Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la harishp » 09 sep 2011, 22:54

Dobro je nije pao gol ''u njegovom''vremenu.Spasio cist gol,par netacnih dodavanja ali ono stil ''krampe''San Sir-o sto bi safira rekla :lol: ipak je previse prepala Lulica.
Sad ces vidjeti kad se pojavi lesinara tipa kao na Dzeku i njegove pocetne tekme u PL.
Nista Lula mora zabiti minimalno tri gola u 15 minuta da bi to sve ispravio. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 sep 2011, 22:54

TKC je napisao/la:kad pjanic sutra igra..?,,
Prekosutra od 15.00, mada nije sigurno da ce startati utakmicu, iako ga je LE najavio ipak ima neke dvojbe
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 09 sep 2011, 22:55

loš lula neće ovako nikad zaigrat

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 09 sep 2011, 22:57

hege je napisao/la:loš lula neće ovako nikad zaigrat
Malo se decko prepao. Prva utakmica. Debitovao i to protiv Milana. Nije mala stvar. Bice bolje.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 sep 2011, 22:59

dobar lula, ovako ce uvjek zaigrati
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 09 sep 2011, 23:18

Slazem se da nije briljirao, ali nije bio toliko los. Ne govorim navijacki. Spasio je loptu ispred Cassana za skoro 100 % situaciju za istog. Otvarao se solidno, primao loptu, ali pasovi loši i daje sebi predug for kad vodi loptu... Nadam se da će to srediti.
Osim - drugo ime za Želju !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2011, 00:47

Nisam od njega ocekivao da odigra vako slabo. Stvarno je bio los, ko da nikad nije igrao lopte. Nisam ga mogao poznati. Trema, strah, sta li je bilo? Sreca pa su uzeli bod, pa ga mozda nece puno kritikovati. Ali mora se popraviti, sto prije.

No1
Kontakt:

Post Postao/la No1 » 10 sep 2011, 07:05

Lulic,uh.nije zasluzio ovakav debi...imao je par teskih utakmica,protiv bjelorusije,koje su ostavile traga.umor i trema su ucinili svoje.ipak, u par navrata je pokazao kvalitet,u defanzivi.ocajna kontrola lopte.znamo da moze, puno vise..

emkic1
Kontakt:

Post Postao/la emkic1 » 10 sep 2011, 09:48

Za_raju je napisao/la:
emkic1 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/lazio-u ... lupe/62800

ja sam reko da je on doveden da se s vremena na vrijeme ukrade koja minuta s njim
I Salihamidzic je bio zbog tog doveden u Bajern a valjda ti je jasno kakvu karijeru napravi!!!
A po meni oni su gotovo isti tip igraca!!!
Da,ali on nije Salih, i to se desi 1/100 koji su dovedeni usput da naprave nesto,eto pokazo se sad protiv milana nece vise ni na klupi sjedit

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 10 sep 2011, 09:54

emkic1 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:

ja sam reko da je on doveden da se s vremena na vrijeme ukrade koja minuta s njim
I Salihamidzic je bio zbog tog doveden u Bajern a valjda ti je jasno kakvu karijeru napravi!!!
Da,ali on nije Salih, i to se desi 1/100 koji su dovedeni usput da naprave nesto,eto pokazo se sad protiv milana nece vise ni na klupi sjedit
Daj covece. Decko je prosto izgoreo. Nije mala stvar imati svoj debi na San siro. Meni se on kao igrac dopada,vrlo krakat i brz. Bice on veliko pojacanje. Inace se secam da su na ovom forumu pjuvali i Edina, i to su maltene pazili na svaki njegov pokret.sada stvari stoje malo drugacije.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 sep 2011, 09:55

emkic1 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:

Ma jes li ti to Džemila, kad se samo sjetim šta su i za Džeku govorili, usput od strane novinara Lula je dobio istu ocjenu kao i Ibrahimović. Koliko ti godina imaš pa na osnovu jedne utakmice daješ takve prognoze

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 sep 2011, 10:00

Po novinarima je odigrao isto kao i Ibrahimović
http://www.goal.com/en/match/63861/ac-m ... zio/report" onclick="window.open(this.href);return false;

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2011, 10:06

ama stipu, danas će se jedno pisati sutra će biti najbolji full bek u Italiji :mrgreen:
Lula je vrijedan momak i uopće ne sumnjam da će se izboriti za mjesto. Poznavajući Rejinu filozofiju loptanja Lula je igrač po njegovom ukusu. Zna dobro stari lisac šta znači debi u dresu novog kluba, šta znače 2 tekme u 4 dana. I garantujem da sinoćnjih 15 minuta nisu Lulića udaljila od konkurencije ni za milimetar..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 sep 2011, 13:37

Dobro je odigrao sinoc. Uzimajuci u obzir da je zadnjih deset dana bio Italija - Bosna - Bjelorusija - Bosna - Italija.. I da je u zadnjih 7 dana ona sinoc mu bila treca utakmica.. Dobar je bio. Imao je nekoliko pogresnih dodavanja ali nije to nista strasno.
Uskoro ce on aBd biti puno bolji i puno opasniji te dokazati svima da nije "na lijepe oci" zasluzio transfer u Lazio.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 13:42

Sto se tice Lulica no sikiriki. :D
Tu se uopste ne brinem.

A protiv Bijelorusije ih je u Zenici dobro probijao, ono potezanje za dres je pokazalo kako ga je tesko zaustaviti. Jedino na cemu mu moram zamjeriti su ta visoka ubacivanja sa strane. To mora biti stvarno bolje i imali bi jos vece koristi od njega.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2011, 01:26

Sad i Lulic ne valja, nakon 10 minuta na San Siru :lol: :lol: . Eh moji strucnjaci ..

Lulic je fenomenalan igrac, i siguran sam da ce uspjeti u Talijanskoj Ligi. Igrac njegovog tipa mora jednostavno biti pun pogodak za ekipu (sto je vec za reprezentaciju BiH) .

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 sep 2011, 10:23

hahaha, kako ste vi presmiješni sa komentarima.. ne moze momak pokazati za 10 minuta sta zna.. šta je pokazao u utakmici sa bjelorusijom u zenici za prvih 10 minuta.. nije ništa, ali vremenom ispade jedan od najboljih igraca utakmice.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 13 sep 2011, 22:37

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/rej ... -bok/64294" onclick="window.open(this.href);return false;

sad ja nerazumijem na transfermarktu pise da je stefan radu povrjieden jos 6 dana. A ovdje nasi pisu da ce naredni Seria A utakmice ce igrati na ljevom beku. Kakvo ovdje nasi pisu izgleda da Radu nije vani terena 6 dani nego mjeseci..?

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 14 sep 2011, 02:28

TKC je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/rej ... -bok/64294

sad ja nerazumijem na transfermarktu pise da je stefan radu povrjieden jos 6 dana. A ovdje nasi pisu da ce naredni Seria A utakmice ce igrati na ljevom beku. Kakvo ovdje nasi pisu izgleda da Radu nije vani terena 6 dani nego mjeseci..?
U redu je burazeru, i mi tebe ponekad ne razumijemo ali sta je tu je :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 sep 2011, 18:57

evo lule u prvoj postavi Lazia..hajde majstore zabij ga veceras
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.