Čuj De Ceglie 11 ...juventus 0244 je napisao/la:Oficijalni brojevi za novu sezonu:
Buffon
2 Motta
3 Chiellini
5 Pazienza
6 Grosso
7 Pepe
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 De Ceglie![]()
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Toni
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
33 Sorensen
34 Marrone
38 Amauri![]()
I sad citam ovo za Nedveda na juvebalkan, i stvarno sam sinoć u jednom trenutku pomislio na njega, ali sam kasnije zaboravio, tek se sad sjeti kad sam vidio. Baš šteta što nije bio na otvorenju, a Trezege valjda imao neke obaveze u klubu, falilo je još zvijezdi, da su sve bile tek bi onda bilo suza!
Zašto Nedved nije bio na ceremoniji?
Čudno, ali možda i nije tačna ova informacija, možda se radilo o nekom smrtnom slučaju, ili neki dobrotvorni događaj koji je bio vezen za neke članove familije!Sinoć na ceremoniji otvaranja novog stadiona nedostajala je posebno jedna osoba, član uprave Pavel Nedved.
Mnogi su se pitali zašto se među svetlećim zvezdama koje su bile upaljene pre početka utakmice sa Notts Countyem nije sijala i plava kosa Pavela Nedveda.
Odgovor je stigao jutros - Nedved je Bio u Pragu zbog nekog dobrotvornog događaja.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.tuttosport.com/edicola.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To Agnelli, mogo bi inter biti izbacen iz LS ko Fenerbache
Obavijest odnosi koji su se pojavili tijekom suđenja Moggi i koji sada ide po imenu calciopoli/farsopoli 2
Obavijest odnosi koji su se pojavili tijekom suđenja Moggi i koji sada ide po imenu calciopoli/farsopoli 2
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na konferenciji za novinare Conte kaže da su Vidal,Elia novi,nisu trenirali ,nisu upoznati sa šemama
što pretpostavljam znači da ne počinju sutra,moram se patiti gledajući Marchisia i Giacherinija no nadam se najboljem i da Giovinco ima loš dan 
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Nevjerujem da ce ista biti od ovoga, al' dobro je kad se prica o ovim stvarima, nekako osjecam zadovoljstvoSoloJuve26 je napisao/la:http://www.tuttosport.com/edicola.html
Gledam mogucu formaciji za utakmicu sa Parmom ( Rai teletext) tj. igrace kojice vjerovatno igrati. Krasic na klupi, valjda sto nije spreman ili losa forma od prosle godine. Vidal ce isto tako poceti sa klupe jer Marchisio ima prednost, a formacija je 4:4:2, pa nema mjesta za oba
Napad i odbrana su ocekivani, jedino sto je Barzaglia umjesto Bonuccia.

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ne sviđa mi se ovo nikako,ali i ja sam ubijeđen da će ovi igratiBigBen je napisao/la:Nevjerujem da ce ista biti od ovoga, al' dobro je kad se prica o ovim stvarima, nekako osjecam zadovoljstvoSoloJuve26 je napisao/la:http://www.tuttosport.com/edicola.html
Obavijest odnosi koji su se pojavili tijekom suđenja Moggi i koji sada ide po imenu calciopoli/farsopoli 2. Nek' nam vrate titule i 250 miliona...
Gledam mogucu formaciji za utakmicu sa Parmom ( Rai teletext) tj. igrace kojice vjerovatno igrati. Krasic na klupi, valjda sto nije spreman ili losa forma od prosle godine. Vidal ce isto tako poceti sa klupe jer Marchisio ima prednost, a formacija je 4:4:2, pa nema mjesta za oba. Giaccherini ima prednost u odnosu na Elia a Estigarribia nije ni na klupi. Vidal bi morao da igra...
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Oxygen je napisao/la:ne sviđa mi se ovo nikako,ali i ja sam ubijeđen da će ovi igratiBigBen je napisao/la:Nevjerujem da ce ista biti od ovoga, al' dobro je kad se prica o ovim stvarima, nekako osjecam zadovoljstvoSoloJuve26 je napisao/la:http://www.tuttosport.com/edicola.html
Obavijest odnosi koji su se pojavili tijekom suđenja Moggi i koji sada ide po imenu calciopoli/farsopoli 2. Nek' nam vrate titule i 250 miliona...
Gledam mogucu formaciji za utakmicu sa Parmom ( Rai teletext) tj. igrace kojice vjerovatno igrati. Krasic na klupi, valjda sto nije spreman ili losa forma od prosle godine. Vidal ce isto tako poceti sa klupe jer Marchisio ima prednost, a formacija je 4:4:2, pa nema mjesta za oba. Giaccherini ima prednost u odnosu na Elia a Estigarribia nije ni na klupi. Vidal bi morao da igra...
Sa slicnom ekipom smo prosle godine izgubili od Parme, ovdje smo jaci za Pirla, Vucka i Lich, s tim da nema Krasica, Mela i Del Piera u ekipa od prosle godine...
Pepe i Giaccherini na krilima, pa mi izgleda citi prosjek u odnosu na Krasica i Eliau.
I jesu, to sam ja govorio kada je zavrsio ovaj rok, klupa nam je prelosa bas onaj prosjek, i ako bi nam jedan igrac falio da bi to sve lose izgledalo a evo ovdje fali vise od jednog. Vidjet cemo sutra kako ce igrat ostaje nam da se nadamo najboljem.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- sarajlija89
- Kontakt:
A jbt...Cuj Estigarribia nije ni na klupi
u Onih par minuta, pokazao da je dobar igrac stvarno i bice zestoka konkurencija za mjesto na lijevoj strani....
Ja sam konto da ce Elia desno, a on lijevo u ovoj tekmi...
Ali vjerujemo u nasu ekipu. Bilo kakva pobjeda sutra aBd, izuzetno bi vazno bilo...
Btw jos nema nigdje lista pozvanih..tako da...sacekajmo
Ja sam konto da ce Elia desno, a on lijevo u ovoj tekmi...
Ali vjerujemo u nasu ekipu. Bilo kakva pobjeda sutra aBd, izuzetno bi vazno bilo...
Btw jos nema nigdje lista pozvanih..tako da...sacekajmo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Giaccherinija sam gledao protiv Juvea u Ceseni i nisam obracao neku paznju na njega, znam samo za njegov nevjerovatni promasaj. Tesko da je bolji od Elije i Estigarribie, al' izgleda da konta takticke zamisli i seme naseg trenera jer zna talijanski jezik
. Bice žestoko na lijevoj strani...
- sarajlija89
- Kontakt:
Gledo sam ga ja malo vise...
Ima negdje moj komentar poslije Sampdorije prosle sezone, pa trazite ako vam nije mrsko...pohvalio sam ga bas
7 golova je dao i nekoliko asistencija...nije lose..nek nastavi tako kod nas i prezadovoljni...
Elia moze i desno po potrebi..tako da smo i tu jaki sad...kao i Pepe
Prejaka krila imamo 
Ima negdje moj komentar poslije Sampdorije prosle sezone, pa trazite ako vam nije mrsko...pohvalio sam ga bas
7 golova je dao i nekoliko asistencija...nije lose..nek nastavi tako kod nas i prezadovoljni...
Elia moze i desno po potrebi..tako da smo i tu jaki sad...kao i Pepe
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Lakse je naci iglu u plastu sijela nego taj tvoj postIma negdje moj komentar poslije Sampdorije prosle sezone, pa trazite ako vam nije mrsko...pohvalio sam ga bas![]()
Nije lose, par golova i asistencija u klubu kakav je Cesena, po meni sasvim solidno za klupe. Nisam pogledao ni jednu utakmicu, Giaccerinia, u Juveo,a odmah dajem kritike i osudu njegove igre7 golova je dao i nekoliko asistencija...nije lose..nek nastavi tako kod nas i prezadovoljni...
Ne znam šta su planirali ali ovaj sastav ne ulijeva jako povjerenje.. hajd ostaje da vidimo... nadati je se pobjedi.. bila bi neophodna..
FORZA JUVE
FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
juventus 0244 je napisao/la:Oficijalni brojevi za novu sezonu:
Zašto Nedved nije bio na ceremoniji?
Čudno, ali možda i nije tačna ova informacija, možda se radilo o nekom smrtnom slučaju, ili neki dobrotvorni događaj koji je bio vezen za neke članove familije!Sinoć na ceremoniji otvaranja novog stadiona nedostajala je posebno jedna osoba, član uprave Pavel Nedved.
Mnogi su se pitali zašto se među svetlećim zvezdama koje su bile upaljene pre početka utakmice sa Notts Countyem nije sijala i plava kosa Pavela Nedveda.
Odgovor je stigao jutros - Nedved je Bio u Pragu zbog nekog dobrotvornog događaja.
Na twitter-u kruze glasine da nije bio zbog nekih nesuglasica sa Marottom zbog ljetnog mercata
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Moguće je svašta, jer ipak da Nedved propsuti otvorenje stadiona, a još u upravi klubaAdinjo je napisao/la:Na twitter-u kruze glasine da nije bio zbog nekih nesuglasica sa Marottom zbog ljetnog mercata. Zanimljivo ce biti pratit' razvoj ove situacije ako se ova info pokaze tacnom. Prica se da ce Paratici doci na poziciju koju obavlja Marotta. Nadam se da je ovo tacno !!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma to mi cudno, kakve veze ima odnos Marotte i Nedveda sa otvaranjem stadiona? to su one "mahalske" on line price 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma to su samo špekulacije, dušmani će učiniti sve da u centru pažnje bude skroz nešto drugo, a ne sami spektakl otvorenja stadiona...
Skeptičan sam za sutrašnju tekmu, tj. ne očekujem ništa, 90 minuta patnje, možda i poraz možda i pobjedu, jer nismo u igri uopšte napredovali...
Nažalost radim, pa ću slušati radio prenos, tj. možda samo čujem rezultat.
U svakom slučaju sretno nam suta!
Ponosan što sam juventino!
Skeptičan sam za sutrašnju tekmu, tj. ne očekujem ništa, 90 minuta patnje, možda i poraz možda i pobjedu, jer nismo u igri uopšte napredovali...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Odkud toliko skepticnost? Hajmo malo pozetivno, ja sutra ocekujem dobru tekmu gdje cemo mi slaviti 3-0... steta samo sto izgleda nece Vidal, Elia poceti, al kako god trebali bi uzetu Parmu, vrijeme je vec. Samo da nam onaj Gio ne zabije dojadilo viseBianconeri1988 je napisao/la:Ma to su samo špekulacije, dušmani će učiniti sve da u centru pažnje bude skroz nešto drugo, a ne sami spektakl otvorenja stadiona...
Pozvani igrači:
1 Buffon
3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
19 Bonucci
20 Toni
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
30 Storari
32 Matri
33 Sorensen
Zbog povreda su odsutni Iaquinta, Estigarribia i Quagliarella.
Ponovo taj termin od 12:30, mislim da smo i onu prvu utakmicu prošle sezone igrali u ovom terminu, kad smo izgubili utakmicu, ali i Quagliarellu, što je bio veliki hendikep do kraja
!
Očekujem da sutra igrači koji istrče na teren odigraju dobru utakmicu i opravdaju ukazano povjerenje, jer ipak imaju čast da igraju prvu takmičarsku utakmicu na novom stadionu!
Vjerovatni sastav:
------------------------Buffon----------------------
Lichtsteiner-----Bonucci----Chiellini--------De Ceglie
Krasić------------Pirlo---Marchisio------------Elia
-----------------Vučinić-----Matri
Jer mislim da Conte neće kalkulisati, ako je pozvao Vučinića i Krasića za utakmicu da će oni od prve minute.
1 Buffon
3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
19 Bonucci
20 Toni
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
30 Storari
32 Matri
33 Sorensen
Zbog povreda su odsutni Iaquinta, Estigarribia i Quagliarella.
Ponovo taj termin od 12:30, mislim da smo i onu prvu utakmicu prošle sezone igrali u ovom terminu, kad smo izgubili utakmicu, ali i Quagliarellu, što je bio veliki hendikep do kraja
Očekujem da sutra igrači koji istrče na teren odigraju dobru utakmicu i opravdaju ukazano povjerenje, jer ipak imaju čast da igraju prvu takmičarsku utakmicu na novom stadionu!
Vjerovatni sastav:
------------------------Buffon----------------------
Lichtsteiner-----Bonucci----Chiellini--------De Ceglie
Krasić------------Pirlo---Marchisio------------Elia
-----------------Vučinić-----Matri
Jer mislim da Conte neće kalkulisati, ako je pozvao Vučinića i Krasića za utakmicu da će oni od prve minute.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- harebianconero
- Kontakt:
Pa kako se povrijedise Estigarribia i Quagliarella?
Quagliarella- Novi Iaquinta
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Imao je Quagliarella tešku povredu, pa sam je izjavio da treba vremena da se privikne, još od utakmice sa Club America od udarca u koljeno on je većnimo na poštedi, mislim da će to vremenom doći, a sutra je i ta utakmica protiv Parme gdje se i povrijedio, pa možda i bolje da ne igra ipak je to psihičko opterećenje.harebianconero je napisao/la:Pa kako se povrijedise Estigarribia i Quagliarella?
Estigarribia valjda više umoran nego povreda, ali mislim da to nije ozbiljno.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.