Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

Tribalian
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la Tribalian » 04 sep 2011, 16:48

@ Amerosm,Rajkovica su svojevremeno novinari nazivali "Novi Vidic",ali decko nije nigde dobio pravu sansu,mislim da mu je ovo potez karijere,prelazak u HSV.Kad je presao u Celzi 2007. za skoro 4 miliona evra ja sam mislio da ce on odmah bljesnuti,ali eto...PSV,Vitese,Twente....i konacno prava ekipa.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 04 sep 2011, 18:25

Rajkovic je svojevremeno bio najskuplji maloletni igrac na svetu,Chelsea ga je platio ako se ne varam 5,2 miliona evra no tokom karijere su ga pratile povrede,najvise sa ledjima tako da je njegov razvoj bio poprilicno usporen.

Ipak gledajuci ga poslednjih nekoliko meseci primetio sam da je napredavao,doslo je do igrackog sazrevanja a treba reci da ima dosta iskustva sa obzirom na to koliko ima godina.

Sto se tice Kacara sta da kazem,najpopularniji novosadski igrac u poslednjih dvadesetek godina.

Bio je cudo,klasa za sebe i kao sto je jedan novinar rekao posle njegovih pet golova protiv Madjara :Nije ni Ronaldinho a nije ni Ronaldo on je jednostavno Gojko Kacar i fenomen je svoje vrste.

Cini mi se da su i njega povrede unazadile,siguran sam da je bio bolji igrac pre dve godine nego sto je sada.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 sep 2011, 20:27

Opet poraz. Ništa novo kada je u pitanju HSV. Mada, danas je bilo par prilika da se postigne gol i da se možda preokrene utakmica, al' Petrić je bio totalno indisponiran. Pa Wiese mu je odbranio 2-3 zicera. S druge strane i Werder je im'o svoje neiskorištene šanse (Pizarro, Hunt i Co). Moram priznati da nisam očekiv'o ovako katastrofalan start Hamburga, bez obzira na ovu transfer politiku. I, da, syebali ste me na kladionici za dobre pare. :x Pa mogli ste dati barem jedan gol, *ebemu. :x
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Klare

Post Postao/la Klare » 10 sep 2011, 20:37

Zadnji rok da novi trener sjedne na klupu je iduća sedmica, @amere zar ne? :D
Evidentno je da ovo nikud ne vodi, trener se uvijek prvi krivi, pa bi red bio da se povuče ručna, @amere je li tako? :D

Mora se nešto činiti, ili će Arnesen upropastiti ovaj tim, te mu oduzeti slavni rekord igranja u Bundesligi. Zaista bi bila šteta, ali zašto da ne, da i tu Bayern dođe na prvo mjesto. :mrgreen:

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 10 sep 2011, 21:59

Monolog je napisao/la:Opet poraz. Ništa novo kada je u pitanju HSV. Mada, danas je bilo par prilika da se postigne gol i da se možda preokrene utakmica, al' Petrić je bio totalno indisponiran. Pa Wiese mu je odbranio 2-3 zicera. S druge strane i Werder je im'o svoje neiskorištene šanse (Pizarro, Hunt i Co). Moram priznati da nisam očekiv'o ovako katastrofalan start Hamburga, bez obzira na ovu transfer politiku. I, da, syebali ste me na kladionici za dobre pare. :x Pa mogli ste dati barem jedan gol, *ebemu. :x
mogli smo ali me noga nesto nije sluzila,haha ko da mi ovde igramo za hsv ccc

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 sep 2011, 22:39

Za Oeninga postaje sve tijesnije i tijesnije. Al ipak ću se usudit pa tipovat da će u narednom kolu ekipa s njim pobijedit i da će kola konačno krenut i uz brdo, tipujem ovo pa makar i pogriješio ovaj put. :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2011, 22:42

effe_sa je napisao/la:Za Oeninga postaje sve tijesnije i tijesnije. Al ipak ću se usudit pa tipovat da će u narednom kolu ekipa s njim pobijedit i da će kola konačno krenut i uz brdo, tipujem ovo pa makar i pogriješio ovaj put. :D
Tipov'o ne tipov'o njima je iduce kolo pretesko bez obzira sto su domacini.
Dolazi im Gladbach koji se pravo zahuktao i ne bi bilo nikakvo cudo da nakon tog meca Oening dobije taj toliko cekani otkaz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 sep 2011, 22:44

Omerbavarac je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Za Oeninga postaje sve tijesnije i tijesnije. Al ipak ću se usudit pa tipovat da će u narednom kolu ekipa s njim pobijedit i da će kola konačno krenut i uz brdo, tipujem ovo pa makar i pogriješio ovaj put. :D
Tipov'o ne tipov'o njima je iduce kolo pretesko bez obzira sto su domacini.
Dolazi im Gladbach koji se pravo zahuktao i ne bi bilo nikakvo cudo da nakon tog meca Oening dobije taj toliko cekani otkaz.
Da sam mu ja blize,dobio bi on nesto drugo.

Yebo majku,da mi je ovo neko pricao da cemo biti na zacelju nakon par kola,rekao bi mu da je budala. Sramota!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 sep 2011, 23:10

Arnesenu hebem ti sve mrtvo i zivo pa opet branis onog kloca kada se vidi da nemate ni jedan ni drugi pojma. Da Bog da Vam ovo veceras bilo posljednje sto ste uradili za HSV i zelim Vam obojci sve najgore u ostatku zivota.
Ja prestajem navijati za ovaj klub dok je "kloc" na celu istog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2011, 01:16

amerosm je napisao/la:Arnesenu hebem ti sve mrtvo i zivo pa opet branis onog kloca kada se vidi da nemate ni jedan ni drugi pojma. Da Bog da Vam ovo veceras bilo posljednje sto ste uradili za HSV i zelim Vam obojci sve najgore u ostatku zivota.
Ja prestajem navijati za ovaj klub dok je "kloc" na celu istog.
:mrgreen: A kad je ciko govorio od prvog dana da ce vas Danac ukopati,nisi vjerovao.Jos ga cak i hvalio :lol: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2011, 13:15

Izgleda da je HSV preuzeo ulogu Stuttgarta iz prošle sezone , nadam se da će uspjeti podići formu mada nemaju igrače za takvo nešto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 11 sep 2011, 14:40

Kakav je Bruma ? :|

Vidjecemo kako to sve izgleda kad vam dodje bolji trener od ovog. Ekipu samo treba malo prodrmati i pametnije posloziti, inace ima tu dosta kvaliteta. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2011, 09:23

Svakim danom u svakom pogledu,sve vise i vise napreduju.Ispali dabogda. :mrgreen: :twisted:
Od jednog simpaticno jakog klupa,postali garib broj jedan u BL. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2011, 11:31

@Amer se ne oglasava, haman da ga je puni potres'o ovaj poraz. :?
Ili mozda nastavak suradnje Oenninga sa ovim klubom.

Inace, prema rijecima Arnesena, on i dalje vjeruje plavusi na klupi HSV-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 sep 2011, 17:27

@ omerbavarac

nema se sta komentarisati, ja sam rekao nakon Bremena da nepodrzavam politiku kluba - kao i vecina navijaca - dok je kloc na klupi i dok ga Arnesen podrzava.
Nadam se da cu u Petak oko 22.30 h ponovo moci podrzavati svoj klub i da ce ovaj kloc otici u povijest kluba i da vise nikad ne nadje posao u fudbalu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2011, 22:18

amerosm je napisao/la:@ omerbavarac

nema se sta komentarisati, ja sam rekao nakon Bremena da nepodrzavam politiku kluba - kao i vecina navijaca - dok je kloc na klupi i dok ga Arnesen podrzava.
Nadam se da cu u Petak oko 22.30 h ponovo moci podrzavati svoj klub i da ce ovaj kloc otici u povijest kluba i da vise nikad ne nadje posao u fudbalu.
Ti izgleda ne kontas da je Arnesen ta rak rana.On je tih govana i smeca od igraca natrpao u HSV a ne trener.
Uostalom cjelo rukovodstvo je komedija i sega.Najbolje vam je da ispadnete pa onda u miru zvajte malo bolje prekontate stvari.Ovako samo smetate normalnijim klubovima. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 sep 2011, 00:38

harishp je napisao/la:Ovako samo smetate normalnijim klubovima. :mrgreen:
Oni ne smetaju. Zar ne vidiš da se sklanjaju sa puta. :mrgreen:

Komplet ekipa je u bedaku, nema njima ubrzo oporavka. Ali bar sa novim stručnjakom (smijemo li Pešku tako nazvati :? ) ekipa bi se probudila koliko toliko. Lothar već dugo ima želju da vodi nekog bundesligaša.
Hoće li ga "stari jaran" iz 1986. dovesti u Hamburg?
Vom Jäger zum Gejagten

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 19 sep 2011, 00:59

ljudi nisam gledao tekmu ali jeli istina da je jarolim igrao desno krilo :roll: :roll: ?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 sep 2011, 01:29

Svi su znali nakon renoviranja ekipe da Hsv-u predstoji teška sezona. Sad kada je to nastupilo ja ne kontam u čemu je onda problem trener, jer on postiže s ovom ekipom ono što je večina očekivala. Ako malo sagledamo situaciju, Hsv ima talentovane igrače, ovi što su dovedeni, par i iskusnih, može to postat još dosta jaka ekipa, ali od mnogih ekipa s kojima je do sad u sezoni igrao Hsv od tih je bio i slabiji. To je realnost. Protiv nekih je mogao izvuć više bodova. A danas sam u medijima vidio kako neki govore da je Oening bio optimističan i sretan pred sezonu a da sad djeluje izgubljeno. Oenning je ambiciozan, mlad trener, kada se na njega sruči takvo okruženje kakvo je u hamburgu onda čovjek od starta nema šanse. Da mu se stvori bolje okruženje ja sam siguran da bi imao više uspjeha. Oenning nije največi moguči stručnjak, nije trener svih trenera, ali nije ni toliko loš koliko ga neki ovde žele predstavit.
Najbolja bi stvar bila po Hsv da krenu s dobrim rezultatima i da Oenning ostane na klupi, ali on je sad u velikom škripcu jer sa ekipom tone i tone i teško će se izvuć a fudbal je takav ako nemaš duže uspjeha dobivaš nogu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2011, 15:47

Eto ga. Ode Peško. ;)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, bosnas_ i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []