Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Arogantni
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Arogantni » 09 sep 2011, 19:37

Nogometaš Juventusa i crnogorske reprezentacije Mirko Vučinić opljačkan je usred bijela dana u Torinu, samo nekoliko sati uoči prijateljske utakmice protiv Notts Countyja kojom je "stara dama" predstavila svoj novi stadion...

Corriere dello Sport prenosi da su Crnogorca zaustavila dvojica pljačkaša na skuteru, te su mu ukrali sat u vrijednosti 20 tisuća eura. Vučinić se pokušao oduprijeti dvojici razbojnika, ali su na kraju isti uspjeli pobjeći s "lovinom".

Cijeli incident Vučinić je prijavio torinskoj policiji koja je pokrenula istragu. Kasnija utakmica kojom je Juventus predstavio novi stadion, koji još uvijek nema svoje službeno ime, završila je 1-1.

A u pm kakve nas gluposti pogadjaju...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 sep 2011, 19:58

Realno je očekivati:
Buffon,Licht,Chiellini,Barzagli,De Ceglie,Krasić,Vidal,Pirlo,Elia,Vučinić,Matri kao varijantu za prvu postavu na duge staze.
Sumnjiv mi je Conte,nadam se da ne preferira Marchisia u odnosu na Vidala.
Ostalo je u 5 deka,možda Quagliarela umjesto Vučka,ali to je to u principu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 sep 2011, 20:09

da stadion nije strasan i da sinoc svaki **** navijac koji je gledao onu ceremoniju se nije sjebao ova tema bi bila mrtva.. tu i tamo bi neko rekao "svaka cast, lijepo".. a ovako poludise, ubija ih to sto Juve opet postaje stari Juve.. opet postaje najjaci, najmoderniji i najdominantniji.. smradovi samo znaju i smrditi nista drugo..

stadion je strasan i svi mogu samo zavidjeti..

poz starim tifozama sa ove teme :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 09 sep 2011, 20:16

Italia je napisao/la:da stadion nije strasan i da sinoc svaki **** navijac koji je gledao onu ceremoniju se nije sjebao ova tema bi bila mrtva.. tu i tamo bi neko rekao "svaka cast, lijepo".. a ovako poludise, ubija ih to sto Juve opet postaje stari Juve.. opet postaje najjaci, najmoderniji i najdominantniji.. smradovi samo znaju i smrditi nista drugo..

Daffy jesi to ti :lol: :?:
-RIVALDO-

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 sep 2011, 20:20

Kakva bruka.Došao trećeligaš da uveliča otvorenje i jadovi ga nisu mogli pobjediti.Očajna utakmica ekipe kojoj je ovo generalna proba.NA kraju mi žao publike koja je morala da na otvorenju stadiona doživi remi protiv Nottsa.
Znaci, ovo nije trolovanje i provociranje???

Ma da, bas se kriticki osvrnuo na igru Juventusa, na jedan fin nacin...svaka cast...nije provocirao, nikako...

A zasto ban...???

Prvi put izbrisem post, opet napise...i taj 2. post editujem i upozorim ga, na fin nacin ...on se usudi opet, u moj komentar ubaciti gore citirano..izbrisem..on opet stavi i jos jednom tako....4 puta, cisti bezobrazluk...Necu ja vjecno brisat i upozoravat...zato sam trazio ban..prvo kratki, jer sam isao spavati, pa da ne zacahatajavu temu....a onda i duzi zbog bezobrazluka doticnog gospodina....

I jos pita zasto ban...veoma si bezobrazan momak, pogotovos to sam te fino upozorio...i jos pitas zasto??? 5 puta ti brisem...bezobrazluk cisti...

Ali dobro, posto admin i ostali ne smatraraju da je to za bana...

Drugi put, Juventini slobodno odgovorite..mozete i socno...ja nista necu izbrisat...slobodno odgovorite kako zelite...jer tako i treba kad se vec tolerise, jel da......

Uglavnom, poksuao sam sprijeciti neku raspravu u koju je neminovno vodio taj post, na kraju ja pojedoh **** :mrgreen: zasto bih se ja trudio jel, kad drugima nije u interesu imati cist forum...

Drugi put cemo odgovorit kako treba i vozdra...kad vec ne moze fino...kraj price...Juventini, ne morate replicirat na ovo..bio sam jasan...

i Pozz daffyu :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 sep 2011, 20:22

senad_flamin je napisao/la:
Italia je napisao/la:da stadion nije strasan i da sinoc svaki **** navijac koji je gledao onu ceremoniju se nije sjebao ova tema bi bila mrtva.. tu i tamo bi neko rekao "svaka cast, lijepo".. a ovako poludise, ubija ih to sto Juve opet postaje stari Juve.. opet postaje najjaci, najmoderniji i najdominantniji.. smradovi samo znaju i smrditi nista drugo..

Daffy jesi to ti :lol: :?:
o da 8-)

sarajlija tebra samo ostro.. ja da sam moderator ja bih banovo sve ove interiste, to su losi ljudi.. ima tu par finih sto su pogrijesili religiju, njih ostavi.. :mrgreen:

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 09 sep 2011, 20:26

Oxygen je napisao/la:Realno je očekivati:
Buffon,Licht,Chiellini,Barzagli,De Ceglie,Krasić,Vidal,Pirlo,Elia,Vučinić,Matri kao varijantu za prvu postavu na duge staze.
Meni Barzagli nikako ne ide prije Bonuccia i vjerovatno ce tako biti sa tom zamjenom umjesto Barzaglia igrat ce Bonucci.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 sep 2011, 20:29

Glupost je napisao/la:
Meni Barzagli nikako ne ide prije Bonuccia i vjerovatno ce tako biti sa tom zamjenom umjesto Barzaglia igrat ce Bonucci.
Bonnuci je loš stvarno trenutno,nema samopouzdanja sekunde,u duele mlako ulazi nznm,po meni u ovom momentu Barzagli.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 sep 2011, 20:31

bice Juve u nedjelju na Areni 1, pa ko ima HS moze gledati, ili neku drugu kablovsku koja ima Arenu ;)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 sep 2011, 20:38

slika

Ovaj dio za nove igrace me nekako najvise privukao, a mislim da je Buffon ovdje 100% upravu, jer tek su sinoć neki igrači mogli vidjeti gdje su došli, jer ipak sve one legende i kad su počeli trofeje nabrajati, zaista je bilo impresivno, drugacije je to kad ovako citamo.

Dobro došao daffy :D, jesi to u prolazu ili ostajes malo duze :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 09 sep 2011, 20:46

Oxygen je napisao/la:
Glupost je napisao/la:
Bonnuci je loš stvarno trenutno,nema samopouzdanja sekunde,u duele mlako ulazi nznm,po meni u ovom momentu Barzagli.
Pa jeste sada mozda i bolja opcija, ali ja bih forsirao Bonuccia samo ce se tako i vratiti u staru formu, mada sad ne smijemo da gubimo bodove opet mislim da njega mozemo trpiti ne vjerujem da cemo samo zbog njega gubiti tekme.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 sep 2011, 20:49

Italia je napisao/la:

o da 8-)

sarajlija tebra samo ostro.. ja da sam moderator ja bih banovo sve ove interiste, to su losi ljudi.. ima tu par finih sto su pogrijesili religiju, njih ostavi.. :mrgreen:
znam da se sali momak i sve ,ali da je neki Interista ovako nesto napisao ja mislim da bi dozivotni ban dobio ,a ima nesto religijsko vezane za ove sto su ostri na jeziku ,jedna fina izreka a govori o neprijateljima kaze kad im je takvo sto na jeziku ,jos je gore ono sto im je u srcima ;)
zasto ovo ne brises Sarajlija ? cisti spam koji nema veze sa temom ,a postove koji su vezani za sam Juventus su sankcionisani ,,
posto ovaj najvjerovatnije nista nece dobiti (neki banic :geek: ) jel mogu ja reci da bi postupio sa juventinim ko Hitler sa Jevrejima ? :mrgreen:
al ja nisam kao vi ,evo opet jedne informacije :
JUVENTUS, Conte: "An evening full of great emotions"
slika
A legend and part of many important victories, now the first team manager but above all a Juventus fan. Antonio Conte experienced Juve’s fantastic opening ceremony from many different viewpoints.

It proved to be an evening which all Bianconeri supporters will remember for a long time to come. Conte included, despite there being around 60 hours to go until his side’s first official game. But before dealing with the encounter against Parma, the manager spoke with great enthusiasm about the event. “It’s been an evening full of great emotions and now these feelings need to be focused on the team. Today the new arrivals have understood what Juve’s history means. We want to return to being competitive and the fans this evening have shown us that they want it as much as us.”

Conte also sought to comment on Sunday’s game against Parma: “I’m optimistic. We’ll face an important game against a team who have probably won too many times against Juve, now it’s time to reverse the trend. I’ve just a few hours to assess everyone’s condition and assemble the best side possible.”
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 sep 2011, 20:56

Drugi put, Juventini slobodno odgovorite..mozete i socno...ja nista necu izbrisat...slobodno odgovorite kako zelite...jer tako i treba kad se vec tolerise, jel da......

Uglavnom, poksuao sam sprijeciti neku raspravu u koju je neminovno vodio taj post, na kraju ja pojedoh **** zasto bih se ja trudio jel, kad drugima nije u interesu imati cist forum...

Drugi put cemo odgovorit kako treba i vozdra...kad vec ne moze fino...kraj price...Juventini, ne morate replicirat na ovo..bio sam jasan...
neki dan sam prijavio post od jednog clana foruma koji navija upravo za tim koji i ti navijas...bilo je tu spominjanja majke i cega sve ne drugom clanu koji navija za drugi tim, ali vidim taj forumas i dalje piskara po forumu gdje stigne...Ocigledno zasticen od strane moderatora i kad mi neko kaze ovo ozbiljan forum, jest al u klincu...na drugim forumima bi ja sad dobio ban zbog toga sto se zalim, a kamoli na spominjanje familije :roll:
15.10 - 15.06 ...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 sep 2011, 21:40

@skyisthelimit

Znam na sta mislis, objasnio sam sta i kako..mogo si naci to moje objasnjenje prije nego si ovo napisao..pisete napamet, a da provjerili niste :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 sep 2011, 22:17

warden je napisao/la:
Italia je napisao/la:

o da 8-)

znam da se sali momak i sve ,ali da je neki Interista ovako nesto napisao ja mislim da bi dozivotni ban dobio ,a ima nesto religijsko vezane za ove sto su ostri na jeziku ,jedna fina izreka a govori o neprijateljima kaze kad im je takvo sto na jeziku ,jos je gore ono sto im je u srcima ;)
zasto ovo ne brises Sarajlija ? cisti spam koji nema veze sa temom ,a postove koji su vezani za sam Juventus su sankcionisani ,,
posto ovaj najvjerovatnije nista nece dobiti (neki banic :geek: ) jel mogu ja reci da bi postupio sa juventinim ko Hitler sa Jevrejima ? :mrgreen:
al ja nisam kao vi ,evo opet jedne informacije :
JUVENTUS, Conte: "An evening full of great emotions"
slika
A legend and part of many important victories, now the first team manager but above all a Juventus fan. Antonio Conte experienced Juve’s fantastic opening ceremony from many different viewpoints.

It proved to be an evening which all Bianconeri supporters will remember for a long time to come. Conte included, despite there being around 60 hours to go until his side’s first official game. But before dealing with the encounter against Parma, the manager spoke with great enthusiasm about the event. “It’s been an evening full of great emotions and now these feelings need to be focused on the team. Today the new arrivals have understood what Juve’s history means. We want to return to being competitive and the fans this evening have shown us that they want it as much as us.”

Conte also sought to comment on Sunday’s game against Parma: “I’m optimistic. We’ll face an important game against a team who have probably won too many times against Juve, now it’s time to reverse the trend. I’ve just a few hours to assess everyone’s condition and assemble the best side possible.”
decko, ne lupaj ;)

juventus0244 ma brate volio bih da ostanem, al vidjet cemo mozda i ostanem.. :mrgreen: ovdje su daleko najbolje rasprave o Serie A :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 sep 2011, 22:28

Ma ostani, trebaš nam! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 10 sep 2011, 01:23

Kako nas vise napadaju, nas imunitet postaje jaci, u zadnje vrijeme smo kao na bojnom polju od kriticara koji iznose " dobronamjerne" rijeci o Juventusi i juventinima. Snage armije juventina, postaju jace i jace, sto se vidi i na ovom pod forumu :D. Ah, što nas ima MashAllah :D :!:

Milan napravio ne( ocekivani) kiks u prvom kolu,na svom terenu, protiv nezgodnog Lazia. Iako je pocetak prvenstva, trebali bi iskristiti ovaj posrtaj prvaka Italije. U nedelju maximalno motivisano i mobilno krenuti u tekmu i osvojit 3 bitna boda protiv krvnika iz prosle sezone ( 2 pobijede Parme). Siguran sam da dolaze nabrijani s ciljem iznenađenja, sto mi moramo iskoristiti i pokazat' im " gostoprimstvo" sa par golova u mrezi :D.

Ocekujem pobijedu uz angazman i ozbiljnost svih na terene...

Forza Juve :!: :!:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 sep 2011, 03:09

Oficijalni brojevi za novu sezonu:

Buffon
2 Motta
3 Chiellini
5 Pazienza
6 Grosso
7 Pepe
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 De Ceglie :mrgreen:
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Toni
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
33 Sorensen
34 Marrone
38 Amauri :mrgreen:

I sad citam ovo za Nedveda na juvebalkan, i stvarno sam sinoć u jednom trenutku pomislio na njega, ali sam kasnije zaboravio, tek se sad sjeti kad sam vidio. Baš šteta što nije bio na otvorenju, a Trezege valjda imao neke obaveze u klubu, falilo je još zvijezdi, da su sve bile tek bi onda bilo suza!

Zašto Nedved nije bio na ceremoniji?
Sinoć na ceremoniji otvaranja novog stadiona nedostajala je posebno jedna osoba, član uprave Pavel Nedved.

Mnogi su se pitali zašto se među svetlećim zvezdama koje su bile upaljene pre početka utakmice sa Notts Countyem nije sijala i plava kosa Pavela Nedveda.

Odgovor je stigao jutros - Nedved je Bio u Pragu zbog nekog dobrotvornog događaja.
Čudno, ali možda i nije tačna ova informacija, možda se radilo o nekom smrtnom slučaju, ili neki dobrotvorni događaj koji je bio vezen za neke članove familije!
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 sep 2011, 09:13

evo i mene da malo piskaram, cisto radi dushmana :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 sep 2011, 09:29

Pridružim se u piskaranju cobra... što nas ima .... MashaAllah... :D 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.