Da li se sutra plaća ulaz na stadion i može li se ići privatnim autima?
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 09 sep 2011, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC
Nije do kadra barem ja tako mislim. Ovi isti igraci ubili praktički Šerif i makabi (na kosevu) ...uglavnom neki drugi faktori su u pitanjuIker C je napisao/la:Nikad više novca u klubu nikad ošiji igrački kadar. Da li se sutra plaća ulaz na stadion i može li se ići privatnim autima?
Besplatan ulaz moze se autima sto da ne ?Iker C je napisao/la:Nikad više novca u klubu nikad lošiji igrački kadar. Da li se sutra plaća ulaz na stadion i može li se ići privatnim autima?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čeliku ne igra Dario Purić, što je odlična vijest svakako, bit će nam znatno lakše u odbrani...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
Eto,dobro si nabrojao,isti ti ce vjerovatno i protiv celikaBianconeri1988 je napisao/la:Trening je u 5 ili pola 5, tj. u vrijeme sutrašnje utakmice...
Hajd otiđi kad se veći raspituješ, pa vidi ko će igrati prvih 11.
Ja sam naveo one koji su igrali protiv Famos SAŠK-a
Trening ko trening,nisam bas redovan na svakom,odem kad imam vremena,tako da ne mogu biti previse objektivan,ali meni su izgledali nekako bez motiva,rezervisti na drugoj strani mnogo rastrcaniji i borbeniji.Bianconeri1988 je napisao/la: Na golu Karić, odbrana Čolić, Bogičević, Vasilić i Kvesić, sredina Bešlija, Jamak, Nyema, Zeba i Stanić, u napadu Ramić!
na moju veliku zalost medju njima stanceski i drakul,i budala vidi da momci znaju i mogu,ali...
vecinom se vjezbalo s krila na prvu loptu u go,cim pocnu peljati,lete im majke i bliza familija od osima

i dobro neko rece imamo mi ekipu koja moze da gazi sve,ali je u pitanju nesto trece vjerovatno,valjda ce doci sve na svoje,za nadati se...
p.s.-al sto se issmijah komentarima onih penzionera pored wc-a,ma vala mi smo mila majka na forumu

Ukoliko ima mjesta kod nekoga ko ide sa autom u zenicu za 2 momka ..molim da mi javii na pp
hvalla

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Sve smo ih vidjeli na djelu samo nismo Drakula i jedva cekam da njega vidimSarajlijaTM je napisao/la:Eto,dobro si nabrojao,isti ti ce vjerovatno i protiv celikaBianconeri1988 je napisao/la:Trening je u 5 ili pola 5, tj. u vrijeme sutrašnje utakmice...
Hajd otiđi kad se veći raspituješ, pa vidi ko će igrati prvih 11.
Ja sam naveo one koji su igrali protiv Famos SAŠK-a
Trening ko trening,nisam bas redovan na svakom,odem kad imam vremena,tako da ne mogu biti previse objektivan,ali meni su izgledali nekako bez motiva,rezervisti na drugoj strani mnogo rastrcaniji i borbeniji.Bianconeri1988 je napisao/la: Na golu Karić, odbrana Čolić, Bogičević, Vasilić i Kvesić, sredina Bešlija, Jamak, Nyema, Zeba i Stanić, u napadu Ramić!
na moju veliku zalost medju njima stanceski i drakul,i budala vidi da momci znaju i mogu,ali...
vecinom se vjezbalo s krila na prvu loptu u go,cim pocnu peljati,lete im majke i bliza familija od osima![]()
![]()
i dobro neko rece imamo mi ekipu koja moze da gazi sve,ali je u pitanju nesto trece vjerovatno,valjda ce doci sve na svoje,za nadati se...
p.s.-al sto se issmijah komentarima onih penzionera pored wc-a,ma vala mi smo mila majka na forumu![]()
-
- Kontakt:
Nije provjereno,ali izgleda da je R.Cviko raus!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
BlingBling je napisao/la:Nije provjereno,ali izgleda da je R.Cviko raus!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.