Safet Sušić - Pape

skyisthelimit

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la skyisthelimit » 10 sep 2011, 11:21

delpiero10 je napisao/la:pape nije nikakav strucnjak imamo najbolje igrace dosad i sad ispade on strucnjak. a jos pravi i losu atmosferu u reprezentaciji igra miske po 10 minuta u klubu pa tolko igra i rahimic i lulic pa i pjanic do juce u lijonu nije igro vise od deset petnaest minuta pa dzeko proslu polusezonu nije igro slabo tako da je to samo pravljenje lose atmosfere u repkisto nam netreba neka vodi repku kako treba nemoj da se pravi veliki strucnjak sto nije

evo ga jos jedan strucnjak....o Zafire jesil to ti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
15.10 - 15.06 ...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 sep 2011, 11:24

delpiero10 je napisao/la:pape nije nikakav strucnjak imamo najbolje igrace dosad i sad ispade on strucnjak. a jos pravi i losu atmosferu u reprezentaciji igra miske po 10 minuta u klubu pa tolko igra i rahimic i lulic pa i pjanic do juce u lijonu nije igro vise od deset petnaest minuta pa dzeko proslu polusezonu nije igro slabo tako da je to samo pravljenje lose atmosfere u repkisto nam netreba neka vodi repku kako treba nemoj da se pravi veliki strucnjak sto nije
Ciro je imao iste igrace i manji uspjeh,pa je proglašen božanstvom. Mi nemamo milion igraca, kada nam ponestane onih koji su standardni u svojim klubovima, normalno je da ce igrati i rezerve, a selektor ima pravo da odabere koga hoće od tih koji su rezerve u svijim klubovima, igraci igraju, selektor odreduje

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 10 sep 2011, 11:36

**** i ciru i papeta kakve igrace imamo i kakve smo imali a da nikad nista nismo napravili slovenija nema dva igraca da valjaju pa ljudi na svjetko igrali pa i prije sa zahovicem a nama je baraz uspjeh nad uspjesima ;)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 sep 2011, 11:41

delpiero10 je napisao/la:**** i ciru i papeta kakve igrace imamo i kakve smo imali a da nikad nista nismo napravili slovenija nema dva igraca da valjaju pa ljudi na svjetko igrali pa i prije sa zahovicem a nama je baraz uspjeh nad uspjesima ;)
Nisu za to krivi samo selektori, nego milion drugih faktora sportskih, sreca, mentalnih, politicki, finansijskih

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 10 sep 2011, 11:42

kodro je kralj i poznato ime i jedini koji je imo petlje da se suprotstavi celnim ljudima saveza samo sto nije imo dovoljno podrske navijaca

emir_

Post Postao/la emir_ » 10 sep 2011, 11:44

delpiero10 je napisao/la:kodro je kralj i poznato ime i jedini koji je imo petlje da se suprotstavi celnim ljudima saveza samo sto nije imo dovoljno podrske navijaca
hahaahha vidim od tada je vodio nekoliko evropskih klubova .... :roll: :roll: :roll:
4-IN-A-ROW

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 10 sep 2011, 11:49

koga je susic vodio i ciro neke koreance nije kodro znam ja bi volio da dodje bajevic halilhodzic il neko jace ime neki stranac al ja govorim za kodro jedini je imo petlje pa reko ne trecem rajhu nama poznatijem kao nogometni savez

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 10 sep 2011, 12:50

nihco je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:[
Nijedan njegov prethodnik koji je "kormilario" reprezentacijom Bosne i Hercegovine nije postigao ovo sto je Papetu poslo za rukom.Pa ni Ciro,jer niti on nije imao priliku u zadnjem kolu da izbori direktan plasman na Euro(ili World Cup).Mozda ces ti reci da je Sliskovic takodje u zadnjem kolu mogao da izbori direktan plasman na EURO 2004,sto je istina ali Baka nije imao vec osigurano drugo mjesto u grupi.Po meni jedini kiks koji je Susic napravio sa ovom reprezentacijom je nerijesen rezultat u Albaniji,jer bi vrlo vjerovatno sa ta dodatna 2 boda uz pobjedu protiv Luksemburga izborili direktan plasman na Euro 2012. kao najbolja drugoplasirana ekipa.
Za sve ove rezultate treba mu skinuti kapu,a ti ako ga mrzis,tvoj problem,jer rezultati koje je Susic postigao kroz ovekvalifikacije su tu ,i ne mogu biti izbrisani.
nije,bar po mom misljenju,papetov kiks remi u albaniji.desava se to i puno boljim reprezentacijama, kiksevi su utakmice protiv francuske,rumunije,djelimicn bjelorusije ovdje, gdje je nbjegova taktika,izbor igraca, dovela do totalne nemoci. prihvatam los dan,nedostatak srece, limitiran igracki kadar koji ne moze bolje ali ne prihvatam trenerske greske koje direktno dovode ocajnih partija. pape greske ponavlja,to je definitivno potvrdio u mecu protiv bjelorusije. ne ide mu u prilog ni nedostatak autoriteta i vjestina komunikacije.
e sad',mozemo ga mi hvalit radi mira u kuci,zatvarati oci i uvjeravati sebe da je veliki strateg ali nije i tu je kraj. daleko od toga da ga mrzim ali mislim da je kritika dobra i potrbna,nije dobro posmatrati stvari crno bijelo i svaku kritiku tumaciti kao neprijateljstvo,pape je donio neke dobre stvari kojih prije nije bilo ,to stoji ,od svih dosadasnjih trenera najdrazi mi je i drago bi mi bilo da nas on odvede na prvenstvo ali kiksa,kisa brate.....
Kiks kada pobjedis kuci jednu od najvaznijih utakmica.
Nisam to znao do sada.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 10 sep 2011, 12:51

Da mi ne bi duljili i ova rasprava išla u nedogled, mi ćemo sa Papetom na EP i na SP a vi pratite Ćiru i reprezentaciju Kine i njihove kvalifikacije.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 sep 2011, 12:58

Rizah je napisao/la:Da mi ne bi duljili i ova rasprava išla u nedogled, mi ćemo sa Papetom na EP i na SP a vi pratite Ćiru i reprezentaciju Kine i njihove kvalifikacije.
ili navijati za "Mes" :D
ser del barça es el millor que hi ha !

nihco

Post Postao/la nihco » 10 sep 2011, 13:44

retro je napisao/la: Kiks kada pobjedis kuci jednu od najvaznijih utakmica.
Nisam to znao do sada.
pa ako govorimo o taktici i formacije jeste kiks.necemo papeta,valjda ,velicati za pobjedu protiv 9 bjelorusa i sudije na nasoj strani.
Sent from my Commodore 64

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 sep 2011, 13:46

nihco je napisao/la:
Nisam to znao do sada.
pa ako govorimo o taktici i formacije jeste kiks.necemo papeta,valjda ,velicati za pobjedu protiv 9 bjelorusa i sudije na nasoj strani.
Velicati cemo ga zbog osiguranog baraža, a možda i prvog mjesta

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 13:48

nihco je napisao/la: pa ako govorimo o taktici i formacije jeste kiks.necemo papeta,valjda ,velicati za pobjedu protiv 9 bjelorusa i sudije na nasoj strani.
1. Zasto je sudija bio na nasoj strani? Ponisten nam je gol Ibricica.
2. Crvene karte su bile rezultat igre, Bijelorusi nisu nam mogli da prismrde golu. A neznam koje tu istu igru postavljao. Igrali su Bijelorusi defenzivno i isli punom parom u duele, sami pali, sami se ubili. Sudija se pridrzavao svoje linije, mogli smo i mi dobiti crvenu, da Pape nije izmjenio Borisa. Nesto o cemu bijeloruski selektor nije razmisljao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 10 sep 2011, 13:49

nihco je napisao/la:
Nisam to znao do sada.
Javne opomene, u narodu poznate kao žuti i crveni kartoni, se dobijaju kada igrači ne mogu na regularan način da zaustave svoje protivnike.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 13:57

cinjenica je da smo imali vise srece nego pameti protiv 9 bjelorusa,jedva ga je miske zavuko u 88.

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 10 sep 2011, 14:02

Rizah je napisao/la:Da mi ne bi duljili i ova rasprava išla u nedogled, mi ćemo sa Papetom na EP i na SP a vi pratite Ćiru i reprezentaciju Kine i njihove kvalifikacije.
Sa igrom u Zenici protiv Bjelorusa kojima smo jedva dali gol, mozemo otici u Tursku na ljetovanje. Papke ce nas odvesti on ima dole veze.
Zadnja izmjena: safira, dana/u 10 sep 2011, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 10 sep 2011, 14:03

mislim da ce velika vecina vas govoriti sve najgore o papetu ako nas ne odvede na EURO zelio bi da se prevarim u procjeni ali bojima se da se necu prevariti
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 10 sep 2011, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2011, 14:04

hege je napisao/la:cinjenica je da smo imali vise srece nego pameti protiv 9 bjelorusa,jedva ga je miske zavuko u 88.
Činjenica je i da smo jedina ekipa koja je pobjedila Bjelorusiju dva puta u ovom ciklusu. U posljednja dva ciklusa to je još samo pošlo za rukom Engleskoj i Hrvatskoj. Hrvati su također uz dosta muke dobili kući, gledao sam tekmu, i vrlo lahko je moglo biti i 0:1, kao što ej bilo 1:0.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 10 sep 2011, 14:04

nihco je napisao/la:
Nisam to znao do sada.
Velicao ti ne velicao,sa Papetom uzesmo 6 bodova od ekipe,koja je Francuzima yebala mamu.
Sudija na nasoj strani? Ovo neka sala?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

nihco

Post Postao/la nihco » 10 sep 2011, 14:06

hege je napisao/la:cinjenica je da smo imali vise srece nego pameti protiv 9 bjelorusa,jedva ga je miske zavuko u 88.
e radi uocavanja te cinjenice, i mnogih drugih koje ne idu u prilog susicu, na forumu si negativac,kvaziekspert,mrzitelj bosne i sta sve nisi......... da u nasoj javnosti ima zdrave kritike,odgovornosti i profesionalizma,mnoge stvari proradile ,ovako ,sve se svodi na neumjereno pljuvanje i velicanje.
Sent from my Commodore 64

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.