FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ja stvarno ne znam zasto su ikako bili toliko zapeli za Mascherana, kad imaju Yayu i Keitu na tim pozicijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobar gol nema sta ali na zalost vrijedi kao i svaki drugi . . .Mirza_Hordas je napisao/la:sad sam vidio golove sa utakmice barca - la galaxy....a što vam ga beckham uvali
Visca Barca . . .
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
RE-SU je napisao/la:Dobar gol nema sta ali na zalost vrijedi kao i svaki drugi . . .Mirza_Hordas je napisao/la:sad sam vidio golove sa utakmice barca - la galaxy....a što vam ga beckham uvali
Visca Barca . . .
mislim da je začepio svima usta koji su govorili da je zahrđao kod izvođenja slobodnjaka

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ma njih dvojica ce mjesec dana biti odsutna igrat ce na Afirckom kupu...al i tad ima zamjena Sergio B. i hvala bogu da su odustali od Mascherana jer sam bas bio protiv njegovog dolaskaomerbavarac je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto su ikako bili toliko zapeli za Mascherana, kad imaju Yayu i Keitu na tim pozicijama.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma bezze igrac taj Mascherano ja ne znam ko njega gura naprjed...odkako je Maradona dosa na klupu Argentine taj frajer je dobio kapitensku traku sto je velika stvar za jednog igraca i izgurao Cambiasa iz ekipe koji je realno 2 puta bolji defanzivni igrac od Mascherana...to mi nikako nije jasnomiky_hz je napisao/la:Ma njih dvojica ce mjesec dana biti odsutna igrat ce na Afirckom kupu...al i tad ima zamjena Sergio B. i hvala bogu da su odustali od Mascherana jer sam bas bio protiv njegovog dolaskaomerbavarac je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto su ikako bili toliko zapeli za Mascherana, kad imaju Yayu i Keitu na tim pozicijama.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Mirza_Hordas je napisao/la:RE-SU je napisao/la:Dobar gol nema sta ali na zalost vrijedi kao i svaki drugi . . .Mirza_Hordas je napisao/la:sad sam vidio golove sa utakmice barca - la galaxy....a što vam ga beckham uvali
Visca Barca . . .
mislim da je začepio svima usta koji su govorili da je zahrđao kod izvođenja slobodnjaka
To, da! Ostalo, nista posebno! Za mene oduvjek sasvim malo iznad prosjecan igrac!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ajde decko ne budali . Mascherano je najbolji defanzivni vezni trenutno u to nema sumnje . Ti bi jako jako zelio da on dodje ali samo neces da kazes jer nema nista od tog transferama bezze igrac taj Mascherano ja ne znam ko njega gura naprjed...odkako je Maradona dosa na klupu Argentine taj frajer je dobio kapitensku traku sto je velika stvar za jednog igraca i izgurao Cambiasa iz ekipe koji je realno 2 puta bolji defanzivni igrac od Mascherana...to mi nikako nije jasno

Koliko samo pretrci za jedan mec i nakrade lopti da to nije humano al nadje se neki scout i govori ko ne valja

ti budalis...imas pravo na svoje misljenje,ali je Cambi daleko najbolji...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ajde decko ne budali . Mascherano je najbolji defanzivni vezni trenutno u to nema sumnje . Ti bi jako jako zelio da on dodje ali samo neces da kazes jer nema nista od tog transferama bezze igrac taj Mascherano ja ne znam ko njega gura naprjed...odkako je Maradona dosa na klupu Argentine taj frajer je dobio kapitensku traku sto je velika stvar za jednog igraca i izgurao Cambiasa iz ekipe koji je realno 2 puta bolji defanzivni igrac od Mascherana...to mi nikako nije jasno
Koliko samo pretrci za jedan mec i nakrade lopti da to nije humano al nadje se neki scout i govori ko ne valja

Je li zato sto je u Realu igraoJameS je napisao/la:ti budalis...imas pravo na svoje misljenje,ali je Cambi daleko najbolji...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ajde decko ne budali . Mascherano je najbolji defanzivni vezni trenutno u to nema sumnje . Ti bi jako jako zelio da on dodje ali samo neces da kazes jer nema nista od tog transferama bezze igrac taj Mascherano ja ne znam ko njega gura naprjed...odkako je Maradona dosa na klupu Argentine taj frajer je dobio kapitensku traku sto je velika stvar za jednog igraca i izgurao Cambiasa iz ekipe koji je realno 2 puta bolji defanzivni igrac od Mascherana...to mi nikako nije jasno

veliko NE...dok je igrao za Real bio je samo prosjecan igrac,u Interu je stekao svoje ime i za mene je trenuto jedan od najboljih na toj poziciji 

- nidjo_barca
- Kontakt:
da se ne bi svadjali ------ Yaya Touree pa covjek je masinaaa 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ma esien je najbolji,a poslije njega yaya jedan od najzaslužniijih što ste osvojili lp i 6-icu nam u MADRIDU kad njega nema igrate lošije,ali kao što rekoh esien je jedan na svojoj pozicij
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- nidjo_barca
- Kontakt:
ajd necemo govorit o tome ko je najbolji,tema je BArcaa23 KING JAMES je napisao/la:ma esien je najbolji,a poslije njega yaya jedan od najzaslužniijih što ste osvojili lp i 6-icu nam u MADRIDU kad njega nema igrate lošije,ali kao što rekoh esien je jedan na svojoj pozicij

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
pa loša vam temanidjo_barca je napisao/la:ajd necemo govorit o tome ko je najbolji,tema je BArcaa23 KING JAMES je napisao/la:ma esien je najbolji,a poslije njega yaya jedan od najzaslužniijih što ste osvojili lp i 6-icu nam u MADRIDU kad njega nema igrate lošije,ali kao što rekoh esien je jedan na svojoj pozicij
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
nek je o realu dobra 

- nidjo_barca
- Kontakt:
OMg losa vam temaa , sta nece sve napisattt ccc haha23 KING JAMES je napisao/la:pa loša vam temanidjo_barca je napisao/la:ajd necemo govorit o tome ko je najbolji,tema je BArcaa23 KING JAMES je napisao/la:ma esien je najbolji,a poslije njega yaya jedan od najzaslužniijih što ste osvojili lp i 6-icu nam u MADRIDU kad njega nema igrate lošije,ali kao što rekoh esien je jedan na svojoj pozicij
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club

respored sjedenja na nou camp
Nama treba još jedan stoper. Izgleda da od Čigrinskog nema ništa, a baš šteta odličan je. Guardiola hoče sad Vincenta Kompanija samo neznam koji če nam k.... on. Nije baš svjetska klasa, a nama trebaju samo takvi. Baš me zanima hoče li Ibra zauzeti Eto-uvu poziciju u timu ili če on i Henri zamjeniti pozicije. Ja mislim da bi ova druga opcija bila dosta bolja, ali vidječemo................
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
meni nije jasno sto ce vam jos jedan kad vec imate cetvoricu.mahalas je napisao/la:Nama treba još jedan stoper. Izgleda da od Čigrinskog nema ništa, a baš šteta odličan je. Guardiola hoče sad Vincenta Kompanija samo neznam koji če nam k.... on. Nije baš svjetska klasa, a nama trebaju samo takvi. Baš me zanima hoče li Ibra zauzeti Eto-uvu poziciju u timu ili če on i Henri zamjeniti pozicije. Ja mislim da bi ova druga opcija bila dosta bolja, ali vidječemo................
Pa zato,da se nam nebi ponovila situacija od prošlog finala, ka smo jedva skrpali odbranu. Malo povrede malo kartoni ieto ti belaja.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.