Intervju
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
" onclick="window.open(this.href);return false;
Intervju
Intervju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Koji merak, igrac mjeseca Premijer Lige ( ENGLESKE!
)
oooh oooh oooooooo Edin Dzeko
oooh oooh oooooooo Edin Dzeko
dzeko,cuj...zavali ga danas,samo,za onog cigu teveza!cujem,smrs'o...posalji ga po cevape!hoce da se nametne RM-u,eh nije to, bas, tako laHko...s'lukom!!!!
Zadnja izmjena: No1, dana/u 10 sep 2011, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
kimbo je napisao/la:Edinu zelim ,kao i Luli,Pjani i ostaloj ekipi, do Francuske sto vise odmora i sjedenja na klupi. A da igraju samo onoliko koliko je dovoljno da odrzavaju formu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
dali ce EDIN danas igrat il ce ga Mancini cuvat za ligu prvaka..ako zaigra ocekujem naravno koji pogodak....oooooooooooooooo EDIN DZEKOOO oooooooo EDIN DZEKOOOOO.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ja mislim da nece zaigrati u prvoj postavi,sve zavisi kakav je bio na treninzima(jel umoran),jer ovo ga je iscrpilo ove dvije tekme sa Repkom...Ali eto ja bi volio da igra od pocetka,zabije go i onda da ga mancini zamjeni da ga odmara za NAPOLI 
- miralem444
- Kontakt:
evo goal.com predvidja ovu formacijujunioR je napisao/la:Ja mislim da nece zaigrati u prvoj postavi,sve zavisi kakav je bio na treninzima(jel umoran),jer ovo ga je iscrpilo ove dvije tekme sa Repkom...Ali eto ja bi volio da igra od pocetka,zabije go i onda da ga mancini zamjeni da ga odmara za NAPOLI
Hart
Richards, Kompany, Lescott, Clichy
Barry, Yaya Toure
Silva, Nasri, Aguero
Dzeko
znaci udarna postava city-a ,nezeli mancini nista slucaju da prepusta
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Gardian je stavio Teveza umjesto Džeke, vidjet cemomiralem444 je napisao/la:evo goal.com predvidja ovu formacijujunioR je napisao/la:Ja mislim da nece zaigrati u prvoj postavi,sve zavisi kakav je bio na treninzima(jel umoran),jer ovo ga je iscrpilo ove dvije tekme sa Repkom...Ali eto ja bi volio da igra od pocetka,zabije go i onda da ga mancini zamjeni da ga odmara za NAPOLI
Hart
Richards, Kompany, Lescott, Clichy
Barry, Yaya Toure
Silva, Nasri, Aguero
Dzeko
znaci udarna postava city-a ,nezeli mancini nista slucaju da prepusta
- Megamon
- Kontakt:
Bas ce Nasri igrati a slomio ruku...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
moram_materemi
- Kontakt:
aaa pa nismo pjevali džeki na BP et bar kad je dao onaj poništeni go..nadam se da će protiv LUX biti edin dzekoooooooo oooooooooooo edin dzeko ooooooooooomiralem444 je napisao/la:dali ce EDIN danas igrat il ce ga Mancini cuvat za ligu prvaka..ako zaigra ocekujem naravno koji pogodak....oooooooooooooooo EDIN DZEKOOO oooooooo EDIN DZEKOOOOO.
valjda se navijaci cityija nece naljutit zbog prepisivanja
naprijed edine care!!!
-
karameldar
- Kontakt:
Upravo to,ali eto kako se Hasan brzo oporavio,moze i NasriMegamon je napisao/la:Bas ce Nasri igrati a slomio ruku...
YNWA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nasri bi mogao i zaigrati, trenirao je jucer sa ekipom, izgleda da je ipak samo slomio prst.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 454&type=1
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 454&type=1
Mancini je na presici izjavio da Nasri nije golman da mu povreda ruke predstavlja problem i ono najbitnije izjavio je da nece mijenjati tim koji pobjeđuje, tako da... i da Kompany je kapetan...
4-IN-A-ROW
Igrali Dzeko danas od 1min?
emir_ je napisao/la:igra 300%%Mikado je napisao/la:Igrali Dzeko danas od 1min?
Kod mancinija je sve moguce, pa zato pitam?
Lafo trazi napadaca tj. dovode 5,6 napadaca i igra sa 1
Nebi me cudilo da pocne tekmu bez napadaca, ono Yaya T kao jedini istureni - na kontri..
Ako se ispostavi da je džeko na klupi,pa ljudi koji bi trener ostavio igrača koji je u prethodnoj utakmici zabio 4 gola ?
SlužbenoTHC je napisao/la:Ako se ispostavi da je džeko na klupi,pa ljudi koji bi trener ostavio igrača koji je u prethodnoj utakmici zabio 4 gola ?
ma jeste na klupi, vidjeh ja sastav, mancini idiote jedaaaanTHC je napisao/la:Ako se ispostavi da je džeko na klupi,pa ljudi koji bi trener ostavio igrača koji je u prethodnoj utakmici zabio 4 gola ?
4-IN-A-ROW