SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Reprezentativna pauza, sljedeće kolo se odigrava 10.9.Nimla_RZ je napisao/la:Što nema četvrtog kola?
Claus je napisao/la:Reprezentativna pauza, sljedeće kolo se odigrava 10.9.Nimla_RZ je napisao/la:Što nema četvrtog kola?

Čelik Zenica 1945
Ne kontam zašto facepalm?Nimla_RZ je napisao/la:Claus je napisao/la:Reprezentativna pauza, sljedeće kolo se odigrava 10.9.Nimla_RZ je napisao/la:Što nema četvrtog kola?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Eto ga legendo stavio sam sebe u ponuduEmir ZENICA je napisao/la:Stavim sebe ako ga ubodem ti se vise neces kladiti ? Jel moze ? A ako ga ne zabijem dobijas na kladionicilegenda reala je napisao/la:
Stavi sebe slobodno i Edina malog ,jer čim ti staviš koga u ponudu taj ga neće zabiti nema šanse![]()
![]()
Cekam teEmir ZENICA (Red Bavarian) DA (1.40) NE (2.20)
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Sta je ovo Slavija sutra igra? 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:
Sekretaru jel vrijeme da ja tražim novog igrača ,šta mi uradiše ovi moji antitalenti ove sezone ,zajebaše me za ulazak u viši rang sve platili Edin i Pivopije ,samo da sabotiraju .
Znači OTNYS_YNWA nije tipovao tri utakmice za redom ,ja tražim novog igrača(skoro sam našao )
Znači OTNYS_YNWA nije tipovao tri utakmice za redom ,ja tražim novog igrača(skoro sam našao )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
FC Ljuta Krajina - FK Kockari 1:0 ( utakmica u toku)
S tim da su za Kockare sve nade izgubljene, a mi imamo još tri utakmice u igri: Valencia - Atlético Madrid, Sochaux - Lorient i Slavija - Leotar. Ipak smo ovdje bili veliki favoriti i opravdali tu ulogu, nastavljamo niz bez poraza i dalje.
Strijelac: apocalyps (Manchester City - Wigan Athletic 3:0)
Čestitke apocalyps, napokon si se i ti očepio, nadam se još kojem golu do kraja!
S tim da su za Kockare sve nade izgubljene, a mi imamo još tri utakmice u igri: Valencia - Atlético Madrid, Sochaux - Lorient i Slavija - Leotar. Ipak smo ovdje bili veliki favoriti i opravdali tu ulogu, nastavljamo niz bez poraza i dalje.
Strijelac: apocalyps (Manchester City - Wigan Athletic 3:0)
Čestitke apocalyps, napokon si se i ti očepio, nadam se još kojem golu do kraja!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj zabili smo 4 gola u gostima i opet postoji šansa da ne uzmemo puni plijen.
Kapiten Ganjaša, @Miky, danas je odradio dobar meč zabivši 2 pogotka (Villareal - Sevilla i Wolverhampton - Tottenham), a pratili smo ga @King Kenny (Werder - HSV) i ja (Dijon - Lyon) sa po jednim. Inače, ovo je bio duel dvaju ekipa koje su prošle godine igrali u Cvajti.
Pijetlovima je ost'o samo meč Valencia - Atl. Madrid (mogu zabiti samo 1 gol), tako da ćemo sa ovog užarenog gostovanja uzeti barem jedan bod.
Dobro je, dobro je. Polako se vraćamo u formu.
Pijetlovima je ost'o samo meč Valencia - Atl. Madrid (mogu zabiti samo 1 gol), tako da ćemo sa ovog užarenog gostovanja uzeti barem jedan bod.
Dobro je, dobro je. Polako se vraćamo u formu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trazi i javi kada ga pronadjes da ga ubacim u tim.legenda reala je napisao/la:Sekretaru jel vrijeme da ja tražim novog igrača ,šta mi uradiše ovi moji antitalenti ove sezone ,zajebaše me za ulazak u viši rang sve platili Edin i Pivopije ,samo da sabotiraju .
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Hopaaa, bude se kapiten i Stefko, svaka cast momci, sad ce i moj golcek, polahko 
Sekretar, sta cemo za Slaviju? Nemoj nista mjenjat, sutra domacini zavrsavaju znaci.
Sekretar, sta cemo za Slaviju? Nemoj nista mjenjat, sutra domacini zavrsavaju znaci.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je sa Dragonsima jbt kod je neko na njih sihre bacio
Zabijem gol Citya i onda oni zabijaju Totenhama ,pa imaju dvojica isti rezultat Werdera 2:0 i sve ide dobro i onda na brzinu dva gola padaju i tako ostaje do kraja i onda na kraju pišljivi Lyon skoro za poluvrijeme ne može zabiti gola i ostaje isti rezultat i mi gubimo 1:4 .
Za nas danas parovi nemogući imam Everton 2:1 i prima gol u 84-85 minuti i padamo ,Lorient nam treba 2:0 napadaju vode 1:0 imaju posjed lopte ,šuteve 10:2 i primaju u 88-89 gol i završava 1:1 .Neda se i neda i da napomenem da smo i ovo kolo oslabljeni netipovanjem OTNYSA koji se nikako ne pojavljuje znači nismo ni jedno kolko bili kompletni dobro smo i boda osvojili ikako .
Ostao nam je još Valencia 3:2 i Slavija 2:0 i 2:1 ,maximalno možemo do remia više ne
Ništa naći novog igrača i ove sezone se uigravati za sljedeću ,jer smo ove sezone oslabljeni skroz
Zabijem gol Citya i onda oni zabijaju Totenhama ,pa imaju dvojica isti rezultat Werdera 2:0 i sve ide dobro i onda na brzinu dva gola padaju i tako ostaje do kraja i onda na kraju pišljivi Lyon skoro za poluvrijeme ne može zabiti gola i ostaje isti rezultat i mi gubimo 1:4 .
Za nas danas parovi nemogući imam Everton 2:1 i prima gol u 84-85 minuti i padamo ,Lorient nam treba 2:0 napadaju vode 1:0 imaju posjed lopte ,šuteve 10:2 i primaju u 88-89 gol i završava 1:1 .Neda se i neda i da napomenem da smo i ovo kolo oslabljeni netipovanjem OTNYSA koji se nikako ne pojavljuje znači nismo ni jedno kolko bili kompletni dobro smo i boda osvojili ikako .
Ostao nam je još Valencia 3:2 i Slavija 2:0 i 2:1 ,maximalno možemo do remia više ne
Ništa naći novog igrača i ove sezone se uigravati za sljedeću ,jer smo ove sezone oslabljeni skroz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
FK Topnici - Gongashi 3:1
Dominacija se nastavlja
Dominacija se nastavlja
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sekretaru , neka Vukovi Zla budu slobodni u trazenju novog igraca . Neda mi se ovo vise igrati 
Vidim i OTNYS odustao, šteta, on je bio jedna od ikona Dragonsa
, čudno da su se 2 igrača u tako kratkom roku povukli iz nekada najperspektivnije ekipe u Drajti.
ja sam se danas vratio u velikom stilu, postigao sam gol za FC Premier na gostovanju. Trenutno je rezultat 2:2 i bilo bi odlično kada bismo odnijeli bod.
FC Premier para siempre !
ja sam se danas vratio u velikom stilu, postigao sam gol za FC Premier na gostovanju. Trenutno je rezultat 2:2 i bilo bi odlično kada bismo odnijeli bod.
Javi kapitenu to je njegov posao.A ako napustas zbog ovoga danasbavarian_bk je napisao/la:Sekretaru , neka Vukovi Zla budu slobodni u trazenju novog igraca . Neda mi se ovo vise igrati
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Posto se utakmica Valencia-Atl. Madrid igra kasno aSlavija -Leotar tek sutra konacni rezultati ce se azurirati negdje sutra (Nedjelja)vece.
A Delfini nikako da zaplivaju.Valjda ova vrucina u Neumu pa ubi
A Delfini nikako da zaplivaju.Valjda ova vrucina u Neumu pa ubi
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Dajte mene ubacite, cekam odavno na mjesto
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- legenda reala
- Kontakt:
Odustali ste jer ste prodane duše nebi me iznenadilo da se i on pojavi i da traži tim za nekoliko dana ,kako bi to bilo hinjski ,ali mislim da neće jer se skroz slabo pojavljuje na forumu valjda nema vremenaBosco je napisao/la:Vidim i OTNYS odustao, šteta, on je bio jedna od ikona Dragonsa, čudno da su se 2 igrača u tako kratkom roku povukli iz nekada najperspektivnije ekipe u Drajti.
Ti si to slučajno postigao ,a vratiće se Dragonsi ne brinite se znam da vam je drago da mi gubimo (ljubomorne duše ) ali našao sam novog igrača i idemo od sljedećeg kola u nove pobjede ,vjerovatno ne možemo u viši rang ali nema veze ,borićemo se do posljednje kapi krvi da osvjetlamo obraz ,glavni krivci za loš rezultat ste ti i OTNYS jer smo svako kolo igrali sa igračem manje i imali prognozu manje i nismo mogli bolje ja sam svoje odradio ,ali vi niste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.