AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 08 sep 2011, 19:59

pozvani za sutrašnju utakmicu protiv lazia su
Portieri - Abbiati, Amelia, Roma.
Difensori - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Yepes.
Centrocampisti - Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Gattuso, Nocerino, Van Bommel.
Attaccanti - Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic e Pato.

abiati,
abate nesta, silva-zambrota
gatuzo- MVB- aquilani
KPB
pato-ibra

ja bi volio da ovako krene, ali vjerovatno će antonini na L.B.
može i nocerino u vezni red ili ambro umjesto gatuza, ma uostalom ima čovjek plaćen da se o tome brine i to dobro plaćen, uglavnom od bitnijih igrača nema taiwa, sedorfa i robinja i ibra je upitan ali bi trebao igrati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 sep 2011, 20:03

tony-mortale je napisao/la:pozvani za sutrašnju utakmicu protiv lazia su
Centrocampisti - Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Gattuso, Nocerino, Van Bommel.

abiati,
gatuzo- MVB- aquilani
KPB
pato-ibra

može i nocerino u vezni red ili ambro umjesto gatuza, ma uostalom ima čovjek plaćen da se o tome brine i to dobro plaćen, uglavnom od bitnijih igrača nema taiwa, sedorfa i robinja i ibra je upitan ali bi trebao igrati
Nemoze Zambrota poceti kada nije pozvan za utakmicu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 08 sep 2011, 20:10

aaaaaa onda sigurno antonini :roll:
ma nisam ni gledao pozvane samo kopirao, a pisao neke svoje želje, ima li ikakve šanse da emanuelsona stavi na beka :?: :?: :?:
znam, uzalud se nadam super luca igra garant

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 sep 2011, 21:41

Da li ce Emanuelsona staviti na beka mislim da nece a neznam da li je odigrao ijedan mec na toj poziciji odkako je stigao u milan...Znaci vjerovatno na lijevog beka ide Antonini a ewo mozda dobijemo jos jednog sponzora
Milan je na pragu da dobije još jednog velikog sponzora, javljaju italijanski mediji.

Ova informacija još uvek nije zvanično potvrdjena, ali sve ukazuje na to da će kompanija "Taçi Oil" na čijem je čelu Rezart Taçi ući u Milan.

Albanski biznismen nikada nije skirvao svoje simpatije prema Milanu, a najbolji primer je predlog za kupovinu akcija u Milanu pre dve godine.

Ipak njegova ponuda je odbijena, pa je Taçi morao da se zadovolji delom akcija u Bologni.

Ovaj put, kompanija "Taçi Oil" bi mogla da pomogne Milanu kao sponzor, što će svakako biti pri ruci Adrianu Gallijaniju, kao i ostalim članovima uprave "Rossonera". Jer, u ovom teškom vremenu, svaki dinar u kasi kluba je veoma važan.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 sep 2011, 14:03

Sretno veceras, poderite naciste.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 sep 2011, 14:05

MakeTZ je napisao/la:Sretno veceras, poderite naciste.
Hvala drug i valjda pobijedimo
(İbn Qajjim)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 sep 2011, 14:50

BRAZIL/ SANTOS, Ganso out 45 days

slika
Observed by Inter and Milan, Ganso will stop for 45 days for an injury. Several people are asking themselves if Ganso worth, fixed by Santos, is the right price for the player.
ne kontam, u Brazilskoj Seria A ako momak ima ovakvih problem gdje slabasni free styleri mogu da igraju nogomet bez fizicki problem a pri tome se cesto samo prosecu kroz redove odbrane ,sta ce da bude kad dodu u Italijansku Seria ?? gdje igraju mesar do mesara (zabac do zabca :mrgreen: ) lik je vazda ozlijeden i sad ja postavljam vama pitanje da li je takav igrac dobro dosao u Milan za cifru koja ce da min iznosi 25 mil --ponavljam minimalno :shock:
veceras svim srcem za Lazio ,ja njih dozivljavam kao bracu ,cak ih nekad zovem i Interistima (znam neki ce se odmah sjetit dogadaja kad su nas zagulili za titulu ,al ko ce kome ako nece svoj svome :roll: :mrgreen: )
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 sep 2011, 15:22

warden je napisao/la:BRAZIL/ SANTOS, Ganso out 45 days

slika
Observed by Inter and Milan, Ganso will stop for 45 days for an injury. Several people are asking themselves if Ganso worth, fixed by Santos, is the right price for the player.
ne kontam, u Brazilskoj Seria A ako momak ima ovakvih problem gdje slabasni free styleri mogu da igraju nogomet bez fizicki problem a pri tome se cesto samo prosecu kroz redove odbrane ,sta ce da bude kad dodu u Italijansku Seria ?? gdje igraju mesar do mesara (zabac do zabca :mrgreen: ) lik je vazda ozlijeden i sad ja postavljam vama pitanje da li je takav igrac dobro dosao u Milan za cifru koja ce da min iznosi 25 mil --ponavljam minimalno :shock:
veceras svim srcem za Lazio ,ja njih dozivljavam kao bracu ,cak ih nekad zovem i Interistima (znam neki ce se odmah sjetit dogadaja kad su nas zagulili za titulu ,al ko ce kome ako nece svoj svome :roll: :mrgreen: )
Warden neznam sta ce biti ako GAnso u januaru dodje u milan a i boli me briga ....... Galliani je zato zaduzen...nego evo novog sponzora
The Albanian oil company has signed a one year sponsorship deal with AC Milan as a premium sponsor for this coming season.

Milan, September 9th 2011 - Taçi Oil, the largest oil company in Albania, has signed an annual sponsorship deal with AC Milan for the 2011-2012 season as a premium sponsor.

The deal, which took place thanks to the help of Infront, official advisors who also aid the club in searching, choosing and managing sponsors, was signed this morning in Milan's headquarters in the trophy room by Adriano Galliani, vice president and managing director of Milan, Rezart Taçi, president of Taçi Oil and Marco Bogarelli, president of Infront Italy.

"The signing of the deal is only the natural evolution of a well established relationship between Taçi Oil and its president that has been ongoing for many years," said Adriano Galliani, vice president and managing director of Milan. "In what is a very particular moment for Italian football, champions of Italy Milan continue to be the most sought after club by other companies who are looking to expand their commercial options and give their name more visibility. The deal also highlights the excellent and very productive working relationship we have with our advisors, Infront, in terms of sponsors and they continue to be a vert strategic element in our partnership."

During the meeting, Rezart Taci said: "As well as thanking my friend Adriano Galliani for having invited me to this magnificent hall with all the trophies at their headquarters and Infront, headed by Marco Bogarelli for giving me this opportunity, I would like to underline that it is a real honour for me personally and also for the Taci Group to be undertaking a new challenge in Italy along with AC Milan. AC Milan have always been a symbol of strength for my family and I, of determination and success, the same values with which I have based my professional career on. I love Italian football which I believe is still the best in the world. I hope, thus, that as well as bringing my group commercial success this deal will also represent the future when it comes to further international investments in the Italian game. Italy, in my opinion, is the most beautiful place in the world with infinite natural beauty ad culture and from a personal point of view, aside from the bond I have with the club, I still prefer to bring my guests to Italy and to the San Siro than to England or Spain."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 09 sep 2011, 16:00

Veceras bi volio da Cassano pocne umjesto Pata

Forza Milan !
-RIVALDO-

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 sep 2011, 16:07

tony-mortale je napisao/la:pozvani za sutrašnju utakmicu protiv lazia su

abiati,
gatuzo- MVB- aquilani
KPB
pato-ibra

Nema veze Antonini mjesto Zambrotte, mislim da pobjeda Milana neće doći u pitanje.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 sep 2011, 17:46

Nakon stvarno duge pauze večeras napokon počinje nova sezona serie A utakmicom na San Siru između branioca naslova AC Milana i Lazia, ovo je trebala biti utakmica drugog kola, ali je prvo odgođeno zbog štrajka igrača.
Oba tima su se pojačala za ovu sezonu, Milan na svoja pojačanja u odbrani Mexesa i Taiwa nemože noćas računati zbog ozljeda, a u veznom redu za prvih 11 konkurišu Nocerino i Aquilani, dok će mladi El Shaarawy vjerovatno ostati na klupi.
Lazio je doveo dosta novih igrača, najzvučniji su Klose, Cisse, Cana, Sculli, kao i naš reprezentativac Lulić.
Još nema zvaničnih sastava, kod Milana je upitna pozicija lijevog beka gdje Allegri treba izabrati od dva zla manje-Bonera ili Antonini :roll: , dok će za Lazio Senad Lulić vjerovatno ostati na klupi.
Zadnja dva puta laziali su sa gostovanja Milanu odnosili po bod, hoće li ovog puta sva 3 ostati na San Siru ostaje nam da vidimo.
Uglavnom pred nama je duga i nadam se zanimljiva i kvalitetna sezona, po većini stručnjaka Milan ulazi u sezonu kao prvi favorit, mada to ništa ne mora značiti, inter je lani bio prvi favorit pa znamo kako je na kraju završilo.
Za otprilike tri sata kreće utrka za šampiona Italije 2011/12, neka igre počnu i neka najbolji pobjedi, uz što manje afera, sudijskih grešaka i sl. situacija kojih će u Italiji kao i svake godine sigurno biti.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 sep 2011, 18:07

U kojem sastavu večeras nastupa Milan :?:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 sep 2011, 18:47

Saurman je napisao/la:U kojem sastavu večeras nastupa Milan :?:
nema službenog sastava još, rekao max tek pola sata prije utakmice da će saopštiti zvanično prvih 11, ali evo po talijanskim medijima se kao mogući sastavi spominju

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Van Bommel, Aquilani; Boateng; Pato, Ibrahimovic. All. Allegri.

Lazio (4-2-3-1): Bizzarri; Konko, Dias, Biava, Zauri; Ledesma, Brocchi; Mauri, Hernanes, Cissè; Klose. All. Reja

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 09 sep 2011, 18:55

ja sam citao Cassano umjesto Pate
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 sep 2011, 18:57

milan iako mu fali dosta igrača i sa ovakvim sastavom treba da podere lazia. lazio nije milana dobio u ligi bog zna otkad, sigurno ne u ovom milenijumu. svaka čast laziu ali nemaju šta da traže u ovoj utakmici iako je prethodnih godina lazio znao namučiti milana.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 09 sep 2011, 18:59

adointer je napisao/la:ja sam citao Cassano umjesto Pate
I ja sam to negdje procitao, i Ambrosini umjesto M.V.Bommela
-RIVALDO-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 sep 2011, 19:53

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.

oficijelno ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 sep 2011, 19:55

Ima li neki link preko kojeg se može gledati utakmica ?
DRUG NEBI TI PUNCA

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 sep 2011, 19:59

Vjerovatno zbog reprezentativnih nastupa nema Bommela jer on jednostavno mora biti u prvoj postavi,dokazao je to od kako je dosao u Milan.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 sep 2011, 20:16

DAj neka ko baci koji stream ovdje dok pocne utakmica
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.