otjeran iz klubanime_tm87 je napisao/la:BlingBling je napisao/la:Nije provjereno,ali izgleda da je R.Cviko raus!sta ti to znaci, de fino prevedi to ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ne znam koji je on i faktor bio cuj team manager.nidi je napisao/la:otjeran iz klubanime_tm87 je napisao/la:BlingBling je napisao/la:Nije provjereno,ali izgleda da je R.Cviko raus!sta ti to znaci, de fino prevedi to ..

nešto poput brkovića
drug nemoj pisati neprovjerene informacije, samo dižeš prašinu bez razloga !BlingBling je napisao/la:Nije provjereno,ali izgleda da je R.Cviko raus!
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
A i colic " becks" nam se danas ozenio,pa nek mu je sa srecom! Bice krvi i alkohola veceras!:-)
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Mali Benjo ili Elvir? Sa srecom.BlingBling je napisao/la:A i colic " becks" nam se danas ozenio,pa nek mu je sa srecom! Bice krvi i alkohola veceras!:-)

Izgleda da nije samo prasina ima neke istine u tomebagrcavi je napisao/la:drug nemoj pisati neprovjerene informacije, samo dižeš prašinu bez razloga !BlingBling je napisao/la:Nije provjereno,ali izgleda da je R.Cviko raus!
-
- Kontakt:
Valjda ce ostaviti hirove i poceti da se zalaze za mjesto u timuBlingBling je napisao/la:Elvir
-
- Kontakt:
Ah, nikad se nezna! Zena ti je ko biciklo,kad se najmanje nadas padnes:-) A mozda ga i uozbilji,pa i kod nas pocne zabijati:-(
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Protiv Čelika:

Smajić ne igra sigurno, Selimović je upitan, dok Savić ima neki čudan status.AmanijakzO je napisao/la:Protiv Čelika:
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ja kad odem uvijek stanem sa penzionerima, s njima se milina ispričati, svaki ima neku svoju verziju i priču...
Nek je sretno Čoliću!
Sumnjam da će njih Osim pustiti do kasno
A ovo za Cviku, ne znam, sigurno imaju tu neke cake, ali ako ode iz kluba neće to biti neki gubitak, može se tu naći stručniji čovjek, sad ipak imamo love

Nek je sretno Čoliću!
Sumnjam da će njih Osim pustiti do kasno

A ovo za Cviku, ne znam, sigurno imaju tu neke cake, ali ako ode iz kluba neće to biti neki gubitak, može se tu naći stručniji čovjek, sad ipak imamo love

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Curva_SUD
- Kontakt:
Danas sam vidio Smajica u kaficu cita novine...
nadat se da ce igrati
nadat se da ce igrati

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
pa nije toliko povrijeđen da nemože novine čitatiCurva_SUD je napisao/la:Danas sam vidio Smajica u kaficu cita novine...
nadat se da ce igrati

- SarajlijaTM
bio i Smajic na treningu,ali sam trcao lagano oko terena,ne djeluje nesto strasno povrijedjennidi je napisao/la:pa nije toliko povrijeđen da nemože novine čitatiCurva_SUD je napisao/la:Danas sam vidio Smajica u kaficu cita novine...
nadat se da ce igrati![]()
nidi je napisao/la:pa nije toliko povrijeđen da nemože novine čitatiCurva_SUD je napisao/la:Danas sam vidio Smajica u kaficu cita novine...
nadat se da ce igrati![]()

-
- Kontakt:
Taman sa svadbe.Obećao je da će se uozbiljiti, vidit ćemo hoće li održati riječ.Puno talenta ali baksuz u glavi, jedino ga možda žena preuredi.Nadam se da će se vratiti u formu u kakvoj je bio u Veležu uskoro, volio bi radi njega ali i zbog roditelja mu.BlingBling je napisao/la:A i colic " becks" nam se danas ozenio,pa nek mu je sa srecom! Bice krvi i alkohola veceras!:-)
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Nek sam vise docek'o tu subotu ...znas kako ti je zivis od subote do subote ...zivis za Zelju!
Čelik - Željezničar, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ce ... r-najava-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ce ... r-najava-1" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hrasno15, sebalos i 71 gost.