FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vremenska prognoza za sutra kaze -8 na grbavici....... 
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kada cemo napokon stati u kraj debilima na tribini na obje strane...
Nadam se da ce momak biti dobro...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Procitao sam da je zboden, sta je tacno bilo?Baja_Zvjerka je napisao/la:Kada cemo napokon stati u kraj debilima na tribini na obje strane...![]()
![]()
Nadam se da ce momak biti dobro...
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
sacekajmo dok se raja vrati sa tekme vise ce se znati do tad bi molio da ne pisete nsita o ovme ko nije upucen

-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sarajevo - Kozara 4:0 Bravo Momci...svaka vam cast...samo tako dalje 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Tetkma ...onako rutinski sa puno grešaka u pasovima... I et sve ok +8....tako da NASA kona safira moze nemirno spavati sto mu iskreno želim do kraja zivota
- Curva_SUD
- Kontakt:
Jel moze neka informacija o tom momku sto je zboden 
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sta reci,osim odlicno
.Kojasevic je jednostavno planuo,5 golova i 5 asistencija je njegov ucinak u 6 odigranih utakmica.Bila bi steta da na ljeto ode,a da ne zaradimo nista
.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cekamo horde koje su bile na tekmi, ma sigurno neka djecurlijaCurva_SUD je napisao/la:Jel moze neka informacija o tom momku sto je zboden
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
zubizareta
- Kontakt:
bili su mnogi al to nije za foruma posebno ne ovogBosniacum Lilium je napisao/la:cekamo horde koje su bile na tekmi, ma sigurno neka djecurlijaCurva_SUD je napisao/la:Jel moze neka informacija o tom momku sto je zboden![]()
Fina Gradska sarajevska raja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa mislis da se nece nista procuti o toj stvari?zubizareta je napisao/la:bili su mnogi al to nije za foruma posebno ne ovogBosniacum Lilium je napisao/la:cekamo horde koje su bile na tekmi, ma sigurno neka djecurlijaCurva_SUD je napisao/la:Jel moze neka informacija o tom momku sto je zboden![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- theprodigy
- Kontakt:
kad se procuje onda napisiBosniacum Lilium je napisao/la: pa mislis da se nece nista procuti o toj stvari?
-
samosarajvo
- Kontakt:
To se desi kad na utakmicu dodju napuseni,nacugani i slicno...Fino vodja rece, ovo nismo mi i ovo nam ne treba i ne smije se desavati.
Inace tekma solidna, dobar rezultat, steta pa Obuca ne zabi skarama bilo bi extra.Navijanje u prvom djelu odlicno, petarde,vatrometi sve za 10!
Inace tekma solidna, dobar rezultat, steta pa Obuca ne zabi skarama bilo bi extra.Navijanje u prvom djelu odlicno, petarde,vatrometi sve za 10!
-
zubizareta
- Kontakt:
pusti djecu neda mi se objasnjavat mozda skontatheprodigy je napisao/la:kad se procuje onda napisiBosniacum Lilium je napisao/la: pa mislis da se nece nista procuti o toj stvari?
Vec se proculo tako da po raznim sajtovima ima kratki izvestaj o tome.theprodigy je napisao/la:kad se procuje onda napisiBosniacum Lilium je napisao/la: pa mislis da se nece nista procuti o toj stvari?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Isto k'o da sam gled'o reprizu BiH - Bjelorusija
...Nabili se u 40 metara jedva bi i teniska loptica imala gdje proći. No, kako smo merhametli ekipa,našli sm onačin da i njih počastimo s čvrkom. Ima neki red, jel
Doduše, poslije drugog gola malo su se ko otvorili, a naši pomalo zaboravili da igraju utakmicu a ne trening, bilo je malo opuštanja
Gol Kojaševića iz slobodnog
Šteta što ne uđoše i Emirove škarice
Sesar mi se jako svidio. Džafić, loš.
Gol Kojaševića iz slobodnog
Sesar mi se jako svidio. Džafić, loš.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
zubizareta
- Kontakt:
po raznim nebi bas rekao,posebno sto se lupaju neke stvari a veze blage sa istinom nema,i zar ovdje moderatori nisu zabranili da se prica o navijacima vidim sad vam ne smeta da se pise,kako vi kazete ovo nije navijacki forum?Devil je napisao/la:Vec se proculo tako da po raznim sajtovima ima kratki izvestaj o tome.theprodigy je napisao/la:kad se procuje onda napisiBosniacum Lilium je napisao/la: pa mislis da se nece nista procuti o toj stvari?
Sa momkom je sve ok i to je to,nije ovo mjesto o kojem cemo raspravljati o tomeCurva_SUD je napisao/la:Jel moze neka informacija o tom momku sto je zboden
Sto se tice utakmice,ma vise neka trening utakmica majkemi,bzvz Kozara se kao i nesto drzala na pocetku,medjutim kasnije sami sebe dobili,nekim greskama,tako da smo dobili bas lahko
Tacno je da su oni imali mrtvi zicer kod 0-0,i ko zna da su zabili sta bi bilo,i tamo kod 4-0 su zaprijetili i to je bilo to
Ugl golovi svi iz prekida,greski njihovih...ni jedan gol nije pao iz neke akcije
Prvi gol korner Kojasevic ubacuje,Bajrakarevic pogadja,drugi gol neka smjesna reakcija golmana Kozare koji izlazi ,i dodaje loptu Suljicu ovaj pogadja praznu mrezu
Treci gol je perverzan,Kojasevic je iz slobodnjaka podero raslje,strasan gol,Pixi je u perverznoj formi
I zadnji gol isto korner,neka guzva ,i Torlak ugurao loptu sa 2 metra
Ugl dosta lagana pobjeda,koja je mogla biti i ubjedljivija,Obuca zamalo skaricama da zabije,al nekako je golman fata na liniji
Ovaj Dzafic je ograjiso,frajer loptu nezna voditi kamoli sta vise,dal je pod nekim dojmom ili od nekog straha nemoze pojma nemam al veze nema u globalu
Kojasevic iz utakmice u utakmicu sve vise i vise iznenadjuje,mislim znali smo mi da zna,ali ovo je definitivno njegova sezona za sad
Haskic se malo gubi u ovoj formaciji...iz utakmice u utakmicu opada,veceras isto bzvz zamjenjen je prvi,mada mu je zamjena citaj Dzafic bila tri puta gora
Sesar prolazna ocjena
P.S. napokon su poceli kornere da izvode kako bog zapovjeda,AMIN
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sad cete vi Kojasevica prodat to bi dobro bilo samom klubu.Fini razultati u pocetku i ako vas je raspored pomilovo.Samo tako !!!
svoj ti pos'o !
@miky
Ma gdje neće biti loš kad je cjelo ljeto proveo potucajući se po probama, do Sarajeva treninag poštenog nije odradio.
btw, upravo ide snimak tekme na Vogošći
Ma gdje neće biti loš kad je cjelo ljeto proveo potucajući se po probama, do Sarajeva treninag poštenog nije odradio.
btw, upravo ide snimak tekme na Vogošći
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Hansestadt, HordasFks, MaroonBjelave, napoleon72, NazorUso, Proximic, ristagrad, Sanchez87hz, TefalTava, tuitamo, Turo, WeekendOffender i 174 gosta.