FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Jel ima neki live stream? Nemam BHT1, u Srbiji sam...
-
- Kontakt:
šta ćeš ti govorit šta će on polazitmemooo je napisao/la:Sta ces ti polazit...Rosas7 je napisao/la:polazimo iz mostara eto nas po bodove vidimo se........
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
za skandiranje "Gazi gazi Ustase " i " Ratko Mladic " , Borac treba gaznit za ovo i to dobro, kako vas nije stid i sramotaa ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la:za skandiranje "Gazi gazi Ustase " i " Ratko Mladic " , Borac treba gaznit za ovo i to dobro, kako vas nije stid i sramotaa ?
Sramota jeste, al vise se niko i ne obazire.

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
DaBogda se ugasili !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
djeca se ne obaziru na to! jer nemaju pojma o cemu je rijec faktickibabilonTM je napisao/la:fukara87 je napisao/la:za skandiranje "Gazi gazi Ustase " i " Ratko Mladic " , Borac treba gaznit za ovo i to dobro, kako vas nije stid i sramotaa ?
Sramota jeste, al vise se niko i ne obazire.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
I kako covjek da se suzdrzi i da im ne odgovori
.Teme nekih klubova na ovom forumu bi trebale biti izbrisane jer se njihovi navijaci deklarisu kao fasiste,vrijeme da admini pocnu raditi svoj posao.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
@ Lilicum
Ne obaziru, ali onda pitaju tate što je to ustaša, pa im on "fino" objasni i onda imaš ovakve situacije i za 20 godina, ili situacije kao s onim retardom Markićem, koji govori o priključenju Hercegovine Hrvatskoj... ako uopće bude ove države.
Klubu oduzeti 10 bodova, i do kraja sezone bez gledatelja. Pa nek ti gledatelji traže klubove po Srbiji gdje će to skandirati.
Ne obaziru, ali onda pitaju tate što je to ustaša, pa im on "fino" objasni i onda imaš ovakve situacije i za 20 godina, ili situacije kao s onim retardom Markićem, koji govori o priključenju Hercegovine Hrvatskoj... ako uopće bude ove države.
Klubu oduzeti 10 bodova, i do kraja sezone bez gledatelja. Pa nek ti gledatelji traže klubove po Srbiji gdje će to skandirati.
Hayley <3
Slazem se stobom upotpunostiFK Sarajevo je napisao/la:I kako covjek da se suzdrzi i da im ne odgovori.Teme nekih klubova na ovom forumu bi trebale biti izbrisane jer se njihovi navijaci deklarisu kao fasiste,vrijeme da admini pocnu raditi svoj posao.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vrijeme je da prestanemo diskutovati o moronima koji se naslađuju time što će nas isprovocirati i počnemo pričati o fudbalu.
neka vide da ima neko koga interesuje i fudbal i Borac, ako već mitingaše sa tribine ne zanima ni klub ni sport.
neka vide da ima neko koga interesuje i fudbal i Borac, ako već mitingaše sa tribine ne zanima ni klub ni sport.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma kakvi jarane,2000 maraka kazne ce biti vrh vrhova,ako i toliko dobiju.Ovo je stvarno zalosno,da se ovo iz kola u kolo ponavlja,a da komitet za normalizaciju to dozvoljava,tacnije dopusta sa nekim sitnim kaznama.badblueboylivno je napisao/la:@ Lilicum
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, znam da ništa od toga, ali dok se to ne krene činiti, nikad normalne lige.
A i postavlja se pitanje ima li netko tko bi smio kazniti Borac teškom kaznom zbog podrške "srpskom heroju".
A i postavlja se pitanje ima li netko tko bi smio kazniti Borac teškom kaznom zbog podrške "srpskom heroju".
Hayley <3
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa kad im tate fino objasne onda bi im trebali reci da to nikako nije dobro, kao niti jedan drugi fasisticki/totalitarni rezim, no to je druga prica. Slazem se sa ovim oduzimanjem bodova, pogotovo kad su im dali 3 boda za ono iz Travnika, ono sto nije ni postojalo, stvarno sramota! Ne treba se zaboraviti ni Slavija-Sarajevo i prosle sezone ja mislim kada su skripari unijeli zastavu Nacisticke Njemacke a sto je najgore i zastavu vatikana koja nema nikakve veze sa njima jer se vatikan zalagao za nezavisnost BiHbadblueboylivno je napisao/la:@ Lilicum

- badblueboylivno
- Kontakt:
delegat je imao kemijsku sa gumicom
ljubiša ljubiša

IgorBL je napisao/la:Ratko jos nije osudjen, tako da ne mozete reci da podrzavaju zlocinca. Bar ne dokazanog. Optuzenika da.
Borac standardno dominira.

AMAR OSIM!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pogledajte prvi gol Borca i sve će vam biti jasno!
Toliko od mene!
Toliko od mene!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
price ti smrde, bas kao i klub koji bijednicki uzima bodoveIgorBL je napisao/la:Ratko jos nije osudjen, tako da ne mozete reci da podrzavaju zlocinca. Bar ne dokazanog. Optuzenika da.
Borac standardno dominira.

i da je zrinjski otišao na poluvrijeme sa 0:0 tko zna šta bi bilo .
Bianconeri1988 je napisao/la:Pogledajte prvi gol Borca i sve će vam biti jasno!
Toliko od mene!
Za ono je Zeba dobio dva žuta=crveni protiv Slavije na Grbavici prošle sezone. Čovjek im pokazuje da sačekaju, počne da mjeri udaljenost za živi zid, i oni ko svi sretni izvedu, nema veze.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.