Za tebe Nocerino igracina kakav on ako je ono bio on sto ja mislim da jeste pa onda on nema pojma dati pass previse mu vremena trebasenad_flamin je napisao/la:Nije lose i oni su mogli lako do pobjede i mi ! najrealnije je bod
Jao ovog Nocerinaigracina svega mi
Ma isiti nam ku,rac prosle godine 4:0 lecce i onda od Cessene 2:0 izgubili,pa opet osvojismo ligu
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Hvala ti Milan sto si mi izbio 160 km, samo me pisljivi italijani obore, FUJ !
Ibra za ovu zadnju akciju sto si usro sam ti spomeno najmilije.
- senad_flamin
- Kontakt:
Očito procjenjujes igrače samo po pasu,čovjek kako je usao zaustavio je vise protivnicki akcija nego Ambro i Aquiliani zajednomeho-medo je napisao/la:Za tebe Nocerino igracina kakav on ako je ono bio on sto ja mislim da jeste pa onda on nema pojma dati pass previse mu vremena trebasenad_flamin je napisao/la:Nije lose i oni su mogli lako do pobjede i mi ! najrealnije je bod
Ma isiti nam ku,rac prosle godine 4:0 lecce i onda od Cessene 2:0 izgubili,pa opet osvojismo ligu
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 09 sep 2011, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
FC BAYERN je napisao/la:Hvala ti Milan sto si mi izbio 160 km, samo me pisljivi italijani obore, FUJ !
Mene za 96 Km..**** im sve talijansko
- sarajlija89
- Kontakt:
Veceras bez par igraca, osjetilo se....nakon 0-2 su se uspjeli vratiti i mogu biti relativno zadovoljni i bodom.
Sve u svemu, ne moze se nista detaljnije analizirat, jer je tek pocetak, ali optrilike dosta izjednacena i zanimljiva sezona nas ceka.
Sve u svemu, ne moze se nista detaljnije analizirat, jer je tek pocetak, ali optrilike dosta izjednacena i zanimljiva sezona nas ceka.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije to nego bilo je malo nazad Lazievih igraca a nasa cak trojica (Pato,Cassano,Ibra)lopta kod Nocerina i nesto mu se lopta zapetlja medju nogama i dok on da pas vratise se igraci lazia ...senad_flamin je napisao/la:Očito procjenjujes igrače samo po pasu,čovjek kako je usao zaustavio je vise akcija nego Ambro i Aquiliani zajednomeho-medo je napisao/la:Za tebe Nocerino igracina kakav on ako je ono bio on sto ja mislim da jeste pa onda on nema pojma dati pass previse mu vremena trebasenad_flamin je napisao/la:Nije lose i oni su mogli lako do pobjede i mi ! najrealnije je bod
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Ok
imas svoje misljenje ja svoje, to je meni sasvim ne bitno bilo x drugih situacija gdje je se gol mogao postici

-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
Slijedeca Napoli u gostima
bgt j... prosle godine Masimo Oddo asistencijama najvise pridonio pobjedi Milana u gostima

-RIVALDO-
Da je United ili Liverpool odigrao X na domaćem terenu protiv recimo Aston Ville ili nekog drugog tima iz Premiershipa, govorili bi kako je EPL neizvjesno i uzbudljivo prvenstvo.FC BAYERN je napisao/la:Hvala ti Milan sto si mi izbio 160 km, samo me pisljivi italijani obore, FUJ !
Ovako su "pišljivi Italijani" vjerovatno sporazumno podijelili bodove, gdje će Lazio uzeti bod na San Siru.

Znao sam da je transfer Nocerina odličan posao Gallianija. Vrlo zahvalan igrač. Kako je odigrao drugi odmetnik Juventusa u crveno-crnom dresu, Alberto Aquilani?

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I na kraju 2:2 ... Šta reći - nisam zadovoljan rezultatom. Igrom prilicno jesam. Mogao bih reci da su igrali jako dobro i da su bili prisebniji u par navrata sigurno su mogli dati jos 2 gola. Pato pred kraj fula citav gol. Ibro pokazao da je vrhunski, najjaci i najveci od njih. Sta reci nakon onakve sezone, lik nimalo nije formom pao i nevjerovatan je. Sjajni pasovi, gradjenje, otvaranje, primanje lopte... Steta sto nismo dobili. Prilicno sam zadovoljan Cassanom. Dobar je. Abate je prava mašinica u zadnjoj liniji. Takodjer nevjerovatan igrac kojeg smo dobili i nadam se da ce nam sluziti jos dosta. Iako sam na pocetku njegovog ubacivanja u prvu postavu bio skeptican jer je dosta i grijesio, ali pred kraj prosle a evo nadam se i na pocetku ove pokazuje da je dobar igrac. Nesta nas spasio gola, umalo Cisse da nam ga uvali. Stari lisac, iskustvo. Seedorf nista posebno. Van Bomel kod mene ne bi igrao u prvih jedanaest ali haj. Akvilani nije bio los, ali nije nista posebno ni pokazao. Uglavnom bice bolje. Steta zbog 2 boda. Forza Milan!
Osim - drugo ime za Želju !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al ste se raspisali, nemogu sad sve čitati, evo neki moj komentar na utakmicu,
treći x zaredom na utakmici sa laziom kući, vidim svi igrali 1, ja x na sistemu u promjenjivim
odbrana nas je koštala bodova i to konkretno nesta, tri kardinalne greške je imao koje su kažnjene sa 2 gola, prvo ga klose okrene ko na ringišpilu, zatim pušta cisea ispred sebe koji zakucava, a onda umjesto lopte pokupi gatuza(i još ga ozljedi) a cise ostane 1 na 1 sa abiatiem, srećom nije zabio.
milan je u ofanzivi bio dobar, pravili su šanse, imali posjed, naročito u drugom poluvremenu, casano bio dobar, ibra može i bolje iako je zabio(i ja bi ono) imao je i par asistencija za casana i boatenga, ali biće on i bolji, može i mora on više, aqua čisto solidan, ono na početku je morao zabiti, nocerino premalo igrao da bi se nešto pokazao, lijevi bek opet podbacio, koliko je abate samo opasniji od antoninija, trči stalno, probija, zna i nabaciti, onaj kloc ništa, ne sjećam se da je IKAD imao asistenciju ili nešto konkretno napravio.
uglavnom rezultat nije dobar, ali nije ni katastrofa, lazio je dobra ekipa, biće u vrhu sigurno, ako nesta ovako nastavi mogao bi mexes kad se oporavi u prvi tim sa silvom.
opet ozljede, prije sezone 5-6 ozljeda, i u prvom kolu još jedna
e da i pato otkad je ušao nije se ni vidio
treći x zaredom na utakmici sa laziom kući, vidim svi igrali 1, ja x na sistemu u promjenjivim

odbrana nas je koštala bodova i to konkretno nesta, tri kardinalne greške je imao koje su kažnjene sa 2 gola, prvo ga klose okrene ko na ringišpilu, zatim pušta cisea ispred sebe koji zakucava, a onda umjesto lopte pokupi gatuza(i još ga ozljedi) a cise ostane 1 na 1 sa abiatiem, srećom nije zabio.
milan je u ofanzivi bio dobar, pravili su šanse, imali posjed, naročito u drugom poluvremenu, casano bio dobar, ibra može i bolje iako je zabio(i ja bi ono) imao je i par asistencija za casana i boatenga, ali biće on i bolji, može i mora on više, aqua čisto solidan, ono na početku je morao zabiti, nocerino premalo igrao da bi se nešto pokazao, lijevi bek opet podbacio, koliko je abate samo opasniji od antoninija, trči stalno, probija, zna i nabaciti, onaj kloc ništa, ne sjećam se da je IKAD imao asistenciju ili nešto konkretno napravio.
uglavnom rezultat nije dobar, ali nije ni katastrofa, lazio je dobra ekipa, biće u vrhu sigurno, ako nesta ovako nastavi mogao bi mexes kad se oporavi u prvi tim sa silvom.
opet ozljede, prije sezone 5-6 ozljeda, i u prvom kolu još jedna

e da i pato otkad je ušao nije se ni vidio
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
Potpis @tony mortale
Antonini je dosta spreman kondicijski ,i trudi se da daa sve od sebe,ali glup je brate mili kao i onaj Bonera oni bi glavu pod krampon ,ali sa loptom su 0
Antonini je dosta spreman kondicijski ,i trudi se da daa sve od sebe,ali glup je brate mili kao i onaj Bonera oni bi glavu pod krampon ,ali sa loptom su 0
-RIVALDO-
-
- Kontakt:
Opet izgleda ista prica i ove godine...Ibra cassano i pato svi se vracaju da bi uzeli loptu da se organizuje napad.. strasno lose.
Sudija mi je nekolika puta zivce izvuko, pogotovo u 95 kad je svirao kraj prilikom izvodjenja kornera.
Abbiati kao spomenik na golu, Nesta prespor, on je svoje odradio sto se tice igranja u Milanu,Gattuso umalo da povrijedi naseg igraca, pa se sam povrijedi HAHAHAH
, Aqua solidno, Cassano
Pato za 20 minuta nije nista uradio, a Ibra kao na nekom egzib. mecu prelagano, preopusteno ...sramota
I mene oborise 35 km na kladi ..

Sudija mi je nekolika puta zivce izvuko, pogotovo u 95 kad je svirao kraj prilikom izvodjenja kornera.

Abbiati kao spomenik na golu, Nesta prespor, on je svoje odradio sto se tice igranja u Milanu,Gattuso umalo da povrijedi naseg igraca, pa se sam povrijedi HAHAHAH

I mene oborise 35 km na kladi ..

Davno sam ja reko da se ne treba na Milan kladiti 

Bila je dobra ova anekta i dobile ste mistera X, baš kao što je i većina glasala "Neko iz SF filmova" šala
Nego utakmica solidna sa vaše strane, falilo je nekoliko igrača, tek je početak sezone, tako da ima vremena za napredak i rano je za neke veće prognoze. Ali može se naslutiti da bi Serija A ove sezone moglo biti jedna od uzbudljiviji u zadnje vrijeme, večeras je bio i jak tempo, pogotovo prvo poluvrijeme i ne baš tipično za Italijane
!

Nego utakmica solidna sa vaše strane, falilo je nekoliko igrača, tek je početak sezone, tako da ima vremena za napredak i rano je za neke veće prognoze. Ali može se naslutiti da bi Serija A ove sezone moglo biti jedna od uzbudljiviji u zadnje vrijeme, večeras je bio i jak tempo, pogotovo prvo poluvrijeme i ne baš tipično za Italijane

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Moram to napisati,veceras nam je falio Seedorf i to jako puno...
i daj ba vise stvarno ne mogu gledati ovo anketno pitanje,mijenjaj ovo pod hitno
daj bilo sta samo da ovaj x oks ne citam vise...
i daj ba vise stvarno ne mogu gledati ovo anketno pitanje,mijenjaj ovo pod hitno

daj bilo sta samo da ovaj x oks ne citam vise...
- Saras Spa.
- Kontakt:
dobro ste sinoc odigrali

I uprkos svemu ovdje neki imaju obraza nesto prigovoriti Ibrahimovicu (citaj CITAVA IGRA MILANA). Covjek igra u mjestu to je tacno al redovno bar 3 sanse namjesti a to sto zabija to je druga prica. Izbaci Aquilanija u peterac on 1 na 1 i fuli, pa Boateng ima na voleu al handri ga lijeva noga ne zna prag preci sa njom, Pato isto tako volej hvata al kilometar preko gola. Bezidejno i ocajno. Antonini Boze sacuvaj. Ja ne znam kako on moze igrati igdje, a ne u prvaku Italije. Fali nam igrac koji zna dati zadnji pas. Strah me utakmice protiv Barce. Mogli bi nas ohladit i to dobro.
- senad_flamin
- Kontakt:
Kad ohlade Real.M lagano sa 5 komada koji je ruku na srce jaci od nas duplo,sto ne bi i nas ohladili,sve ispod 3-4 komada je uspjeh 

-RIVALDO-
Ma shvatam ja to pa se i bojim. Bgm ova nasa veza protiv Barcine ce biti apsolutno nemocna. Ne bih da baksuziram, ali ceka nas teskih 90 minuta u kojim bi mogli trpit ponizenja.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, ronaldo99 i 1 gost.