FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 10 sep 2011, 18:15

Valjda cemo uvaljat taj jedan go ako Bog da!

HAJDE LJOŽE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 sep 2011, 18:15

Hajde obradujte nas , abd :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 sep 2011, 18:17

Jos da ga Pero zabije,pa da bude Jamak-Stanceski sexy
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 10 sep 2011, 18:17

Malo prije ste pljuvali po svojim igracima i treneru, a sad vam je malo i bod... boze sacuvaj.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2011, 18:18

Molim te Boze da pobjedi Ljoze !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 10 sep 2011, 18:18

Srce_Tebi je napisao/la:Malo prije ste pljuvali po svojim igracima i treneru, a sad vam je malo i bod... boze sacuvaj.
VIDIM NAVIJAC NA UTAKMICI SI :D JEDINO AKO NEMATE WIRELS

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 sep 2011, 19:08

Bravo Zeljo!

odlicno sa dva gostovanja odnijeli 4 boda,odlicno,idemo dalje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Dongle
Kontakt:

Post Postao/la Dongle » 10 sep 2011, 19:16

Čestitke za osvojeni bod.Sve najbolje u nastavku prvenstva.Pozdrav iz Zenice. ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 sep 2011, 19:19

Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 sep 2011, 19:21

Pročepilo :D

Ja nisam zadovoljan bodom, ovu utakmicu smo trebali pobjediti isto kao i sve gostujuće dosad, više mi je i tog izvlačenja na sreću tj. nesreću preko glave...

Igrali smo bez par bitnih igrača, ali opet smo eto bili bolji tj. imali izglednije prilike za pobjedu...

Do kraja polusene po meni prioritet je završiti među top 4 kluba, pa u nastavku vidjeti kako će se odvijati sezona s obzirom na mnogo lakši raspored...

Ne znam, krivo mi je tačno, moramo više na gostovanju pobjeđivati...

Ali opet s druge strane 4 boda s gostovanja nije loše...

Upravo viđoh golove, naš gol fina akcija kao Barca od noge do noge, Jamak se ušetao u gol, a njihov, pa lopta pošla između hiljadu noga, Bogi je izbije glavom pravo njihovom, i da suvišno je reći da je gol primljen zahvaljujući centaršutu s lijeve strane gdje je Stanić ispao...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 sep 2011, 19:23

Bosco je napisao/la:Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.
Sretno u borbi za opstanak!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 10 sep 2011, 19:24

Bosco je napisao/la:Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.
ali i takvi mi pobjedujemo i osvajamo titule ;) odlicno momci 4 boda sa gostovanja, predobro, idemo sad dalje furiozno sto se tice tezih utakmica mislim da su vecinom prosle, jos borca da odradimo i to je to
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 10 sep 2011, 19:26

Cuj ovog kloca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...Sretno u borbi za opstanak :D :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 sep 2011, 19:26

bistrikboy je napisao/la:
Nemoj mislit da me podbadaš, a i ne znam koje su tvoje namjere, samo sam iskren kad kažem da je Željo bio užasno loš. Imali ste doduše dvije odlične prilike ali one i nisu bile plod neke vaše dobre igre. Sretno i vama, ali tanki ste. KAd već imate dobru upravu i trenera onda malo vršite pritisak na igrače, neki su zalutali u Želju.
old school je napisao/la: ali i takvi mi pobjedujemo i osvajamo titule ;)
To jest istina, ali nećete moći tako uvijek. Danas da ste igrali sa bilo kojom drugom ekipom izgubili biste.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 sep 2011, 19:28

Bosco je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Nemoj mislit da me podbadaš, a i ne znam koje su tvoje namjere, samo sam iskren kad kažem da je Željo bio užasno loš. Imali ste doduše dvije odlične prilike ali one i nisu bile plod neke vaše dobre igre. Sretno i vama, ali tanki ste. KAd već imate dobru upravu i trenera onda malo vršite pritisak na igrače, neki su zalutali u Želju.
ne podbadam samo sam vam zazelio srecu...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 10 sep 2011, 19:47

ne mjenja ovaj bod puno toga,nit' smo gore, niti dole ;)
AMAR OSIM!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 sep 2011, 19:52

Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 10 sep 2011, 19:59

Sve je ovo jadno nakon vecerasnjih utakmica razlika je 8 bodova sljedece kolo smo domacini a onda idemo borcu nisam optimista bojim se da bi razlika mogla biti i prevelika

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 sep 2011, 20:00

adi11 je napisao/la:Sve je ovo jadno nakon vecerasnjih utakmica razlika je 8 bodova sljedece kolo smo domacini a onda idemo borcu nisam optimista bojim se da bi razlika mogla biti i prevelika
A ni Zvijezda nije naivna. Mada mislim da je lakse ici Borcu nego Celiku koji se davi bice zanimljivo sljedeca je Zvijezda.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 10 sep 2011, 20:04

Pa evo ljudi pogledajte utakmicu, Borac-Zrinjski!
Šta to oni igraju? Mi bi sad već zviždali našim i psovali sve živo i mrtvo!
Dajte ba spustite loptu malo na zemlju. Dugo je do kraja.
Sad pobijediti Zvijezdu i po bod u Banja Luku minimalno 8-)

PS: Je li u srijedu kup?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 28 gostiju.