Ja napisao za reflektore to, hehe, tako cuo neki dan na stadionu, od osobe od povjerenja lol..
Smješan si kralju. Ono sam napisao bez imalo mržnje ali ne vidiš ti to od svoje mržnje. Uostalom, stadion nije vaš (veležov) pa vas nitko neće ni pitati ako dođe do toga. Hajde živio!nem73 je napisao/la:Rz88@ gledalaca je bilo 2.000 +/-
a ovom iznad tebe- da odgovorim za stadion i dogovor oko istog?!
znas kada ce BB preci u vase vlasnistvo? tj kada ceo mi potpisat hartiju koja ce vama dati tu mogucnost da odkupite ili preuzmete BB??
APSOLUTNO NIKADA-
mi cemo nas 4 stadion(u bogatoj istoriji kluba) u SJ.Logoru aBd da isfinansiramo na svoj nacin- znaci bez prljavi dogovaranja sa vama ili gradskom upravom.. moj savjet vam je da zapocnete gradit svoj stadion- stadion kojeg cete vi zasluzeno biti vlasnici- ovo sto trenutno iznajmljujete/okupirate vam je vjecno OTETO prokleto..
drugim rijecima@ mi smo siti a za ovce nas zaboli..
Dogovoreno. Samo ne znam odakle vam četiri stadiona. Uostalom na mjestu koje se zove staro Veležovo prije Veleža je igrao Zrinjski. Tako da ovo sa BB možeš gledati kao izravnavanje računa.nem73 je napisao/la:u pravu si- nece nas niko nista pitati
al nece ni vas bez nas, budi siguran..![]()
aj ako nista kad mi ovaj 4-ti stadion izgradimo-
pustimo vas da kao barbari u poznatom vasem stilu
upanete u vrapcice i otmete nam taj stadion na istu foru ko i BB- moze![]()
Kakvo bola izravnjavanje sta pricas, jesi li normalan ti? Sta ste vi tu stvorili, neku tradiciju, rezultate nesto?Marin je napisao/la:Dogovoreno. Samo ne znam odakle vam četiri stadiona. Uostalom na mjestu koje se zove staro Veležovo prije Veleža je igrao Zrinjski. Tako da ovo sa BB možeš gledati kao izravnavanje računa.nem73 je napisao/la:u pravu si- nece nas niko nista pitati
![]()
Hajde, nećemo se bzvz raspravljati kad ni ja ni ti ne možemo ništa promijeniti po tom pitanju,a ni jedan neće odstupiti.![]()
OVO je pravo smijesno,hahahahaha pa i da ima je uzeo 30.000 iz aaviona bi se odmah vidjelo da je tekma namjestenaAjdin_RA81 je napisao/la:Opet skandal u premijer ligi ziva istina-Uprava olimpika dosla u Mostar i i rekli piki da olimpik da 30,000 za 3 boda u vrapcicima! KAZE PIKA MRS U SARAJEVO-AHAHAHAHHAHAHAAA
Hhehehehe, koji ste vi likoviMarin je napisao/la:Dogovoreno. Samo ne znam odakle vam četiri stadiona. Uostalom na mjestu koje se zove staro Veležovo prije Veleža je igrao Zrinjski. Tako da ovo sa BB možeš gledati kao izravnavanje računa.nem73 je napisao/la:u pravu si- nece nas niko nista pitati
![]()
Hajde, nećemo se bzvz raspravljati kad ni ja ni ti ne možemo ništa promijeniti po tom pitanju,a ni jedan neće odstupiti.![]()
sve nam ide pa eto i reflektoramostar_mo je napisao/la:joj ljepote kad dodju reflektori pa laganice u 19 h ili 20 h na tekmu ....ludilooooooooooooooooooooooo
ovo je nasa godina akoBogda , pocelo je pocelo ..
senoRA je napisao/la:sve nam ide pa eto i reflektoramostar_mo je napisao/la:joj ljepote kad dodju reflektori pa laganice u 19 h ili 20 h na tekmu ....ludilooooooooooooooooooooooo
haha
Red or Dead
![]()
![]()
![]()
Hvala na informaciji,Velež već tradicionalno učestvuje na tom turniru,usput jeli to reprezentativna pauza,pa se ne igra PL?TaRgEt_ je napisao/la:Velež ucesnik memorijalnog turnira MUSTAFA HUkiC u Tuzli koji ce se odrzati 3 i 4 septembra pored Veleza i Slobode Vardar Skoplje je takodje siguran dok se cetvrti ucesnik trazi navodno ce biti Rudar iz Velenja mada se jos pregovara sa nekim klubovima ....
Crveni_1922 je napisao/la:senoRA je napisao/la:sve nam ide pa eto i reflektoramostar_mo je napisao/la:joj ljepote kad dodju reflektori pa laganice u 19 h ili 20 h na tekmu ....ludilooooooooooooooooooooooo
haha
Red or Dead
![]()
![]()
![]()
Jeli ovo sanjam TITA ti??.....nek mi neko pukne samar da se probudim!!!..![]()
jao loma nek im je rekao, sta misle gracic i comp da ce osvojiti ligu kupovinom hahahaha cuj 30.000 looooooomAjdin_RA81 je napisao/la:Opet skandal u premijer ligi ziva istina-Uprava olimpika dosla u Mostar i i rekli piki da olimpik da 30,000 za 3 boda u vrapcicima! KAZE PIKA MRS U SARAJEVO-AHAHAHAHHAHAHAAA
Marine, mislim da ti kao veliki navijac Zrinjskog treba znati da je ZrinjskiMarin je napisao/la:Dogovoreno. Samo ne znam odakle vam četiri stadiona. Uostalom na mjestu koje se zove staro Veležovo prije Veleža je igrao Zrinjski. Tako da ovo sa BB možeš gledati kao izravnavanje računa.nem73 je napisao/la:u pravu si- nece nas niko nista pitati
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.