FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valjda cemo uvaljat taj jedan go ako Bog da!
HAJDE LJOŽE!
HAJDE LJOŽE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Jos da ga Pero zabije,pa da bude Jamak-Stanceski sexy
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Malo prije ste pljuvali po svojim igracima i treneru, a sad vam je malo i bod... boze sacuvaj.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
VIDIM NAVIJAC NA UTAKMICI SISrce_Tebi je napisao/la:Malo prije ste pljuvali po svojim igracima i treneru, a sad vam je malo i bod... boze sacuvaj.

- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo Zeljo!
odlicno sa dva gostovanja odnijeli 4 boda,odlicno,idemo dalje!
odlicno sa dva gostovanja odnijeli 4 boda,odlicno,idemo dalje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Čestitke za osvojeni bod.Sve najbolje u nastavku prvenstva.Pozdrav iz Zenice. 

Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pročepilo
Ja nisam zadovoljan bodom, ovu utakmicu smo trebali pobjediti isto kao i sve gostujuće dosad, više mi je i tog izvlačenja na sreću tj. nesreću preko glave...
Igrali smo bez par bitnih igrača, ali opet smo eto bili bolji tj. imali izglednije prilike za pobjedu...
Do kraja polusene po meni prioritet je završiti među top 4 kluba, pa u nastavku vidjeti kako će se odvijati sezona s obzirom na mnogo lakši raspored...
Ne znam, krivo mi je tačno, moramo više na gostovanju pobjeđivati...
Ali opet s druge strane 4 boda s gostovanja nije loše...
Upravo viđoh golove, naš gol fina akcija kao Barca od noge do noge, Jamak se ušetao u gol, a njihov, pa lopta pošla između hiljadu noga, Bogi je izbije glavom pravo njihovom, i da suvišno je reći da je gol primljen zahvaljujući centaršutu s lijeve strane gdje je Stanić ispao...

Ja nisam zadovoljan bodom, ovu utakmicu smo trebali pobjediti isto kao i sve gostujuće dosad, više mi je i tog izvlačenja na sreću tj. nesreću preko glave...
Igrali smo bez par bitnih igrača, ali opet smo eto bili bolji tj. imali izglednije prilike za pobjedu...
Do kraja polusene po meni prioritet je završiti među top 4 kluba, pa u nastavku vidjeti kako će se odvijati sezona s obzirom na mnogo lakši raspored...
Ne znam, krivo mi je tačno, moramo više na gostovanju pobjeđivati...
Ali opet s druge strane 4 boda s gostovanja nije loše...
Upravo viđoh golove, naš gol fina akcija kao Barca od noge do noge, Jamak se ušetao u gol, a njihov, pa lopta pošla između hiljadu noga, Bogi je izbije glavom pravo njihovom, i da suvišno je reći da je gol primljen zahvaljujući centaršutu s lijeve strane gdje je Stanić ispao...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bistrikboy
- Kontakt:
Sretno u borbi za opstanak!Bosco je napisao/la:Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
ali i takvi mi pobjedujemo i osvajamo tituleBosco je napisao/la:Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Cuj ovog klocaBosco je napisao/la:Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Nemoj mislit da me podbadaš, a i ne znam koje su tvoje namjere, samo sam iskren kad kažem da je Željo bio užasno loš. Imali ste doduše dvije odlične prilike ali one i nisu bile plod neke vaše dobre igre. Sretno i vama, ali tanki ste. KAd već imate dobru upravu i trenera onda malo vršite pritisak na igrače, neki su zalutali u Želju.bistrikboy je napisao/la:Sretno u borbi za opstanak!Bosco je napisao/la:Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.
To jest istina, ali nećete moći tako uvijek. Danas da ste igrali sa bilo kojom drugom ekipom izgubili biste.old school je napisao/la: ali i takvi mi pobjedujemo i osvajamo titule![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
ne podbadam samo sam vam zazelio srecu...Bosco je napisao/la:Nemoj mislit da me podbadaš, a i ne znam koje su tvoje namjere, samo sam iskren kad kažem da je Željo bio užasno loš. Imali ste doduše dvije odlične prilike ali one i nisu bile plod neke vaše dobre igre. Sretno i vama, ali tanki ste. KAd već imate dobru upravu i trenera onda malo vršite pritisak na igrače, neki su zalutali u Želju.bistrikboy je napisao/la:Sretno u borbi za opstanak!Bosco je napisao/la:Tanki ste skroz, Čelik je još tanji doduše ali oni se barem ne furaju da su neka sila. Bez zajebancije, nikad nisam gledao lopšijeg Želju u Zenici, znali ste po tri gola primit ali bit bolji. Jadna je ova liga.
Bod ko bod, nista posebno. Vazno da nismo izgubili i eto. Sad protiv Zvijezde fino organizovati igru ....jeboga i bodovi kad je igra qrcina
Sve je ovo jadno nakon vecerasnjih utakmica razlika je 8 bodova sljedece kolo smo domacini a onda idemo borcu nisam optimista bojim se da bi razlika mogla biti i prevelika
A ni Zvijezda nije naivna. Mada mislim da je lakse ici Borcu nego Celiku koji se davi bice zanimljivo sljedeca je Zvijezda.adi11 je napisao/la:Sve je ovo jadno nakon vecerasnjih utakmica razlika je 8 bodova sljedece kolo smo domacini a onda idemo borcu nisam optimista bojim se da bi razlika mogla biti i prevelika
- nookey
- Kontakt:
Pa evo ljudi pogledajte utakmicu, Borac-Zrinjski!
Šta to oni igraju? Mi bi sad već zviždali našim i psovali sve živo i mrtvo!
Dajte ba spustite loptu malo na zemlju. Dugo je do kraja.
Sad pobijediti Zvijezdu i po bod u Banja Luku minimalno
PS: Je li u srijedu kup?
Šta to oni igraju? Mi bi sad već zviždali našim i psovali sve živo i mrtvo!
Dajte ba spustite loptu malo na zemlju. Dugo je do kraja.
Sad pobijediti Zvijezdu i po bod u Banja Luku minimalno

PS: Je li u srijedu kup?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!