Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

majestic24
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la majestic24 » 27 avg 2011, 19:45

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Steta sto ne dobija priliku za igru. Evo nakon 4 kola Hamburgu nikako ne ide. Trebalo bi malo neke promjene uvesti, trebalo bi i njemu da se da prilika da se dokaze.
Cekaj dok dodje drugi trener u HSV,ocekivati je da bude bolje. Kako ces ocekivati od nekoga nesto pametno nakon sta kaze "Ukoliko ne bude igrao Gomez, pripazite na Klosea, iako je u godinama zna odigrati vrhunski".
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2011, 20:11

Intervju Muhameda Besica za Hamburger Morgenpost :
Natürlich bin ich enttäuscht“, sagt er, „aber ich habe gelernt damit umzugehen
Naravno da sam razocaran, ali to sada podnosim lakse .
Eine Ausleihe als einziger Ausweg zur Spielpraxis? Nein, sagt Besic: „Grundsätzlich möchte ich hier bleiben. Ich habe dem Verein viel zu verdanken.“ Das Paradoxe: Während Besic beim HSV außen vor ist, hat er sich in der bosnischen Nationalmannschaft festgebissen. „Da haben die Vertrauen, hier weniger“, sagt er, „aber das muss ich mir halt erarbeiten.“
Kaze da ne zeli napustiti HSV, tj. ne zeli ni na pozajmnicu. Puno zahvaljuje ovom klubu.
Mume kaze, da mu u reprezentaciji pruzaju vise povjerenja nego u HSV-u, te navodi da ce se i ovdje potruditi da bude drugacija.

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 27 avg 2011, 22:23

bešiću bi najbolje bilo da ode na posudbu u neki klub iz cvajte. on je još mlad, a utakmice i iskustvo je jako bitno

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2011, 01:47

Sretan ti 19ti rodjendan Mume !

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 10 sep 2011, 01:49

Cestitam i ja ovom prilikom 19. rođendan Mumetu i ABd da ga Pape uvrsti u pocetnih 11 protiv Luxa.Vrijeme je da bas vidimo sta cuci u ovom momcicu.
Chelsea F.C.

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 07:28

Blue_He4rt je napisao/la:Cestitam i ja ovom prilikom 19. rođendan Mumetu i ABd da ga Pape uvrsti u pocetnih 11 protiv Luxa.Vrijeme je da bas vidimo sta cuci u ovom momcicu.
nema smisla da u reprezentaciji igraju igrači koji igraju u b timu svog kluba

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2011, 07:47

hege je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:Cestitam i ja ovom prilikom 19. rođendan Mumetu i ABd da ga Pape uvrsti u pocetnih 11 protiv Luxa.Vrijeme je da bas vidimo sta cuci u ovom momcicu.
Ma daj @hege ima li i jednog igraca a da si ti pohvalio.Ama bas svaki ti je post kritika,pa yebemu da curling igramo nebi toliko bili losi,kako ti prikazujes.Njesto si mi inace sumnjiv 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 07:51

harishp je napisao/la:
hege je napisao/la:
Ma daj @hege ima li i jednog igraca a da si ti pohvalio.Ama bas svaki ti je post kritika,pa yebemu da curling igramo nebi toliko bili losi,kako ti prikazujes.Njesto si mi inace sumnjiv 8-)
pa hajmo zvati onda i bicakcica i sve nase igrace po b timovima evropskih klubova,taman se malo budimo,nemamo neke igrace ali brate sto je previse previse.u hsv nema igraca iznad 20 godina a on nije uopste u prvom timu izgleda nista od njega

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2011, 08:04

Mali je dokazao znanje protiv vrlo jakog Mexixa.Sto bi ti toplo preporucio da pod hitno pogledas,ali cjelu tekmu.
Sto se tice HSV politika je takva da ih striktno vodi u cvajtu,Besic je samo koletoralna steta.Uostalom malom je tek 19 godina a kako rekoh protiv Mexi je odigrao simultanku.Znaci ne ide nikako da zna pa odjednom da ne zna.
Nego de ti nama onda nabroj igraca da valja ili po tebi ni jedan ne valja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 08:08

haj ne seri,ako su i losi ko sto kazes kako ga onda ni tu ne moze igrati stvarno mi nije jasno??nema smisla zvati u reprezentaciju igraca koji igra za b tim bilo kojeg kluba,posebno hsva.znaci hsv je 3 puta bolji od repke??

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2011, 08:15

hege je napisao/la:haj ne seri,ako su i losi ko sto kazes kako ga onda ni tu ne moze igrati stvarno mi nije jasno??nema smisla zvati u reprezentaciju igraca koji igra za b tim bilo kojeg kluba,posebno hsva.znaci hsv je 3 puta bolji od repke??
Koga tebe,pa ne licis mi bas na WC solju ali eto kad si navalio.
Od sve i jednog posta ti je kritika nasih igraca,ovaj propao,ovaj ne valja,ovaj lose igra.Pa idi onda prosetaj na druge repke i drzave,sta si ovdje navalio zakerati.Isto Jeremija samo kukas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 08:20

harishp je napisao/la:
hege je napisao/la:haj ne seri,ako su i losi ko sto kazes kako ga onda ni tu ne moze igrati stvarno mi nije jasno??nema smisla zvati u reprezentaciju igraca koji igra za b tim bilo kojeg kluba,posebno hsva.znaci hsv je 3 puta bolji od repke??
Koga tebe,pa ne licis mi bas na WC solju ali eto kad si navalio.
Od sve i jednog posta ti je kritika nasih igraca,ovaj propao,ovaj ne valja,ovaj lose igra.Pa idi onda prosetaj na druge repke i drzave,sta si ovdje navalio zakerati.Isto Jeremija samo kukas.
problem je u tebi sto hvalis i forsiras igrace tipa pandza,besic od kojih nece biti nikad nista.ja ne navijam za reprezentaciju jer je dobra ili ne nego jer je moja.ali sam realan i ne zelim u njoj kloceve tipa pandza,besic i slicne.sorry bro,ali tako je.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2011, 08:29

Klocevi ili ne mi na kraju krajeva nesto bolje i nemamo,kakvi god da su nasi su.Hocu reci moji su,jer si mi nesto sucmurast.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 sep 2011, 13:39

Sretan rodjendan! Da do iduceg rodjendan skupis puno vise nastupa za klub i reprezentaciju i da aBd da budes bar clan reprezentacije na EP. :)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 06 okt 2011, 21:39

Momak ima muda i protiv velikih ekipa, vidjeli smo svi kako je odigrao tekmu protiv Svaba ...

Svaka cast momcino, igraj i dalje bez pardona !!!
Kad nam se Rahimic oprosti,uz Muhameda i Adnana imamo prave zamjene !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 06 okt 2011, 21:57

Dushi_Rob je napisao/la:Momak ima muda i protiv velikih ekipa, vidjeli smo svi kako je odigrao tekmu protiv Svaba ...

Kao sto sam na jos jednoj temi napisao - Svaka cast za oduzimanja lopti, ali je katastrofalan da istu zagradi ili da je tacno proslijedi dalje. Dok ju je osvojio ubrzo je i ostao bez nje, ili ju je lijepo predao u noge protivnika. To je ono zbog cega je izgubio mjesto u ekipi HSV-a na pripremama. Hvalili su mu kondiciju i borbenost, ali ne zna zadrzati sacuvati loptu..

Why so serious?!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 06 okt 2011, 21:59

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Momak ima muda i protiv velikih ekipa, vidjeli smo svi kako je odigrao tekmu protiv Svaba ...

Kao sto sam na jos jednoj temi napisao - Svaka cast za oduzimanja lopti, ali je katastrofalan da istu zagradi ili da je tacno proslijedi dalje. Dok ju je osvojio ubrzo je i ostao bez nje, ili ju je lijepo predao u noge protivnika. To je ono zbog cega je izgubio mjesto u ekipi HSV-a na pripremama. Hvalili su mu kondiciju i borbenost, ali ne zna zadrzati sacuvati loptu..
ne znam jesil pratio par njegovih dubinskih lopti prema stevanovicu i bilbiji. i ovu utakmicu je imao 2-3 izgubljene lopte, al momak je 92. godiste. iskustvo ide sa godinama i sa igranjem ... popravit ce se i to za godinu-dvije ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 06 okt 2011, 22:09

Dushi_Rob je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:

ne znam jesil pratio par njegovih dubinskih lopti prema stevanovicu i bilbiji. i ovu utakmicu je imao 2-3 izgubljene lopte, al momak je 92. godiste. iskustvo ide sa godinama i sa igranjem ... popravit ce se i to za godinu-dvije ...
Ja sam gledao skoro cijelu utakmicu i fakat sam bio iznenadjen kako je cesto mekan kad ima loptu..

Npr. Fabregas je sa 19 bio glavni igrac u Arsenalu.. Nemoj me pogresno shvatiti, meni bi bilo najdraze da je Besic standardan u HSV-u i da je nocas upisao barem jednu asistenciju.

Puno mu srece zelim u buducnosti!

Why so serious?!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 okt 2011, 14:56

Je li on uopste na klupi Hambruga trenira li sa prvi timom,vidim Susic je zagrijan da ga opet vrati u A tim ??

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 okt 2011, 16:02

samo idiot moze staviti Besica da igra u prvom timu A tima,momak nije ni na klupi Hamburga,uopste ne igra frajer utakmice,samo idiod moze o njemu razmisljati pored Vranjesa i Jahica,pa i Subasica.... Besic igra za amatere Hamburga,covjek ove sezone nije vidio prvog tima...svega 2-3 puta je dosao do klupe...njega treba zaboraviti za susrete baraza!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cautinho, Shategabri, Tihi, Zglavkar i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []