Nije problem za hasagica sto je dosao bolji golaman, nego sto je dosao neko ko ne postuje ovu reprezentacijuEdo_77 je napisao/la:Nemojte molim vas vrijedjati golmaan koji je uredno branio za BIH poslednjih 10 godina. Nemojte molim vas da budemo licemjerni. Momak se odazivao na sva okupljanja, branio bezbroj utakmica sa inekcijama, davao maksimum.
On je definitivno nas najbolji golman ikada.
I on je svjestan da je Begovic bolji golman trenutno i zna kada ga Begovic jednom skine sa gola da ce se tesko vratiti. Sigurno je da i on ima osjecanja i da mu je zao sto se to desilo na ovaj nacin i kao sto kaze, razmislice o svom statusu. U biti on je stariji golman i tesko da ce prihavitti cinjenicu da sjedi godinama na klupi. MOZDA i jeste bolje da neko mladji dobije sansu kao rezervni golman, jer Hasagic je nasa proslost a ne budusnost. Asmir ce vjerovatno barniti narednih 10tak godina.
HASAGICU hvala za sve. Nikad necu zaboraviti da je taj covjek odbranio cak 3 penala. Vili, Meksiku i Rumuniji? Nisam bio siguran u njegova izletanja i nije mi se svidjao njegov laznjak al kao sto vec rekoh Hasagic jedan veliki igrac, jedan veliki Bosanac, sta god da sada uradi ima moju podrsku.
Kenan Hasagic
Re: Kenan Hasagic
- Goalgetter
- Kontakt:
Keno trenutno na golu protiv Galatasaraya. Buyuksehir vodi 2:0 u 89' min.
znam ali visca je mislim izvadzen iz igre neznam kad ali u drugo poluvrjieme.Goalgetter je napisao/la:Keno trenutno na golu protiv Galatasaraya. Buyuksehir vodi 2:0 u 89' min.
- Goalgetter
- Kontakt:
Izisao u 64' min. Visca.TKC je napisao/la:znam ali visca je mislim izvadzen iz igre neznam kad ali u drugo poluvrjieme.Goalgetter je napisao/la:Keno trenutno na golu protiv Galatasaraya. Buyuksehir vodi 2:0 u 89' min.
ja sam mislio da igraju u 20.00Goalgetter je napisao/la:Izisao u 64' min. Visca.TKC je napisao/la:znam ali visca je mislim izvadzen iz igre neznam kad ali u drugo poluvrjieme.Goalgetter je napisao/la:Keno trenutno na golu protiv Galatasaraya. Buyuksehir vodi 2:0 u 89' min.

jao kod tebe teorija zavjere pa to nije humanoArsenalisation je napisao/la:@dreamer
Pape je samo rekao terapeutima da kazu da ne moze i to je ono sto je Keni krivo,sto mu nisu rekli u lice Bega je bolji od tebe i gotovi sjedi na klupu i cao a ne nakon ovoliko godina rec ne mozes branit jer te napucao u glavu...

mozda je pape rekao i dzeki da gadja hasagica u glavu

ser del barça es el millor que hi ha !
Ja,ja toliko o ''invalidu''kako ga neka vango zovu.Goalgetter je napisao/la:Keno trenutno na golu protiv Galatasaraya. Buyuksehir vodi 2:0 u 89' min.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
potpisharishp je napisao/la:Ja,ja toliko o ''invalidu''kako ga neka vango zovu.Goalgetter je napisao/la:Keno trenutno na golu protiv Galatasaraya. Buyuksehir vodi 2:0 u 89' min.
Keno broj jedan,ta ce Liverpul **** od tima...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Nadam se da je ovo ironijamalta071 je napisao/la: Keno broj jedan,ta ce Liverpul **** od tima...

Ili ti na nasem peglanjeIbizevic je napisao/la:Nadam se da je ovo ironijamalta071 je napisao/la: Keno broj jedan,ta ce Liverpul **** od tima...

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 sep 2011, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ma ja ne mozemo imati dva dobra golmana 

Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Ma ironija care no sta.Pojedincima je teze prihvatiti cinjenicu da su bili u krivu sto se tice Begovica pa idu tako daleko da porede clean sheet u turskom prvenstvu sa onim protiv Liverpula i ostalih EPL timova.Ibizevic je napisao/la:Nadam se da je ovo ironijamalta071 je napisao/la: Keno broj jedan,ta ce Liverpul **** od tima...
Ima i toga.Ako pohvale jednog,odmah lete da poseru drugoga.Mr Plummer je napisao/la:Ma ja ne mozemo imati dva dobra golmana
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hebo klub, pogledati intervencije Begovica i pametnom dovoljno.harishp je napisao/la:Ili ti na nasem peglanjeIbizevic je napisao/la:Nadam se da je ovo ironijamalta071 je napisao/la: Keno broj jedan,ta ce Liverpul **** od tima...
Naravno da iksiksiks od kluba,kad Stoku nemogu dobiti

Gol je potpuno iste velicine i u Turskoj i u Engleskoj.Isto tako ako neko gleda na kvalitet napadaca naravno da su bolji u Engleskoj,kao sto su bolji i odbrambeni igraci.
Kako rekoh Kenu treba pohvaliti a ne odmah srati sa poredjenjima i drugim glupostima.
Dobro je gospon sljiva rekao,mi fakat ne smijemo imati dva dobra golmana.
Kako rekoh Kenu treba pohvaliti a ne odmah srati sa poredjenjima i drugim glupostima.
Dobro je gospon sljiva rekao,mi fakat ne smijemo imati dva dobra golmana.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ziv bio koju intervenciju,gdje mu napadac dodaje loptu,gdje kod istog napada odbrambeni igrac brani gol.Kakva kyrac intervencija,hajdi molim vas nemojte pretjerivati. Sut na gol je sut na gol,bio on Engleskoj,Turskoj ili ne znam ti ja gdje.Sta serete vise.Ibizevic je napisao/la:
Hebo klub, pogledati intervencije Begovica i pametnom dovoljno.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ahh evo i drugogPasodzigera je napisao/la:Ziv bio koju intervenciju,gdje mu napadac dodaje loptu,gdje kod istog napada odbrambeni igrac brani gol.Kakva kyrac intervencija,hajdi molim vas nemojte pretjerivati. Sut na gol je sut na gol,bio on Engleskoj,Turskoj ili ne znam ti ja gdje.Sta serete vise.Ibizevic je napisao/la:

Ko vas ne zna skupo bi vas platio
Bogami i vas,jos skuplje.malta071 je napisao/la:Ahh evo i drugogPasodzigera je napisao/la:Ziv bio koju intervenciju,gdje mu napadac dodaje loptu,gdje kod istog napada odbrambeni igrac brani gol.Kakva kyrac intervencija,hajdi molim vas nemojte pretjerivati. Sut na gol je sut na gol,bio on Engleskoj,Turskoj ili ne znam ti ja gdje.Sta serete vise.Ibizevic je napisao/la:
Hebo klub, pogledati intervencije Begovica i pametnom dovoljno.![]()
![]()
![]()
Ko vas ne zna skupo bi vas platio
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neko nam je malkice nervozan ove nociPasodzigera je napisao/la:Ziv bio koju intervenciju,gdje mu napadac dodaje loptu,gdje kod istog napada odbrambeni igrac brani gol.Kakva kyrac intervencija,hajdi molim vas nemojte pretjerivati. Sut na gol je sut na gol,bio on Engleskoj,Turskoj ili ne znam ti ja gdje.Sta serete vise.Ibizevic je napisao/la:

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bravo Keno majstore u inat dušmanima .Simultanka protiv Galate .Sam protiv svih. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.