jefton dobar igrač skroz uz ješu sigurno je široki dobio prave stopereKevin je napisao/la:znači na probi u Širokom Jefton..napokon..ovoga oćekujem ima 5 godina ali nikako kod nas..impresivna mu je karijera, Zagreb i Posusje ajd de..ali bio je clan Rubin Kazan-a kad su bili prvaci Rusije..![]()
uglavnom, dobrodosao..sad Ješe i Jefton u obrani..drama
NK Široki Brijeg
- Crveni Barun
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Jel moze neko da mi da link na kojem prenosite utakmice Sirokog Brijega (posto sam cuo da prenosite utakmice preko neta) hvala unaprijed pozz
09.09.1996 - 09.09.2011
Škripari Široki Brijeg!!
Škripari Široki Brijeg!!
-
felix123
- Kontakt:
Ocemo pobjedu sutra za rođendanŠB.TRN je napisao/la:09.09.1996 - 09.09.2011
Škripari Široki Brijeg!!
Škripari ,škripari ,škripari smo mi ,idemo u Vrpcice roćkas slaviti ,hej
Ocetefelix123 je napisao/la:Ocemo pobjedu sutra za rođendanŠB.TRN je napisao/la:09.09.1996 - 09.09.2011
Škripari Široki Brijeg!!
-
felix123
- Kontakt:
Neka si se ti logiro samo da mi kazesdime je napisao/la:Ocetefelix123 je napisao/la:Ocemo pobjedu sutra za rođendanŠB.TRN je napisao/la:09.09.1996 - 09.09.2011
Škripari Široki Brijeg!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- tarikhordas
- Kontakt:
Ha, kad zaskripite vas 10 sad u Mostaru ima da grmite 
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]
Skripali ste vi,a znate kako ste prosli!!!Bas se sjećam onog BMW petice!!!Hrenovčico mala,vidi slike s naseg zadnjeg gostovanja u Vrapćiće,pa vidi jel nas bilo desetak!!!tarikhordas je napisao/la:Ha, kad zaskripite vas 10 sad u Mostaru ima da grmite
Nazalost,ne mogu na utakmicu radi posla.Nadam se dobroj igri i nasoj pobjedi.Uz posteno suđenje mozemo nesto napraviti,bude li kao protiv Borca suđenje,zna se sto nas ceka!!!
Vidi ovog ŠB Fidelisa, od zeta mi sliku stavlja. A ovi mučki provokatori neka šute, sutra neka bolji pobijedi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Imas slike na fb,pa vidi gdje su gostovanja,u koji to grad Škripari nisu išli???? Jesmo manja skupina,al nas je bilo svugdje.Od manjih sredina ne znam brojniju i bolju skupinu!!!
Kad se ukine ovaj komitet koji gura pojedine klubove,Široki će opet biti najjači u ovoj drzavi,a i ovi nam sada ne mogu puno zla napraviti,koliko god pokusavali Europa ce biti tu,kao i svake godine!!!!!

Draskovići,Jakupovići i ostali plaćenici,nas neće unistiti!!!
Kad se ukine ovaj komitet koji gura pojedine klubove,Široki će opet biti najjači u ovoj drzavi,a i ovi nam sada ne mogu puno zla napraviti,koliko god pokusavali Europa ce biti tu,kao i svake godine!!!!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
...mislis u pet godina odete na svako gostovanje u BiHŠB.TRN je napisao/la:Imas slike na fb,pa vidi gdje su gostovanja,u koji to grad Škripari nisu išli???? Jesmo manja skupina,al nas je bilo svugdje.Od manjih sredina ne znam brojniju i bolju skupinu!!!![]()
![]()
![]()
Kad se ukine ovaj komitet koji gura pojedine klubove,Široki će opet biti najjači u ovoj drzavi,a i ovi nam sada ne mogu puno zla napraviti,koliko god pokusavali Europa ce biti tu,kao i svake godine!!!!!![]()
![]()
ha haŠB.TRN je napisao/la:Imas slike na fb,pa vidi gdje su gostovanja,u koji to grad Škripari nisu išli???? Jesmo manja skupina,al nas je bilo svugdje.Od manjih sredina ne znam brojniju i bolju skupinu!!!![]()
![]()
![]()
Kad se ukine ovaj komitet koji gura pojedine klubove,Široki će opet biti najjači u ovoj drzavi,a i ovi nam sada ne mogu puno zla napraviti,koliko god pokusavali Europa ce biti tu,kao i svake godine!!!!!![]()
![]()
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
-
felix123
- Kontakt:
Sigurno zbog ovog ,sto je dao link za gledanje tekmeŠB_Fidelis je napisao/la:Kevin mi kaže da mu piše na forumu da je trajno isključen i da mu je IP blokirana, a nije mu jasno zašto jer je u zadnje vrijeme slabo pisao, a i ne sjeća se da je nekoga uvrijedio pa ako moze odgovor od admina da mu mogu reć!?
Znao bi nekad napisat igrace koji ce mozda ili su dosli u nase klubove ,za 1h za ss.ba neko to napise
Sranje najvece ,on je tu od pocetka rada ovog foruma
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
dobro dosli u vrapcice....
al bodove zaboravite
al bodove zaboravite
kao prvo nije me se lako rijesitifelix123 je napisao/la:Sigurno zbog ovog ,sto je dao link za gledanje tekmeŠB_Fidelis je napisao/la:Kevin mi kaže da mu piše na forumu da je trajno isključen i da mu je IP blokirana, a nije mu jasno zašto jer je u zadnje vrijeme slabo pisao, a i ne sjeća se da je nekoga uvrijedio pa ako moze odgovor od admina da mu mogu reć!?
Znao bi nekad napisat igrace koji ce mozda ili su dosli u nase klubove ,za 1h za ss.ba neko to napise
Sranje najvece ,on je tu od pocetka rada ovog foruma![]()
![]()
a kao drugo, ako će me isključiti sa foruma radi linka, nemoraju me isključiti ja odlazim sam..
rijetko kad se svađam s nekim, rijetko vrijeđam ikoga, a mislim da sam pristojan i kvalitetan forumaš..
ako oni mene radi link aizbacuju onda ok..živili i doviđenja, netreba mi takav forum..
p.s. dok drugi konstantno vrijeđaju, pisu lištica, teheran itd i ne radi im se nista ili ih se banira na 7 dana mene se iskljucuje radi linka, nakon sto je covjek lijepo pitao gdje se prenose utakmice..
pa hvala i doviđenja
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
kao prvo, nisi isključen, već ti se vjerovatno poklopio IP sa adresom koja je isključena i to nema veze sa tobom i tvojim postovima. da jesi, sigurno sad ne bi mogao napisati taj post koji si ostavio.
kao drugo, po 1000. put te molim da ne lijepiš reklame na naš forum.
smatram da to nije fer. ljubazno te molim da to ne radiš jer time oštećuješ portal i forum. obzirom da ja tebe molim kulturno već ko-zna-koji put, mislim da bi od tebe bilo lijepo da to prestaneš raditi.
kao treće, ovo sve nema veze sa NK Široki Brijeg, ne vidim razlog da privatnim problemima kvarimo temu o klubu.
kao drugo, po 1000. put te molim da ne lijepiš reklame na naš forum.
smatram da to nije fer. ljubazno te molim da to ne radiš jer time oštećuješ portal i forum. obzirom da ja tebe molim kulturno već ko-zna-koji put, mislim da bi od tebe bilo lijepo da to prestaneš raditi.
kao treće, ovo sve nema veze sa NK Široki Brijeg, ne vidim razlog da privatnim problemima kvarimo temu o klubu.
HOCEMO POBJEDU!
Cuj listica uvreda...pa jel se to stidis imena svoga mjesta i istoimene rijeke...čiste ko suza...strasno
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, Lik, MostarReds22, PeppermintSA i 11 gostiju.